University for the Creative Arts

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Bemutatjuk University for the Creative Arts

 • Kreatív oktatást nyújtunk 160 éve
 • Mi vagyunk Európa második legnagyobb kreatív oktatásának szolgáltatója
 • A festői Surrey-ben és Kentben található campusok vannak Canterbury-ben, Epsomban, Farnhamben és Rochesterben
 • Előzetes, egyetemi és posztgraduális képzést nyújtunk a kreatívok következő generációjának
 • A kreatív iparágak számára létrehozott üzleti iskolánk az első ilyen jellegű az Egyesült Királyságban.

A kreatív iparágak középpontjában

Mint szakorvosi intézmény, 100% -ban kreatív vagyunk. Diákjaink készségeiket és gondolkodásmódjukat olyan környezetben fejlesztenek, amely megismétli a kreatív iparban található stúdiókat, a művészetet, üzletet és technológiát felölelő kurzusok társaival párhuzamosan.

Az Oscar-díjas filmkészítők és animátorok, a világhírű divattervezők, a televíziós műsorvezetők és a Turner-díjas jelöltek csak néhány az UCA magas rangú diplomások közül, akik kreatív tehetségeikkel gazdagították a világot. Tanulóink és tapasztalt, iparághoz kapcsolódó tudományos munkatársaink irányítása mellett hallgatóink élvezik az Egyesült Királyság legmagasabb rangú kreatív szakemberrel való tanulás előnyeit.

A hírnevünk

Az elmúlt évben megerősítettük pozíciónkat az Egyesült Királyság legmagasabb rangú kreatív szakembereként:

 • A The Times és a Sunday Times Good University Guide 2019 az Év Modern Egyetemének nevezte minket.
 • A „Táblázatok táblázata” 25. helyen áll, amely a több harminc bajnokság szerinti átlagos rangsor alapján azonosítja a harminc legnagyobb brit intézményt.
 • A 2020-os Guardian League Table az Egyesült Királyság egyetemeinek 13. helyén áll.
 • Mi vagyunk a legmagasabb pozícióban lévő kreatív egyetem mind a három brit bajnokságtáblázatban (a The Times és a Sunday Times Good University Guide, a Guardian League Table és a Complete University Guide).
 • Mi vagyunk az Egyesült Királyság 1. számú szabadalmi kreatív egyeteme, amely foglalkoztathatósággal foglalkozik a legfrissebb végzettekkel a felsőoktatásban (DLHE) 2018-ban. A diplomások 96,9% -a vagy foglalkoztatott, vagy további tanulmányokat folytat a befejezésétől számított hat hónapon belül.
 • A Hallgatói Iroda elismerte tanításunk minőségét, és „Arany” -ot kapott nekünk a Oktatási Kiválóság keretén belül.
 • Diákjaink rendszeresen díjaznak a kreatív tantárgyakon keresztül. Az elmúlt évben hallgatóink rangos díjakat nyertek a kreatív ágazatokban, beleértve az építészetet, a grafikai tervezést, a képzőművészetet, a fényképezést, a filmet, az animációt és a kézművességeket.
 • A legfrissebb kutatási gyakorlati keretek (REF 2014) megerősítik pozíciónkat a művészet és a formatervezés terén az első tíz kutatóközösség között, kutatásaink 93% -át minőségileg nemzetközileg elismertnek, és kutatási beadványaink 64% -át világvezetőnek tekintik és nemzetközileg kiváló az eredetiség, a jelentőség és az alaposság szempontjából.

The Handheld Shooter

Kancellár - Dame Magdalene professzor, Odundo DBE

Dame professzor, Magdalene Odundo egy nemzetközileg elismert kerámiaművész, akinek munkái világszerte nyilvános és magángyűjteményekben vannak. 2018 júniusában lett az UCA második kancellárja, Zandra Rhodes utódját váltva, aki Emerita kancellárrá válik.

Az UCA Farnham campusán, majd a West Surrey Művészeti és Tervezési Főiskolán végzett. A Dame Magdalene kifejlesztette azt a technikát, amellyel dalait épít, tradicionális ugandai gyakorlatra és más forrásokra támaszkodva, ideértve a mexikói fazekasságot és a görög kiklád szobrot.

Dame Magdalene az UCA Farnham kerámia professzora volt 2001 és 2016 között, mielőtt Emerita professzornak nevezték ki, és kitüntetéseket kapott az Egyesült Királyság, Afrika és az Egyesült Államok kulturális és oktatási intézményeitől.

Emerita kancellár - Dame Zandra Rhodes DBE RDI

Dame Zandra Rhodes az UCA kancellárja, Emerita, korábban az első kancellárunk volt 2010 és 2018 között.

Dame Zandra a világ egyik legismertebb, legkiválóbb és legizgalmasabb divattervezője. Karrierjét a kemény munka és az elszántság alapjaira építette, amelyek hisszük, hogy inspirálják és motiválják hallgatóinkat a választott karrierjük sikeréhez.

Dame Zandra különleges kapcsolatban áll az UCA-val, miután részt vett egyik alapító intézményünkben, a Medway Design College-ban. Anyja oktató volt a főiskolán is.

Stratégiai jövőkép

A kreatív művészetek, kreatív technológiák és kreatív iparágak globális tekintélyének elismerése.

Behind the scenes shot from Martas Martinsones films last shooting day, I got on the production only for the last day to shoot some BTS and help out as 2nd AC

Miért tanul az UCA-n?

Az Oscar-díjas filmkészítők, a világhírű divattervezők, a televíziós műsorvezetők, a hírességek ékszerészei és a Turner-díj jelöltek csak néhányat képviselnek University for the Creative Arts .

Speciális kreatív művészeti egyetemen egyedülálló közösséget hoztunk létre hallgatóink számára, ahol a hasonló gondolkodású emberek megoszthatják magukat a kreatív folyamatokban és inspirálhatják egymást. Ösztönözni kell a tanfolyamok közötti együttműködést, és a képzőművészek együtt tanulnak az alkotó filmkészítőkkel és a divattervezőkkel az építészek mellett. Ilyen módon hallgatóink profitálhatnak a különféle tudományágaknak való kitettségből.

Ha úgy dönt, hogy velünk tanul, akkor szabadon felfedezheti saját személyes stílusát az iparra összpontosító tanfolyamok, a legmodernebb létesítmények és az inspiráló szakemberek kombinációjának megnyerésével.

Élet hallgatóként az UCA-ban

A kreativitás az az energia, amely mindenkit arra késztet, hogy kitaláljon, feltárjon és együttműködjen. Amikor az UCA-ban tanul, lehetősége lesz arra, hogy merüljön egy páratlan kreatív hangulatba, megtalálja saját stílusát, és megteremtse a rendkívüli képességeket.

Az UCA-n olyan emberek vesznek körül Önt, akik ugyanolyan szenvedélyesek, mint te. A campusok csúcstechnológiájú kreatív környezetet kínálnak, tele a legújabb felszerelésekkel és forrásokkal. Mindegyik tükrözi az ott tanulmányozott tárgyköröket, létrehozva a művészek, tervezők, alkotók, írók és kutatók egyedi közösségeit.

Helyszínek

Canterbury

Address
UCA Canterbury,
New Dover Road

CT1 3AN Canterbury, Anglia, Egyesült Királyság

Epsom

Address
UCA Epsom,
Ashley Road

KT18 5BE Epsom, Anglia, Egyesült Királyság

Farnham

Address
UCA Farnham,
Falkner Road

GU9 7DS Farnham, Anglia, Egyesült Királyság

Rochester

Address
UCA Rochester,
Fort Pitt

ME1 1DZ Rochester, Anglia, Egyesült Királyság

Maidstone

Address
The Maidstone Studios,
Vinters Park

ME14 5NZ Maidstone, Anglia, Egyesült Királyság

Molesey

Address
Royal School of Needlework,
Apartment 12a,
Hampton Court Palace

KT8 9AU Molesey, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Alapképzés