Read the Official Description

VSTU a vezető regionális egyetem, amely a legjobb intézmények közé tartozik a Volgogradi régió, a dél-orosz és néhány külföldi képzett szakemberek számában. Az egyetem jól fejlett infrastruktúrát szerez, magas szakmai színvonalat biztosít és befolyásolja a diákok társadalmi tulajdonságainak kialakítását a nemzetközi gazdaságba való sikeres integráció érdekében. Az Egyetem stratégiája szerint egy olyan kutatási és oktatási ipari komplexumot (klasztert) alapítottak, amely a jól képzett szakemberek képzésére összpontosít a gazdaság csúcstechnológiai ágazataira.107253_pexels-photo-1432942.jpeg

Nagy figyelmet fordítunk az alapvető és az alkalmazott kutatásra, valamint a tudomány, a technológia és a technológiai fejlődés elsődleges területeinek fejlesztésére, valamint a tudományvezérelt termékek kibocsátására. VSTU nak dinamikusan fejlődő metallurgisták, vegyészek, gépészmérnökök, anyagmérnökök, hegesztők, műszerészek, valamint magas színvonalú fejlesztő tudomány, magasan képzett szakemberek képzése van. A kutatásra összpontosít a VSTU további innovatív fejlesztése.

Az Orosz Föderáció felsőoktatásában az átalakításokat a VSTU ban VSTU és valósították meg az oktatási programok többszintű rendszerének, az akadémiai tevékenység korszerű formáinak, a minőségellenőrzésnek, a megfelelő anyagi és műszaki támogatásnak.

A munkavállalók és a diákok nagy csapatában kedvező társadalmi környezet jött létre. Legtöbbjük kulturális és etikai értékeket oszt meg, megtartja és fejleszti a politechnikai iskola hagyományait.

Az egyetem nemzetközi együttműködésének és nemzetközivé VSTU a VSTU stratégiai megvalósításának egyik legfontosabb eszköze. Az egyetem 50 éven át külföldi országokat képez. 1962 óta Európa, Ázsia, Afrika, Közel-Kelet és Latin-Amerika országaiban magasan képzett szakembereket képeznek. Ez idő alatt több mint 5000 külföldi hallgató 72 országból világszerte tanították az orosz nyelvet további tanulmányozásra más orosz egyetemeken. Közülük 1650 diák kapott egyetemi diplomát, 64 doktori fokozatot szerzett. A külföldi hallgatók száma az elmúlt 5 évben nőtt, és ma évente 500 külföldi hallgató tanul az egyetemen. VSTU széles körű mesterképzési programokat és doktori programokat is kínál nemzetközi diákoknak, akik megvédték doktori értekezésüket.107254_pexels-photo-1305360.jpeg

A nemzetközi hallgatók orosz nyelvű képzéséhez speciális egyetemi oktatásra van szükségük. E célból 1973-ban az Egyetemen alapították a Külföldi Diákok Képzési Karát. A nemzetközi hallgatók számára további tanulmányokat folytat az orosz egyetemeken a következő szakterületeken: gazdaság, mérnöki és humán tudományok. Ennek a karnak a diákjai a szakterületüktől függően a következő tudományágakat szerezik:

  • Mérnöki munka - orosz nyelv, fizika, matematika, kémia, informatika, regionális földrajz, műszaki rajz;
  • Gazdasági - orosz nyelv, matematika, informatika, országtanulmányok, közgazdaságtan, földrajz;
  • Humán tudományok - orosz nyelv, irodalom, kulturális tanulmányok, országtanulmányok, földrajz.

Tanulmányi időszak - 1 év.

A külföldi hallgatók képzésében végzett tanulmány során a diákok orosz kultúrát tanulnak, részt vesznek az egyetem és a város életében, látogatnak múzeumokba, és lehetőséget kapnak kreativitásuk bemutatására.

Azok a nemzetközi diákok, akik a nyelvi képzésben részt vettek, folytathatják tanulmányaikat az egyetemünkben megvalósított bachelor programokról. A képzést 8 félév alatt magasan képzett tanárok, szakemberek és tudósok tartják. A tanfolyamok ciklusokra vannak osztva:

  • Matematika és tudományok
  • Szakma (benne a jövőbeni tevékenységeknek megfelelő képzést szervezik)
  • Humán tudományok, szociológia és közgazdaságtan

A főiskolai diplomát szerzett és a nyelvi képzésben résztvevő hallgatók a 4 félévig tartó mesterképzésben vehetnek részt.

Felkérjük az érdeklődőket és szüleiket, hogy többet tudjanak egyetemünk legígéretesebb programjairól.

Programs taught in:
Angol
Orosz

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Volgograd State Technical University

A termelési automatizálás egy folyamat a gépgyártás fejlesztésében, amelyben az irányítás és ellenőrzés funkciói, amelyeket egy ember az eszközök és az automatizált alkal ... [+]

Egyetemi diplomások, akik ebben a programban tanultak, sikeresen dolgoztak az orosz és külföldi legnagyobb vállalatoknál és tudományos szervezeteknél, a főépítők és az ügyvezető igazgatók számára az osztályvezetőktől és laboratóriumoktól tartanak pozíciókat.

A termelési automatizálás egy folyamat a gépgyártás fejlesztésében, amelyben az irányítás és ellenőrzés funkciói, amelyeket egy ember az eszközök és az automatizált alkalmazások megkezdése előtt végzett. A termelés automatizálásának bevezetése jelentősen növeli a munkaerő termelékenységét és minőségét, minimalizálja a különböző termelési területeken dolgozó személyzet mennyiségét.... [-]

Oroszország Volgograd
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Volgograd State Technical University

Az informatikai területen dolgozó szakemberek folyamatosan igénylik, az informatikai területen képzett szakemberek hiánya világszerte megtalálható, különösen az EEMEA-ban ... [+]

Az informatikai területen dolgozó szakemberek folyamatosan igénylik, az informatikai területen képzett szakemberek hiánya világszerte megtalálható, különösen az EEMEA-ban.

Az IT szakemberek képzése a VSTU nál már több mint 30 éve gondoskodik. A régió legtöbb informatikai cégét létrehozza, vezeti és vezeti egyetemi diplomások. Diplomataink sikeresen dolgoztak a vezető orosz és nemzetközi vállalatoknál (Yandex, Kaspersky Laboratory, Rostelekom, Intel, Microsoft, HP, CISCO, ZyXEL és mások), gyakran vezető szakemberek és pozíciók tulajdonosai.

Az ACM ICPC világbajnokságon való részvételének eredményei a karon végzett magas szintű képzést mutatják. 2008 óta csapataink a legmagasabb pozíciókat tartják a dél-szövetségi régióban, és 2012-ben a végső szakaszban a 36. helyet vették (112 döntőből és 8500 résztvevő csapatból az első szakaszban).... [-]

Oroszország Volgograd
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Volgogradskiy gosudarstvennyy tekhnicheskiy universitet (VolgGTU)
Address
Volgograd State Technical University Lenin avenue, 28
400005 Volgograd, Volgograd Oblast, Oroszország
Honlap
Telefonszám
+7 844 223-00-76