Faculty of Veterinary Medicine - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Állatorvos-tudományi Kar TIMIŞOARA

Állatorvos-tudományi Kar Temesvár része a Bánát Agrártudományi Egyetem és Állatorvosi "King I. Mihály román" Temesvár.

Karunk története kezdődött egyszer, 1944 december 31-én, amikor királyi rendelet No. 660-ben megjelent Monitorul Oficial nincs. 302 felállítása Nyugati Egyetem hét kara van: Law, Letters and Philosophy, tudományok, humán orvostudomány, Állatorvos, gyógyszertár és teológia.

Mivel a szubjektív okok, Állatorvos-tudományi Kar kezdte meg működését csak 1948-ben Arad, a különböző szervezeti struktúrát. Ott dolgozott 1957-ig, amikor is a szubjektív okok, bemegy a felszámolás.

Izgatott és fájdalmas tájolás változások a mezőgazdaság, amely bebizonyította, hogy teljesen rossz, nőtt az állatállomány és az azt követő állatállomány és mezőgazdasági oktatás. Ilyen feltételek mellett jött létre, hogy a nyugat-romániai egy Állatorvos-tudományi Kar szükséges. Így a döntés a Miniszterek Tanácsa No. 428-re május 23, 1962-ben alakult a Kar Állatorvos, hogy üzembe helyezett, a tanév 1962/1963 belül a Mezőgazdasági Intézet temesvári és működik a mai napig egyetlen specializáció: Veterinary Medicine.

Az Állatorvos-tudományi Kar is teljes jogú tagja:

  • EAEVE (European Association of egységek, állat-egészségügyi oktatás), - FVE (Európai Állatorvosi Szövetség), - WVA (World Veterinary Association).

Emellett FVM Temesvár részt vesz ETCS (European Credit átruházható System), és azt EAEVE értékelni.

Most, a European Association of létesítmények Állatorvostudományi (EAEVE)Összhangban a Standard alapján, valamint az oktatási követelményeknek, az EK 2005/36 irányelv, 38. cikk, státusát állapította meg a Kar Állatorvos Temesvár, mint ELISMERT.

Állatorvos-tudományi Kar van most:

  • 3 előadótermek (amfiteátrum) és 345 ülőhely a közelmúltban korszerűsített és vezeték nélküli internet, projektorok és az intelligens kártyák; - 46 laboratóriumok, amelyből 2 nemzeti szinten engedélyezett; - 5 állatorvosi klinika; - Egy állatkórház - tárhely lehetőségeket lovak, a kérődzők és háziállatok; - ÁLLATPATIKA; - Egy parazitológiai vizsgálati van; - 2 minibuszok; - Több mint 150 hálózatba csatlakoztatott számítógépek interneten; - Új Research Laboratory Complex, state-of-the-art berendezések - egy új eszközt díjugrató játékok.

A diákok, a University kínál 1516 helyen 5 új felújított szálló. A díj egy helyen a szálló függően eltérő típusú tanuló (a költségvetésben előirányzott vagy adót fizető) és a kényelmet, a szobában.

Emellett a diákok lehet enni az egyetem étkezdéjében (reggeli és ebéd) minimum összege 18 Lei (4 euró) / nap.

A University-ben elnyerte a következő részben "Legjobb Campus" a Nemzetközi Tudományos és Oktatási Verseny, Oxford 2014

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Kapcsolat
Cím
Calea Aradului, nr. 119
Timisoara, 300645 RO