C3S Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Castelldefels Társadalomtudományi Iskola (C3S) egy 2014-ben alapított magán üzleti iskola, amelyet a Spanyol Oktatási Minisztérium nyilvántartásba vett. A Központ akkreditált egyetemi tanfolyamok biztosítására, ideértve a felső egyetemekkel együttműködésben kidolgozott diplomákat és nyelvi programokat.

Ha a legjobb üzleti iskolát keresi Spanyolországban, Barcelonaban, akkor az a C3S . Számos MBA programot kínálunk Spanyolországban. Beiratkozhat valamelyik MBA programunkra, mint az Ön igényei szerint.

A C3S egy barcelonai nemzetközi üzleti iskola, és az MBA-n kívül különféle programokat kínálunk, mint például diplomák, vállalati programok és nyelvtanfolyamok. Az MBA iskola iskolából történő megszerzése javíthatja önéletrajzát, és javíthatja kilátásait is. Örülni fogsz annak, hogy MBA-t végzett a kollégiumunkból, mert új készségeket fog fejleszteni, amellett, hogy szereti azt a fokot, amelyet szereti.

Arra törekszünk, hogy tudományos kiválóságot kínáljunk a világ minden tájáról jelentkező hallgatóink számára, hogy innovatív egyetemi diplomát szerezzenek a barcelona szívében lévő campusunkban. Számos előnyt és lehetőséget kínálunk a növekedésre és a fejlődésre egy dinamikus nemzetközi környezetben, ahol a hallgatók megünnepelhetik a kultúrák közötti sokszínűséget és az innovatív tanítási stílusokat.125788_C3S02.jpg

A C3S a Soft, Foglalkoztathatósági Készségfejlesztő Központ, és a megfelelő hely a diploma megszerzéséhez vagy egy nyelv megtanulásához, mivel rendelkeznek világszínvonalú karokkal. A hallgatók hozzáférhetnek a C3S E-forrásokhoz, amelyek elősegítik tudásuk és készségeik fejlesztését.

Keress, amíg megtanulod. Munkahelyre kész lesz, amikor az egyetemen tanul. Segítünk hallgatóinknak fizetett szakmai gyakorlatokban is. 50 kiküldetési partner dolgozik velünk, hogy ezt lehetővé tegyük. UK fok. Ingyenes értékelés!

Ipari látogatások és tanulmányutak során a hallgatók okosak lesznek az osztályban és a könyvekből elsajátítandó fogalmak megértésében.125789_C3S01.jpg

Miért a C3S?

1. Tudósok

A C3S fő tanítási és tanulási módszerei közé tartoznak az osztálytermi előadások, szemináriumok és útmutatók, gyakorlati tanulás, kirándulások, projektek és kutatáson keresztüli tanulás.
Karunk tagjai nemcsak innovatív gondolkodók és tapasztalt oktatók, hanem szakterületükön változás-alakítók is. Tevékenységünket magasan hozzáértő és odaadó tudományos és adminisztratív személyzet irányítja.

2. Hallgatói támogatás

A C3S útmutatást, forrásokat és támogatást nyújt a hallgatóknak és a leendő hallgatóknak a különféle szállás, bevándorlási és tudományos kérdések megoldásához.
Diákszolgálati Szolgáltatóink egy proaktív csapat, amely végigvezeti Önt a karrierjének minden lépésén.

3. Globális tapasztalat

A C3S egy kiemelkedő üzleti iskola, globális perspektívával. Diákjaink tanulhatnak egyetemi kínálatunkból, miközben nagyszerű időtöltést töltöttek be kulturális feltörési tevékenységeinkkel.
Ez a tökéletes keverék inspiráló öntudatot ösztönöz, fokozza a kritikus gondolkodást és ösztönzi a társadalmi részvételt. Itt, a C3S-nál felkészítjük hallgatóinkat arra, hogy a világszerte fontos szereplők legyenek.

4. Nemzetközi akkreditáció

Megértjük annak fontosságát, hogy nemcsak nemzetközi akkreditációval kell rendelkezni, hanem partnerségeket kell építeni más, hasonló gondolkodású szervezetekkel is a világ minden tájáról.
Ezek a kapcsolatok lehetővé teszik számunkra, hogy tovább változtassuk kínálatunkat és megértsük, mit jelent a „való világ” a világ minden sarkában.

Küldetésünk az, hogy a C3S Business School befogadó, változatos, innovatív és versenyképes üzleti iskolává tegyük.

Gyere és csatlakozz hozzánk a C3S Business School !

Helyszínek

Barcelona

Address
Carrer de Balmes, 7
First Floor

08007 Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Programok

Az intézmény további kínálata: