The University of Law Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A jog és a vállalkozások közötti ilyen szoros kapcsolatoknak van értelme, hogy a jogi oktatás szakembere jól felszerelt egy kiváló üzleti iskola kialakításához.

A gyakorlati oktatásra összpontosítva a The University of Law Business School célja, hogy a tanulók foglalkoztathatóvá és készen álljanak a munkahelyi sikerre. Büszkék vagyunk arra, hogy megteremtjük a megfelelő tanulási környezetet az Ön üzleti törekvéseinek eléréséhez.

ranglisták

A Jogi Egyetem részeként csatlakozik egy olyan intézményhez, amely 2017-ben a kormány által vezetett Teaching Excellence Framework (TEF) tanításával, tanulásával és kimenetelével rendelkező arany rangot kapott.

Sok a University of Law üzleti programok által akkreditált rangos Chartered Management Institute (CMI), és a diákok részesülnek a CMI diploma mellett mértéke a sikeres befejezését.

Az akkreditált programokban részt vevő hallgatók a tagok számára ingyenes tagságot kapnak a tanfolyam időtartama alatt és egy évvel a befejezés után. Az előnyök közé tartozik az Egyesült Királyság legnagyobb irányítási könyvtárának elérése, az online erőforrás portálhoz való hozzáférés, a felvételi menedzserek tanácsadása és az online CMI mentori közösséghez való hozzáférés.

A foglalkoztathatóság

A foglalkoztathatóság mindazok közé tartozik, amiket a Business Schoolban végzünk.

Foglalkoztathatósági csapatunk segít Önnek egyéni tanácsadással arról, hogyan lehet sikeresen kapcsolatba lépni a nagy brit munkaerővel, például az IBM-lel, a Lloyds of London-al és a Price Waterhouse Coopers (PwC) üzleti kapcsolataival, akik találkozókon, workshopokon és látogatásokon keresztül találkoznak amelyek lehetővé teszik Önnek, hogy először láthassa, hogyan működik az üzleti élet a valós világban.

kapcsolatok

Jövőképünk és a jogtudományi tapasztalat lehetővé tette számunkra, hogy világszerte kapcsolatot alakítsunk ki a jogi és üzleti szektorokban, és ezeken a kapcsolatokon keresztül megértjük, mennyire létfontosságú az esély arra, hogy kapcsolatba kerüljenek a leendő munkáltatókkal, amikor elkezdesz karriered.

Ezért fejlesztettünk ki erős üzleti kapcsolatokat a vállalkozásokkal és a munkáltatókkal, hogy kiváló hálózati lehetőségeket biztosítsanak.

London helyszín

A posztgraduális programokat a The University of Law Business School tanítják London Bloomsbury campus szívében a kereskedelmi központja a fővárosban, és egyike London legélénkebb területein.

Sok tanfolyamunk 100% -ban elérhető online.

A tanfolyamaink

The University of Law Business School kínál számos posztgraduális programok szerte az Egyesült Királyságban, beleértve:

 • MSc Stratégiai Üzleti Menedzsment
 • MSc Vezetés és Emberi Erőforrás Menedzsment
 • MSc Nemzetközi Marketing
 • MSc Vállalati Pénzügyi Menedzsment
 • MSc Global Accounting

Mi is kínálunk Master of Business Administration (MBA) tanfolyamok, amelyeket kifejlesztett szakemberek minden olyan fegyelem, akik arra törekszenek, hogy előre a jelenlegi szerepet, vagy fokozza a karrierjét, hogy haladjon a felső vezetés és vezetői szerepek.

Két olyan programot kínálunk, amelyek lehetővé teszik, hogy szakosodjon a nemzetközi jogban vagy a vállalkozói szférában.

 • MBA Vállalkozás
 • MBA Nemzetközi Jog

Sok tanfolyamunk 100% -ban elérhető online.

Felveszi a kapcsolatot

Barátságos felvételi csapatunk szívesen válaszol bármelyik kérdésére.

 • T: 0800 289997 (UK)
 • T: 44 (0) 1483 216500 (nemzetközi)
 • Facebook: ULawBusiness
 • Twitter: @ULawBusiness
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Alapítás Éve » Megjelenítés MSc » Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

BA (Hons) üzlet (Fintech) az Alapítvány Évével

Campus Nappali 4 év September 2019 Egyesült Királyság London Leeds Manchester Birmingham + 3 további

A BA-nál (FinTech) a törvény a diákokat célozza meg, akik érdeklődnek az üzleti menedzsment, a FinTech és a jog kulcsfontosságú aspektusainak ismerete és megértése iránt. [+]

BA (Hons) üzlet (Fintech) az Alapítvány Évével

A BA-nál (FinTech) a törvény a diákokat célozza meg, akik érdeklődnek az üzleti menedzsment, a FinTech és a jog kulcsfontosságú aspektusainak ismerete és megértése iránt. Különösen az új technológiák szerepe és a kereskedelem és a jog világának befolyásolása. Azok a hallgatók, akik az üzleti életben kívánnak pályafutást folytatni, különös érdeklődéssel bírnak a kereskedelmi ügyletekben vagy az üzleti fejlesztési területeken belül.

A program célja, hogy az Alapítvány Év alapja legyen az évnek, amely magában foglalja mind a tudományos, mind a szakmai / szakmai kapcsolatos tanulást, a pályázóknak, akiknek javítaniuk kell tudásukat és az üzleti ismeretek és a hozzá kapcsolódó készségek megértését. Az év biztosítja a hallgatók számára az üzleti menedzsment kulcsfontosságú szempontjainak megértését és megértését, valamint a szükséges ismereteket a 4., 5. és 6. szintű alapképzési programokban való részvételhez.... [-]


BA (Hons) üzlet (Fintech) törvény szerint

Campus Nappali 3 év September 2019 Egyesült Királyság London Leeds Manchester Birmingham + 3 további

A BA-nál (FinTech) a törvény a diákokat célozza meg, akik érdeklődnek az üzleti menedzsment, a FinTech és a jog kulcsfontosságú aspektusainak ismerete és megértése iránt. [+]

BA (Hons) üzlet (Fintech) törvény szerint

A BA-nál (FinTech) a törvény a diákokat célozza meg, akik érdeklődnek az üzleti menedzsment, a FinTech és a jog kulcsfontosságú aspektusainak ismerete és megértése iránt. Különösen az új technológiák szerepe és a kereskedelem és a jog világának befolyásolása. Azok a hallgatók, akik az üzleti életben kívánnak pályafutást folytatni, különös érdeklődéssel bírnak a kereskedelmi ügyletekben vagy az üzleti fejlesztési területeken belül.

Az első év az üzlet alapjait fedi le. A 2. és 3. év a FinTech és a Law területeit mélyebben fedi le, és különösen a foglalkoztathatósági képességeit fejleszti. A program biztosítja a gyorsan változó munkahelyi környezetben szükséges karrierhez szükséges szellemi alapokat, az önismeret és a személyes fejlődés szigorú megközelítését, valamint a munka világával és a munkatapasztalatokkal kapcsolatos jelenlegi igényeit.... [-]


BA (Hons) üzleti menedzsment

On-line Campus Nappali 3 év September 2019 Egyesült Királyság London Manchester Leeds Birmingham + 4 további

A BA (Hons) üzleti menedzsment program nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra, és felszerelni fogja Önt az ismeretek és készségek, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az Ön által választott iparág tetején élvezhessék magukat. [+]

BA (Hons) üzleti menedzsment

A BA (Hons) üzleti menedzsment program nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra, és felszerelni fogja Önt az ismeretek és készségek, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az Ön által választott iparág tetején élvezhessék magukat. Ezt a diplomát a Chartered Management Institute (CMI) akkreditálja, ami azt jelenti, hogy diplomásként diplomát, valamint 5. szintű diplomát kap a menedzsment és a vezetés a CMI. Választhat, hogy a tanfolyamot online vagy a campuson tanulja London Bloomsbury, Birmingham, Leeds vagy Manchester egyetemen.

Ez a kurzus olyan diákok számára készült, akik üzleti vagy vezetési pályafutást kívánnak folytatni. Olyan készségeket fejlesztesz, amelyek hatékony vezetői magatartást hoznak létre a különböző szervezeteknél a mai változó üzleti környezetben. Megszerzi mind a tudást, mind a készségeket, amelyeket a munkáltatók keresnek, beleértve a kutatást, a prezentációt, a kritikai elemzést, a problémamegoldást, a csapatmunkát és a vállalkozói szellemet.... [-]


BA (Hons) üzleti menedzsment (globális)

Campus Nappali 3 év September 2019 Egyesült Királyság London

A BA (Hons) üzleti menedzsment (Global) célja azoknak a diákoknak, akik érdeklődnek az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú aspektusainak ismerete és megértése iránt, és különösen azok számára, akik üzleti menedzsment karrierjét szeretnék folytatni. [+]

BA (Hons) üzleti menedzsment (globális)

A BA (Hons) üzleti menedzsment (Global) célja azoknak a diákoknak, akik érdeklődnek az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú aspektusainak ismerete és megértése iránt, és különösen azok számára, akik üzleti menedzsment karrierjét szeretnék folytatni. A program célja, hogy az első év az üzleti menedzsment alapjait fedezze. A 2. évet tengerentúli tanulmányozással töltjük egyik partnerintézményünkön Dublinban, Torontóban, Vancouverben vagy Berlinben. A 2. és 3. év a területet mélyebben fedi le, és különösen a foglalkoztathatósági képességeit fejleszti. A program biztosítja a gyorsan változó munkahelyi környezetben szükséges karrierhez szükséges szellemi alapokat, az önismeret és a személyes fejlődés szigorú megközelítését, valamint a munka világával és a munkatapasztalatokkal kapcsolatos jelenlegi igényeit.... [-]


BA (Hons) Üzleti Menedzsment (Globális) Alapítvány Évével

Campus Nappali 4 év September 2019 Egyesült Királyság London

A BA (Hons) üzleti menedzsment (Global) az Alapítvány Évével olyan diákok számára készült, akik érdeklődnek az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú aspektusainak ismerete és megértése, és különösen azok számára, akik üzleti menedzsment karrierjét szeretnék folytatni. [+]

BA (Hons) Üzleti Menedzsment (Globális) Alapítvány Évével

A BA (Hons) üzleti menedzsment (Global) az Alapítvány Évével olyan diákok számára készült, akik érdeklődnek az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú aspektusainak ismerete és megértése, és különösen azok számára, akik üzleti menedzsment karrierjét szeretnék folytatni.

A program célja, hogy az Alapítvány Év alapja legyen az évnek, amely magában foglalja mind a tudományos, mind a szakmai / szakmai kapcsolatos tanulást, a pályázóknak, akiknek javítaniuk kell tudásukat és az üzleti ismeretek és a hozzá kapcsolódó készségek megértését. Az év biztosítja a hallgatók számára az üzleti menedzsment kulcsfontosságú szempontjainak megértését és megértését, valamint a szükséges ismereteket a 4., 5. és 6. szintű alapképzési programokban való részvételhez.... [-]


BA (Hons) üzleti menedzsment (marketing)

Campus Nappali 3 év September 2019 Egyesült Királyság London Manchester Leeds Birmingham + 3 további

A BA (Hons) üzleti menedzsment (marketing) program nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra, és felkészíti Önt az ismeretek és készségek szükséges excell az üzleti és marketing. [+]

BA (Hons) üzleti menedzsment (marketing)

A BA (Hons) üzleti menedzsment (marketing) program nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra, és felkészíti Önt az ismeretek és készségek szükséges excell az üzleti és marketing. A Marketing Pathway célja a diákok, akik érdeklődnek a karrier a marketing vagy üzleti menedzsment, és kínál földelő mindkét területen. Megtudhatja a marketing relációs jellegét, és azt, hogy a stratégiai marketingtervezés és kommunikáció hogyan járul hozzá a nemzetközi szervezetek sikeréhez. Ez a kurzus fejleszteni fogja a készségeket a tervezés, a bemutatás, a kommunikáció és a csapatmunka.

Ez a fokozat a pozíciók széles skálájához fog felkészülni, beleértve a digitális kommunikáció szerepét, az ügyfelek viselkedését és irányítását. Ezt a diplomát a Chartered Management Institute (CMI) akkreditálja, ami azt jelenti, hogy diplomásként diplomát, valamint 5. szintű diplomát kap a menedzsment és a vezetés a CMI. Választhat, hogy a tanfolyamot online vagy a campuson tanulja London Bloomsbury, Birmingham, Leeds vagy Manchester egyetemen.... [-]


BA (Hons) üzleti menedzsment (marketing) az alapítvány évével

Campus Nappali 4 év September 2019 Egyesült Királyság London Manchester Leeds Birmingham + 3 további

A BA (Hons) üzleti menedzsment (marketing) az alapítvány éve célja azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a tudás és a megértés fejlesztésében az üzleti és marketing menedzsment kulcsfontosságú aspektusaiban, és különösen, akik ebben a mező. [+]

BA (Hons) üzleti menedzsment (marketing) az alapítvány évével

A BA (Hons) üzleti menedzsment (marketing) az alapítvány éve célja azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a tudás és a megértés fejlesztésében az üzleti és marketing menedzsment kulcsfontosságú aspektusaiban, és különösen, akik ebben a mező.

Az alapítvány éve szerves része az egyetemi üzleti programnak. Ez biztosítja Önnek a szükséges tanulási készségeket és ismereteket, hogy felkészítse az egyetemi tanulmányokra, és segítsen jobban megérteni az üzleti és marketing menedzsment kulcsfontosságú szempontjait. Az alapítás sikeres befejezése után az 1. év az üzleti menedzsment fő területeit fedezi. A 2. és a 3. év részletesebben feltérképezi ezeket a témákat, valamint választási lehetőségeket kínál a marketingben.... [-]


BA (Hons) üzleti menedzsment alapítványi évvel

Campus Nappali 4 év September 2019 Egyesült Királyság London Manchester Leeds Birmingham + 3 további

A BA (Hons) üzleti menedzsment alapítvány éve célja azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a tudás és a megértés fejlesztésében az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú szempontjait illetően, és különösen azoknak, akik karrierjüket szeretnék elérni ezen a területen. [+]

BA (Hons) üzleti menedzsment alapítványi évvel

A BA (Hons) üzleti menedzsment alapítvány éve célja azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a tudás és a megértés fejlesztésében az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú szempontjait illetően, és különösen azoknak, akik karrierjüket szeretnék elérni ezen a területen.

Az alapítvány éve szerves része az egyetemi üzleti programnak. Ez biztosítja Önnek a szükséges tanulási készségeket és ismereteket, hogy felkészüljenek az egyetemi tanulmányokra, és segítsen jobban megérteni a fő üzleti területeket. Az alapítás sikeres befejezése után az 1. év az üzleti menedzsment kulcsfontosságú elemeit foglalja magában. A 2. és a 3. év részletesebben feltérképezi ezeket a témákat, valamint olyan választási lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik, hogy az egyes érdeklődési területekre összpontosítson.... [-]


BA (Hons) Üzleti Menedzsment joggal

Campus Nappali 3 év September 2019 Egyesült Királyság London Leeds Manchester Birmingham + 3 további

A BA Üzleti Menedzsment törvény a diákokat célozza meg, akik érdeklődnek az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú aspektusainak ismerete és megértése iránt, valamint a vállalatok működésének jogi kereteinek megértésével. [+]

BA (Hons) Üzleti Menedzsment joggal

A BA Üzleti Menedzsment törvény a diákokat célozza meg, akik érdeklődnek az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú aspektusainak ismerete és megértése iránt, valamint a vállalatok működésének jogi kereteinek megértésével. Ez a fokozat érdeklődésre érdemes azoknak a diákoknak, akik karrierjüket kívánják folytatni az üzleti világban. Különösen azok, akik a kereskedelmi ügyletekben vagy az üzleti fejlesztési területeken belül szeretnének karriert folytatni a vállalatokban.

Az első év az üzleti menedzsment alapjait fedi le. A 2. és 3. év a területet mélyebben fedi le, és különösen a foglalkoztathatósági képességeit fejleszti. A program biztosítja a gyorsan változó munkahelyi környezetben szükséges karrierhez szükséges szellemi alapokat, az önismeret és a személyes fejlődés szigorú megközelítését, valamint a munka világával és a munkatapasztalatokkal kapcsolatos jelenlegi igényeit.... [-]


BA (Hons) Üzleti Menedzsment és Alapítvány Alapítvány

Campus Nappali 4 év September 2019 Egyesült Királyság London Leeds Manchester Birmingham + 3 további

A BA Üzleti Menedzsment az Alapvető Évgel olyan diákoknak szól, akik érdeklődnek az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú aspektusainak ismerete és megértése iránt, valamint a vállalatok működésének jogi kereteinek megértésével. [+]

BA (Hons) Üzleti Menedzsment és Alapítvány Alapítvány

A BA Üzleti Menedzsment az Alapvető Évgel olyan diákoknak szól, akik érdeklődnek az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú aspektusainak ismerete és megértése iránt, valamint a vállalatok működésének jogi kereteinek megértésével. Ez a fokozat érdeklődésre érdemes azoknak a diákoknak, akik karrierjüket kívánják folytatni az üzleti világban. Különösen azok, akik a kereskedelmi ügyletekben vagy az üzleti fejlesztési területeken belül szeretnének karriert folytatni a vállalatokban.

A program célja, hogy az Alapítvány Év alapja legyen az évnek, amely magában foglalja mind a tudományos, mind a szakmai / szakmai kapcsolatos tanulást, a pályázóknak, akiknek javítaniuk kell tudásukat és az üzleti ismeretek és a hozzá kapcsolódó készségek megértését. Az év biztosítja a hallgatók számára az üzleti menedzsment kulcsfontosságú szempontjainak megértését és megértését, valamint a szükséges ismereteket a 4., 5. és 6. szintű alapképzési programokban való részvételhez.... [-]


Nemzetközi üzleti menedzsment (felül)

Campus Nappali 3 év September 2019 Egyesült Királyság London

Ezt a kurzust úgy tervezték, mint egy felsőfokú diplomát a nemzetközi hallgatók számára, akik érdeklődnek az üzleti menedzsment ismereteik fejlesztésében. Erősen a foglalkoztathatóságra összpontosítva ez a program biztosítja a gyorsan változó munkakörnyezetben a karrierhez szükséges szellemi alapokat, valamint az önismeret és a személyes fejlődés szigorú megközelítését. [+]

Nemzetközi üzleti menedzsment (felül)

Ezt a kurzust úgy tervezték, mint egy felsőfokú diplomát a nemzetközi hallgatók számára, akik érdeklődnek az üzleti menedzsment ismereteik fejlesztésében. Erősen a foglalkoztathatóságra összpontosítva ez a program biztosítja a gyorsan változó munkakörnyezetben a karrierhez szükséges szellemi alapokat, valamint az önismeret és a személyes fejlődés szigorú megközelítését. A szakmai világban és a munkaadóknál dolgozó munkatapasztalat, valamint a vállalkozói tevékenység folytatása révén a munka világa és a jelenlegi igények is kitettek.

A tanfolyam tanulmányozása során lehetőséged lesz arra, hogy olyan jól képzett, hozzáértő és hatékony üzleti vezetők és vezetők legyenek, akik képesek sikeres karriert fenntartani az üzleti menedzsmentben. A diploma megszerzése után számos üzleti vezetői karrier áll rendelkezésére, beleértve olyan szerepeket is, mint például a menedzsment tanácsadó, az üzleti elemző vagy a műveleti menedzser. Ha szeretné folytatni tanulmányait a diploma megszerzése után, akkor a következő posztgraduális lehetőségeket veheti figyelembe: Masters of Business Administration - MBA, MSc in Business Management vagy Chartered Management Intézet posztgraduális képesítés.... [-]


BSc

BSc (Hons) Nemzetközi Üzleti

Campus Nappali 3 év September 2019 Egyesült Királyság London

A BSc International Business olyan diákok számára készült, akik érdeklődnek az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú aspektusainak megismerésében és megértésében, és különösen, akik nemzetközi szinten kívánnak pályafutást folytatni az üzleti menedzsmentben. [+]

BSc (Hons) Nemzetközi Üzleti

A BSc International Business olyan diákok számára készült, akik érdeklődnek az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú aspektusainak megismerésében és megértésében, és különösen, akik nemzetközi szinten kívánnak pályafutást folytatni az üzleti menedzsmentben.

Az első év az üzleti menedzsment alapjait fedi le. A 2. évet nemzetközi szinten dolgozzák fel az egyik GUS-i szervezetben Dublin Szingapúrban, Torontóban, Vancouverben vagy Berlinben. A 3. év egy olyan irányítási fegyelemre terjed ki, amelyet a munkatapasztalat során részletesebben érdekesnek talált, és különösen tovább fejleszti foglalkoztathatósági képességeit. A program biztosítja a gyorsan változó munkahelyi környezetben szükséges karrierhez szükséges szellemi alapokat, az önismeret és a személyes fejlődés szigorú megközelítését, valamint a munka világával és a munkatapasztalatokkal kapcsolatos jelenlegi igényeit.... [-]


BSc (Hons) Nemzetközi Üzleti Alapítvány Év

Campus Nappali 4 év September 2019 Egyesült Királyság London

A BSc International Business Alapítvány Évének célja azoknak a diákoknak szól, akik érdeklődnek az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú aspektusainak ismeretének és megértésének, és különösen azoknak, akik nemzetközi szinten szeretnének pályafutást folytatni az üzleti menedzsmentben. [+]

BSc (Hons) Nemzetközi Üzleti Alapítvány Év

A BSc International Business Alapítvány Évének célja azoknak a diákoknak szól, akik érdeklődnek az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú aspektusainak ismeretének és megértésének, és különösen azoknak, akik nemzetközi szinten szeretnének pályafutást folytatni az üzleti menedzsmentben.

A program célja, hogy az Alapítvány Év alapja legyen az évnek, amely magában foglalja mind a tudományos, mind a szakmai / szakmai kapcsolatos tanulást, a pályázóknak, akiknek javítaniuk kell tudásukat és az üzleti ismeretek és a hozzá kapcsolódó készségek megértését. Az év biztosítja a hallgatók számára az üzleti menedzsment kulcsfontosságú szempontjainak megértését és megértését, valamint a szükséges ismereteket a 4., 5. és 6. szintű alapképzési programokban való részvételhez.... [-]


BSc (Hons) Számviteli és Pénzügyi Alapítvány éve

Campus Nappali 4 év September 2019 Egyesült Királyság London

A BSc (Hons) Számviteli és Pénzügyi alapítvány év célja azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a számviteli és pénzügyi kulcsfontosságú szempontok ismeretének és megértésének fejlesztésében, és különösen azoktól, akik szakmai könyvelést kívánnak elszámolni és finanszírozni. [+]

BSc (Hons) Számviteli és Pénzügyi Alapítvány éve

A BSc (Hons) Számviteli és Pénzügyi alapítvány év célja azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a számviteli és pénzügyi kulcsfontosságú szempontok ismeretének és megértésének fejlesztésében, és különösen azoktól, akik szakmai könyvelést kívánnak elszámolni és finanszírozni. Célja, hogy a hallgatók számára olyan tanulási tapasztalatot biztosítson, amely lehetővé teszi számukra olyan képességek kifejlesztését, amelyek hatékony számviteli szakembereket hoznak létre a mai változó üzleti környezetben. A tanterv, valamint a tanulás és tanítás stratégiáját vendégelőadások és "élő" workshopok egészítik ki, amelyek elősegítik a független tanulás előmozdítását és foglalkoztathatósági készségeik növelését a jövő számára. Ezt a tudást és készségeket tovább fejlesztik és bővítik az Alapítvány évének sikeres befejezése utáni években.... [-]


BSc (Hons) számvitel és pénzügy

Campus Nappali 3 év September 2019 Egyesült Királyság London

A BSc (Hons) számviteli és pénzügyi célja a diákok, akik érdekeltek a tudás és a megértés a kulcsfontosságú szempontok a számvitel és a pénzügyek, és különösen, akik szeretnének folytatni szakmai karrierjét a számviteli és pénzügyi. [+]

BSc (Hons) számvitel és pénzügy

A BSc (Hons) számviteli és pénzügyi célja a diákok, akik érdekeltek a tudás és a megértés a kulcsfontosságú szempontok a számvitel és a pénzügyek, és különösen, akik szeretnének folytatni szakmai karrierjét a számviteli és pénzügyi. Célja, hogy a hallgatók számára olyan tanulási tapasztalatot biztosítson, amely lehetővé teszi számukra olyan képességek kifejlesztését, amelyek hatékony számviteli szakembereket hoznak létre a mai változó üzleti környezetben. A tanterv, valamint a tanulás és a tanítás stratégiáját vendégelőadások és "élő" workshopok egészítik ki, amelyek elősegítik a független tanulást és növelik foglalkoztathatósági készségeiket a jövőre nézve... [-]


Kapcsolat
Cím
London Bloomsbury
14 Store Street
WC1E 7DE, London

London, England, WC1E 7DE GB
Cím
UK Online, GB