Hivatalos Leírás

A jog és a vállalkozások közötti ilyen szoros kapcsolatoknak van értelme, hogy a jogi oktatás szakembere jól felszerelt egy kiváló üzleti iskola kialakításához.

A gyakorlati oktatásra összpontosítva a The University of Law Business School célja, hogy a tanulók foglalkoztathatóvá és készen álljanak a munkahelyi sikerre. Büszkék vagyunk arra, hogy megteremtjük a megfelelő tanulási környezetet az Ön üzleti törekvéseinek eléréséhez.

ranglisták

A Jogi Egyetem részeként csatlakozik egy olyan intézményhez, amely 2017-ben a kormány által vezetett Teaching Excellence Framework (TEF) tanításával, tanulásával és kimenetelével rendelkező arany rangot kapott.

Sok a University of Law üzleti programok által akkreditált rangos Chartered Management Institute (CMI), és a diákok részesülnek a CMI diploma mellett mértéke a sikeres befejezését.

Az akkreditált programokban részt vevő hallgatók a tagok számára ingyenes tagságot kapnak a tanfolyam időtartama alatt és egy évvel a befejezés után. Az előnyök közé tartozik az Egyesült Királyság legnagyobb irányítási könyvtárának elérése, az online erőforrás portálhoz való hozzáférés, a felvételi menedzserek tanácsadása és az online CMI mentori közösséghez való hozzáférés.

A foglalkoztathatóság

A foglalkoztathatóság mindazok közé tartozik, amiket a Business Schoolban végzünk.

Foglalkoztathatósági csapatunk segít Önnek egyéni tanácsadással arról, hogyan lehet sikeresen kapcsolatba lépni a nagy brit munkaerővel, például az IBM-lel, a Lloyds of London-al és a Price Waterhouse Coopers (PwC) üzleti kapcsolataival, akik találkozókon, workshopokon és látogatásokon keresztül találkoznak amelyek lehetővé teszik Önnek, hogy először láthassa, hogyan működik az üzleti élet a valós világban.

kapcsolatok

Jövőképünk és a jogtudományi tapasztalat lehetővé tette számunkra, hogy világszerte kapcsolatot alakítsunk ki a jogi és üzleti szektorokban, és ezeken a kapcsolatokon keresztül megértjük, mennyire létfontosságú az esély arra, hogy kapcsolatba kerüljenek a leendő munkáltatókkal, amikor elkezdesz karriered.

Ezért fejlesztettünk ki erős üzleti kapcsolatokat a vállalkozásokkal és a munkáltatókkal, hogy kiváló hálózati lehetőségeket biztosítsanak.

London helyszín

A posztgraduális programokat a The University of Law Business School tanítják London Bloomsbury campus szívében a kereskedelmi központja a fővárosban, és egyike London legélénkebb területein.

Sok tanfolyamunk 100% -ban elérhető online.

A tanfolyamaink

The University of Law Business School kínál számos posztgraduális programok szerte az Egyesült Királyságban, beleértve:

 • MSc Stratégiai Üzleti Menedzsment
 • MSc Vezetés és Emberi Erőforrás Menedzsment
 • MSc Nemzetközi Marketing
 • MSc Vállalati Pénzügyi Menedzsment
 • MSc Global Accounting

Mi is kínálunk Master of Business Administration (MBA) tanfolyamok, amelyeket kifejlesztett szakemberek minden olyan fegyelem, akik arra törekszenek, hogy előre a jelenlegi szerepet, vagy fokozza a karrierjét, hogy haladjon a felső vezetés és vezetői szerepek.

Két olyan programot kínálunk, amelyek lehetővé teszik, hogy szakosodjon a nemzetközi jogban vagy a vállalkozói szférában.

 • MBA Vállalkozás
 • MBA Nemzetközi Jog

Sok tanfolyamunk 100% -ban elérhető online.

Felveszi a kapcsolatot

Barátságos felvételi csapatunk szívesen válaszol bármelyik kérdésére.

 • T: 0800 289997 (UK)
 • T: 44 (0) 1483 216500 (nemzetközi)
 • Facebook: ULawBusiness
 • Twitter: @ULawBusiness
Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

The University of Law Business School

A BA (Hons) üzleti menedzsment program nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra, és felszerelni fogja Önt az ismeretek és készségek, amelyek ahhoz szükségesek, hogy ... [+]

BA (Hons) üzleti menedzsment

A BA (Hons) üzleti menedzsment program nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra, és felszerelni fogja Önt az ismeretek és készségek, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az Ön által választott iparág tetején élvezhessék magukat. Ezt a diplomát a Chartered Management Institute (CMI) akkreditálja, ami azt jelenti, hogy diplomásként diplomát, valamint 5. szintű diplomát kap a menedzsment és a vezetés a CMI. Választhat, hogy a tanfolyamot online vagy a campuson tanulja London Bloomsbury, Birmingham, Leeds vagy Manchester egyetemen.

Ez a kurzus olyan diákok számára készült, akik üzleti vagy vezetési pályafutást kívánnak folytatni. Olyan készségeket fejlesztesz, amelyek hatékony vezetői magatartást hoznak létre a különböző szervezeteknél a mai változó üzleti környezetben. Megszerzi mind a tudást, mind a készségeket, amelyeket a munkáltatók keresnek, beleértve a kutatást, a prezentációt, a kritikai elemzést, a problémamegoldást, a csapatmunkát és a vállalkozói szellemet.... [-]

Egyesült Királyság London Manchester Leeds Birmingham  + 1 Több
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
The University of Law Business School

A BA (Hons) üzleti menedzsment (marketing) program nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra, és felkészíti Önt az ismeretek és készségek szükséges excell az üzleti é ... [+]

BA (Hons) üzleti menedzsment (marketing)

A BA (Hons) üzleti menedzsment (marketing) program nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra, és felkészíti Önt az ismeretek és készségek szükséges excell az üzleti és marketing. A Marketing Pathway célja a diákok, akik érdeklődnek a karrier a marketing vagy üzleti menedzsment, és kínál földelő mindkét területen. Megtudhatja a marketing relációs jellegét, és azt, hogy a stratégiai marketingtervezés és kommunikáció hogyan járul hozzá a nemzetközi szervezetek sikeréhez. Ez a kurzus fejleszteni fogja a készségeket a tervezés, a bemutatás, a kommunikáció és a csapatmunka.

Ez a fokozat a pozíciók széles skálájához fog felkészülni, beleértve a digitális kommunikáció szerepét, az ügyfelek viselkedését és irányítását. Ezt a diplomát a Chartered Management Institute (CMI) akkreditálja, ami azt jelenti, hogy diplomásként diplomát, valamint 5. szintű diplomát kap a menedzsment és a vezetés a CMI. Választhat, hogy a tanfolyamot online vagy a campuson tanulja London Bloomsbury, Birmingham, Leeds vagy Manchester egyetemen.... [-]

Egyesült Királyság London Manchester Leeds Birmingham  + 1 Több
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Business School

A BA (Hons) üzleti menedzsment (marketing) az alapítvány éve célja azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a tudás és a megértés fejlesztésében az üzleti és marketing me ... [+]

BA (Hons) üzleti menedzsment (marketing) az alapítvány évével

A BA (Hons) üzleti menedzsment (marketing) az alapítvány éve célja azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a tudás és a megértés fejlesztésében az üzleti és marketing menedzsment kulcsfontosságú aspektusaiban, és különösen, akik ebben a mező.

Az alapítvány éve szerves része az egyetemi üzleti programnak. Ez biztosítja Önnek a szükséges tanulási készségeket és ismereteket, hogy felkészítse az egyetemi tanulmányokra, és segítsen jobban megérteni az üzleti és marketing menedzsment kulcsfontosságú szempontjait. Az alapítás sikeres befejezése után az 1. év az üzleti menedzsment fő területeit fedezi. A 2. és a 3. év részletesebben feltérképezi ezeket a témákat, valamint választási lehetőségeket kínál a marketingben.... [-]

Egyesült Királyság London Manchester Leeds Birmingham  + 1 Több
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Business School

A BA (Hons) üzleti menedzsment alapítvány éve célja azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a tudás és a megértés fejlesztésében az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú ... [+]

BA (Hons) üzleti menedzsment alapítványi évvel

A BA (Hons) üzleti menedzsment alapítvány éve célja azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a tudás és a megértés fejlesztésében az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú szempontjait illetően, és különösen azoknak, akik karrierjüket szeretnék elérni ezen a területen.

Az alapítvány éve szerves része az egyetemi üzleti programnak. Ez biztosítja Önnek a szükséges tanulási készségeket és ismereteket, hogy felkészüljenek az egyetemi tanulmányokra, és segítsen jobban megérteni a fő üzleti területeket. Az alapítás sikeres befejezése után az 1. év az üzleti menedzsment kulcsfontosságú elemeit foglalja magában. A 2. és a 3. év részletesebben feltérképezi ezeket a témákat, valamint olyan választási lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik, hogy az egyes érdeklődési területekre összpontosítson.... [-]

Egyesült Királyság London Manchester Leeds Birmingham  + 1 Több
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Business School

Ezt a kurzust úgy tervezték, mint egy felsőfokú diplomát a nemzetközi hallgatók számára, akik érdeklődnek az üzleti menedzsment ismereteik fejlesztésében. Erősen a foglal ... [+]

Nemzetközi üzleti menedzsment (felül)

Ezt a kurzust úgy tervezték, mint egy felsőfokú diplomát a nemzetközi hallgatók számára, akik érdeklődnek az üzleti menedzsment ismereteik fejlesztésében. Erősen a foglalkoztathatóságra összpontosítva ez a program biztosítja a gyorsan változó munkakörnyezetben a karrierhez szükséges szellemi alapokat, valamint az önismeret és a személyes fejlődés szigorú megközelítését. A szakmai világban és a munkaadóknál dolgozó munkatapasztalat, valamint a vállalkozói tevékenység folytatása révén a munka világa és a jelenlegi igények is kitettek.

A tanfolyam tanulmányozása során lehetőséged lesz arra, hogy olyan jól képzett, hozzáértő és hatékony üzleti vezetők és vezetők legyenek, akik képesek sikeres karriert fenntartani az üzleti menedzsmentben. A diploma megszerzése után számos üzleti vezetői karrier áll rendelkezésére, beleértve olyan szerepeket is, mint például a menedzsment tanácsadó, az üzleti elemző vagy a műveleti menedzser. Ha szeretné folytatni tanulmányait a diploma megszerzése után, akkor a következő posztgraduális lehetőségeket veheti figyelembe: Masters of Business Administration - MBA, MSc in Business Management vagy Chartered Management Intézet posztgraduális képesítés.... [-]

Egyesült Királyság London
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

The University of Law Business School

A BSc International Business olyan diákok számára készült, akik érdeklődnek az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú aspektusainak megismerésében és megértésében, és külö ... [+]

BSc (Hons) Nemzetközi Üzleti

A BSc International Business olyan diákok számára készült, akik érdeklődnek az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú aspektusainak megismerésében és megértésében, és különösen, akik nemzetközi szinten kívánnak pályafutást folytatni az üzleti menedzsmentben.

Az első év az üzleti menedzsment alapjait fedi le. A 2. évet nemzetközi szinten dolgozzák fel az egyik GUS-i szervezetben Dublin Szingapúrban, Torontóban, Vancouverben vagy Berlinben. A 3. év egy olyan irányítási fegyelemre terjed ki, amelyet a munkatapasztalat során részletesebben érdekesnek talált, és különösen tovább fejleszti foglalkoztathatósági képességeit. A program biztosítja a gyorsan változó munkahelyi környezetben szükséges karrierhez szükséges szellemi alapokat, az önismeret és a személyes fejlődés szigorú megközelítését, valamint a munka világával és a munkatapasztalatokkal kapcsolatos jelenlegi igényeit.... [-]

Egyesült Királyság London
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Business School

A BSc International Business Alapítvány Évének célja azoknak a diákoknak szól, akik érdeklődnek az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú aspektusainak ismeretének és megé ... [+]

BSc (Hons) Nemzetközi Üzleti Alapítvány Év

A BSc International Business Alapítvány Évének célja azoknak a diákoknak szól, akik érdeklődnek az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú aspektusainak ismeretének és megértésének, és különösen azoknak, akik nemzetközi szinten szeretnének pályafutást folytatni az üzleti menedzsmentben.

A program célja, hogy az Alapítvány Év alapja legyen az évnek, amely magában foglalja mind a tudományos, mind a szakmai / szakmai kapcsolatos tanulást, a pályázóknak, akiknek javítaniuk kell tudásukat és az üzleti ismeretek és a hozzá kapcsolódó készségek megértését. Az év biztosítja a hallgatók számára az üzleti menedzsment kulcsfontosságú szempontjainak megértését és megértését, valamint a szükséges ismereteket a 4., 5. és 6. szintű alapképzési programokban való részvételhez.... [-]

Egyesült Királyság London
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Business School

A BSc (Hons) Számviteli és Pénzügyi alapítvány év célja azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a számviteli és pénzügyi kulcsfontosságú szempontok ismeretének és megért ... [+]

BSc (Hons) Számviteli és Pénzügyi Alapítvány éve

A BSc (Hons) Számviteli és Pénzügyi alapítvány év célja azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a számviteli és pénzügyi kulcsfontosságú szempontok ismeretének és megértésének fejlesztésében, és különösen azoktól, akik szakmai könyvelést kívánnak elszámolni és finanszírozni. Célja, hogy a hallgatók számára olyan tanulási tapasztalatot biztosítson, amely lehetővé teszi számukra olyan képességek kifejlesztését, amelyek hatékony számviteli szakembereket hoznak létre a mai változó üzleti környezetben. A tanterv, valamint a tanulás és tanítás stratégiáját vendégelőadások és "élő" workshopok egészítik ki, amelyek elősegítik a független tanulás előmozdítását és foglalkoztathatósági készségeik növelését a jövő számára. Ezt a tudást és készségeket tovább fejlesztik és bővítik az Alapítvány évének sikeres befejezése utáni években.... [-]

Egyesült Királyság London
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Business School

A BSc (Hons) számviteli és pénzügyi célja a diákok, akik érdekeltek a tudás és a megértés a kulcsfontosságú szempontok a számvitel és a pénzügyek, és különösen, akik szer ... [+]

BSc (Hons) számvitel és pénzügy

A BSc (Hons) számviteli és pénzügyi célja a diákok, akik érdekeltek a tudás és a megértés a kulcsfontosságú szempontok a számvitel és a pénzügyek, és különösen, akik szeretnének folytatni szakmai karrierjét a számviteli és pénzügyi. Célja, hogy a hallgatók számára olyan tanulási tapasztalatot biztosítson, amely lehetővé teszi számukra olyan képességek kifejlesztését, amelyek hatékony számviteli szakembereket hoznak létre a mai változó üzleti környezetben. A tanterv, valamint a tanulás és a tanítás stratégiáját vendégelőadások és "élő" workshopok egészítik ki, amelyek elősegítik a független tanulást és növelik foglalkoztathatósági készségeiket a jövőre nézve... [-]

Egyesült Királyság London
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

Introduction to The University of Law

ULaw Bloomsbury Open Day Centre Visit

The University of Law Business School: We’re in Business

James Walters, student at The University of Law Business School

Connecting you to the real world of Business: Events at The University of Law Business School

Jo Lozinska, Employability Manager at The University of Law Business School

Location address
The University of Law
14 Store Street

London, England, WC1E 7DE GB
Location address
The University of Law
15-16 Park Row

Leeds, England, LS1 5HD GB
Location address
The University of Law
2 New York Street

Manchester, England, M1 4HJ GB
Location address
The University of Law
133 Great Hampton Street

Birmingham, England, GB