Hivatalos Leírás

Diák szolgáltatás / tevékenység: A Kar konferenciákat, kiállításokat, és a nemzetközi kulturális rendezvények, ahol a diákok részt vehetnek részt, és akiknél a munkájuk.

Minden évben a Kar meghívja neves külföldi építész, a feltörekvő román építészek és tervezők a nyilvános előadások és konferenciák, és elősegíti a diákok munkáját és a kutatás révén kiállítások, kulturális rendezvények, előadások és viták a helyi hatóságokkal, incestors és a közvélemény is.

A diákcsere-program: beállt az Erasmus hallgatói csereprogram, a Kar rendelkezik a hallgatói mobilitás egy vagy két félév. Out rangos partner egyetemek: Izmir Ekonomi Üniversitesi, University of Sassari, Kavala Intézet Athén Thesszaloniki Arisztotelész Egyetem, Universidad Catolica de San Antonio de Murcia.

Diák kutatás: tudományos ülések mind-land és külföldön, valamint a széles körű egyhetes workshop tartanak minden évben, mivel része a tandíj program: Urban forgatókönyvek, kísérleti tervezés, restaurálási technikák a helyszínen, történelmi kutatás. Csatlakozott kutatási és műhely tevékenysége magában foglalja mind a helyi és a nemzetközi partnerekkel (i2a International Institute of Architecture in Morcote, Svájc, ERASMUS partnerek).

Diák lehetőségek: campus kollégium, étterem, klub, sportpályák, stúdió termek, laboratóriumok, szakkönyvtár. A diákok és a tanárok szabadon hozzáférhessenek a Román Nemzeti Könyvtár, és az ingyenes on-line hozzáférést biztosít a nemzetközi adatbázis, és a belépés lehetőségét a kutatói közösségek és kiadói munkáját.

Beállítás: az Építészmérnöki Kar, egy építészeti műemlék, található a központi elemét képezi a történelmi város Bukarest, egy 5 perces sétára van a tömegközlekedési megálló (busz, troli, villamos és metró). A Nemzeti Színház, a Vígszínház, Odeon Színház, a Nemzeti Katonai Központ, a Nemzeti Múzeum, Sutu Palota, a Cinematheque vannak annak közvetlen közelében, providin a diákok gazdag kulturális környezetben.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Spiru Haret University

Építészeti tervezés én, építészeti tervezés II, Tanulmány a formáját és összetételét én, Tanulmány a forma ... [+]

Tanterv 1. év

A. Kötelező tantárgyak

Építészeti tervezés I - Építészeti tervezés II - Tanulmány a formáját és összetételét I - Tanulmány a formáját és összetételét II - Matematika I. - Mechanika és anyagok Erő Mérnöki I - építési és szakipari I - Építési és szakipari munkák II - Építészet elmélete és Építési Programok I - Építészet elmélete és Építési Programok II - Universal History of Arts and Architecture I - ábrázoló geometria I - Perspektíva I - A számítógéppel segített építészeti tervezés I - A számítógéppel segített építészeti tervezés II - Modern nyelvek (gyakorlati kurzus) - a modern nyelvek (gyakorlati kurzus) - Testnevelés és Sport - Gyakorlati képzés ... [-]
Románia Bukarest
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 év
Campus
Bővebben magyarul

Promovare Facultatea de Arhitectura, Universitatea Spiru Haret

Reţeta succesului la Facultatea de Arhitectură USH