The University of Warwick, School of Engineering

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Warwick School of Engineering egyik vezető egységes műszaki iskolák az Egyesült Királyságban. Az integrált megközelítés a mérnöki oktatás összehozza a fő ágak a mérnöki és merít kutatási erősségeit az alapvető mérnöki területeken.

Miért Warwick?

A School of Engineering következetesen az első tízben az összes brit rangsorok, többek között a Guardian University Guide 2016 és negyedik The Times és a The Sunday Times Good University Guide 2015 "Általános Engineering".

TANULMÁNY

Warwick széles választékát kínálja izgalmas mérnöki képzés, amely megnyitja a világ a lehetőséget az Ön számára. Nemzetközi hírnevét kiválóságot a tanításban és a kutatásban azt jelenti, hogy a Warwick mértéke lesz ismert és elismert az egész világon. Tanfolyamaink akkreditált a legfontosabb mérnöki intézmények az Egyesült Királyságban, beleértve a IET, InstMC, IMechE, IStructE és a jég.

Kutatás

A School of Engineering részesül a multidiszciplináris megközelítés, a kutatás, amely a számos témakörben. Főbb témák energia, Biomedical Engineering és városok keretet biztosítanak a kutatási erőfeszítéseket, melyeket alátámaszt négy fegyelem patakok és tizennégy kutatócsoportok. Az iskola foglalkoztat néhány vezető mérnökök a maguk területén, akik rendszeresen közzé papírok legkiemelkedőbb folyóiratokban. Jelenleg több mint 150 diák vállalkozás posztgraduális kutatási fok és 55 kutatási posztdoktori személyzet.

Partnerségek

A School of Engineering erős múlttal együttműködve az ipari partnerekkel, mind a két kutatási és oktatási tevékenységet, valamint a nemzetközileg elismert tudósok egyetemeken mind az Egyesült Királyságban és nemzetközi szinten. A stratégiai partnerség WMG az egyetemen lehetővé teszi a tanfolyamok is megvalósul az egységes módon, szakértelmére támaszkodva és létesítmények a két egyetem szervezeti egységei. A két osztály is együtt számos nemzetközileg jelentős közös kutatási programok.

Tények és adatok

Mérnöki Warwick volt rangsorolva 4. az általános mérnöki rangsorok 2012. Az egységes műszaki osztályok, mi voltunk a 3. legnagyobb névleges a 2008 Research Assessment Exercise General Engineering. Az iskola 90 egyetemi oktatói és kutatói állomány, és 55 kisegítő személyzet. A 1100 egyetemi hallgatók alkotják 8% -át az egyetem lakosságának. 150 posztgraduális regisztrált magasabb fokban kutatás - MSc, PhD, EngD. A teljes kutatási jövedelem 2007 óta körülbelül £ 40 millió. A mi végzettek foglalkoztatási 6 hónappal a diploma megszerzése után, 89% volt a posztgraduális munkahelyek segítségével szerzett készségek során végzettség. Az átlagos kezdő fizetése 2011-ben Warwick Engineering végzettek £ 25.800, ami lényegesen magasabb, mint a szektor norma.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Health MSc » Megjelenítés Health Mester » Megjelenítés MSc » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

BEng Automotive Engineering

Campus Nappali 3 - 4 év September 2019 Egyesült Királyság Coventry

[+]

A 3. évben Ön egyéni projektet végez és hat fő modulot vizsgál, amelyek jelenleg:

Automatizálás és robotika

[-]

BEng Biomedical Systems Engineering

Campus Nappali 3 - 4 év August 2019 Egyesült Királyság Coventry

[+]

Belépési követelmények

Egy AAA szint, amely tartalmazza a matematikát és a fizikát. El kell érnie a tudomány gyakorlati megvalósítását is, ha a tudomány szintjén különálló gyakorlati értékelésre van szükség.

A szintek az alkalmazott témákban és vegyes portfóliókban. A pályázókat egyéni alapon veszik figyelembe. Az osztályzatok hasonlóak lesznek az A és AS képesítéssel rendelkező jelöltekhez.

Az erős profillal rendelkezõ, de A szintû fizikán vagy a szintelméleti matematika nélkül.

Nemzetközi érettségi: 38 pont, amely 6 magasabb szintű matematikát és 6 magasabb szintű fizikát tartalmaz.... [-]


Beng elektronikai mérnöki

Campus Nappali 3 - 4 év September 2019 Egyesült Királyság Coventry

Ez a kurzus az Ön számára, ha olyan akkreditált elektronikus mérnöki diplomát keres, amely a szakterületen szakismereteket fejleszt, miközben multidiszciplináris csoportokban dolgozik. [+]

Mit fogok tanulni?

Ez a kurzus az Ön számára, ha olyan akkreditált elektronikus mérnöki diplomát keres, amely a szakterületen szakismereteket fejleszt, miközben multidiszciplináris csoportokban dolgozik. Együttmûködõ, kutatásorientált tanulásunk a személyes fejlõdést támogatja, és olyan kulcskompetenciákat biztosít, amelyek összhangban vannak a legjobb kereskedelmi gyakorlatokkal - és a mûködõ munkáltatók által sokat keresettek. Ez lehetővé teszi a diplomások számára, hogy hozzájáruljanak számos ágazatban, mint például a mikroelektronika, a tervezés és a gyártás, az energia, a közlekedés, az épített környezet, az információ és a kommunikáció.... [-]


Beng engineering

Campus Nappali 3 - 4 év September 2019 Egyesült Királyság Coventry

Az akkreditált mérnöki diplomák mélyreható ismereteket fejlesztenek a mérnöki alapelvekről, a gépjármű-, a polgári, az elektronikai, a gépészeti és a gépészmérnöki szakemberek széles skálájáról tanítanak [+]

Mit fogok tanulni?

Az akkreditált mérnöki diplomák mélyreható ismereteket szereznek a mérnöki alapelvekről, a gépjármű-, a polgári, az elektronikai, a gépészeti és a gépészmérnökök széles skálájáról tanítanak, valamint a második év során érdeklődő területekre specializálódtak.

Ezeket a kurzusokat a Műszaki Főiskola és a WMG (Warwick Manufacturing Group) akadémikusai közösen vezetik. Az interdiszciplináris projektek lehetővé teszik, hogy olyan kihívásokkal szembesülhessenek, amelyek a robotok tervezésétől kezdve az áldozatok megmentését eredményezhetik egy összeomlott épületben, a nano-műhold tervezéséhez és építéséhez. Kívánatos készségek kifejlesztése, beleértve a problémamegoldás multidiszciplináris megközelítését, a projektek kezelését és az ötletek közlését, valamint a termékek és rendszerek vezetésével, kutatásával, tervezésével, innovációjával és fejlesztésével kapcsolatos képességét.... [-]


Beng gyártás és gépipar

Campus Nappali 3 - 4 év September 2019 Egyesült Királyság Coventry

Globálisan a gyártás a gazdagság és a foglalkoztatás kulcsfontosságú szolgáltatója. A gyártás és a gépészmérnökök kreativitását, készségüket és jövőképüket alkalmazzák számos más mérnök számára az innovatív és költséghatékony termékek kifejlesztésében. [+]

Mit fogok tanulni?

Globálisan a gyártás a gazdagság és a foglalkoztatás kulcsfontosságú szolgáltatója. A gyártás és a gépészmérnökök kreativitását, készségüket és jövőképüket alkalmazzák számos más mérnök számára az innovatív és költséghatékony termékek kifejlesztésében.

Gyártástechnikai és gépészmérnökként a modern technológiákat és készségeket elsajátíthatja, mint például a robotika, a számítógépes tervezés és a szimuláció. Gazdag tananyagot és ennek eléréséhez szükséges erőforrásokat kínálunk Önnek, melyet a Mérnöki és Technológiai Intézet és a Gépészmérnöki Intézet akkreditál. Jelentős megértést fogunk adni az irányítási technikáknak és készségeknek ezen technikai témák mellett.... [-]


BEng Gépészmérnöki

Campus Nappali 3 - 4 év September 2019 Egyesült Királyság Coventry

A mechanikus rendszerek, mechanizmusok és gépek a hagyományos mérnöki iparágak középpontjában állnak. [+]

Mit fogok tanulni?

A mechanikus rendszerek, mechanizmusok és gépek a hagyományos mérnöki iparágak középpontjában állnak. A velük kapcsolatos készségek és technikák továbbra is elengedhetetlenek. Az elmúlt években ezek a területek a precíziós mérnöki, nanotechnológiai és mechatronikai területekre is kiterjedtek, mivel a gépészmérnökök kibővítették készségüket, és más tudományágakból felvetették a technológiákat a nehéz problémák megoldása érdekében.

Tanfolyamaink multidiszciplináris megközelítést alkalmaznak a mérnöki kihívásokra. A Műszaki Főiskola és a WMG (Warwick Manufacturing Group) szakemberei lehetőséget nyújtanak a vezető kutatások megtanulására olyan területeken, mint a precíziós mechanika, a folyadékdinamika és a fenntartható hőenergia-technológia, valamint a műszaki terület más területei. Az ország vezető vállalataival együtt dolgozunk. Ez az együttműködés visszaadja kutatásunkat, tájékoztatja tanításunkat, és segít abban, hogy tanfolyamainkat az ipar legjobb gyakorlatának élvonalában tartsuk.... [-]


BEng in Electrical and Electronic Engineering

Campus Nappali 3 - 4 év August 2019 Egyesült Királyság Coventry

[+]

Mit fogok tanulni? Hogyan fogom ezt megtanulni?

Az iskola arra ösztönzi a tanulókat, hogy vállaljanak valamilyen ipari tapasztalatot. Sok tanuló gyakornoki és egyéb munkatapasztalatot vállal a nyár folyamán. Egyes diákok egy évig tartó elhelyezést vehetnek igénybe az iparban vagy egy kutatási környezetben.

[-]

Beng mérnöki üzleti menedzsment

Campus Nappali 3 - 4 év September 2019 Egyesült Királyság Coventry

Ez a kurzus tükrözi a modern üzleti környezet valóságait, amely a mérnöki alapelvek szilárd alapjait ötvözi az alapvető ipari aggodalom megértésével, hogy az innovációnak nyereséget kell teremtenie. [+]

Mit fogok tanulni?

Ez a kurzus tükrözi a modern üzleti környezet valóságait, amely a mérnöki alapelvek szilárd alapjait ötvözi az alapvető ipari aggodalom megértésével, hogy az innovációnak nyereséget kell teremtenie. A tanítás a Műszaki Főiskola szakértelmére támaszkodik, amely a legmagasabb szintű műszaki szakértelmet nyújtja; WMG (Warwick Manufacturing Group), amely innovatív kapcsolatokat kínál az egyetemek és az ipar között; és a Warwick Business School (WBS), amely nemzetközileg elismert kiválóság az üzleti menedzsment.

Tananyagunk integrálja az üzleti és műszaki tartalmakat, fejleszti a mérnöki szakértelmét az üzleti funkciók teljes körű ismerete mellett, és felkínálja Önt, hogy megtalálja helyét egy egyre versenyképesebb globális piacon. Az Ön első évében meg fogja tanulni a legfontosabb moduljainkat, amelyek közösek minden mérnöki diplomára. A második évben megkezdheti a tanfolyam személyre szabását. Nem fogja meghatározni a végzős diplomáját a második évig, biztosítva, hogy tájékozott döntést hozhasson. A fő különbség a mérnöki üzleti menedzsment (EBM) és a mérnöki és üzleti tanulmányok (EBS) mértéke között az üzleti anyagok aránya a harmadik tanulmányi évben, az EBS pedig több.... [-]


Beng rendszerek tervezése

Campus Nappali 3 - 4 év September 2019 Egyesült Királyság Coventry

A Systems Engineering olyan interdiszciplináris megközelítés, amely lehetővé teszi komplex rendszerek vagy interakciók ("rendszerek rendszerek"), mint például a biomedika és az autóipar megvalósítását. [+]

Mit fogok tanulni?

Amellett, hogy képesek hatékonyan kommunikálni és értékelni más tudományokból származó nézeteket, a rendszermérnökök képesek látni és kihasználni a szinergiákat ezeken a tudományágakon keresztül. Ez felvértezi őket arra, hogy olyan magas szintű problémákkal foglalkozzanak, mint a környezetre, az egészségre, az élelmiszerekre és a biztonságra.

A diplomások tovább dolgoztak olyan szervezeteknél, mint a Jaguar Land Rover, a Barclays Bank, az NHS Institute for Innovation, az Aston Martin, a Deutsche Bank.... [-]


Beng Építőmérnöki

Campus Nappali 3 - 4 év September 2019 Egyesült Királyság Coventry

Az építészmérnökök tervezik, tervezik, építik és tartják fenn az infrastruktúrát vagy a "beépített" környezetet, beleértve az épületeket, repülőtereket, vasútokat, utakat, alagútokat, hidakat és gátakat. [+]

Mit fogok tanulni?

Az építészmérnökök tervezik, tervezik, építik és tartják fenn az infrastruktúrát vagy a "beépített" környezetet, beleértve az épületeket, repülőtereket, vasútokat, utakat, alagútokat, hidakat és gátakat.

A legmodernebb kutatáson alapuló oktatás előnyeiből széles elméletet és gyakorlati ismereteket tanulhat meg. A rendszeres egyéni és csoportos projektek olyan ipari kihívásokkal foglalkoznak, mint például a tetőszerkezetek megtervezése, építése és tesztelése, robotikus építési rendszer kialakítása vagy a Severn Trent javítása a tározó tervezésében. Ön is élvezheti a terepmunka, amely korábban tartalmazott geotechnikai mérnöki munkát Walesben vagy a Isle of Wight.... [-]


MEng in Electrical and Electronic Engineering

Campus Nappali 3 - 4 év August 2019 Egyesült Királyság Coventry

[+]

Ön részt vesz előadások, szemináriumok, oktatóanyagok és gyakorlati laboratóriumi üléseken. Az oktató olyan, hogy támogatja Önt az egész egyetemi életben, és különösen segíteni fog Önnek abban, hogy tükrözze folyamatos fejlődését. A mérnökök mindig részt vesznek az interdiszciplináris csoportos munkában, és ez az első évfolyamaink részét képezi.

Az értékelés a vizsgák és a tanfolyamon keresztül történik. A tanterv értékelés tartalmazhat laboratóriumi jelentéseket, projekteket, esszéket és szóbeli prezentációkat.

Természetes tapasztalatokat szerezhet a kurzus során látogatások és projektmunkák során. Az iskola arra ösztönzi a tanulókat, hogy vállaljanak valamilyen ipari tapasztalatot. ... [-]


Kapcsolat
Cím
School of Engineering
University of Warwick

Coventry, England, CV4 7AL GB