Minin University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

egyetemi

Nyizsnyij Novgorod Állami Pedagógiai Egyetem névadója Kozma Minin (Mininsky Egyetem) - az intézmény gazdag hagyományokkal: Tanári Institute-ban alakult a városban 1911-ben háromnegyede tanárok a Nyizsnyij Novgorod régióban - a diplomások. Ezen kívül, többek között a diákok - a pszichológusok és nyelvészek, mérnökök és menedzserek, művészek és tervezők.

Ma Mininsky Egyetem aktívan kifejlesztve, hogy megfeleljen a modern követelményeknek, és az oktatás színvonalának, hogy megfeleljen az egyéni igényeknek egész életen át tartó tanulás, a választ aktuális problémák a társadalmi és nemzeti fejlődést. Tisztában vagyunk azzal, ambiciózus projekt: az építkezés egy átfogó minőségbiztosítási rendszert az oktatás, a megnyitása új területek és képzési programok, számítógépes az egyetem. Nemzetközi együttműködés: Jelenleg az egyetem diákjai 27 országban.

Együtt más oktatási intézmények és kutatóközpontok, civil szervezetek és ügynökségek, vagyunk aktívan részt irányítása kutatási tevékenység (elsősorban a területén pedagógia, oktatás irányítása, alkalmazott pszichológia, filozófia) arra törekszünk, hogy a központ az oktatás állampolgári tudatosság, és ezáltal a társadalmi kezdeményezéseket.

Mindent megteszünk, hogy javítsa a regionális és a nemzeti oktatási rendszer részévé váljon a nemzetközi oktatási folyamat, hogy készítsen egy új típusú tanár, aki megérti önmagát és a társadalmat, az identitás, amely képes biztosítani a fejlesztés az egyéni élet során.

Helyszínek

Nyizsnyij Novgorod

Minin University

Address
ul. Ulyanova, 1
Nyizsnyij Novgorod, Nyizsnyij Novgorodi terület, Oroszország
Telefonszám
+7 831 436-01-94

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket