Ca' Foscari University of Venice

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Ca 'Foscari-ról

A Ca 'Foscari Egyetem eredetileg 1868-ban Olaszország első üzleti iskolájaként alakult, multidiszciplináris intézmény, amely gazdaságtan és menedzsment, idegen nyelvek, humán tudományok és tudományok széles skáláját kínálja, és az ország egyik országának legmagasabb rangú egyetemek. A Ca 'Foscari 20 000 egyetemi hallgató és 4 000 végzős diák hallgatója, évente több mint 1000 külföldi hallgatóval rendelkezik.

Az egyetem a velencei lenyűgöző történelmi központban fekvő helyének köszönhetően egyedülálló és hasznos lehetőséget kínál a kutatás és a kutatás elvégzésére a világ egyik legszebb városában, amely összefüggésben áll a kulturális hagyományokkal és az intellektuális innovációval.

A kutatási kiválóság hírnevét tekintve az elmúlt években többet szerzett az EU áhított Marie Curie juttatásairól, mint a többi olasz intézet, és a 2017-es QS témakörben a Ca 'Foscari a világ legnagyobb 150 egyetemének a legmagasabb 200 a közgazdaságtanért

Az egyetem ugyanakkor széles körű tanulmányi tapasztalatot is biztosít a hallgatói szolgáltatások, valamint a sporttevékenységek és a diákszövetségek széles skálájának biztosítása révén.

Elhelyezkedés

A Ca 'Foscari Egyetem a világhírű velencei városban helyezkedik el, egy egyedülálló városi központtal, Olaszország lagúna lagúnájában, amely közvetlenül az Adriai-tengerhez kapcsolódik.

Velence Olaszország északkeleti városa és a Veneto régió fővárosa. Olyan szigetcsoporton épül fel, amely egy sekély lagúnán fekszik, amely több mint 100 szigetet foglal magába, amelyeket gyaloghídokkal összekötnek. Mivel a csatornák az utak helyét foglalják el, az emberek gyalogosan és hajón mozognak a városban. Tény, hogy Velence Európa legnagyobb modern városi autómentes városa.

A városot a lenyűgöző történelmi építészet és a művészet gazdagsága jellemzi, mert a történelmi Velencei Köztársaság virágzó kereskedelmi kikötő és a közép-és felújítási időszakban a fő tengeri erő volt, így a város helyei egy része az UNESCO Világörökségi listáján szerepel .

A színes múlt mellett Velencének ugyanolyan élénk jelen van, hiszen továbbra is a kortárs művészet és a kultúra egyik központja.

A velencei történelmi központban élő környezettudatos életmódot jelent. Mivel a legtöbb helyet el kell járni, a város közterei társadalmi csomópontokká válnak. Valójában a velencei diáknap egyik legelismertebb pillanata az úgynevezett aperitivo in campo , vagy a szabadtéri aperitif: délutánról késő este, olyan területeken, mint Campo Santa Margherita és a Rialto Erbarìa, ahol az emberek összegyűlnek beszélgetni és zenét hallgatni, miközben spritz-t isznak és cicchetti italt - a hagyományos helyi aperitifeket és snackeket, amelyekről Velence híres.

Tanulmányi tapasztalat

A Ca 'Foscari Velencei Egyetem tanulmányi kínálata nyolc főosztályra oszlik, amelyek a Bachelor (16) és a mesterek (29), a 7 iskola és a rangos Collegio Internazionale kutatói és oktatói tevékenységéért felelősek. Három másik struktúra létezik ezek mellett:

· Ca 'Foscari Graduate School, amely koordinálja a kutatóintézeteket;

· A Ca 'Foscari Challenge School, amely a szakmai mester programok (1. és 2. szint) és egyéb lehetőségek a végrehajtó oktatás;

· Ca 'Foscari Nemzetközi Oktatási Iskola, amely intenzív nyári és őszi tanfolyamokat, tájékozódási programokat, alapítvány év programokat és egyéb extrákorkutatási tevékenységeket támogat az olasz és nemzetközi diákok számára.

A Ca 'Foscari, amely ösztönző, versenyképes és élvonalbeli oktatást biztosít a diákok számára, a partneregyetemek kiterjedt akadémiai hálózatát hozta létre, amely kiterjed a világra, és ennek eredményeként számos közös és kettős alapképzést és mesterképzést kínál. több mint 700 aktív nemzetközi csereegyezményt tartalmaz. Az egyetem nemzetközi akadémiai közösség ápolására való törekvése következtében a Ca 'Foscari jelentős számú, angolul tanított tanulmányi programot is kínál.

Bachelor programok:

· Digitális menedzsment

· Filozófia, nemzetközi és gazdasági tanulmányok

· Üzleti adminisztráció és menedzsment (Business Administration és Management Curriculum)

· Közgazdaságtan és üzleti (közgazdasági, piac- és pénzügyi tananyag)

Mesterfokozatok:

· Globális fejlesztés és vállalkozói készség

· A kulturális örökség megőrzésével kapcsolatos tudomány és technológia

· Nemzetközi összehasonlító nemzetközi kapcsolatok (Nemzetközi és Keresztkulturális Kapcsolatok Tanterv)

· Számítástechnika

· A kulturális örökség megőrzésével kapcsolatos tudomány és technológia

· Közgazdaságtan és pénzügy (Közgazdaságtan- QEM tananyag / Pénzügyi tananyag)

· Környezetvédelmi tanulmányok (Global Environmental Change Curriculum)

· Európai, amerikai és posztkoloniális nyelv és irodalom (American Studies Curriculum / Angol Tanulmányok)

· Nyelvi tudomány (Nyelvismeret tananyag)

· A biológia és a nanoanyagok, a fenntartható kémia és technológiák tudománya és technológiája (Környezetvédelem, Fenntartható Kémia és Technológia Tanterv)

Az összes képzési program általános áttekintése (olasz és angol nyelven) látogasson el erre az oldalra: href = "http://www.unive.it/pag/10478/ .

Tanulmányi létesítmények és szolgáltatások

A Ca 'Foscari fővárosának központja Velence történelmi központjának szívében található, de további főiskolákkal rendelkezik. A diákoknak 6 könyvtár, a Nemzetközi Oktatási Iskola, a Posztgraduális Kihívási Iskola és egy nyelvvizsgáló központ használata van. Kiállítóterekkel, színházzal, sportközponttal és étteremmel is rendelkezik.

A Ca 'Foscari segíti a diákokat a teljes egyetemi pályafutásuk során azáltal, hogy pénzügyi támogatási irodáján keresztül kölcsönöket, támogatásokat és ösztöndíjakat kínál. A személyre szabott támogatás a nemzetközi hallgatók, a fogyatékkal élő diákok és a fogyatékkal élő tanulók számára áll rendelkezésre.

A nemzetközi üdvözlő egység széles körű szolgáltatásokat kínál a nemzetközi kedvezményezettek számára, például a beiratkozási eljárásokra vonatkozó útmutatás és segítségnyújtás, az egyetemi képesítések elismerése, a vízumkérelem folyamata, a tartózkodási engedély, a hallgatói szolgáltatások, az egészségügyi kérdések és a szállítás.

ösztöndíjak

A nemzetközi diákok jelenlétének megerősítése és a globális közösség gazdagítása érdekében a Ca 'Foscari kétféle tehetséges nemzetközi hallgatók pénzügyi támogatását kínálja:

• 100 tandíj-lemondás - az egyetemi tandíj és díjfizetés alóli teljes mentesség

• 90 egyszeri 5000 EUR ösztöndíj

További információkért látogasson el a következő weboldalra: href = "http://www.unive.it/pag/19545/ .

Szállás:

A Ca 'Foscari's Housing Office egy szolgáltatás az olasz és nemzetközi hallgatóknak, kutatóknak, professzoroknak és adminisztratív személyzetnek, akik tanulmányozzák vagy dolgoznak a Ca' Foscari-nál. Hasznos információkkal és kapcsolatokkal rendelkezik, hogy megfelelő és kényelmes szálláslehetőségeket találjon Velencében és a környéken.

További információkért látogasson el a következő weboldalra: href = "http://www.unive.it/pag/19768/ .

Welcome egység

A Welcome Unit széles skáláját kínálja a nemzetközi diákoknak és oktatóknak szentelt szolgáltatások, például az egyetemi képesítések elismerése, a vízumkérelem és a beiratkozási eljárások útmutatása / tájékoztatása és támogatása. Általános információkkal szolgál az egyetem hallgatói szolgáltatásairól, pénzügyi támogatásáról, lakhatásról, egészségügyi szolgáltatásokról és szállításról.

További információért keresse fel az ebpage href = "http://www.unive.it/pag/20057/ .

Nyelvi központ

A központ angolul, franciául, oroszul, spanyolul és németül különböző idegen nyelvi kurzusokat kínál.

étkezdék

Az egyetem számos helyszínen rendelkezik étteremmel, mind Velence történelmi központjában, mind pedig a kontinentális egyetemeken Mestre, Marghera és Treviso területén.

Karrier támogatás

A Karrier Hivatal szakmai gyakorlatokat és szakmai gyakorlatokat szervez Olaszországban és külföldön egyaránt, karriervásárokat, munkaerő-felvételi meghívókat és workshopokat szervez, hogy segítse az aktuális hallgatókat és a friss diplomások számára a szakmai kompetenciák megszerzéséhez szükséges szakmai kompetenciákat.

További információkért látogasson el a következő weboldalra: href = "http://www.unive.it/pag/17095/ .

Karrier Nap

A karrier nap egy olyan teljes napi rendezvény, amelyet a munkaerő-felvételre szánnak, amelynek során az egyetemisták és a friss diplomások találkozhatnak a résztvevő vállalatok vezetőivel és megismerkedhetnek a munka világával. A diákok meglátogatják a vállalatok állományait, megoszthatják önéletrajzukat, részt vehetnek az interjúkban és információt szerezhetnek a számukra elérhető szakmai lehetőségekről és karrierlehetőségekről. A Karrier Nap számos workshopot, szemináriumot és vállalati bemutatókat is magában foglal.

Diákélet

Kevés más egyetem kínál lehetőséget a kutatás és a kutatás elvégzésére a világ egyik legszebb városában. A Ca 'Foscari-ban a kulturális hagyományok és az intellektuális innováció képesek összejönni.

A Ca 'Foscari-ban való tanulás lehetőséget nyújt arra, hogy egy nagyon egyedülálló városban tanuljon és éljen, ahol órákig sétálhat és akár el is veszíthet, egy Spritz-t egy Velencei gyönyörű terek között, meglátogathatja a világhírű múzeumok és kiállítások, utazás hajóval a lagúna kisebb szigetein keresztül élvezheti a Lido strandokat, és ízletes ételeket kóstolhat meg.

Az egyetem sok kulturális rendezvényt szervez, hogy a diákokat és a személyzetet egy olyan városba vezesse, amely olyan, mint senki más, ahol az utóbbi találkozik az innovációval és a tudás szomjúságát számos kezdeményezés ösztönzi. A velencei élet az élő művészet, az építészet, a fejlesztés, a kutatás, a környezetvédelem és az ősi hagyományok és különböző kultúrák felfedezése.

Továbbá a Ca 'Foscari a hallgatók számára széles körű tanulmányi tapasztalatot biztosít a sporttevékenységek és a diákszövetségek széles választékával:

· Erasmus Diákhálózat (ESN) - Az Erasmus Diákhálózat 36 országból több mint 12 000 taggal támogatja és támogatja a nemzetközi hálózatépítést, mivel a hallgatók számára lehetőséget biztosít a kulturális megértéshez és önfejlesztéshez a diákok segítése elvének megfelelően.

· Egyetemi Sport Központ (CUS) - A CUS a diákok számára lehetőséget kínál a sportok széles választékában való részvételre, köszönhetően Velence történelmi központjának létesítményeinek.

· Ca 'Foscari rádió - A Ca' Foscari diákjai által létrehozott egyetemi online rádióállomás rendkívül népszerű kommunikációs eszköz. Érdekes diákok részt vehetnek működésében az egyéni készségek és tapasztalatok alapján.

· Egyetemi kórus és zenekar - A Ca 'Foscari kórusának és zenekarának több mint huszonöt éve lehetőséget adott a diákoknak arra, hogy felfedezzék és támogassák a zene iránti szeretetüket. A csoportok repertoárjai évről évre változnak, és a középkortól a kortárs darabokig terjednek.

· Shylock Egyetemi Színházi Központ (CUT) - A Shylock egy olyan kulturális egyesület, amely a színházi előadás területén technikai-művészeti innovációt támogat. Képzési és kísérleti műhelyeket szervez, vendéglátó produkciókat és bemutatókat szervez, valamint kutatási és gyártási projekteket végez.

Kapcsolatok

- E-mail cím recruiting@unive.it

- Internetes linkek

· Facebook href = "https://www.facebook.com/cafoscarinternational

· Twitter href = "https://twitter.com/cafoscari

· Instagram href = "https://www.instagram.com/cafoscariuniversity/

· Linkedin href = "https://it.linkedin.com/company/università-ca'-foscari-venezia

· YouTube href = "https://www.youtube.com/user/youcafoscari

A jelentkezéshez látogasson el a https://apply.unive.it/ weboldalra.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Tanfolyamok » Megjelenítés MSc » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Diploma A Business Administration (üzleti Adminisztráció és Menedzsment Tanterv)

Campus Nappali 3 év October 2018 Olaszország Venice

Ez a program előkészíti a hallgatókat a karriert a számviteli, marketing, értékesítési és finanszírozási magán-és állami vállalatok. [+]

Ez a program előkészíti a hallgatókat a karriert a számviteli, marketing, értékesítési és finanszírozási magán-és állami vállalatok. A közgazdaságtudományi és menedzsment tanterv (teljesen angolul tanított) ötvözi a menedzsment és a közgazdaságtan (elmélet, módszerek és modellek), matematika és statisztika, valamint a jogi területek témaköreit. Ez a tananyag arra is törekszik, hogy a hallgatók hasznos eszközökkel rendelkezzenek az európai és a nemzetközi piacon való foglalkoztatásra, valamint a végzős tanulmányokra.

Link a szakok programoldaláraLink az alkalmazási folyamathozA képesítés szintje

Bachelor diploma program

Tanítási nyelv... [-]

Bachelor Diploma A Digitális Menedzsmentben

Campus Nappali October 2018 Olaszország Treviso

A program a H-FARM oktatással együttműködve a hallgatók számára lehetőséget biztosít a tudás és a vezetői készségek elsajátítására az információs technológia tanulmányozása révén, de általánosabban a vállalatok és szervezetek által használt digitális eszközök és szolgáltatások tanulmányozására is. [+]

Bachelor in Digital Management

A program a H-FARM oktatással együttműködve a hallgatók számára lehetőséget biztosít a tudás és a vezetői készségek elsajátítására az információs technológia tanulmányozása révén, de általánosabban a vállalatok és szervezetek által használt digitális eszközök és szolgáltatások tanulmányozására is.

A Big Data, a Marketing Analytics, a Design Thinking, a Lean Management és az Information Security csak néhány olyan szakterület, amelyet a diákok feltárnak, és amelyek különösen hozzájárulnak a digitális átalakulás kihívásai előtt álló vállalatok foglalkoztathatóságához.

A kurzus jellemzője az előadások, a csapat és az egyéni projektek, az egyetemek és a cégek közötti interakciók és együttműködés, valamint a legfontosabb olasz vállalatok alapítóinak és vezetőinek kiegyensúlyozott keveréke.... [-]


Bachelor Diploma Filozófiai, Nemzetközi és Gazdasági Tanulmányok

Campus Nappali October 2018 Olaszország Venice

Ez a szakképzés a diplomások számára vonja össze a társadalmi, politikai és gazdasági jelenségek multidiszciplináris megközelítéssel és különböző szinteken történő elemzését és értelmezését. [+]

Ezt a kurzust a Ca 'Foscari Egyetem tervezte, mint az angol nyelvtanítás teljes élménnyé vált tanulmányi programját. Interdiszciplinaritása összekapcsolja a filozófia, a közgazdaságtan és a nemzetközi tanulmányok tanítását az olasz akadémiai környezet egyedi kontextusában, és célja, hogy összehangolja magát az európai szintű hasonló tanfolyamokkal. A program mintázott az Oxfordi Filozófia, Politika és Közgazdaságtan (PPE) fokozat után. Számos osztály és a Ca 'Foscari új Nemzetközi Főiskola részt vesz a kurzus tanításában és irányításában. Ez a kurzus lehetővé teszi a diákok számára, hogy megszerzik az alapvető ismereteket a három fő témája a filozófia, a közgazdaságtan és a nemzetközi tanulmányok, az analitikus és kritikai készségek a témák és kérdések vizsgálata interdiszciplináris módon, valamint a tudatosság a gyakorlati következményeket, hogy tanulmányozza a filozófia, a közgazdaságtan és a nemzetközi a tanulmányok megértik a világot, amelyben élünk.... [-]


Corso Di Laurea Triennale A Mediazione Linguistica E Culturale

Campus Nappali October 2018 Olaszország Venice

A program nyelvi-kulturális kurzusokat tartalmaz, többek között: a két fő nyelv (angol és spanyol) összekötő tolmácsolása; a nemzetközi jog és az üzleti adminisztráció elemei. [+]

Ez a szak jellemzi technikai megközelítése a nyelvtanulás és a szóbeli és írásbeli közvetítés. A program nyelvi-kulturális kurzusokat tartalmaz, beleértve a két fő nyelv (angol és spanyol) összekötő tolmácsolását, valamint a nemzetközi jog és üzleti adminisztráció elemeit. A program innovatív oktatási módszereken alapul, ideértve a nyelvi és informatikai laboratóriumok használatát, és megköveteli a diákoktól, hogy spanyol félévre töltsék félévüket. Ösztöndíjak a diplomások számára Spanyolországban (Tandem Escuela Internacional de Madrid).

Link a szakok programoldaláraLink a jelentkezési lapraA képesítés szintje

Bachelor diploma program... [-]


Corso Di Laurea Triennale Nyelvek, Civilizáció és Scienze Del Linguaggio

Campus Nappali 3 év October 2018 Olaszország Venice

Ez a program két idegen nyelv alapját képezi, és középfokú angol nyelvtudást, valamint a választott tantervhez kapcsolódó konkrét készségeket. [+]

Ez a program két idegen nyelv alapját képezi, és középfokú angol nyelvtudást, valamint a választott tantervhez kapcsolódó konkrét készségeket.

Link a szakok programoldaláraLink a jelentkezési lapraA képesítés szintje

Bachelor diploma program

Tanítási nyelv

olasz

Hozzáférés a programhoz

Nyílt felvétel.

Az Olaszországon kívüli diákok számára fenntartott kvóta: 12 ülőhely, ebből 1 kínai diák számára fenntartott, a Marco Polo projekt keretében.

Felvételi követelmények

Minden tananyag speciális tudást igényel, amelyet a hallgatónak az egyetem beiratkozása előtt meg kell tennie ahhoz, hogy sikeresen részt vehessen a tanfolyamon. Ez a tudás a beiratkozás előtt ellenőrizhető.... [-]


Közgazdasági és üzleti (gazdasági, Piac- és Pénzügyi Tananyag) Alapképzés

Campus Nappali October 2018 Olaszország Venice

Ez a Bachelor's Degree program biztosít a hallgatók rugalmas és többcélú oktatás, amely alapja a gazdasági, matematikai-statisztikai, üzleti és jogi kérdések, annak érdekében, hogy általános áttekintést a gazdasági jelenségek. [+]

Ez a program gazdaságos, matematikai-statisztikai, üzleti és jogi kérdésekben rugalmas és többcélú alapokat biztosít a hallgatók számára, amelyek képesek különböző szintű (makrogazdasági, piaci, vállalati) gazdasági jelenségek elemzésére és értelmezésére. A diákok a turizmus közgazdaságtanára is összpontosítanak, amely különösen fontos szerepet játszik a Veneto régióban. A közgazdaságtan, piacok és pénzügyek tantervét teljes mértékben angolul tanítják.

Link a szakok programoldaláraLink az alkalmazási folyamathozA képesítés szintje

Bachelor diploma program

Tanítási nyelv

angol

Hozzáférés a programhoz

A belépés 420 helyre korlátozódik.... [-]


Videók

Ca' Foscari - The Place I Want to Be

Ca' Foscari International People - Studying in English in Venice

Ca' Foscari International People - Cafoscarini Around the World

Ca' Foscari International People - Studying Beauty in Venice

Kapcsolat

Cím Dorsoduro 3246
30123 Venice, Veneto, Olaszország
Telefon false

Cím Via Sile, 6
31056 Treviso, Veneto, Olaszország
Telefon false