Академия ВЭГУ

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A felsőoktatási magánoktatási intézményt, a "Keleti Gazdasági és Jogi Humanitárius Akadémiát" (ChOU VO Академия ВЭГУ ) 1993. január 29-én alapították.

Az egyetem alapítója, a rektor az Orosz Föderáció Állami Duma Oktatási és Tudományos Bizottságának szakértője, a Baskortostáni Köztársaság vezetője alatt az elektronikus oktatás fejlesztéséért felelős tanács tagja, az Orosz Föderáció felsőfokú szakmai oktatásának tiszteletbeli munkatársa, a Bashkortostan Köztársaság közoktatásának kitüntetett munkatársa, a történelemtudomány doktora, Minnijev Kadjev professzor.

Az elmúlt negyedszázadban az egyetem dinamikusan fejlődött, harmonikusan ötvözte a hagyományokat és az innovációkat, új oktatási technológiákat vezetett be, támogatta a tudományos kutatásokat, javította az oktatási és vállalati munkát, megoldotta a csapat társadalmi problémáit. Академия ВЭГУ Oroszország egyik legnagyobb kutatási és oktatási központjává vált, ahol több ezer hallgató tanul 40 alap- és posztgraduális programban, valamint 24 további oktatási programban.

Helyszínek

Ufa

Address
Ufa, Mendeleeva 215/4
Ufa, Baškortostani Köztársaság, Oroszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok