Miguel Torga Institute of Higher Education (ISMT)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kik vagyunk mi?

Portugália egyik legrégebbi magán felsőoktatási intézménye , több mint hét évtizede létezik. Az I. ciklus tizenegy tanfolyamát (diplomás) foglalkoztatjuk a szociális munkában, a pszichológiában, az újságírásban, az üzleti kommunikációban, az informatika az üzleti életben, a számítógépes tudományokban, a multimédiaban, a kommunikáció tervezésében, a menedzsmentben, az emberi erőforrás menedzsmentben, valamint a számvitelben és az auditban.

121099_EdificiosISMTbanner_1185x350_a.jpg

A 2. ciklus (Masters) tanfolyamaira a következők működése engedélyezett: klinikai pszichológia (három szakterülettel), humán erőforrás menedzsment és szervezeti magatartás, egészség szociálpszichológia, szociális munka, szociális gerontológia, hálózati adminisztráció és informatika Rendszerek (az ISPGAYA-val együttműködve). Ezen kurzusok mellett az ISMT posztgraduális (nem tudományos fokozatú) kurzusokat kínál a Prime Training Center keretében végzett rövid képzésen túl (az Intézet és a PROFIFORMA, Tanácsadó és Képzési Iroda, Ltd. közötti partnerség eredményeként), amely magában foglalja: többek között tanárképzés.

Az ISMT az Együttműködési Jegyzőkönyvek alapján együttműködik doktori tanulmányokban, például Ph.D. Pszichológia (az Extremadura Egyetemmel egyetértésben - Spanyolország). Mi is a DGERT (Foglalkoztatási és Munkaügyi Kapcsolatok Főigazgatósága) és a Tudományos és Pedagógiai Képzési Egység Tanácsa által akkreditált oktatási intézmény.

Hány vagyunk?

Körülbelül 30 alkalmazott és 100 oktató / munkatárs és közel 1400 hallgató , ami egy kari és hallgatói testület, amely kreatív, innovatív és kritikus.

121097_interiores.jpg

Hogy vagyunk?

Igény a jelen építésében és türelmetlen a jövő számára.

Miért vagyunk?

Mivel hozzájárulni akarunk a kritikus tömeg megteremtéséhez, és igazolni akarjuk az innovatív oktatás projektjét. És mivel az új évezred azon a minőségen alapszik, amely a mi nagy tétünk. Biztosak vagyunk abban, hogy az ISMT már ott kezdődött a jövőben. A rendező Carlos Amaral Dias

Helyszínek

Coimbra

Instituto Superior Miguel Torga (ISMT)

Address
Largo da Cruz de Celas, 1

3000-132 Coimbra, Coimbra körzet, Portugália
Telefonszám
+351 239 488 030

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket