Atlântica

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Történelem: Atlântica

Atlântica 1996-ban született közérdekű intézményként, amely a tudás, a tudomány és a technológia megteremtésére, átadására és terjesztésére, a tanulás, a tanítás, a kutatás és a kísérleti fejlesztés irányába mutató referenciára irányult.

A KHV - Oktatás, Kutatás és Adminisztráció szakemberei irányítása alatt 1993-ban létrehozott intézet azzal a céllal jött létre, hogy minõségi felsõoktatási intézményt fejlesszen ki, amely képessé tette képességeit a munkaerõpiac kiválóságának képzésére, egyetemi oktatókon alapult, kutatók, pénzügyi intézmények, intézményi csoportok, szolgáltatási és tanulmányi cégek, valamint Oeiras önkormányzata, amely 2014-ig továbbra is a fő részvényes maradt. 1996-ban kezdődött az első fok a területen, a környezetvédelmet, Terület, ICT és menedzsment az egészségügyi és 2001-ben hozta létre a School of Health Atlântica . Azóta az Atlântica kibővítette tudományos érdekeit, és megszilárdította tanítási és kutatási területeit.

2014-ben a Carbures megszerezte a KHV tőkeállományának 87% -át, kifejezi szándékát, hogy hozzájáruljon a felsőoktatás Portugáliában bekövetkezett változáshoz, előmozdítva az ipar - felsőoktatási egyetem - kutatás közötti kapcsolatot, amely a a technológiai fejlesztési pólus az anyagmérnöki és légtechnikai tudományok területén - fő tevékenysége.

Ez az együttműködés lehetővé teszi a Társaság ismeretét az egyetemre, kétévente, a diplomások, a mesterek és az orvosok, a jövőbeli szakemberek képzése érdekében, amelyek a vállalat számára nagyon hasznos képességekkel rendelkeznek, de lehetővé teszik az egyetem számára, hogy támogassa a vállalatot a kutatási és technológiai fejlesztési projektekben. Ezzel az új oktatási modellen keresztül, amely kiváltja az egyetemi / vállalati integrációt, a transzverzális és kiegészítő tudásterületeket (egészségügy, üzleti tudományok, informatika, mérnöki tudományok), valamint az innovációból eredő kutatások iránti erős befektetést, az Atlântica Portugáliában, a magán- és a közvéleményben a különbség a felsőoktatásban.

Atlântica lehetővé teszi a diákok számára, hogy magas színvonalon tanuljanak és Atlântica , szakképzéssel, integrálva a vállalatok valóságával, és ezáltal nagyobb foglalkoztathatóságot biztosítsanak.

Ma az Atlântica kívánja különböztetni magát, és értékes eszköze lehet az egyetemi haladásnak Portugáliában.

Történet: ESSATLA

Az Atlântica Egészségtudományi Iskola (ESSATLA) 2001-ben alakult az Atlântica Egyetem szervezeti egységévé, ahol szakmailag magas szintű egészségügyi iskola volt.

Tekintettel arra, hogy az Atlântica Egyetem szerves egysége volt, az adminisztráció az adott intézményhez tartozott, az EIA. - Oktatás, Kutatás és Adminisztráció SA, amelyet 1993-ban egy egyetemi tanár, kutató, pénzügyi intézmény, csoport intézményi, szolgáltató és tanulmányi cégek, valamint Oeiras önkormányzata, amely 2014-ig továbbra is a fő részvényes maradt.

2002-ben megkezdődött két, kétirányú, technikai és szakmai orientációjú képzés, a Radiológiai, a Klinikai és a Közegészségügyi. Ápoló tanfolyamok (2001), fizikai terápia (2001), beszédterápia (2003) és ápolási tréning kiegészítő tanfolyam (2002).

Az iskola kurzusai a technikai-nyomási formáció követelményeire reagáltak, ugyanakkor integrált perspektívában humanista formációt adtak a hallgatóknak a társadalomtudományokkal és a viselkedéssel.

A kezdetektől fogva erős szakmai összetevő volt a szakmai környezetben, a klinikai háttérben történő tanítással, ami az iskolát a lisszaboni régió kórházaival és egészségügyi központjaival együttműködési protokollok létrehozásához vezette.

Mivel a tanfolyamoknak a saját területük tudományos és technológiai fejlődéséhez kellett igazodniuk, a beszédterápiát, a radiológiát, a klinikai elemzést és a közegészségügyi képzéseket 2015 után megszüntették, és új szakaszokat kezdtünk el ezen területek átfogalmazására. tanfolyamok, az A3es Értékelő Bizottságok által kellő időben megadott iránymutatásoknak megfelelően.

2017 júliusában az Osteopátia új fokát akkreditálták, amely 2017 és 2018 között működött.

Helyszínek

Barcarena

Address
School of Management Sciences, Health, IT &
Engineering
Fábrica da Pólvora de Barcarena
2730-036 Barcarena
Portugal

2730-036 Barcarena, Lisszabon, Portugália

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket