Link Campus University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Link Campus University egy magánegyetem Rómában, amely az olasz egyetem rendeletében áll. A lenyomata nemzetközi története és hívása miatt nemzetközi. 2011-ben az egyetem elismerte az Oktatási Minisztérium - Egyetem és Kutatás n A Link Campus University az oktatási stratégiákat és az olasz kultúrát és didaktikai módszert ötvözi. A legtöbb egyetemi kurzust angolul tanítják, az olasz nyelvűek kivételével. A Link Campus University kiterjedt nemzetközi egyetemekkel és cégekkel is rendelkezik. Itt találhatók a Link Campus University tanfolyamának sajátosságai:

  • Az osztályonként legfeljebb 25 diák kötelezõ a diák és a tanár közötti szoros kapcsolat elõsegítésére.
  • Non-Stop segítség a tutoroktól.
  • Mentorálási program (A terület szakértője, aki útmutatást ad a hallgatóknak, akik közel állnak a diploma megszerzéséhez.)
  • Nagy könyvtár
  • Összehasonlító és interdiszciplináris vizsgálati módszer
  • Nem csak ex-cathedra, hanem interaktív tanítás
  • Rendszeres leckék, amelyeket esettanulmányok, szemináriumok és találkozók bontakoznak ki különböző szakmai területeken, intézményekben és vállalkozásokban.
  • Az események teljes naptára, amelyekhez meghívják a nemzetközi tekintett vendégeket minden releváns területről, mint például a közgazdaságtan, a jog, a politika és a kommunikáció.
  • Az olasz és külföldi partnervállalatok kiterjedt hálózata.

A Link Campus University fő célja, hogy olyan vezető osztályt készítsen, amely különböző rendszerekben és országokban működhet, és lehetőséget ad a fiatalok számára, hogy sikerüljenek a változó globális piacon.

MIÉRT Link Campus University

Mivel a képzési modell célja olyan profi vezetők és vállalkozók megteremtése, akik képesek az innovációs folyamatok tervezésére és irányítására a globális világban. Mivel a Link Campus University ajánlatának kiemelkedő hozzáadott értéke a következőkből áll: - az egyetemek és vállalatok közötti integrált képzés - különös figyelmet fordítanak a módszertan problémamegoldására - a legfejlettebb informatikai eszközök használatára - kötelező részvételre - a bizonyosság tanórák segítségével - a személyiség harmonikus fejlődését célzó egyéni képzés - a külföldi egyetemekkel való kapcsolat - Jóléti

Helyszínek

Róma

Università degli Studi Link Campus University

Address
Via del Casale di San Pio V,44
00165 Róma, Lazio, Olaszország
Telefonszám
+39 06 94800 190