C3S Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Castelldefels Társadalomtudományi Iskola (C3S) egy magán üzleti iskola, amelyet 2014-ben alapítottak és a spanyol oktatási minisztérium nyilvántartásba vett. A Központ akkreditált akadémiai kurzusok biztosítására, ideértve az egyetemekkel közösen kidolgozott diplomákat is.

Ha a legjobb spanyol barcelonai üzleti iskolát keresi, akkor a C3S az . Különféle programokat kínálunk, beleértve diplomát, főiskolákat, mesterképzéseket az Egyesült Királyság 1/3 költségén

Arra törekszünk, hogy tudományos kiválóságot kínáljunk a világ minden tájáról jelentkező hallgatóink számára, hogy innovatív egyetemi diplomát szerezzenek a barcelona szívében lévő campusunkban. Számos előnyt és lehetőséget kínálunk a növekedésre és a fejlődésre egy dinamikus nemzetközi környezetben, ahol a hallgatók megünnepelhetik a kultúrák közötti sokszínűséget és az innovatív tanítási stílusokat.

125788_C3S02.jpg

Keress, amíg tanulsz. Akkor lesz munkakész, amikor egyetemünkön tanul. Fizetett szakmai gyakorlatokkal is segítjük hallgatóinkat. UK diploma. Ingyenes értékelés!

Ipari látogatásokkal és tanulmányi kirándulásokkal a hallgatók intelligensebbé válnak, hogy megértsék azokat a fogalmakat, amelyeket az órán és a könyvekből tanulnak meg.

125789_C3S01.jpg

Miért a C3S?

1. Tudósok

A C3S fő tanítási és tanulási módszerei közé tartoznak az osztálytermi előadások, szemináriumok és útmutatók, gyakorlati tanulás, kirándulások, projektek és kutatáson keresztüli tanulás.
Karunk tagjai nemcsak innovatív gondolkodók és tapasztalt oktatók, hanem szakterületükön változás-alakítók is. Tevékenységünket magasan hozzáértő és odaadó tudományos és adminisztratív személyzet irányítja.

2. Hallgatói támogatás

A C3S útmutatást, forrásokat és támogatást nyújt a hallgatóknak és a leendő hallgatóknak a különféle szállás, bevándorlási és tudományos kérdések megoldásához.
Diákszolgálati Szolgáltatóink egy proaktív csapat, amely végigvezeti Önt a karrierjének minden lépésén.

3. Globális tapasztalat

A C3S egy nemzetközi üzleti iskola, globális perspektívával. Diákjaink tanulnak tudományos kínálatunkból, miközben jól érzik magukat kulturális merülési tevékenységeinken.
Ez a tökéletes keverék éleslátó öntudatot ébreszt, fokozza a kritikus gondolkodást és ösztönzi a társadalmi részvételt. Itt, a C3S-en arra készítjük fel hallgatóinkat, hogy a világ színpadának legfontosabb szereplői legyenek.

4. Nemzetközi akkreditáció

Megértjük annak fontosságát, hogy nemcsak nemzetközi akkreditációval kell rendelkezni, hanem partnerségeket kell építeni más, hasonló gondolkodású szervezetekkel is a világ minden tájáról.
Ezek a kapcsolatok lehetővé teszik számunkra, hogy tovább változtassuk kínálatunkat és megértsük, mit jelent a „való világ” a világ minden sarkában.

Küldetésünk az, hogy a C3S Business School befogadó, változatos, innovatív és versenyképes üzleti iskolává tegyük.

Gyere és csatlakozz hozzánk a C3S Business School !

Helyszínek

Barcelona

Address
Carrer de Londres, 6, porta 9
08029 Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket