CETA Escola Universitària de Turisme - Barcelona

Bevezetés

Hivatalos Leírás

veterán Centro_de_estudios

A School of Tourism CETA egy nemzetközileg elismert központja úttörő a turizmus területén a képzés több mint 40 éves tapasztalattal. Tapasztalat halmozódott év munka képzés és a kutatás területén a turizmus Ez lehetővé teszi számunkra, hogy válaszokat és megoldásokat az igények turisztikai vállalkozások egyre dinamikusabb, nyitott és versenyképes környezetet.

CETA A hotel és kölcsönöz magas szintű idegenforgalmi képzésSzemélyre szabott, speciális és sokoldalú, korszerű oktatási módszerek középpontjában a személyes és a szakmai fejlődés a diákok, előmozdítása készség és kommunikációs készség, kapcsolat és a csapatmunka és a kreativitás, a képzelet és a kezdeményezés.

Szorosan együttműködünk több mint 500 turisztikai vállalatok szerte a világonAz általuk aláírt megállapodások iskolánk kínál munkát pácticas különböző területein az idegenforgalmi ágazat számára fontos feladat ellátás a mi és a végzett hallgatók.

Igényeinek kielégítésére a dinamikus és folyamatosan fejlődik az ipar, CETA ösztönzi a diákok és öregdiákok a folyamatos képzés egy ajánlatot a mesterek és posztgraduális képzés és a híres az idegenforgalmi ágazatban, mind nemzeti, mind nemzetközi szinten.

CETA Teljesítmény határozottan kutatás, nyelvi képzés, valamint a hálózathoz tartozó UNESCO iskolák központTiszteletben tartása kulturális és természeti örökségét. Ezek a tényezők teszik a School of Tourism CETA úttörő turizmus kutatás és a központ kiváló vetítési nemzeti és nemzetközi szinten.

Miért CETA?

adunk 15 érv CETA egyetemi központ, ahol, hogy egy autó:

 1. Tervezze rugalmas, személyre szabott és aktualizált tanulmány, amely növeli a kommunikáció, a csapatmunka, a kreativitás és a fantázia a diákok.
 2. A gyakorlatban tanítják a különböző szakterületek tényleg hatással van a társadalomra.
 3. CETA része a hálózat az iskolák járó UNESCO létre 1953-ban annak érdekében, hogy a nemzetközi együttműködés előmozdítása és a béke.
 4. CETA is részt vesz a kutatási projektek kapcsolódó turizmus és más tudományágak, mint a kulturális örökség menedzsment, szociológia, környezetvédelem, gazdaság, marketing és a kommunikáció.
 5. Fontossági sorrendbe kis csoportokban, útmutatók megerősítése és az új technológiák alkalmazása.
 6. Mi konszolidálja a nyelvtanulás nemzetközi csereprogramok.
 7. Számos csereprogramokat, melyek lehetővé teszik a diákok , hogy teljes részét tanulmányait a külföldi országokban.
 8. Állás és gyakorlat magas elhelyezése ráta és összpontosított minden ágazatban és al - ágazatok a turizmus és a szabadidő-ipar.
 9. Szilárd elkötelezettség nemzetközivé és a multikulturalizmus: egymás mellett a központban a diákok a különböző nemzetiségű és hátterű .
 10. Oktatási projektek közé kapcsolatos értékek védelmi és a természeti és kulturális örökség, mely értékek is fontolóra kulcsfontosságú szempontja a képzés idegenforgalmi szakemberek.
 11. Orientációs és mentori teljesen testre.
 12. Elkötelezettségünket a képzést, hogy a diákok kapnak a kezét a felső szakemberek segítségével heti konferencián.
 13. Elkötelezettségünket, hogy a diákok állandó érintkezésben turizmus köszönhetően a „CETA kimenetek”.
 14. CETA is részt vesz a különböző nemzetközi projektekben egy tagja a kamara Barcelona.
 15. Elkötelezettségünket, hogy a diákok személyes tanulmány a szakmai fejlődés, hogy fokozza a készségek és a egy hozzájárul a turizmus szervezet Barcelona, a latin-amerikai Bizottság, az Institute of Foreign Trade és Műveleti Központ Kereskedelmi Katalónia egyetemi képzés a túrizmus és a szabadidő.

Itt és CETA

MI AZ AQU?

L'Agencia de qualität a rendszer Universitari de Catalunya, Catalunya AQU, a fő eszköze előmozdítása és a minőség értékelése a katalán egyetemi rendszer. AQU Katalónia célja értékelést, akkreditációs és tanúsítási minőség terén egyetemek és főiskolák Katalónia (kutatás, oktatás és szolgáltató központ).

AQU Catalunya alapítója és állandó az European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA) tagja, és egyike volt az első három ügynökségek az Európai quaility Assurance Register for Higher Education (EQAR). Tagja a Nemzetközi Hálózat Minőségbiztosítási Szervezetek (Felsőoktatási INQAAHE) a spanyol hálózat Egyetem Quality ügynökségek (REACU) és az Európai Konzorcium Acreditarion (ECA). Ez volt az első európai színvonalú iroda tanúsított ISO.

AQU Katalónia eredete a konzorcium Ügynökség minősége az egyetemi rendszer Katalóniában, amely beépített október 29-én, 1996, volt az első minőségi hivatal, hogy jött létre Spanyolországban. Jóváhagyásával a Llei d'Universitats de Catalunya 2003 konzorcium lett az Ügynökség jelenlegi.

Az aláíró közötti együttműködési megállapodás CETA, az UDG és AQU írták alá 2013-ban. A program az értékelés szerint AQU a CETA tartottak 2009-ben.

A legfrissebb adatok AQU a támogatása CETA 2007 és a jelenlegi munkaviszonya, megkapjuk a következő érdekes tény, hogy tükrözze a CETA jó filozófia és minőségét a tanítás:

infografia_AQU-01

Helyszínek

Barcelona

Address
Carrer de Sabino Arana, 42-44
08028 Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket