Hivatalos Leírás

Francia francia szállodaképző iskola

Vatel 2011-ben érkezik Paraguay-be az egyetlen nemzeti iskola, amely kettős diplomát kínál, és diákjainak a francia állam által elismert, a Bachelor oklevelet adja ki. A Vatel iskolák világméretű sikere annak köszönhető, hogy fenntartjuk a kettős oktatási koncepciót, ahol 50% -ot az osztályban tanulnak, a fennmaradó 50% -ot országunk és a világ legjobb szállodáinak gyakorlataiban és gyakorlatában. Mindig hűen hagyja azt a filozófiát, miszerint "az elméleti ismereteket a gyakorlatban azonnal ellenőrizni kell".

Asuncionban a Wyndham szállodák káprázatos feltételezésével és pompájával fogunk dolgozni.

Karunk elismert szakemberekből áll, akik nemcsak az elméleti ismereteket, hanem a gyakorlati ismereteket is átadják olyan sok éves szakmai tapasztalat alapján, hogy mércévé váltak a területen.

A Vatelnél nemcsak az akadémiai és szakképzésen, hanem a hallgatók kognitív fejlesztésén is dolgozunk, tudatosítva számukra a tradicionális etikai értékek tiszteletben tartásának, a fegyelemnek, a pozitív és proaktív hozzáállásnak a tudását és a személyes bemutatást.122463_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722f7fdc9748c75d_1280.jpg StockSnap / Pixabay

A nemzetközivé válás alapvető szempont a Vatel kialakulásának.

A Marco Polo program, a legjobb innováció egy akadémiai programban, lehetővé teszi a Vatel Paraguay hallgatók számára, hogy egyéves éveiket egy másik Vatel intézetben tanuljanak.

Ők is egyre növekvő hálózat részei, jelenleg a Vatel 9000 hallgatóval és 35 000 diplomával rendelkezik a VatelAlumni portálnak köszönhetően.

Nagyon versenyképes és jelenlegi tudományos tervvel a Vatel Paraguay kettős paraguayi / francia oklevelet kínál, amely garantálja a gyors szakmai beilleszkedést:

  • Nemzetközi Szállodamenedzsment diploma - MEC Paraguay
  • Nemzetközi Hotelmenedzsment Bachelor - Franciaország
Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Vatel Paraguay Ciudad del Este

A Vatel-szálloda ... [+]

Tanulmányozza a Nemzetközi Hotel MenedzsmentetA Vatelről

A Vatel-szálloda

Éducacion Duale és három kötelező nyelv

Programunk számos előnye között szerepel az Éducacion Duale rendszer. A Vatel oktatási-tanulási rendszer, amelyben a hallgatónak kötelezően teljesítenie kell az elméleti tanulás 50% -át személyes szemináriumokon és a szakképzés 50% -án keresztül gyakornoki gyakorlatokkal egyeztetett otthonbeli és külföldi szállodákban. Hasonlóképpen, ebben a rendszerben a hallgatónak kötelezően be kell töltenie a tantervet, azaz - külön költségek nélkül - három idegen nyelv tanulmányozását, köztük az angol és a francia nyelvet.... [-]

Paraguay Ciudad del Este
Február 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
Hotel Casino Acaray 11 de Septiembre y Luis María Argaña
7000 Ciudad del Este, Alto Paraná Tanszék, Paraguay