Hivatalos Leírás

Az egyetemről

A kiválóság, az egyenlőség és a mindenki számára biztosított lehetőségek elvén alapul, a University of York 1963-ban nyitott meg, mindössze 230 hallgatóval. Azóta a világ vezető egyetemeivé válunk, és tudományos hatalomként elismertetjük magát, ahol a kiválóságra való egyértelmű összpontosítás biztosította a nemzeti és nemzetközi elismerést a már működő intézmények mellett.

Tudományos kiválóság

Az elit Russell egyetemi csoport tagjaként dinamikus, kutatás-intenzív egyetem vagyunk, amely elkötelezett az életmentő felfedezések és az új technológiák fejlesztése iránt a legsürgetőbb globális kihívások kezelése érdekében.

Jelenleg több mint 30 tudományos osztály és kutatóközpont működik, és a hallgatói létszám 18 000-re nőtt.

Az egyetemi stratégia

2014-ben, az alkalmazottakkal és a hallgatókkal konzultálva, Koen Lamberts alelnök úr irányította egy új egyetemi stratégia kidolgozását. Ez a stratégia irányítja és tájékoztatja tevékenységünket 2020-ig.

Fő célkitűzések

  1. Világvezetővé válni a kutatásban
  2. Kiemelkedő oktatás és tanulás nyújtása
  3. Minden hallgatónk számára kiemelkedő és értékes tapasztalatok nyújtása

Támogató célok

  1. Ahhoz, hogy elég nagy legyen, hogy kiváló, rugalmas és pénzügyi szempontból fenntartható legyen
  2. A leghatékonyabb és leghatékonyabb módon kell megszervezni
  3. Hatékony együttműködés más szervezetekkel és érdekelt felekkel

Díjak és eredmények

A University of York egyike az Egyesült Királyság felsőoktatásának sikertörténeteinek. 1963-as alapításunk óta megindítottuk az állandóan magas rangot az Egyesült Királyságban, és egyike vagyunk annak a hat háború utáni egyetemnek, amely a világ 100 legjobb szereplőjévé vált.119039_photo-1460518451285-97b6aa326961.jpg

A campus és a város

York belvárosától sétatávolságra található biztonságos és vonzó Heslington campusunk kilenc főiskolánk és a legtöbb részlegünk otthona. Számos osztályunk van a város központjában, a történelmi Királyi Kúria mellett.

Az utóbbi években az 500 millió font értékű campus-bővítésünk során hét új épület nyílt meg, ezzel növelve a hallgatói létszámot és további világszínvonalú létesítményeket biztosítva a 21. század számára. A fenntarthatóság kulcsszerepet játszik ebben az ambiciózus fejlesztésben.

Hogyan működik az egyetem?

Az egyetem működésének ismertetésekor fontos megérteni, hogy van különbség az irányítás és az irányítás módja között.

Kormányzás

Minden egyetemnek van egy irányító testülete, amely felel a tevékenységeik felügyeletéért, jövőbeli irányuk meghatározásáért és az előrehaladás nyomon követéséért a stratégiai ambíciókkal szemben. Az egyetem irányító testülete a Tanács.

A Tanács felelõs annak biztosításáért is, hogy pénzügyileg fenntarthatóak maradjunk, és hogy teljesítsük jogi kötelezettségeinket. A végleges döntést azokra a kérdésekre hozza, amelyek jelentős hatással vannak az egyetemre

vezetés

Miközben a Tanács felügyeleti és felügyeleti szerepet vállal mint irányító szerv, az Egyetem operatív vezetését az ügyvezető alelnök és az elnök delegálja.

Az eljáró helyettes kancellár és elnök vállalja feladatait olyan magas rangú kollégáinak támogatásával, akik havonta kétszer ülnek össze az Egyetemi Végrehajtó Testületként.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

University of York

Fel fogjuk képezni Önt, hogy holisztikus, leleményes, innovatív és reflektív gyakorlóvezető legyen, aki képes önállóan azonosítani és kifejleszteni saját specialitásait. ... [+]

Áttekintés

A dinamikus és összekapcsolt globális gazdaságban a menedzsment szerepe soha nem volt fontosabb.

Fel fogjuk képezni Önt, hogy holisztikus, leleményes, innovatív és reflektív gyakorlóvezető legyen, aki képes önállóan azonosítani és kifejleszteni saját specialitásait. Szám- és digitálisan írástudó, robusztus és etikusan megbízható, érzékeny a sokféleségre és teljes mértékben alkalmazkodóképességű: döntéshozó, amely képes megbirkózni a 21. századi munkahely igényeivel.

Ez a széles körű diploma megismerteti Önt az élvonalbeli menedzsment elmélettel és gyakorlattal, a választott speciális modulok széles választékával. Az egyenértékű BSc-nél rugalmasabb felépítéssel testreszabhatja kurzusát az érdeklődéshez szorosan.... [-]

Egyesült Királyság York
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

University of York

Fedezze fel, hogyan kommunikálnak a vállalkozások a kereslet generálása, előrejelzése és kielégítése érdekében ... [+]

Áttekintés

A siker érdekében a marketingszakembereknek reagálniuk kell ügyfeleik és érdekelt felek folyamatosan változó igényeire és a piac dinamikájára.

Ezt a tanfolyamot tudományos és ipari szakemberek fejlesztették ki, hogy alaposan megértsék a marketing elméleteket, az interdiszciplináris technikákat és a marketing sikeres karrierjéhez kapcsolódó stratégiákat az Egyesült Királyságban és az egész világon. Fejleszteni fogja az alapvető készségeket, tapasztalatokat és ismereteket a kulcsfontosságú marketing területekről, ideértve a digitális írástudást és az etikai gyakorlatot is.

A társaságokkal fenntartott szoros kapcsolataink révén hozzáférést biztosít szakértő vendégelőadókhoz és lehetőségeket vehetnek részt a valós tanácsadási projektekben. Mivel a tanfolyam fejlett tartalmát, a BSc marketing akkreditálta a Chartered Institute of Marketing, megadva Graduate Gateway státuszt.... [-]

Egyesült Királyság York
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of York

Matematikai modellek kidolgozása a kockázat és a bizonytalanság pénzügyi hatásának kezelésére ... [+]

Áttekintés

A sikeres biztosításmatematikusok matematikai készségeket és üzleti szemléletet használnak a kockázatokkal és bizonytalansággal kapcsolatos pénzügyi problémák megoldására.

Ez a fok ötvözi a York Management School és a Matematika Tanszék szakértelmét, így hozzáférést biztosít a világszínvonalú akadémikusokhoz a területükön végzett kutatás élvonalában.

Majd élesebb lesz a matematikai készségei és a statisztikai érvelés, fejlett számítások, algebrai, valószínűségi és statisztikai adatok felhasználásával. Ezzel párhuzamosan közgazdaságtanot, pénzügyi és számviteli tanulmányokat készít, és megérti az aktuáriusi munka tágabb kontextusát.... [-]

Egyesült Királyság York
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of York

Az egyre inkább száguldó globális gazdaságban arra törekszünk, hogy reflektívan, társadalmi és etikai szempontból tudatos szakembereket hozzunk létre az üzemeltetés irány ... [+]

Áttekintés

Az egyre inkább száguldó globális gazdaságban arra törekszünk, hogy reflektívan, társadalmi és etikai szempontból tudatos szakembereket hozzunk létre az üzemeltetés irányításában.

Megtanulja azonosítani a problémákat, összegyűjteni a releváns információkat és elemezni az adatait a döntések meghozatalához és a cselekvéshez.

Matematikailag szigorúbb, mint a megfelelő BA, az üzleti és menedzsment BSc kiegyensúlyozott mértékben készíti fel arra, hogy összetett üzleti döntéseket hozzon az ingatag globális piacon.

Tanfolyam tartalom

Üzleti és menedzsment, számviteli és pénzügyi diplomáink megosztják az 1. év néhány közös elemét, hogy bemutassák Önt a kulcsfontosságú tudományágak alapjául szolgáló fogalmakhoz.... [-]

Egyesült Királyság York
Kérj Információt
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of York

Fejleszteni kell a szakemberek számviteli és pénzügyi ismereteit, és meg kell tanulni ezeket alkalmazni szervezeti összefüggésekben. ... [+]

Áttekintés

A könyvelés az üzleti nyelv. A menedzsereknek, a befektetőknek és a kormányoknak megadja a pénzügyi szempontból megfelelő döntések meghozatalához szükséges információkat.

Az egyre összetettebb, modern üzleti környezetben nagy szükség van olyan képzett szakemberekre, akik rugalmasan tudnak csapatonként dolgozni az üzleti határokon átnyúlóan. Szüksége lesz stratégiai összpontosításra és képességre, hogy befolyásolja a döntéshozatalt és felelősségteljesen alkalmazza az ítéletet.

Ez a kurzus a könyvelési és pénzügyi ismereteket szélesebb üzleti környezetben helyezi el. Megszerezheti azokat a műszaki készségeket és problémamegoldó képességeket, amelyekre számíthat a számviteli és pénzügyi programoktól, de lehetősége van erős kommunikációs készségek, széles körű kereskedelmi tudatosság és az üzleti problémák kritikus megközelítésének fejlesztésére is.... [-]

Egyesült Királyság York
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of York

Fejlessze fel matematikai és statisztikai készségeit, és készüljön fel a karrierre a mennyiségi üzleti elemzés során. Mélyreható ismereteket szerezzen arról az összefüggé ... [+]

Áttekintés

Fejlessze fel matematikai és statisztikai készségeit, és készüljön fel a karrierre a mennyiségi üzleti elemzésben.

Megtanulja használni a matematikai tudományágak széles skálájából származó kifinomult eszközöket, mint például a kalkulus, a lineáris algebra, a valószínűség és a statisztika, hogy élesebbé tegye a matematikai és statisztikai érvelést. Mindemellett alapos ismereteket fejleszthet arról, hogy milyen körülmények között működnek üzleti elemzők, kvantitatív pénzügyi tisztviselők („quants”) és műveleti vezetők.

Bővíti tudását az elméleti koncepciókról, különös tekintettel a pénzügyekre és a műveletekre, és alkalmazza a megtanult technikákat a gyakorlati üzleti problémákra.... [-]

Egyesült Királyság York
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
University of York York YO10 5DD
York, Anglia, Egyesült Királyság