Norwegian University of Life Sciences (UMB)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Norvég Élettudományi Egyetem (UMB) 2005-ben alakult, amikor megkapta a teljes egyetemi akkreditáció NOKUT. Ez az egyik a 8 akkreditált egyetemek Norvégiában.

&nbsp

1859-ben alapítottak, mint egy mezőgazdasági iskolát és 1897-ben ez lett a tudományos University College (vitenskapelig høgskole).

&nbsp

1897-től volt ismert, mint az Agrártudományi Egyetem Norvégia (NLH), amíg a kapott egyetemi státuszt 2005-ben.

&nbsp

UMB áll 8 osztályok és szorosan együttműködik az 5 központok az egyetemen.

&nbsp

Oktatási UMB jellemzi a magas szakmai színvonalú, folyamatos tanár-diák kapcsolat és kellemes társadalmi és fizikai környezet.

&nbsp

UMB elismerten vezető nemzetközi tudásközpont, elsősorban a felsőoktatási és kutatási belüli környezet-és Biosciences.

&nbsp

&nbsp

Az egyetem 's fő szakirány területek a következők:

  • Biológia
  • Környezet
  • Élelmiszer
  • Földhasználat és a természeti erőforrások kezelésével

&nbsp

&nbsp

Megjelenítés BScs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BSc

BSC Nemzetközi Környezetvédelmi és Fejlesztési Tanulmányok

Campus August 2017 Norvégia Mint

A program áll, a kötelező és választható kurzusok.A választható kurzusok lehetnek olyan területeken, mint a közgazdaságtan, nemzetközi kapcsolatok, [+]

BSc Nemzetközi Környezetvédelmi és Fejlesztési tanulmányok

 

A program áll, a kötelező és választható kurzusok. A választható kurzusok lehetnek olyan területeken, mint a közgazdaságtan, nemzetközi kapcsolatok, az ökológia, a szervezeti elmélet és erőforrás-gazdálkodás.

 

Minden kötelező tanfolyamok tanítják angolul, és lehetséges, hogy zenét vizsgálati terv minden angol nyelvi kurzust. Javasoljuk, hogy vesz egy szemesztert külföldön, ahol lehet venni tanfolyamok, amelyek nem kínálják UMB.

 

A főiskolai diplomát Nemzetközi Környezetvédelmi és Fejlesztési tanulmányok segítségével felvételt kérni a mester program fejlesztési tanulmányok, nemzetközi környezetvédelmi tanulmányok vagy Agroecology az UMB, illetve hasonló programok Norvégiában és külföldön egyaránt. ... [-]