Hivatalos Leírás

113201_rsz_image.jpg

North-Caucasus Federal University a dél-oroszországi Stavropoli régió legmagasabb szintű felsőoktatási intézménye. Az Észak-Kaukázus a Nyugat-Fekete-tenger és a keleti Kaszpi-tenger között fekszik, és az észak-kaukázusi térség jelentős részét képező Stavropoli régió Oroszország egyik legszebb régiója. Stavropol városa a régió kulturális, üzleti és multinacionális központja, amely sikeresen ötvözi egy hangulatos város varázsait számos terével, parkjaival, hatalmas erdőterületeivel, kellemes klímájával és a modern városi körzet gyors életritmusával.

North-Caucasus Federal University (NCFU) egy egyedülálló tudományos és tudományos központ, amely magas személyes és kulturális értékekkel, kreatív gondolkodásmóddal és a folyamatos fejlődés iránti elkötelezettséggel rendelkező versenyképes szakembereket táplál .

Az NCFU küldetése, hogy egyedülálló lehetőségeket nyújtson a tudományos, tudományos és kulturális szférákban, előkészítve a jövőbeli vezetőket, amelyek képesek pozitívan hozzájárulni az ország és a világ fejlődéséhez.

North-Caucasus Federal University két ága van - Pyatigorsk és Nevinnomyssk - és 9 intézmény: Humanitárius Intézet, Matematikai és Természettudományi Intézet, Élettudományi Intézet, Jogtudományi Intézet, Közgazdaságtudományi Intézet , Olaj- és Gázintézet, Informatikai és Távközlési Intézet és Mérnöki Intézet.

Az NCFU kutatási tevékenységét 29 tudományos-oktatási központban, 33 tudományos laboratóriumban és 2 hallgatói tervezési irodában, 26 tudományos iskolában és 47 tudományos területen végzik. Az egyetem 1626 tanárt foglalkoztat, köztük 229 orvos és 1090 tudományi jelölt. Közel 25 ezer ember képviseli 86 nemzetiséget és etnikai csoportot 81 oroszországi régióból, köztük 1656 nemzetközi diákot 56 országból.

North-Caucasus Federal University tudományos könyvtárát az oroszországi legjobb és legnagyobb egyetemi könyvtárak közé sorolják, több mint 2,5 millió egységgel. A könyvtár számos oktatási erőforráshoz fér hozzá, és mind az orosz, mind a külföldi folyóiratokhoz rendel. A Könyvtárat minden évben naprakész oktatási és tudományos szakirodalom egészíti ki. Az egyetemi katalógus rendszeresen frissül. Minden NCFU hallgató teljes hozzáférést biztosít a könyvtár összes erőforrásához.

Az NCFU megteremti a legjobb feltételeket a diákok számára a tudás megszerzéséhez szükséges termelési folyamatban, biztosítva a kényelmes szállást az élen. A Stavropolban 8 kollégiumi és egy további, Pyatigorskban található, több mint 2500 diák számára. Az egyik legújabb dorms kifejezetten nemzetközi diákoknak készült.

Az egyetem orvosi központja az NCFU munkatársainak és diákjainak egészségének nyomon követésére szolgáló legújabb felszereltséggel rendelkezik. Az optometrista, a neurológus, az általános orvos, a fogorvos, az otolaryngológus és a sürgősségi orvosok szakemberei állnak rendelkezésre az orvosi ellátás és a támogatás érdekében.

Kiváló minőségű vendéglátóipari szolgáltatás nyújtása az NCFU egyik prioritása a modern konyhai felszerelésekkel és a professzionális szakácsok csapatával. Az egyetem étkezdei, snack bárjai és kávézói éhséget tartanak az öbölben, miközben a diákok a tudás útján vannak. Minden épületben étkező és büfé található.

Az NCFU hallgatói által alkotott kreatív stúdiók 2 énekstúdiót, 6 tánccsapatot, 2 hallgatószínházat, 4 önkéntes csoportot, 12 KVN (komédia) klubot tartalmaznak. A sporttevékenységek széles választéka: 14 sportklub, 10 sportcsarnok, edzőterem, fitneszközpont és uszoda.

Program oktatási nyelve:
Orosz
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

North-Caucasus Federal University

Program célja: A felsőoktatás professzionális profilozásának biztosítása a program keretében lehetővé teszi a diplomások számára, hogy versenyképes mérnöki termékek létre ... [+]

Leírás:Magas képzettségű főiskolai képzés a gépgyártás területén: tervezőmérnökök, gépészmérnökök;A gépészmérnöki szakterület műszaki és technológiai fejlődésének tényleges szintjéhez igazodó diplomások szakmai képzése;A társadalmilag felelős, magasan képzett és kompetens szakemberek kialakítása.A program célja:

A felsőoktatás professzionális profilozásának biztosítása e program keretében lehetővé teszi a diplomások számára, hogy versenyképes mérnöki termékek létrehozásában kutatási és fejlesztési tevékenységeket végezzenek; a gépgyártás és -berendezések hatékony technológiai gyártási és javítási műveleteinek fejlesztése; a gépgyártás technológiai folyamatainak, az automatizálás, az irányítás, az ellenőrzés, a diagnosztika és a termékvizsgálat rendszereinek hatékony működésének fenntartása; rendelkezniük kell a társadalmi mobilitást és a munkaerőpiac stabil keresletét megkönnyítő univerzális és tárgyi szakterületeken.... [-]

Oroszország Stavropol
Szeptember 2019
Orosz,Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
North-Caucasus Federal University

Program leírása: magasan képzett főiskolai szakemberek előkészítése a gépgyártás területén - tervezőmérnökök, gépészmérnökök, szakmunkásképzés a gépgyártás területén a mé ... [+]

Program leírása:

magasan képzett főiskolai képzés a gépgyártás területén - tervezőmérnökök, gépészmérnökök, diplomások szakmai képzése a gépgyártás területén a mérnöki fejlődés fejlettségi szintjének megfelelően, technikailag kompetens, társadalmilag felelős személy kialakítása.

A program célkitűzései:a diákok társadalmi és személyes tulajdonságainak kialakulása: odaadás, szervezés, szorgalom, felelősség, állampolgárság, kommunikáció, tolerancia, általános kultúrájuk növelése;képzés a humanitárius, társadalmi, gazdasági, matematikai és természettudományi ismeretek alapjaiban;felsőfokú szakképzés megszerzése, amely lehetővé teszi a diplomások számára, hogy: sikeresen végezzenek versenyképes mérnöki termékeket létrehozó kutatásokat és fejlesztéseket; hatékony gépi gyártási és javítási technológiai folyamatok kifejlesztése a gépgyártás termékeinek és felszerelésének gyártásához és javításához; a gépgyártás technológiai folyamatainak, az automatizálási rendszereknek, a menedzsmentnek, az ellenőrzésnek, a diagnosztikának és a termékvizsgálatnak a rendkívül hatékony működésének biztosítása; olyan általános és tárgyi kompetenciákkal rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak társadalmi mobilitásához és a munkaerőpiac fenntarthatóságához.A kérelmezőnek:Van egy állami dokumentum a középfokú (teljes) általános iskolai végzettségről vagy a középfokú szakképzésről.Sikeresen adja át a bejárati tesztet.... [-]
Oroszország Stavropol
Szeptember 2019
Orosz,Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
North-Caucasus Federal University

Programleírás: magasan képzett főiskolák előkészítése az épületek és épületek tervezése, építése és üzemeltetése, az építőipar megszervezése. A diplomások szakmai képzése ... [+]

Program leírása:

magasan képzett főiskolák előkészítése az épületek és épületek tervezése, építése és üzemeltetése, építési termelés szervezése terén. A diplomások szakmai képzése a mérnöki és építési technológia fejlettségi szintjének megfelelően, egy technikailag kompetens, társadalmilag felelős személy kialakulása.

A program célkitűzései:a diákok társadalmi és személyes tulajdonságainak kialakulása: odaadás, szervezés, szorgalom, felelősség, állampolgárság, kommunikáció, tolerancia, általános kultúrájuk növelése;képzés a humanitárius, társadalmi, gazdasági, matematikai és természettudományi ismeretek alapjaiban;felsőfokú szakirányú oktatás megszerzése, amely lehetővé teszi a diplomások számára, hogy: sikeresen végezzenek versenyképes mérnöki és építési termékek létrehozására irányuló kutatást és tanulmányokat, hatékony építészeti és építési megoldásokat dolgozzanak ki, biztosítva az építőipar magasan képzett szervezetét, és az építési termékek minőségellenőrzését;az egyetemes és tárgyi szaktudás birtokában, amely hozzájárul a társadalmi mobilitásához és a munkaerőpiac fenntarthatóságához.A kérelmezőnek:Van egy állami dokumentum a középfokú (teljes) általános iskolai végzettségről vagy a középfokú szakképzésről.Sikeresen adja át a bejárati tesztet.... [-]
Oroszország Stavropol
Szeptember 2019
Orosz,Angol
Nappali
4 találd meg a neked való juris doctor képzést
Campus
Bővebben magyarul
North-Caucasus Federal University

Az oktatási program célja: a diákok személyes tulajdonságainak fejlesztése, valamint a szakmai és speciális kompetenciák alapképzési programjának általános kulturális, ál ... [+]

Az oktatási program célja:

a hallgatók személyes tulajdonságainak fejlesztése, valamint a szakmai és speciális kompetenciák alapképzési programjának általános kulturális, általános szakmai, szakmai és releváns orientációja (profilja) kialakítása.

Az EP megalakításakor figyelembe vették a szövetségi egyetem sajátosságait, az FSFEIU VO "SKFU" tudományos iskoláinak jellemzőit, valamint az információbiztonsági szakemberek munkaerőpiacának igényeit.

Nevezési követelmények (dokumentumok, képesítések) :rendelkezik a középfokú (teljes) általános iskolai végzettséggel vagy középfokú szakképzéssel kapcsolatos állami dokumentummal.sikeresen átadja a bejárati tesztet.A kötelező és szelektív szemeszter tanfolyamok listája... [-]
Oroszország Stavropol
Szeptember 2019
Orosz,Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
North-Caucasus Federal University

Program célja: A hallgatók lágy készségeinek, közös kulturális, közös szakmai, szakmai és programspecifikus szakismereteinek fejlesztése. Az oktatási programtervezés magá ... [+]

A program célja:

A diákok puha készségeinek, közös kulturális, közös szakmai, szakmai és programspecifikus szakismereteinek fejlesztése. Az oktatási programtervezés magában foglalja a szövetségi egyetem és tudományos iskoláinak legfontosabb jellemzőit, valamint a munkaerőpiac legújabb trendjeit és igényeit az információbiztonsági szakemberek számára.

Felvételi követelmények (dokumentumok, képesítés):Országosan elismert bizonyítvány vagy oklevél általános (teljes) oktatás vagy középfokú szakképzés.A felvételi vizsgák sikeres átadása.Karrierlehetőségek:

Az információbiztonsági szakemberek információbiztonsági szakemberek az informatikai és információs biztonság területén állami és helyi önkormányzatokban, pénzügyi és hitelintézetekben, egészségügyi és oktatási szervezetekben, ipari és kereskedelmi vállalkozásokban, valamint termelési és szolgáltató vállalatokban alkalmazhatók és működhetnek. , biztonsági rendszergazdák és információbiztonsági vezetők.... [-]

Oroszország Stavropol
Szeptember 2019
Angol,Orosz
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul
North-Caucasus Federal University

Program célja: A felsőoktatás professzionális profilozásának biztosítása a program keretében lehetővé teszi a diplomások számára, hogy versenyképes mérnöki termékek létre ... [+]

Leírás:Magasan képzett főiskolák előkészítése az épületek és épületek tervezése, építése és üzemeltetése, az építőipar szervezése terén.A diplomások szakmai képzése az építési technika és a technika jelenlegi szintjével összhangban, szakmailag képzett szakemberek kialakítása.A program célja:

A felsőoktatás professzionális profilozásának biztosítása e program keretében lehetővé teszi a diplomások számára, hogy versenyképes mérnöki termékek létrehozásában kutatási és fejlesztési tevékenységeket végezzenek; a gépgyártás és -berendezések hatékony technológiai gyártási és javítási műveleteinek fejlesztése; a gépgyártás technológiai folyamatainak, az automatizálás, az irányítás, az ellenőrzés, a diagnosztika és a termékvizsgálat rendszereinek hatékony működésének fenntartása; rendelkezniük kell a társadalmi mobilitást és a munkaerőpiac stabil keresletét elősegítő univerzális és tárgyi szakterületi kompetenciákkal.... [-]

Oroszország Stavropol
Szeptember 2019
Orosz,Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
North-Caucasus Federal University

Ennek az oktatási programnak az egyéb VO HE-kkel szembeni versenyelőnyei az olajtermelő profil számos termelési és tervezési vállalkozásának oktatási szolgáltató központj ... [+]

Program leírása:

A végzős osztály az olaj- és gázmezők fejlesztése és kiaknázása. Ennek az oktatási programnak az egyéb VO HE-kkel szembeni versenyelőnyei az olajtermelő profil számos termelési és tervezési vállalkozásának oktatási szolgáltató központjának (SKFU) megfelelő közelségében állnak, ami lehetővé teszi e vállalkozások munkavállalói bevonását az oktatási tevékenységek megvalósításába, és lehetővé teszi a tényleges oktatási tevékenységet is. a tevékenységek hatékonyabban összpontosítanak a potenciális munkaadók tényleges igényeire fenyők.

A program célja:

A diplomások szakmai képzése az üzemanyag-energia területén a technológia és a technológia fejlettségi szintjének megfelelően, beleértve a betétek fejlesztését, a szénhidrogének szállítását és tárolását, egy technikailag kompetens, társadalmilag felelős személy kialakulását.... [-]

Oroszország Stavropol
Szeptember 2019
Orosz,Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
North-Caucasus Federal University

Ennek az oktatási programnak a hasonló előnyeihez viszonyított versenyelőnye számos, az egyetemhez közeli ipari és projekt olajtermelő vállalkozás (NCFU), amely lehetővé ... [+]

Leírás:

Ennek az oktatási programnak a hasonló előnyeihez viszonyított versenyelőnye számos, az egyetemhez közeli ipari és projekt olajtermelő vállalkozás (NCFU), amely lehetővé teszi ezen intézmények szakembereinek vonzását oktatási tevékenység végzésére és a tanterv tényleges igazítására a tényleges a potenciális munkaadók szükségleteit.

A program célja:A diplomások szakmai képzése az üzemanyag-termelés területén a műszaki és technológiai fejlődés tényleges szintjével, beleértve a szénhidrogének terepfejlesztését, szállítását és tárolását;Szociálisan felelős, magasan képzett és kompetens szakemberek kialakítása, akik a munkaerőpiacon keresletre képesek, és pozitívan járulhatnak hozzá az iparhoz Oroszország főbb olaj- és gázterületein, közel és messze külföldön.... [-]
Oroszország Stavropol
Szeptember 2019
Angol,Orosz
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

Давай к нам!