Hivatalos LeírásTudja meg, mi van a helyes irány az Ön számára!

Jöjjön és fedezze fel a jövőben a World of Fashion! Csatlakozz a Ferrari Divat Iskola és épít velünk a szakmai jövőben. Válassza ki a kurzus „méretre szabott” az Ön számára, és tesztelje a tehetség és a kreativitás. A Ferrari Divatiskola egy divatiskolába, amely előkészíti az új főszereplői Fashion egy nagyon speciális képzés, amely transzferek tanítványai a „ismeretében” és a „know-how”.

Ferrari Divatiskola egy divatos iskola, ahol a szenvedély mely egyenletesen, hogy a fiatalok a világ minden tájáról, az energia és az inspiráció lesz a legjobb szakemberek holnap. Ferrari Divatiskola kapcsolatokat tart fenn állandó együttműködésben számos vállalat a divatipar és a diákok, a jelenlegi és a már végzett, hogy a foglalkoztatási lehetőségeket, a fejlődés és növekedés minden szakaszában karrierjét. Részévé válik ennek divatiskolába jelenti megosztás egy magas szintű utat, és ugyanannak a csoport elismert és keresett szakemberek.

Keresés a honlapunkon tájékoztatást szakmai tanfolyamok és a Master Stylist, divat Illusztráció Mintázatkészítő, Varró, Fashion Photography, Mintázatkészítő Cad 2D és 3D művész, és így sokkal több!

Kik vagyunk?

... Ferrari Divatiskola, Egy divatos iskola, amely több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a képzés, felkészülés, és biztosítja az új csillag a divat világában. A képzés fejleszti Szakmai tanfolyamok, amelyek feltételei 1-től 3 éves mester szakirány VégzettségCélzó alkotó rendkívül speciális számok, hogy működik az ágazatban a divat és a luxus.

Ferrari Divatiskola szerepel a nyilvántartásban szereplők akkreditált képzés Lombardia régió. Tanfolyamaink igazolt Minőség ISO 9001: 2008Hogy garantálja a szakmaiság a magas színvonalú képzés. A tanfolyamok vegye figyelembe, hogy szükség van egy nagyon profi előkészítés, ahol Az akvizíció technikai készségek és gyakorlat, ez lesz az elsődleges célÉs tette lehetővé, köszönhetően a jelenléte számos műhelyek, szemináriumok és workshopok, amellett, hogy az összehasonlítás a szakemberekkel, akik az iparban dolgoznak, és akik szeretnék átadni a saját tapasztalata és szakértelme a diákok.

A nagy figyelmet kap minden diák egy tanítási módszert kínál leckéket egyedi jellegének és személyre szabott képzési programok. A szoros kapcsolat az oktatás és a munkaerőpiac azt jelenti, hogy a Ferrari Divatiskola előkészíti az új divat aktív játékosok, köszönhetően az együttműködés a Camera Nazionale della Moda Milánóa Divat Platform Training System, Olasz divat Rendszer és hála közvetlen érintkezés cégek, Ateliers, stilisztikai tanulmányok Olaszországban és külföldön. Az iskola aktívan támogatta a fiatal tehetségek, és javasolja a tantervben multidiszciplináris projektek és workshopok kapcsolatos világban a művészet, a divat, az esztétika, a fényképezés és a kommunikációValamint kínál a lehetőséget, hogy a diákok részt vesz a nemzetközi vásárok, rendezvények és divatbemutatók során Milan Fashion Week. Emiatt Ferrari Divatiskola fontos partnerségek nemzetközi iskolák és a vállalatok, mint a Triennálé, Milánó Fashion Training System Platform, a Ashcan Studio Art, New York, Milánó Mud Studio, Tiara International Academy és Tudományos közlemény Milan, AVON Cosmetics, Vibram, Les HommesÉs még sokan mások, mely a diákok számos lehetőséget kínál a karrier és a szakmai fejlődés.

.... nem egy „iskola”, de egy igazi „divatcég”, hogy a vonatok a jövendő szakembereknek a divatvilág ....

A divatvilág mindig fejlődik és változik, és egyre inkább a fiatalok, akik alatt szerzett képzés nem csak a képességek és a magas szintű technikai tudást, hanem a megközelítés, és szorosabb munkamódszert a munka világa és Aile cégek.

Emiatt „gondoltuk egy teljesen új módja a képzés és eltér a hagyományos normák. Diákjaink kerülnek az első naptól kezdve a dinamikus és multi-funkciós környezetben, ahol nincsenek tantermek, asztalok, tanárok stb .. de olyan környezetben fogant, mint egy igazi „Fashion Company” meg: "Office stílus ahol a hirdetések és a tervezők Team munka fejlesztése és felhívni több új és innovatív ötleteket, Laboratórium modellező csomagAmennyiben a szakértői és a beteg kezét kifejlesztésével és minták gyűjtemény által tervezett tervezők, hogy divatbemutató végleges és Photo Set ahol fotósok, valamint egy szakembergárda (-tól Make-Up Artist, fodrász, modell és az ügynökségek stb ..) lehet létrehozni a valós fotózási teljes gyűjtemények.

A tanulási sebessége és minősége a tanfolyamok által biztosított több tényező:

  • Lessons egyéni: a tanár a következőképpen minden hallgató egyénileg teljes tiszteletben tartása mellett a kreativitás és az egyéni ízlés.
Testreszabott programok: szerint a hallgató felkészültségének szintje állítható be, miután egy konfrontációt a tanár, a tanulmányi program „mérésére”.
<strong>Body el&#337;ad&oacute;k:</strong> v&aacute;lasztott a legjobb szakemberek, akik szeretn&eacute;k, hogy megossz&aacute;k egym&aacute;ssal tapasztalataikat &eacute;s a szakmai, &aacute;t di&aacute;kjainknak a &bdquo;tud&aacute;s&rdquo; &eacute;s a &bdquo;know-how&rdquo;.
<strong>Test &eacute;s az id&#337;szakos vizsg&aacute;lat:</strong> &eacute;rt&eacute;kelni a tanul&oacute; el&#337;rehalad&aacute;s&aacute;t &eacute;s beavatkozni azonnal neh&eacute;zs&eacute;gek eset&eacute;n, vagy k&eacute;sik.
<strong>Oktat&aacute;si anyagok:</strong> a fejlett &eacute;s a teljes k&ouml;r&#369; &eacute;s naprak&eacute;sz tartalm&aacute;t, k&ouml;vetve a nemzetk&ouml;zi trendeket &eacute;s m&oacute;dszereket. 
<strong>Dolgozzon Csapat:</strong> dolgozzanak ki j&oacute; interperszon&aacute;lis k&eacute;szs&eacute;gek &eacute;s k&iacute;n&aacute;lnak &eacute;rdekes lehet&#337;s&eacute;geket besz&eacute;lget&eacute;s szakemberek.
<strong>Tantermek:</strong> a tantermek modern &eacute;s professzion&aacute;lis eszk&ouml;z&ouml;k, amelyek lehet&#337;v&eacute; teszik a di&aacute;kok, hogy ugyanazt a berendez&eacute;sek, majd megtal&aacute;lj&aacute;k a divat vil&aacute;g&aacute;ban.
<strong>Lehet&#337;s&eacute;g, hogy r&eacute;szt vegyen m&#369;helyek, szemin&aacute;riumok &eacute;s versenyek</strong> minden di&aacute;k a lehet&#337;s&eacute;get, hogy hozz&aacute;f&eacute;r&eacute;st betekint&eacute;st, a szakk&eacute;pzetts&eacute;g &eacute;s szorosan egy&uuml;ttm&#369;k&ouml;dik szakemberek.

Tankönyveket és taneszközöket

A tananyag áll tankönyvek, érmét, és csapatok biztosított ingyenes minden kedves hallgatók. A tartalom teljes és naprakész, követve a nemzetközi trendeket és módszereket.

Ezen kívül minden hallgató lehetőséget kapnak arra, hogy használja a könyvtár az iskola, ahol akkor forduljon a szövegeket, és szükséges anyagokat dolgozzon ki különféle projektek egész évben.

Rendezvények szervezése és lebonyolítása

Milan mindig is elismerték, mint a vitathatatlan divat fővárosában kínál teljes eseménynaptár kapcsolatos a világ a divat rendszer, amely kerül sor az év folyamán.

Ferrari Divatiskola Ez a divat iskola kínál a diákok a lehetőséget, hogy részt vegyenek a rendezvények és divatbemutatók során Milan Fashion Week és a látogató kiállítások és múzeumok, valamint a legfontosabb kereskedelmi vásárok a nemzetközi színtéren.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Ferrari Fashion School

A Divatfotó szakképzéssel foglalkozó fotográfiai kurzus célja, hogy olyan divat szakembert képezzen, aki mély tudással és készségekkel rendelkezik: egy szerző és egy művé ... [+]

A Divatfotó szakképzéssel foglalkozó fotográfiai kurzus célja, hogy olyan divat szakembert képezzen, aki mély tudással és készségekkel rendelkezik: egy szerző és egy művész, aki kreatív és tervező készségeket és esztétikai érzékenységet mutat a divat megtervezésében és képes Használja a fényképképet a vizuális kommunikáció csatornájaként. A Fashion professzionális fotós ötvözi a technikai kompetenciákat a kreatív és esztétikai jellegűekkel, figyelve a divathoz kapcsolódó életmód észlelésére és kommunikációjára.

Szakmai piacok: Az oktatási pálya végén a diák működhet a divat környezet munkaterületein: kiadványok, mi, televízió, fotográfiai ügynökségek, post-produkciós, szabadúszó, fotós, divatfotó kiadó szakember, fotózás, művészet Vevő, Studio Manager, Fotószerkesztő.... [-]

Olaszország Milan
Október 2019
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Ferrari Fashion School

A fő célja a kurzus célja, hogy felkészítse szakemberek képesek teljes mértékben kezelni a teljes termelési ciklus alatt, a ötlettől a konkrét megvalósítás, egy személyre ... [+]

Ez egy komplett profi figura, aki rendelkezik a szükséges készségeket, hogy tervezzen és hozzon létre egy divat kollekció, mindenekelőtt köszönhetően képes lefordítani a képzelet vonalak és színek.

Ez a hajtóerő a csapat, ahol ő dolgozik, és biztosítja a tehetsége innovatív modellek és a piaci igényeket.

A divattervező dolgozik divatmárkák, azokkal, akik fejleszteni és építeni a szövetek, a marketing szakemberek, mintás készítő és szabók, a modellek, akik viselni gyűjteménye, a felelős személyek a bemutatóterem és a fotósok.

Amellett, hogy az intuíció, a kreativitás és a pontosság, a divattervező tudnia kell, hogyan működik csapat, hogyan határidők figyelembe véve a minőségi és árképzési normák a cég, ahol dolgozik.... [-]

Olaszország Milan
Október 2019
Nappali
20 - 36 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Ferrari Fashion School

A tanfolyam részletesen bemutatja a színező- és rajztechnikákat a képzelőerő felszabadításával és számos ruha- és kiegészítőmodell megalkotásával. A kurzus befejeződött, ... [+]

Idővel a divattervező alakja nagyjából megváltozott. A második világháború utáni időszakból, a divat iparosításával a tevékenység befolyásolta országunk társadalmi-kulturális változását, átalakítva a társadalmi hangulatokat és szokásokat.

Ma a divattervező nem csak a gyűjteményt gyűjtő ember, hanem az, aki divatirányzatokat hoz létre, és gyakran megjósolja a piaci igényeket stilisztikai intuíciói révén.

Egy professzionális figura, aki nagy technikai ismeretekkel rendelkezik az anyagokkal kapcsolatban, akik gyakran a tanácsadó irodákkal vagy a kereskedelmi területekkel szoros kapcsolatban álló vállalatokkal, a prototípusok készítésével, a minőségellenőrzéssel és a gyártással foglalkoznak.... [-]

Olaszország Milan
Október 2019
Nappali
Részidős oktatás
20 - 36 hónapok
Campus
Bővebben magyarul