Universiti Teknikal Malaysia Melaka UTeM

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Alapítva 1-jén 2000. december 1. Műszaki állami egyetem Malajziában.

A campus

Található az UNESCO Világörökség részét képező Malacca, Set belül 766 hektáros buja zöldellő táj dicsekvés state-of-the art létesítmények minden hét kar.

ACADEMICS

mint a Focus Egyetem, Ütem büszkélkedhet erősségei a műszaki területeken - azaz Engineering, IT és a menedzsment technológia. Ütem bebetonozta a hírnevét, hogy a forrása a magas színvonalú mérnöki végzettségűek azzal a képességgel, amely eleget tesz a high-tech iparágak. Ütem is kutatási kompetenciák területeken, hogy azt állapították meg, hogy kulcsfontosságú a University egyedülálló ajánlatot, és hozzájárul a nemzet, mint a Green Technology, Engineering Systems, Human-Technology Interaction, és Emerging Technology. Ütem Engineering programok is akkreditált Washington Accord. Amellett, hogy az alapképzési szakokat, ütem is kínál Master, PhD and Engineering doktori programba.

Ütem elismeri, nem csak helyi, hanem nemzetközi diákok és ez magában foglalja a diákok Indonézia, Szaúd-Arábia, Csád, Szíria, Pakisztán, Kamerun, Banglades, Tanzánia, India, Szomália, Szingapúr, Qatar, Palesztina, Líbia, Irak, Irán, Ghána, Franciaország, Jemen, Nigériában és Jordan.

KAROK

  • Villamosmérnöki Kar - Kar Elektronikai és Informatikai Műszaki - Gépészmérnöki Kar - Kar Gépgyártástechnológia - Kar Információs és Kommunikációs Technológia - Technológiai Kar Menedzsment és Technopreneurship.
  • Műszaki Kar Műszaki

Egyetemek és az ipar tett közös erőfeszítések

Különösen rendelt a kormány, hogy működjenek együtt, és szorosan együttműködik az ipari szektorban.

Ahhoz, hogy a világ egyik vezető innovatív műszaki iskolák, termelő diplomások, hogy megfeleljen a jelenlegi igényeket az ipar, és képes kezelni a jövőben szüksége is. Annak érdekében, hogy ütem képes termelni mérnökök és technikusok, akik technikailag felkészült, ütem fektetett be a következő:

Advanced Manufacturing Központ (AMC)

Előmozdítására létrehozott magas technológia és a precíziós gyártási létesítmények céljára Szerződést a K + F és bérmunka és a házon belüli ipari on-the-job képzés.

CEO Kerekasztal

Összegyűjtése iparmágnás mind helyi és regionális szinten, hogy adjon tanácsot ütem beleértve a tapasztalatok és visszajelzések nyújtó javítása ütem tanulmányi programok, infrastruktúra és a diplomások elhelyezkedését, valamint létre vállalkozói vezetők.

Ipari Környezet Campus

Jelenlegi alakulása ütem középpontjában létrehozásáról szóló képzési központok, amely gondoskodik az igények az ipar, valamint, hogy az ipari környezet és az expozíció a diákok.

KIVÁLÓ célzott kutatás ÉS INNOVÁCIÓ

Ütem azonosított kritikus Fókuszált terület hogy a legfontosabb az egyetem egyedi erősségeit. Ütem választotta Advanced Manufacturing Technology (AMT) mint a niche területen, amely előírja, szinergikus elkötelezettségét, karok ütem és támasztja alá négy Thrust területek a következők: - Zöld technológia - Systems Engineering - Az emberi - Technology Interaction - Emerging Technology

Ütem a tolóerő területek multidiszciplináris természetűek, amely magában foglalja, és felhívja az erősségek meglévő karok, kutatóközpontok, intézmény és laboratóriumok az egyetemen belül.

Helyszínek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket