Spiru Haret University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Diák szolgáltatás / tevékenység: A Kar konferenciákat, kiállításokat, és a nemzetközi kulturális rendezvények, ahol a diákok részt vehetnek részt, és akiknél a munkájuk.

Minden évben a Kar meghívja neves külföldi építész, a feltörekvő román építészek és tervezők a nyilvános előadások és konferenciák, és elősegíti a diákok munkáját és a kutatás révén kiállítások, kulturális rendezvények, előadások és viták a helyi hatóságokkal, incestors és a közvélemény is.

A diákcsere-program: beállt az Erasmus hallgatói csereprogram, a Kar rendelkezik a hallgatói mobilitás egy vagy két félév. Out rangos partner egyetemek: Izmir Ekonomi Üniversitesi, University of Sassari, Kavala Intézet Athén Thesszaloniki Arisztotelész Egyetem, Universidad Catolica de San Antonio de Murcia.

Diák kutatás: tudományos ülések mind-land és külföldön, valamint a széles körű egyhetes workshop tartanak minden évben, mivel része a tandíj program: Urban forgatókönyvek, kísérleti tervezés, restaurálási technikák a helyszínen, történelmi kutatás. Csatlakozott kutatási és műhely tevékenysége magában foglalja mind a helyi és a nemzetközi partnerekkel (i2a International Institute of Architecture in Morcote, Svájc, ERASMUS partnerek).

Diák lehetőségek: campus kollégium, étterem, klub, sportpályák, stúdió termek, laboratóriumok, szakkönyvtár. A diákok és a tanárok szabadon hozzáférhessenek a Román Nemzeti Könyvtár, és az ingyenes on-line hozzáférést biztosít a nemzetközi adatbázis, és a belépés lehetőségét a kutatói közösségek és kiadói munkáját.

Beállítás: az Építészmérnöki Kar, egy építészeti műemlék, található a központi elemét képezi a történelmi város Bukarest, egy 5 perces sétára van a tömegközlekedési megálló (busz, troli, villamos és metró). A Nemzeti Színház, a Vígszínház, Odeon Színház, a Nemzeti Katonai Központ, a Nemzeti Múzeum, Sutu Palota, a Cinematheque vannak annak közvetlen közelében, providin a diákok gazdag kulturális környezetben.

Helyszínek

Bukarest

Spiru Haret University

Address
13 Ion Ghica Street, 3 Bucharest, Romania
Bukarest, Bukarest, Románia
Telefonszám
+40 244 525 014