Hivatalos Leírás

A diákok középpontjában áll az University Centre Reaseheath .

A Mezőgazdasági és Állat-tudományi Kar olyan hely, ahol a tudományos kiválóság és a diákok elégedettsége kéz a kézben jár, hogy egyedülálló felsőoktatási tapasztalatot biztosítson hallgatóink számára.

Programjaink portfólióját az iparral konzultálva alakítottuk ki, amely biztosítja, hogy fokozataink biztosítsák a tudást és a gyakorlati készségeket, amelyeket a munkáltatóknak szüksége van és akarnak. Ez biztosítja, hogy diplomások nagyon sikeresek az álláspiacon, és sokan dolgoznak a kékcégekkel foglalkozó cégek számára.

Az elmúlt években a campus több mint £ 50 millió értékű befektetést talált az élvonalbeli oktatási intézményekben és hallgatói erőforrásokban, például helyszíni szálláson, az elkövetkező években tervezettnél.

A Reaseheath felsőoktatásának minőségét vizsgáló legutóbbi felülvizsgálatunk során a Felsőoktatási Minőségbiztosítási Ügynökség (QAA) elismerte a diákok tanulási lehetőségeinek minőségét és fokozását. Nem találtak fejlesztési területeket, és számos jó gyakorlatot azonosított.

A "Reaseheath Experience" olyan dolog, amit sok korábbi diákunk elmond nekünk életünk legélvezetesebb idejéről. Azt akarjuk, hogy a hallgatók sikeresek legyenek a kiválasztott karrierjükben, és felismerjük, hogy a magas színvonalú előadók tanulnak a tapasztalatokon és a formális tanuláson keresztül.

Miért University Centre Reaseheath ?

A vidéki Cheshire-ben található campusunk csúcsminőségű, iparági színvonalú, tanítási lehetőségeket kínál, de megtartja barátságos, támogató légkörét - ez kombinálja mind a tudományos kiválóságot, mind a diákok elégedettségét.

 • Képzési programjaink lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy számos iparilag elismert középfokú végzettséggel foglalkozzon.
 • Diákjaink 87% -a azt mondja, hogy a személyzet lelkesedik attól, amit tanítanak. Diákmunka-felmérés 2016
 • Élvezze az iparban betekintést munkahelyeken, tudományos kutatásokon és tereputakon és tanulmányutakon keresztül az Egyesült Királyságban és külföldön.
 • Az elmúlt évben 1 az 5-ből Reaseheath hallgatók fokozatot szereztek első osztályú kitüntetéssel vagy megkülönböztetéssel.
 • "A Reaseheath felsőoktatási programjai kiemelkedőek, a diákok tanulási lehetőségeinek minősége és javítása pedig meghaladta az Egyesült Királyság elvárásait."
 • Minőségbiztosítási Ügynökség (QAA) a felsőoktatás felülvizsgálatához 2014
 • A hallgatói elégedettség a felsőoktatási kurzusainkhoz képest 83%. Diákmunka-felmérés 2016

Szolgáltatásaink

Az utóbbi években 50 millió fontot fektettek be az egyetemre, beleértve egy lovas központot, az iparág vezető éttermet, sportlétesítményeket, egy tudományos kertészeti létesítményt, amely egyedülálló az Egyesült Királyságban, valamint egy állatközpont és az állatkert.

A következő négy évben további 31 millió font sterling befektetés folyik a hallgatói szállásunkba, az agrártechnológiai központba és a sportlétesítményekbe.

Az Ön tanulási tapasztalata

A Reaseheath egy támogató tanulási környezetet kínál, amelynek középpontjában a szakképzés áll. A tanfolyamok biztosítják, hogy a diplomások elhagyják a tudást, készségeket és képesítéseket, hogy a munkáltatók keresnek.

Támogatjuk hallgatóinkat:

 • Kis csoportos oktatás magas szintű egyéni támogatással
 • Rendkívüli tapasztalattal rendelkező előadók
 • A tanári órák nagy száma oktatókkal
 • Speciális létesítmények
 • Lehetőségek tengerentúli tanulmányutakra
 • Erős kapcsolatok a munkáltatókkal
 • Ipari releváns programok, amelyek átruházható készségeket kínálnak
 • További képesítések a karrierlehetőségeinek további növelése érdekében.

További képesítések

Képzési programaink lehetőséget nyújtanak arra, hogy egy sor középfokú végzettséget tanuljanak. Ezeket a speciális képesítéseket a tanfolyamod mellett hozza meg, és lehetőséget nyújt az iparilag elismert képesítések megszerzésére.

A további képesítések az egyes tárgykörökre jellemzőek. Ha lehetséges, célunk, hogy ezeket a tananyag részeként nyújtsuk, de néhány támogatott költség felmerülhet.

A munkáltatók gyakran igényelnek iparági képesítést egy fokozaton túlmenően, így ezek a gyakorlati képesítések növelhetik a karrierlehetőségeket és a foglalkoztathatóságot. Olyan iparági releváns készségeket és képzéseket kínálnak, amelyeket a munkáltatók keresnek és kínálnak a diplomások vezető pozícióját a versenyképes munkaerőpiacon.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

BSc

University Centre Reaseheath

A program magába foglalja a kulcsfontosságú állatorvosi tudományok moduljait, mint például az emlősök biokémiai és állatorvosi mikrobiológiai és immunológiai programját, ... [+]

A kurzus középpontjában a tudomány mögött a legújabb fejlemények a ló iparban.

A program magába foglalja a kulcsfontosságú állatorvosi tudományok moduljait, mint például az emlősök biokémiai és állatorvosi mikrobiológiai és immunológiai programját, amely lehetővé teszi a diplomások számára, hogy hozzáférjenek a paraveterinary posztgraduális kurzusok és foglalkoztatási lehetőségek széles skálájához. A modulok olyan kulcsfontosságú laboratóriumi készségeket tartalmaznak, amelyek a mesterképzés során alakulnak ki, és csúcspontja a diákoknak, hogy lehetősége nyílik együttműködési projektek megvalósítására ipari partnerekkel.... [-]

Egyesült Királyság Nantwich
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University Centre Reaseheath

Ezt a programot széleskörű iparági inputokkal fejlesztették ki annak biztosítása érdekében, hogy a diplomások a szükséges ismeretek, készségek és tapasztalatok kombináció ... [+]

Ez a kurzus középpontjában a ló és a lovas atlétikai teljesítménye áll, amely felkészíti a diákokat a lovas teljesítményre, a coachingra vagy a csapat teljesítményének kezelésére.

Ezt a programot széleskörű iparági inputokkal fejlesztették ki annak biztosítása érdekében, hogy a diplomások a szükséges ismeretek, készségek és tapasztalatok kombinációjával rendelkezzenek ahhoz, hogy hozzájárulhassanak a lovas teljesítményt nyújtó ipar sikeréhez és növekedéséhez.

A kurzus középpontjában a mögöttes tényezők befolyásolják a teljesítményt, alkalmaznak kvantitatív módszereket a teljesítmény értékelésére, majd értékelik a technikák széles skáláját a teljesítmény növelése és a külső tényezők hatásának felmérésére a sikerre.... [-]

Egyesült Királyság Nantwich
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University Centre Reaseheath

A kurzus olyan speciális modulokat és gyakorlati tapasztalatokat foglal magában, ahol a diákok készségekkel és ismeretekkel rendelkeznek olyan területeken, mint a fajok a ... [+]

A Bachelor's degree Wildlife Conservation és az ökológia célja azoknak, akik szeretnének kialakítani a karrierjét a vadon élő állatok megőrzése és egyedülálló kombinációja tudományos tanulmány gyakorlati képzés és a tapasztalatok a természetvédelem, az ökológia és a vadon élő állatok.

A kurzus olyan speciális modulokat és gyakorlati tapasztalatokat foglal magában, ahol a diákok készségekkel és ismeretekkel rendelkeznek olyan területeken, mint a fajok azonosítása, az élő csapdázási technikák, a népességgazdálkodás és a fajok és a biológiai sokféleség hatékony megóvására irányuló stratégiák.

A területen végzett munka bővíti tudását a természetvédelemmel, az ökológiával és a vadon élő állatokkal kapcsolatban, és az elmúlt évben az értekezés során lehetőség nyílik az ökológiai terepmunkára. Ez lehetővé teszi a diákok számára, hogy az előadókkal együtt dolgozzanak a releváns egyedi kutatási tapasztalatokon.... [-]

Egyesült Királyság Nantwich
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University Centre Reaseheath

A kurzus különféle modulokat és gyakorlati tapasztalatokat foglal magában számos hazai és társfajtával, lehetővé téve a diákok számára, hogy megértsék a különböző állatok ... [+]

Az állattenyésztési és jóléti alapképzés követhető posztgraduális képzésben, vagy pedig az iparágon belül.

A kurzus különféle modulokat és gyakorlati tapasztalatokat foglal magában számos hazai és társfajtával, lehetővé téve a diákok számára, hogy megértsék a különböző állatok viselkedését és jólétét, mind a fogságban, mind a vadonban. A diákokat a Reaseheath-ban tanítják az 1. év során, az állatkert által engedélyezett létesítményekkel egyetemben, majd a 2. és 3. évek további tanulmányait kizárólag a Chester Egyetemen végzik.

A területen végzett munka kiterjeszti az állatok viselkedésének ismeretét, és lehetőség van olyan disszertációs munkára, amely lehetővé teszi, hogy az előadókkal együtt dolgozzon a releváns egyedi kutatási projekteken.... [-]

Egyesült Királyság Nantwich
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
University Centre Reaseheath
Honlap
Telefonszám
(+44)1270 613284