The University of Law Business School Undergraduate

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Áttekintés:

A Jogtudományi Egyetem (ULaw) az Egyesült Királyság egyik legrégebbi jogi szakképzési szolgáltatója. Valójában több gyakorló ügyvédet képeztünk az Egyesült Királyságban, mint bárki más.

És a törvény és az üzleti vállalkozás ilyen szoros kapcsolatánál van értelme, hogy a jogi oktatás szakembere felkészült egy kiváló üzleti iskola, a University of Law Business School fejlesztésére.

A gyakorlati tanulásra összpontosítva Business Schoolunk arra törekszik, hogy a tanulók foglalkoztathatók legyenek és készek legyenek a munkahelyen való sikerre. Büszkék vagyunk arra, hogy megteremtjük a megfelelő tanulási környezetet az üzleti célok eléréséhez. Ezért adaptáltuk a jogi kurzusokon használt technikákat azzal a céllal, hogy egy olyan vonzó, speciális tanulási tapasztalatot alakítsunk ki, amely felkészíti Önt a karrierre az üzleti világban.

A Jogi Egyetemen 2019. júniusban ezüst minősítést kapott a Oktatási Kiválósági és Tanulmányi Támogatási Keretrendszer (TEF). Megállapítottuk, hogy kiváló minőségű oktatást, tanulást és eredményeket nyújtunk egyetemi hallgatóink számára, és következetesen meghaladjuk az Egyesült Királyság szigorú nemzeti minőségi követelményeit. felsőoktatás.

Helyek:

Üzleti iskolánk a University of Law egyetemi egyetemen működik London Bloomsbury, Birmingham, Leeds, Manchester és Nottingham területén egyetemi kurzusokon. A posztgraduális kurzusokat a London Moorgate campusán vagy Berlinben tanítják a GISMA Business School-nal való partnerségünk révén. Mindegyik virágzó kereskedelmi csomópont, ideális helyen, hogy nagyszerű hozzáférést biztosítson zenei helyszínekhez, színházakhoz, mozikhoz, bárokhoz és éttermekhez. Néhány posztgraduális kurzusunk 100% -ban online is elérhető.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Tanfolyamtervezés:

Az üzleti iskolánk, amely a gyakorlati tanulásra összpontosít, arra törekszik, hogy a hallgatók alkalmazhatóvá és készen álljanak a munkahelyi sikerre. Büszkék vagyunk arra, hogy megteremtjük az Ön számára megfelelő tanulási környezetet üzleti céljainak eléréséhez. Ezért adaptáltuk a jogi kurzusokon alkalmazott technikákat azzal a céllal, hogy egy vonzó szakemberi tanulási tapasztalatot alakítsunk ki, amely felkészíti Önt a karrierre az üzleti világban. Minden Business School oktatónk valós üzleti tapasztalattal rendelkezik.

Ingyenes Masters Ajánlat (csak egyetemi hallgatók számára)

A University of Law Business School elkötelezett amellett, hogy támogassa Önt karrier úticéljához vezető minden lépésben. Arra törekszünk, hogy teljes mértékben felkészült legyen a képesítés, a készségek és az ipari kapcsolatok terén, hogy egyenesen léphessen a választott karrierjébe. Ezért örömmel kínálunk minden olyan hallgatónak lehetőséget, aki 2019. vagy 2020. szeptemberben velünk közösen az üzleti iskolában kezd egyetemi diplomát, és további költségek nélkül bejuthat egy üzleti mesterképzésre, amelyen alapképzésük sikeres befejezése lehetséges. A rendelkezésre álló tanfolyamokról és a jogosultsági kritériumokról további információt a www.law.ac.uk/business/freemasters oldalon találhat

Karrier és foglalkoztathatóság:

A foglalkoztathatóság az üzleti iskolában végzendő dolgok középpontjában áll. Foglalkoztathatósági csapatunk egy-egy tanácsot ad Önnek arról, hogyan lehet sikeresen kapcsolatba lépni a legnagyobb brit toborzókkal, mint például az IBM, a Lloyds of London és az Price Waterhouse Coopers (PwC), akiket rendezvényeken, workshopokon és látogatásokon fognak találkozni szervezeteknek, amely lehetővé teszi, hogy az első kézből láthassa, hogyan működik az üzlet a valós világban. Vállalkozói rendezvényeket is szervezünk vendégelőadókkal és innovációs szakértőkkel, hogy támogassák diákjainkat saját vállalkozásuk megindításában és vállalkozói gondolkodásmód kialakításában. A munkáltatói gyakorlat által megkapott, vezetett és tájékoztatott támogatások maximálisan képesek lesznek sikeres munkalehetőségek benyújtására, szakmai gyakorlatok biztosítására és az interjú készségeinek megpróbálására a próbavizsgálati központunkban.

Nemzetközi Vezetői Nyári Iskola (egyetemi hallgatók számára):

Folyamatos elkötelezettségünk részeként a 2019-es egyetemi hallgatóinknak lehetőségünk nyílik arra, hogy részt vegyenek a berlini Nemzetközi Vezetői Nyári Iskolában, ahol kulcsfontosságú puha készségeket fejleszthet ki és felfedezheti ezt az izgalmas várost az ULaw diákokkal. További információ a Jogi Egyetem honlapjáról: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/

Chartered Management Institute (CMI):

Mivel az üzleti iskolában néhány tanfolyamot a Chartered Management Institute (CMI) akkreditált, az adott kurzusok hallgatói automatikusan ingyenes tagságot szerezhetnek a tanfolyamuk teljes időtartama alatt és egy évig a befejezés után.

Az előnyök közé tartozik a ManagementDirect hozzáférése; az Egyesült Királyság legnagyobb menedzsmentkönyvtára, valamint az online erőforrás-portálhoz való hozzáférés, beleértve az e-folyóiratokat, a vállalati és az iparági jelentéseket, valamint a 300 karriervezető tanácsát a Karrierfejlesztési Központ segítségével.

A jelenlegi állásajánlatokhoz hozzáférést kaphat a JobSearch adatbázis, valamint rengeteg videó, oktatóanyag és cikk segítségével karrierje és üzleti készségei fejlesztésére. Az online CMI mentori közösség több mint 120 000 tagot foglal magában, ahol megismerkedhetnek a készségek, a tapasztalatok és az érdeklődésre számot tartó iparág szerint, valamint megismerkedhetnek a CMI hálózati eseményeivel, amelyekben részt vehetnek.

Az egyik CMI akkreditált tanfolyamunk sikeres befejezése után diplomád mellett képesítést kap a CMI-től is.

Támogató környezet:

Célunk, hogy több, különböző háttérrel rendelkező hallgatót támogassunk, mint valaha, karrier ambícióik elérése érdekében, ezért kínálunk ösztöndíjakat és ösztöndíjakat.

Minden diáknak lehetősége van arra, hogy teljes mértékben kihasználja a létesítményeinket és szolgáltatásainkat. A Fogyatékossági Támogatási Szolgálat célja, hogy kezelje a tanulmányai során esetlegesen felmerülő követelményeket, beleértve a sérülések vagy betegségek miatt nyújtott ideiglenes segítséget.

Sportlehetőségek:

Rengeteg lehetőség van arra, hogy az összes kempingünkben felkeljenek és illeszkedjenek, ha testét és elméjét is szeretné gyakorolni. A népszerű tevékenységek közé tartozik a Zumba, a futball, a netball, a rögbi és a tenisz.

Klubok és társaságok:

Számos társadalom, sportcsapat és társadalmi rendezvény áll rendelkezésére minden egyes campusunkon, és minden bizonnyal rengeteget talál, hogy elfoglalt és szórakoztató legyen az előadások között. A kurzus elején csatlakozhat egy választott társadalomhoz, klubhoz vagy rendezvényhez, vagy létrehozhatja a saját tagjait a Diákszövetségen keresztül.

Tanfolyamok:

A University of Law Business School számos egyetemi és posztgraduális programot kínál az Egyesült Királyságban. Néhány posztgraduális kurzusunk 100% -ban online is elérhető.

Mivel a Business School akkreditált a Chartered Management Institute (CMI) által, a diákok automatikusan ingyenes tagságot szereznek a kurzus időtartamára és egy évre a befejezés után.

Számos kurzusunkat a Chartered Management Institute (CMI) akkreditálta, az Egyesült Királyság egyetlen olyan bérelt szakmai testülete, amely a megszerzett Chartered Manager (CMgr) státuszát kínálja. Az egyik kurzusunk sikeres lezárása után a diploma mellett a CMI-től is megkapja a képesítést.

Online üzleti tanfolyamok:

Világszínvonalú online tanulást biztosítunk posztgraduális kurzusaink számára:

• Tanulási módszerek az összes tanulási típusra: az Ön stílusának megfelelő tanulmányi módszer, e-könyvek, i-oktatóanyagok, webináriumok, esettanulmányok, flashcards, hangfájlok, mozgóképek, valós idejű diákcsevegők, online értékelések, és több.

• Dedikált oktatói támogatás: folyamatos támogatást és visszajelzést fog kapni a munkájáról egy dedikált programvezetőtől a tanfolyam időtartama alatt.

Belépési követelmények és díjak:

A belépési követelmények és díjak tantárgyakonként változnak - a belépési követelményekről, díjakról, finanszírozási lehetőségekről, valamint az ösztöndíjakról és tandíjakról a The University of Law webhelyén olvashat.

Nemzetközi diákok:

Ön több mint 120 különböző nemzetiségű diákot szeretne csatlakozni, akik minden ULaw egyetemben hozzájárulnak egy virágzó nemzetközi közösséghez.

Van egy Student Support Services csapata, amely itt nyújt segítséget a jóléti tanácsadáshoz és útmutatáshoz.

A vízumkérelmekre vonatkozó információk megtalálhatók a Jogi Egyetem honlapján.

Szállás:

Az egyetemi hallgatók számára az Egyesült Királyságban tanuló diákszállókkal szállítottunk szállást, hogy kényelmes tartózkodási helyet biztosítsunk, miközben velünk tanul. A szálláshely általában közös lakásokban, vagy egyes esetekben önálló stúdiókban van.

Az egyetemi hallgatók számára biztosítjuk Önnek a szállásadást az Ön diplomájának első évében, ha elfogadta minket, mint céges választást, és március 30-ig jelentkezett a szállásra * (* T

A posztgraduális hallgatók számára, ha otthont választanak egyetemen, a mi szállásadatbázisunk segít megtalálni a lakóhelyet, azzal a lehetőséggel, hogy magántulajdonban lévő ingatlant találjon, vagy megosztott szállást kínál más ULaw diákokkal.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Nyílt napok és események:

Nyílt napjaink nagyszerű módja annak, hogy megtudjuk üzleti kurzusunkat, nézzük meg a létesítményeinket, és találkozzunk oktatóinkkal és jelenlegi diákjainkkal. Lesz tárgyalások, kóstoló ülések és túrák, és lehetőséged lesz feltenni a kérdéseidet. A lehető legérdekesebb és interaktívabbá tesszük a napodat.

Ha nem sikerül bejutnia az egyetemi nyílt napok egyikébe, akkor időnként online nyílt napjainkat is kínálunk kurzusaink számára - így továbbra is lehetősége van megtudni, hogy mit jelent tanulni itt: A University of Law Business School, és tegye fel kérdéseit online.

Nemzetközi diákok számára érdemes többet megtudni velünk való tanulásról, ha egy külföldi eseményen látogat meg minket.

A University of Law University School helyszínei:

A rendelkezésre álló tanfolyamok helyenként változnak. További információk a helyszínekről a Jogtudományi Egyetem honlapján találhatók.

Helyszínek

London

Address
The University of Law
14 Store Street

WC1E 7DE London, Anglia, Egyesült Királyság

Leeds

Address
The University of Law
15-16 Park Row

LS1 5HD Leeds, Anglia, Egyesült Királyság

Manchester

Address
The University of Law
2 New York Street

M1 4HJ Manchester, Anglia, Egyesült Királyság

Birmingham

Address
The University of Law
133 Great Hampton Street

Birmingham, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket