Ferrari Fashion School

Bevezetés

Hivatalos LeírásGyere és nézd meg, milyen lesz a jövőd a divatvilágon! Csatlakozzon a Ferrari Fashion School és hozzon létre velünk szakmai jövőjét. Válassza ki az Ön számára az „egyedi gyártású” tanfolyamot, és tegye ki a tehetségét és kreativitását. Ferrari Fashion School egy divatakadémia, amely a divat új főszereplőit kovácsolja, egy nagyon specializált oktatás révén, amely hallgatói számára „tudást” és „know-how-t” ad. Ferrari Fashion School egy divatakadémia, amelyben a szenvedély állandó energia és inspiráció forrása a világ minden tájáról származó fiatalok számára, hogy a jövő legjobb szakembereivé váljanak. Ferrari Fashion School partnerségi kapcsolatokat tart fenn a divatvilág számos vállalatával, valamint a jelenlegi és a diplomás hallgatókkal, hogy pályafutásuk minden szakaszában kínáljon számukra munkalehetőségeket, fejlesztési és növekedési lehetőségeket. A divatiskolához való csatlakozás azt jelenti, hogy része lesz egy magas szintű oktatási pályának, és az elismert és értékelt szakemberek egyedülálló csoportjába tartozik.

Vessen egy pillantást weboldalunkra, ahol információkat talál a professzionális tanfolyamokról és mesterekről: stylist, divat illusztráció, designer, szabás, divatfotózás, CAD designer, 2D és 3D művész és még sokan mások! Milánóban, egy olyan városban, amelyet mindig is divatfõvárosként ismertek, a stílus és a kiválóság ikonjaként, a Ferrari Fashion School új központja a Via Savona 97-ben található, a város új divatnegyedének szívében, jelenleg a legtöbb fontos nemzetközi divatházak és bemutatótermek, köztük Armani, Canali, Fendi, Diesel, Elisabetta Franchi és még sokan mások. Éppen itt, néhány lépésnyire a fontos valóságtól, ahol a Ferrari Fashion School elvégzi munkáját, ahol meghatározza az új stílusokat és trendeket, és egyben a divathoz kapcsolódó legnagyobb nemzetközi rendezvények színpadja is.

Nem csak egy iskola, hanem egy tényleges „divatcég”, amely a divatvilág jövőbeli szakembereit kovácsolja meg.

A divatvilág folyamatosan fejlődik és változik, és mindig azon fiatalokat keresi, akik oktatási útjuk során nemcsak magas szintű műszaki készségeket és technikákat értek el, hanem olyan megközelítést és munkamódszert is, amely közelebb áll a munka világához. és cégek.

A tanulási sebességet és a kurzusok minőségét számos tényező garantálja:

  • Egyéni elrendezési osztályok: A tanár egyenként követi az egyes tanulókat, teljes mértékben tiszteletben tartva kreativitását és személyes ízlését.
  • Egyéni tanulmányi tervek: A hallgató tudásszintjétől függően a tanárral folytatott interjú után el lehet készíteni „egyedi” tanulmányi tervet.
  • Tanári testület: Az iparág legjobb szakembereinek kiválasztása, akik meg akarják osztani tapasztalataikat és professzionalizmusukat azzal, hogy hallgatóinknak „tudást” és „know-how-t” adnak.
  • Időszakos tesztek és vizsgák: A hallgató javulásának értékelése és a cselekvési tervvel kapcsolatos problémák vagy késések esetén azonnali fellépés.
  • Oktatási anyag: Vágóél és teljes és folyamatosan frissített tartalommal rendelkezik, a legújabb nemzetközi trendeket és módszereket követve.
  • Csapatmunka: A jó kapcsolati készségek fejlesztése és érdekes lehetőségeket kínál az ipar szakmai szereplőivel való kapcsolattartáshoz.
  • Tantermek: Az osztálytermek modern és professzionális eszközökkel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy ugyanazt a felszerelést használják, amelyet a jövőben a munka világában találnak.
  • Lehetőség csatlakozni műhelyekhez, szemináriumokhoz és versenyekhez: Minden hallgatónknak lehetősége van mélyreható elemzésekhez vagy szakterületekhez jutni, és szoros kapcsolatban állni az ipar szakmai embereivel.

Tankönyvek és oktatási anyagok

A tankönyvekből, sablonokból és négyzetekből álló oktatási anyagot ingyenesen biztosítják hallgatóink számára. A tartalom teljes és mindig naprakész, a legújabb nemzetközi trendeket és módszereket követve.
Ezenkívül minden hallgatónknak lehetőséget biztosítunk az iskola könyvtárába való belépésre, ahol könyveket és anyagokat tanulmányozhatnak, hogy az év során több projektet fejlesszenek ki.

Ferrari Fashion Lab

Az osztálytermeket komplett és folyamatosan élvonalbeli felszereléssel látják el, amely teljes mértékben elérhető a hallgatók számára, és lehetővé teszi számukra, hogy használják azokat az eszközöket és anyagokat, amelyeket akkoriban találnak meg a munka világában. Nem igazán tipikus „osztálytermek”, hanem egy multifunkcionális környezet : a Stílus-irodától , ahol a stylisták és a tervezők fejlesztik gyűjteményeiket, és szellőztetik a kreativitásukat, amelyek kölcsönhatásba lépnek a Modelling és szabás laboratóriumával , ahol az egész kollekció tervezése és gyártása zajlik. Egy valódi divatvállalatként kialakított iskola, ahol egy csapatban dolgozhat, és közvetlenül összehasonlíthatja magát a több profi szereplővel, és meg lehet tervezni és kifejleszteni egy valódi márka identitását a gyűjtemény teljes tervezési és gyártási ciklusának követésével , a koncepciótól a végtermékig .

Események és kifutópálya-show-k

Milánót mindig is a vitathatatlan divatfõvárosként ismerték, és naptárában rengeteg esemény található a divatrendszer világával kapcsolatban, egész évben zajlik. Ferrari Fashion School egy divatakadémia, amely lehetőséget ad a hallgatóknak, hogy csatlakozzanak a rendezvényekhez és a kiállításokhoz a milánói Fashion Week alatt, valamint látogassanak meg kiállításokba és múzeumokba, valamint a nemzetközi áttekintés legfontosabb divatipari kiállításaiba.

Műhelyek és szemináriumok

Az év folyamán hallgatóinknak lehetősége nyílik a divatvilággal, a formatervezéssel és a testreszabással kapcsolatos témákban foglalkozó műhelyek és szemináriumok csatlakozására, valamint az ipar szakmai képviselőivel való találkozásra, valamint rendezvények, kiállítások és kifutópálya-show-k részvételére.

Helyszínek

Milánó

Address
Via Savona 97
20144 Milánó, Lombardia, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: