Jam Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Jam Akadémia képviseli a valóság folyamatos fejlődés. Kialakulása eredménye és a belső dinamizmus, amely lehetővé tette, hogy nyissa meg a 3. helyet Lucca, Versilia és Garfagnana.

A kezdetektől 2012-ben a zeneiskola Jam Academy of Lucca szorosan együttműködött Mad Iskola Napoli irányítása alatt Valerio Silvestro és Loredana LUBRANO és elfogadta a saját didaktikai módszerek MAD-Music alkalmassági Development.

felajánlotta, hogy több mint 4000 diák a lehetőséget, hogy felfedezzék, és fokozzák a zenei tehetségét. Az iskola tanfolyamokat Jam Academy of Music és az ének gyerekeknek és felnőtteknek. A képzési oszlik zenei kurzusok MODERN, CLASSIC és a felsőoktatás.

Az intézet kibocsátások által elismert képesítéshez LONDON ELŐADÓMŰVÉSZEK vizsgabizottság által akkreditált Edexcel (English testület tudományos és szakmai képesítések), University of Essex (nyolcadik egyetemi Nagy-Britanniában és az egyik Top egyetemek világszerte), a Trinity College (vizsgák Board - British tanúsító szervezet ).

2012 óta Jam Akadémia együttműködést kötött az ülés Mad School of Naples nevében Valerio Sylvester és Loredana LUBRANO behelyezése közötti tanítási módszerek beállítást MAD - Zene alkalmassági Development.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Olasz

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Of Arts Kortárs Pop Zene

Campus Nappali Részidős 3 év September 2017 Olaszország Lucca + 1 további

A Bachelor of Arts célja a modell a legfejlettebb zenei iskolák a világon. Átfogó képzési, hogy a következő témák: eszköz, harmónia, fül képzés, kiegészítő zongora, olvasás, elemzése hallgatás, ensemble zene, stb [+]

- Eszközök: Gitár, basszusgitár, dob, ének, zongora / billentyűs hangszerek, fafúvós - Felelős Oktatás: Valerio Sylvester és Loredana LUBRANO - Jelentése: Rész vagy teljes munkaidőben - Osztályok aktív: Gitár, basszusgitár, dob, ének, zongora / billentyűs hangszerek, fafúvós (Sax, Trumpet, stb) A Bölcsész tervezték a modell a legfejlettebb zenei iskolák a világon. Átfogó képzési, hogy a következő témák: eszköz, harmónia, fül képzés, kiegészítő zongora, olvasás, elemzése hallgatás, ensemble zene, stb Amellett, hogy a tudományágak szorosan kapcsolódó eszköz, a hallgató szembe kell néznie a didaktikai vonatkozó vizsgálatok világában a zeneipar: Marketing the Creative Arts, New Media Technology, és a gyártás-előkészítési folyamat for the Creative Arts, stb A Bölcsész oszlik három év, és minden évben fedezi két fázisa a tanulmány végén, amely a hallgatónak kell vizsgázni minden kurzus vett részt (minimum gyakorisága 75% -át az osztályok). Amellett, hogy a szokásos iskolai tevékenység, akkor lehetőség van a következő néhány órával a szakmai gyakorlat / Stage Company. A forradalmian új megközelítést, amelyre a Bachelor of Arts alapul (módszertan MAD - Zene alkalmassági Development) van, mint a fókusz a használata a test, mint egy kulcsfontosságú eszköze a zenei teljesítményt. A folyamatos gyakorlással a cselekmény "zenélni", hogy megvalósul a tevékenység az élő zenét a kiváló olasz zene. A tanév során Jam Akadémia szervez klinikák és mesterkurzusokat tanárok és szakemberek hazai és nemzetközi hírnevet: Cristian Meyer, Alain Caron, Andrea Braido, Mike Stern, Scott Henderson, Claudio Fabi, Mara Maionchi, Marcus Miller, Rita Ciccarelli, stb ÖSZTÖNDÍJAKAT Azzal a szándékkal, hogy elősegítse a hozzáférést a I. és II évben a tanfolyamok... [-]

Videók

Jam Academy Videos