John Cabot University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

iJohn Cabot Unalt = "iversalt =" ity, alapítva alt = "1972-ben, alt =" egy Ameralt = "ican lalt =" iberal arts unalt = "iversalt =" ity offerralt = "egyetemi diplomák bevezetése Englalthoz =" ish- speakalt = "hallgatók a világ minden tájáról. Ön walt =" rossz tanulmány alt = "Róma szívében, kultúrával körülvéve, halt =" istory, art, busalt = "iness and polalt =" italt = "ics .

A hallgatók kis osztályokban megtanulják a mentorokat tanító tanároktól az ösztönzést, ösztönzik a "párbeszédet és az átalakítást" Róma mint egy tanulási laboratórium kaltájának = "tanulmányozásának" módját. Önnek walt = "ha van opportunalt =" italt = "az alt =" internshalt = "ips at multalt =" inatalt = "ional companalt =" ies, alt = "internatalt =" ional organalt = "izatalt =" ionok, és múzeumok, valamint az opportunalt = "italt =" tanulmányi és utazási lehetőségek Európában és azon túl.

A JCU öregdiákjait olyan tekintélyes posztgraduális iskolákban fogadják el, mint a Columbia University, a London School of Economics és az Oxfordi Egyetem.

A hallgatók karrierlehetőségeket indítanak a nagyobb multinacionális vállalatoknál is, pénzügyi

intézmények, kulturális és médiaszervezetek, köztük a Bloomberg, a Price Waterhouse Cooper, az IBM, a Világélelmezési Program, a Világbank és az Arab Államok Ligája.

Helyszínek

Róma

John Cabot University

Address
John Cabot University Via della Lungara, 233
00165 Róma, Lazio, Olaszország
Telefonszám
+39 0668 19121