Baltic Humanitarian Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Balti Humanitárius Intézet (BGI) - A modern oktatási intézmény végrehajtja a legmagasabb minőségi programok, posztgraduális és egyéb szakmai oktatás.

intézmény státusz megerősíti az engedélyt a Szövetségi Felügyelettől az Oktatási és Tudományos. Az állami akkreditáció lehetővé teszi, hogy az intézmény bocsát állami oklevelet diplomások.

Balti Humanitárius Intézet (BGI) - egy magán oktatási intézmény, megfelelő állami oktatási standardok, Vonatok szakemberek a területen magasabb az első, második, posztgraduális, valamint további szakmai oktatás.

Osztályoknak az intézet:

Közgazdasági és menedzsment; Állam- és Jogtudományi Kar; Kar Pszichológiai; A második felsőoktatásban; Kar további oktatás.

a fő feladat BGI versenyképes kérdés, szakmailag kiváló szakemberek, akik rendelkeznek szintű gyakorlati és tudományos ismeretek. E cél elérése érdekében a maximális Intézet javult javára diákok.

BGI Intézet vonatok szakemberek olyan területeken, mint a gazdaság, az önkormányzati és államigazgatási és a menedzsment.

Az intézet működik magasan képzett oktatói és gyakorlati, Amely lehetővé teszi számunkra, hogy garantálja a magas színvonalú képzést.

Abban a pillanatban, a Balti Intézet Bölcsészettudományi St. Petersburg kifejlesztett anyagi és technikai bázis, amely lehetővé teszi, hogy kezelni az összes hallgatók tanulási problémák a jelenlegi szinten, egy speciális számítógépes osztályok és más különlegesen felszerelt tantermek és a könyvtár, amely tartalmazza a legújabb tankönyvek és tudományos folyóiratokban.

Az intézet versenyeken minden évben, valamint konferenciák, amelyek lehetővé teszik a diákok, hogy fejlesszék és javítsák a tudás és készségek. Másik jellemzője BGI a rendelkezésre álló egyetem előtti képzés és továbbképzés, amely a következőket tartalmazza: tanfolyamok szakmai fejlődés, képzés, felkészülés a vizsgára, különösen a vizsgán, és vizsga tanfolyamok. Mivel az ilyen jellemzőinek felsőoktatási intézmény, a kérelmező vagy a diák sokkal könnyebb lesz, hogy adja át a államvizsga és teszteld magad és a szilárdság a kiválasztott irányba.

Institute BGI fejlődik minden alkalommal, megnyitása új rangos különlegessége, hogy lehetővé teszi, hogy együttműködést alakítson ki nyugati partnerek egy magasabb szinten. Ez lehetővé teszi a diplomások BGI gyakorlati képzés külföldön és fogadhatnak nemzetközi tanúsítvány, amely lesz a kereslet a munkaerőpiacon szakember.

Oktatás a Balti Humanitárius Intézet

Abban BGI a következő oktatási formák:

nap; részmunkaidőben levelezés; a képzés lehetőségét, az egyes tananyag.

Ennek köszönhetően sokfélesége képzési formák a Balti Humanitárius Intézet, mindenki kiválaszthatja azt, amelyik számára a legmegfelelőbb, valamint, hogy összekapcsolják tanulmány és a munka, ha szükséges.

Diákok, akik nem beszélik az orosz nyelvet, hogy beiratkozik a tanfolyamok / programokat kapnak egy egyéves bevezető kurzus az orosz nyelvet.

Diákok, akik nem beszélnek oroszul is sor kerül egy év bevezető kurzus az orosz nyelv előtt beiratkozott a kurzusokat / programokat.

Helyszínek

Szentpétervár

Baltic Humanitarian Institute

Address
пр. Стачек, д. 72, лит.А ст.м. “Кировский завод” (рядом с метро)
198188 Szentpétervár, Szentpétervár, Oroszország
Telefonszám
+8 800 770 03 80

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket