нститут современного искусства

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kortárs Művészeti Intézetet 1992- ben hozták létre . Májusban 2020-ra. Egyetemünk volt 28 éves. Az elmúlt 7 év, a mi egyetemi felismerték 5 alkalommal Rosobrnadzor - hatékony egyetemi Oroszországban.

Az ISI rendelkezik állami engedéllyel és akkreditációval a felsőoktatás valamennyi programjára , amely képzést folytat , ideértve a mesterképzéseket és a PhD programokat is.

Mit jelent ez? Ez azt jelenti, hogy mivel a kereskedelmi intézmény, kiadjuk az állami diplomát és emellett egy haladékot a hadsereg kiképzett belső ága. És azt is aktív bevonása révén a hallgatók gyakorlati tevékenységek, hozzájárulunk a jövőbeli foglalkoztatási.

A Kortárs Művészeti Intézet ma egy multidiszciplináris egyetem, amely végrehajtja a 33. oktatási programok felsőoktatási 8 kibővített csoportok képzési területek minden szinten: főiskolai, szakorvosi, mester-és posztgraduális tanulmányok a kultúra és a művészet.

2020-ban, az első alkalom a történelemben az egyetem, a költségvetés által finanszírozott helyeken megjelent valamennyi tanulmányi programok, beleértve a diplomáját!

27 éve már készített több mint 3500 diplomás: színészek, film- és TV-rendezők, tervezők, újságírók, rendezők a színházi előadások, a hang, a pop és a tudományos énekesek és hangszeres előadók, producerek és menedzserek a kultúra területén és művésztanárok - koreográfusok és balettmestereket, műkritikusok .

A rendszer a tervezési munka a kreatív műhelyek és egyéni hozzáállás minden alapját az oktatási folyamat az ISI. Ő értékes szakmai és kreatív élményt a diákok osztott legkiválóbb kar Népi Művészek Orosz Föderáció: S. Solovyev, D.Pevtsov, O.Drozdova, I.Agapov, A.Zbruev, A.Sheynin, D.Kramer, V. SEIMAN, N. Bannova ; az Orosz Föderáció kitüntetett művészei : E. Muratova , D. Mikhailova , E. Matushkina ; kitüntetett művészeti dolgozók : M. Sayamov , S. Vinnikov , E. Vandalkovsky , I. Sirenko ; professzorok S. Litvinov , T. Markelova , V. Csaika és még sokan és sokan mások .

A mi egyetemi ott van minden szükséges a hatékony tanuláshoz: a tanítási színház, film meg és videoszerkesztő stúdió, professzionális stúdióban, oktatási televízió és a sajtó - központ, termelési központja.

Ennek keretében a nemzetközi tapasztalatcsere és szakmai partnerség ISI aktívan együttműködik, és fejleszti a kulturális és kreatív kapcsolat a külföldi egyetemekkel.

ISI van együttműködési megállapodások: az olasz egyetem "La Sapienza", a német International Academy of Management and Technology, a Vilnius Academy of Arts (Litvánia), az egyetemekkel a Dortmund és Düsseldorf (Németország).

Sok diplomások ma - ez népszerű humoristája és mozi.

Azzal, hogy belép az Institute of Contemporary Art, akkor garantált, hogy megkapja: a magas színvonalú oktatás, élénk diákélet, részvétel az orosz és nemzetközi kiállításokon, fesztiválokon, a lehetőséget, hogy adja át az öntvények különböző zenei, televíziós és egyéb kreatív projektek, a lehető legnagyobb segítséget a foglalkoztatásban.

Helyszínek

Jakutszki

Address
Ulitsa Bestuzheva-Marlinskogo,5
677000 Jakutszki, Szaha Köztársaság, Oroszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket