Noroff Online Studies

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Noroff egy oktatási intézmény készült erős digitális DNS-t. Tervezünk és fejleszteni saját tanulmányi programok, valamint a vonatkozó ágazati partnerek így elhelyezésére a jövő igényei alapján. Arra törekszünk, hogy diákjaink az oktatás, amely úgy van kialakítva, hogy a digitális és technológiai dominált jövőben. Diákjaink szerezni a szükséges oktatást és forrásokat fordít a folyamatosan változó digitális piacon.

Rugalmasság az oktatás Online nevelés egyedülálló lehetőség a diákok, akik szeretnének egy lehetőséget, hogy tanulmányozza, amikor és ahol csak szeretné - belül megadott határidőn belül. Célunk, hogy ajánlani egy online oktatási struktúrájú oly módon, hogy fog sikerülni. Noroff Online Tanulmányok kapsz hozzáférést a tartalomban gazdag órákat és feladatok szempontjából lényeges az iparban.

Akár dolgozik, vagy egyéb kötelezettség, egy online oktatási lehetőséget nyújt arra, hogy az álom az új tudás életre, bárhol is van. Mint egy online diák elérheti az oktatási anyagok, video órák, gyakorlatok és feladatok, valamint egy vitafórum. Kombinációja révén önálló munka és együttműködés mind a tanár és a diáktársak, akkor dolgozik végig a tanulmányi program. Felvételi követelmények ugyanazok az online vizsgálatok, mint a mi tantermi oktatást, de Noroff Online Studies nincs várólisták. Ha képzett kapsz, hogy részt vegyen!

Tapasztalt nevelőtestület Noroff Online Tanulmányok van a tanároknak, akik támogatni fogja egy online oktatás. Mi megkönnyíti a vizsgálatok, hogy tanulni a lehető leghatékonyabban. Online diákok értékelik a szabadságot és rugalmasságot, hogy jön a tanuló saját - ugyanakkor tudva azt igényel nagy fegyelem és munkaerkölcs.

A digitális tanulási környezet Bár az online hallgatók a természet egyedül dolgozni, a tanulmányok ösztönözzék az együttműködést és az elkötelezettség. Még akkor is ha nincs más diákok körül egy fizikai osztályteremben, a diákok továbbra is a lehetőséget, hogy kapcsolatba egymással az együttműködés és a támogatás. Várható, hogy a diákok részt az online tanulmányi fórum.

Noroff Online Studies fix indítási időpontok az év. Ez azt jelenti, hogy a diákok, hogy egy tartozás érzését egy osztály, mivel tanulmányozni fogja mellett ugyanazt a diáktársak az egész programot. Jelenleg négy indítási időpontját Szakmai ismeretek az interneten. Ezek az 1. héten, a 12. héten, hetente 34 és 42. héten.

Elérhető angol Minden agglegény fok, összes informatikai tanfolyamok, minden 3D tanfolyamok, valamint grafikai tervezés és az Internet Marketing, kaphatók Enligsh.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Norvég

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Az Interaktív Média - Játékok

Campus vagy on-line tanulás Nappali 3 év August 2017 Norvégia Kristiansand Oslo Bergen Sandnes + 3 további

A Bachelor of Interactive Media - Games készíti fel a különböző szerepek a szórakozás és a kreatív iparágak, elsősorban a játék tervezése és játékfejlesztés ... [+]

A Bachelor of Interactive Media - Games készíti fel a különböző szerepek a szórakozás és a kreatív iparágak, elsősorban a játék tervezése és játékfejlesztő. Légy játéktervező A főiskolai diplomát Interactive Media - Játékok összpontosít szórakoztató technológiák és kreatív iparágak szakterületén, és lehet alkalmazni, hogy több területen, a felület és interakció kialakítása a digitális játékok és animációs tapasztalatokat, amelyek növelik a közösségi alapú tanulás és fejlődés. Az ilyen mértékű biztosít a hallgatók a szakmai ismeretek digitális szórakoztató rendszerek fejlesztése szilárd alapot a kompetencia szükséges többségi és független iparágakban. Akkor kapnak ismereteket, amely egyesíti az elméleti és gyakorlati megközelítése olyan területeken, mint az interakció és interface tervezés, játék design, kommunikációs és marketing ismeretek, és a szoftver nyelvtudás. Azt is készségek megszerzésére, hogy értékelje a dinamikus és kreatív környezetek különböző kultúrákban. A tanulmány lehetővé teszi, hogy a munka az általános és a független játékok és animációs ipar, vagy akár, hogy saját játékokat start-up cég. Az Interactive Media - Játékok fokozat megadja széles körű áttekintést az összes jövőbeli szakmai lehetőségeit. Tudod design felhasználóbarát felületek és interakció a digitális játékok és / vagy hozzon létre animációkat és mozgóképek a játékok és filmek. Akkor dolgozni karakter design és a játékvilág környezet és animációk. Noroff játékok hallgatók megismerkednek az eszközök, fogalmak és alapvető építőkövei létrehozására és fejlesztésére a játék design és a játékmenet a kezdeti ötlettől a kész termék. Kombinálásával a hagyományos tervezési készségek és a kreatív folyamatok csúcstechnológia, ez a program középpontjában a növelése a kreatív képességeit. 1. év - Kreatív tanulás és a kritikai gondolkodás... [-]

Bachelor Digitális Kriminalisztika

Campus vagy on-line tanulás Nappali 3 év August 2017 Norvégia Kristiansand Oslo Bergen Sandnes + 3 további

Digital Forensics összpontosít számítógépes biztonság és a digitális bűncselekmények felderítése a szakterülettel. Az ilyen mértékű foglalkozik fontos témákat, mint az információs biztonság, a rendszer biztonságát és a hálózati biztonság ... [+]

Digital Forensics összpontosít számítógépes biztonság és a digitális bűncselekmények felderítése a szakterülettel. Az ilyen mértékű foglalkozik fontos témákat, mint az információs biztonság, a rendszer biztonságát és a hálózat biztonságát. A munka a bűnüldözési vagy vállalati biztonsági Ez a három éves főiskolai diplomát összpontosító digitális kriminalisztika és vizsgálat egyedülálló Norvégiában. A mértékű biztosít a hallgatók a szakmai ismeretek biztosítása és vizsgálja a digitális rendszerek, amely alapvető elmélet együtt szilárd gyakorlati alapot, hogy elérjék a kompetencia szint szükséges biztonsági szerepek az iparágon belül. Lesz fejleszteni a szigorú módszertani megközelítés elfog, elemzése és vizsgálja a digitális bűnözés kezelése biztonság megsértésének gyorsan visszanyerje az irányítást a helyzet, és a bizonyítékok egy profi módon. Akkor is a szükséges képességek a kockázatok felmérésére és biztonságos digitális környezetben. Ez foka lehetővé teszi, hogy dolgozni sem rendészeti vagy vállalati biztonság. A tetthelyre, a feladat az, hogy tanácsot adjon a rendőrségi nyomozók, hogyan kell gyűjteni a digitális eszközök későbbi elemzéshez. Azonosítása bizonyos típusú bizonyítékok fizikai tetthelyre, fegyver vagy potenciális DNS például lehet elég egyszerű. Azonosító vonatkozó forrás digitális bizonyítékok azonban egy nagyobb kihívást jelent. Ez annak köszönhető, hogy a különböző eszközök, hogy képes rögzíteni és tárolni potenciálisan releváns információt. Az elemzés a bizonyítékok is bonyolultabb, mivel egy készülék általában tartalmaznak egy széles körű a felhasználói és a rendszer fájlokat. Meg kell tudni, hogy hol lehetséges bizonyíték létezik, és azzal a készséggel, hogy visszaszerezze az adatokat a megfelelő módon. Bizonyíték elemzése megköveteli a vizsgáló használni mindkét nyomozati készségek és eszközök szitál a hatalmas mennyiségű információt annak érdekében, hogy jelek felismerésére... [-]