Ovidius University Of Constanta

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ovidius University Of Constanta (UOC) egy 1961-ben alapított állami felsőoktatási intézmény, amely 1990-ben multidiszciplináris egyetemré vált, ahol a főiskolai, mesterképzési és doktori programokat, a nemzeti és nemzetközi intézmények által elismert minőségi akkreditációt tartották magas bizalommal.118663_IMG_3323.JPG

A 16 kar által lefedett oktatási területek a gazdasági tudományok, a művészet, a jog és az adminisztrációs tudományok, a matematika és az informatika, az alkalmazott tudományok, a polgári és a gépipar, a teológia, a pszichológia és az oktatási tudományok, a történelem és a politikai tudományok, az idegen nyelvek, az orvostudomány és a fogászat, gyógyszertár, mezőgazdaság és biológia.

Jelenleg az UOC-nak 94 főiskolai programja, 88 mesterképzése, 7 doktori iskolája és 38 egyetemi programja van. Közel 15.000 hallgatója és több mint 1.000 egyetemi és adminisztratív személyzete van. Ezenkívül több mint 1 100 nemzetközi hallgatója van, ebből mintegy 28% -a az EU-tagállamok és az Európai Gazdasági Térség.

Helyszínek

Konstanca

Address
Aleea Universitatii Nr 1, Campus, Corp B, Camera P 24
900470 Konstanca, Konstanca megye, Románia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket