Hebron University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

 • Biztosítása elengedhetetlen a képzett egyetemi környezetben a palesztin emberek, akik szeretnék, hogy élvezhessék a Hebron Egyetemi tudományos programok, szolgáltatások és a kulturális, társadalmi, művészeti, hogy ne fosszuk meg sem őket a vis maior miatt.

 • Palesztin személyes fejlődés képes objektív céltudatos gondolkodás és válaszolni Naptár szó igazi értelmében a fejemből, és az emberi társadalom - palesztin személyes fejlődés képes objektív céltudatos gondolkodás és válaszolni Naptár szó igazi értelmében a fejemből, és az emberi társadalom.
 • Az ébredés az arab és iszlám kulturális örökség, és a szorosabb együttműködést az békeszerető emberek kapcsolatok, közvetlen családtagjai Hebron Egyetemen.
 • Kidolgozásának folytatása Hebron Egyetemi fenntartani a időszerűségét és reagál a társadalom igényeire és a jövő kihívásaira.

  Lásd Hebron Egyetemi

Hebron egyetem jövőképe az, hogy az egyik vezető egyetemek országszerte. Hebron Egyetemi jellemzi elkötelezettségét egy átfogó minőségi oktatás, a környezetvédelem és az egészségügy mellett a közszolgáltatások nyújtásában.

A célok Hebron Egyetemi

Egyetemi dolgozik tanulás és a tanítás és a tananyag fejlesztése és közzététele keretében az általános célok és szakpolitikák az Oktatási Minisztérium és a Felsőoktatási, és dolgozik azon, hogy a szolgáltatás az erőforrásokat, fejlesztési és a reneszánsz, az ország szellemi, tudományos és gazdaságilag, társadalmilag és kulturálisan. Azt is dolgozik, hogy jobb életet. E célok elérése érdekében az egyetem dolgozik a következő: - A tudás terjesztése azáltal, hogy a felsőoktatás és a specializáció lehetőségek különböző területeken a természettudományok, beleértve Elméleti és Alkalmazott Humán Arts, és hogy az ország a szakemberek, technikusok és szakértők a különböző tudományágak.

 • A fejlesztés a tudás folytatott tudományos kutatás és a promóció, szervezés és az illetékes hatóságokat, hogy megoldja a problémákat, a társadalom és a fejlesztési kérdések benne.
 • Figyelem a személyiség a tanuló és a pozitív iránymutatást a közszolgáltatást.
 • Érdekes terén alkalmazott útmutatást különböző aspektusait közösségi szolgáltató annak érdekében, hogy a meglévő problémák megoldására, és hogy elkerüljék várnak el tőlük.
 • Arab és iszlám civilizáció örökségének és terjesztése figyelmet fordítunk az erkölcsi értékeket.
 • Szorosabb kapcsolatok és kapcsolatok az arab, iszlám és nemzetközi egyetemek és szervezetek különböző regionális és nemzetközi tudományos és kulturális intézmények.
 • A műszaki innováció és alkalmazkodik szolgálja a közösséget együttműködve egyetemek és más felsőoktatási intézmények és a tudományos kutatás és a képzés különböző területein.
 • Figyelem a humán fejlesztési kérdések, valamint a szellemi és kognitív és vallási értékek pénzt.

Helyszínek

Hebron

Address
Hebron University
P.O Box 40,
West Bank, Palestine.

Hebron, Palesztina

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: