Financial University under the Government of the Russian Federation

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Financial University under the Government of the Russian Federation Felsőoktatási Szövetségi Oktatási Intézete az egyik legrégebbi orosz felsőoktatási intézmény, ahol pénzügyi szakértők, pénzügyi jogászok, közgazdászok, informatikai szakemberek, matematikusok, szociológusok és politológusok képzettek.

Az egyetem hosszú utat tett meg. Egy intézetből és egy pénzügyi és banki szakképző akadémiából egy nagy kutatási és oktatási központba fejlődött. Jelenleg 14 fő egyetemi kar, 6 oktatási központ, 60 oktatási részleg, 3 továbbképző tanszék, 10 együttműködési célú tanszék, amely a munkaadókkal és a 86 egyetemen működő szervezeti egységgel, 10 intézménnyel együtt működik, beleértve a Továbbképzési Intézet, Fejlesztési Projekt Intézet, Rövidtávú Intézetek Intézete, 4 továbbképzési programot kínáló intézmény, 3 kutatóintézet, 3 felsőoktatási intézmény, 4 kutatási és oktatási központ, 2 oktatási kutatólaboratórium és 2 oktatási laboratórium, 2 főiskola. 29 egyetemi iroda van (14 ágazat, amely felsõoktatási programokat kínál, 4 olyan felsõoktatási intézmény, amely felsõoktatási programokat és középiskolai képzést nyújt, valamint 11 olyan ágazat, amely középiskolai képzést nyújt).

A Pénzügyi Egyetem az egyik vezető orosz felsőoktatási intézmény. A programban 12 fő 28 főből álló alapképzés áll rendelkezésre; 11 mesterképzés több mint 50 koncentrációval; 9 középfokú képzést, 10 MBA programot és 108 továbbképzési és szakmai fejlesztési programot.

Az Egyetem hallgatói helyszíneinek versenye meglehetősen erős, mivel az egyetem biztosítja a magas színvonalú ellátást, és az egyetemi diplomások jó álláslehetőségekkel és karrierfejlesztési lehetőséggel rendelkeznek a diploma megszerzése után.

A Pénzügyi Egyetem megvalósítja és javítja a képzési rendszert, amely a folyamatos tanulás különböző tanulási pályáinak és módozatainak elérhető. A rendszer magában foglalja a középiskolai képzést, valamint a főiskolai, mester- és szakirányú képzési programokat.

Az egyetem által kínált szolgáltatás minősége széles körben elismert, és a magasan képzett oktatási személyzetnek köszönhető. 2016. január 1-jén 1 545 tanári alkalmazott van Moszkvában, köztük 1.214 akadémikus birtokos. A szám 340 doktora és 874 Ph.D. fok. Jelenleg 815 oktatói tag van, akinek oktatói címe van (köztük 237 professzor, 560 egyetemi tanár és 18 fő kutató).

Új tanulási technológiák

Az egyetem megkezdte a "bolognai folyamat által indukált" tanulási módok és módszerek bevezetését a tanulás folyamatába mint modultan alapuló tantervi modellek (amelyek helyettesítenék a lineáris tantervi modelleket), mobil tanulási csoportokat és oktató rendszert. A vendégprofesszorok és szakértők előadásaikat (beleértve a tengerentúli egyetemek professzora által adott angol nyelvű előadásokat is). A hallgatói rangsorrend javult. Új oktatási technikákat alkalmaznak (esettanulmányok, üzleti játékok, szerepjáték-alapú stratégiák, problémamegoldó feladatok stb.); e-könyvek és oktatási segédeszközök, CD-k, multimédiás technológiákon alapuló programok (képzési cégek (számviteli program, biztosítási program)), az e-könyvtárak különböző szervezeti egységeken, a pénzügyi menedzsment tanszékén működik; számítógépes tesztelési technológiákat alkalmaznak tesztelésre.

A IKT-alapú rendszert távoktatási módban használják, amikor a fejlett képzési programok hallgatóit képzésben részesítik.

Megkezdődött a külföldi hallgatók felvételi kampánya 2018/2019-es tanévre!

✔️ Jelentkezzen alapképzési programokra

✔️ Kérjen mesterképzési programokat

✔ Kérdj meg posztgraduális képzési programokat

Helyszínek

Moszkva

Address
125993, Moscow, Leningradsky Prospekt, 49
125993 Moszkva, Moskva, Oroszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket