Hivatalos Leírás

A Nemzetközi Hotelképzés Francia Iskolája

Vatel 2011-ben érkezik Paraguay-ba, mivel az egyetlen olyan országos iskola, amely kettős diplomát ad és hallgatóinak a francia állam által elismert, a Bachelor fokozatot ad. A Vatel iskolák világméretű sikere annak köszönhető, hogy fenntartjuk a kettős oktatás koncepcióját, ahol 50% -ot osztályokban tanulnak, a fennmaradó 50% -ot pedig hazánk és a világ legjobb szállodáinak gyakorlatai és gyakorlatai. Mindig hűen tartja azt a filozófiát, miszerint "az elméleti ismereteket a gyakorlat révén azonnal ellenőrizni kell".

119048_foto-asu-1-6mc7xi.jpg

Asunciónban dolgozzunk az amerikai Wyndham szállodák káprázatosabb feltételezésével és pompájával

119049_foto-asu-2-3-x0oyde.jpg

Oktatószemélyzetünk elismert szakemberekből áll, akik nemcsak az elméleti ismereteket, hanem a gyakorlati ismereteket is átadják olyan hosszú éves szakmai tapasztalatuk alapján, hogy mércévé váltak a területen.

A Vatel-ben nemcsak az akadémiai és a szakmai továbbképzésen, hanem a hallgatók kognitív fejlesztésén is dolgozunk, tudatosítva számukra a tradicionális etikai értékek tiszteletben tartásának, a fegyelemnek, a pozitív és proaktív hozzáállásnak a tudását, a létezés tudását és a létezést, valamint az előadást személyzet.

A nemzetközivé válás alapja a Vatel kialakulásának.

A Marco Polo program, a legjobb innováció egy akadémiai programban, lehetővé teszi a Vatel Paraguay hallgatók számára, hogy második évet tanulmányozzák egy másik Vatel intézetben a világon.

Ezenkívül egy olyan hálózat részét képezi, amely nem áll le tovább növekedni, a Vatel hálózat jelenleg a VatelAlumni portálnak köszönhetően 9000 hallgatóval és 35 000 diplomással rendelkezik kapcsolatba.

Nagyon versenyképes és jelenlegi tudományos tervvel a Vatel Paraguay kettős paraguayi / francia diplomát kínál, amely garantálja a gyors szakmai beilleszkedést:

  • Felső fokozat a Nemzetközi Hoteligazgatásban - MEC Paraguay
  • Nemzetközi Hotelmenedzsment Bachelor fokozat - Franciaország

Program oktatási nyelve:
  • Spanish (Colombia)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Vatel Paraguay Asuncion

A Nemzetközi Hotelmenedzsment program alapképzője olyan jelöltekre irányul, akik sikeresen elvégezték az érettségi tanulmányaikat, és célja, hogy jövőbeni szakembereket k ... [+]

Tanulmányozza a Nemzetközi Hotel Menedzsmentet

A Nemzetközi Hotelmenedzsment program alapképzője olyan jelöltekre irányul, akik sikeresen elvégezték az érettségi tanulmányaikat, és célja, hogy jövőbeni szakembereket képezzen az operatív menedzsment területén bármely szállodaosztály számára. A program időtartama 3 év, és 16 hónapos gyakorlatokkal kombinálják 3–5 csillagos szállodákban Paragnay-ban és a világon. Ilyen módon elsajátítják jövőbeli szakmájuk valóságához kapcsolódó tapasztalatokat, és fejlesztik a csapatmunka képességeit.

Felvételi tesztek

A felvételi teszteket kifejezetten a motivációs szint, a hivatás, valamint a szállodavezetési programhoz szükséges profil felmérésére tervezték. A felvételi vizsga tartalma írásbeli angol és logikai teszteket, valamint személyes interjút tartalmaz. A tesztek nem igényelnek felkészülést és nem kedveznek egy adott oktatási rendszernek.... [-]

Paraguay Asuncion
Március 2020
Spanyol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul