Hivatalos Leírás

Áttekintés:

A Jogtudományi Egyetem (ULaw) az Egyesült Királyság egyik legrégebbi jogi szakképzési szolgáltatója. Valójában több gyakorló ügyvédet képeztünk az Egyesült Királyságban, mint bárki más.

A jog és az üzleti élet ilyen szoros kapcsolataival együtt értelme, hogy a jogi oktatás szakembere jól felkészült egy kiváló üzleti iskola, The University of Law Business School .

A gyakorlati tanulásra összpontosítva Business Schoolunk arra törekszik, hogy a tanulók foglalkoztathatók legyenek és készek legyenek a munkahelyen való sikerre. Büszkék vagyunk arra, hogy megteremtjük a megfelelő tanulási környezetet az üzleti célok eléréséhez. Ezért adaptáltuk a jogi kurzusokon használt technikákat azzal a céllal, hogy egy olyan vonzó, speciális tanulási tapasztalatot alakítsunk ki, amely felkészíti Önt a karrierre az üzleti világban.

A Jogi Egyetemen 2019. júniusban ezüst minősítést kapott a Oktatási Kiválósági és Tanulmányi Támogatási Keretrendszer (TEF). Megállapítottuk, hogy kiváló minőségű oktatást, tanulást és eredményeket nyújtunk egyetemi hallgatóink számára, és következetesen meghaladjuk az Egyesült Királyság szigorú nemzeti minőségi követelményeit. felsőoktatás.

Helyek:

Üzleti iskolánk a University of Law egyetemi egyetemen működik London Bloomsbury, Birmingham, Leeds, Manchester és Nottingham területén egyetemi kurzusokon. A posztgraduális kurzusokat a London Moorgate campusán vagy Berlinben tanítják a GISMA Business School-nal való partnerségünk révén. Mindegyik virágzó kereskedelmi csomópont, ideális helyen, hogy nagyszerű hozzáférést biztosítson zenei helyszínekhez, színházakhoz, mozikhoz, bárokhoz és éttermekhez. Néhány posztgraduális kurzusunk 100% -ban online is elérhető.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Tanfolyamtervezés:

A gyakorlati tanulásra összpontosítva Business Schoolunk arra törekszik, hogy a tanulók foglalkoztathatók legyenek és készek legyenek a munkahelyen való sikerre. Büszkék vagyunk arra, hogy megteremtjük a megfelelő tanulási környezetet az üzleti célok eléréséhez. Ezért adaptáltuk a jogi kurzusokon használt technikákat azzal a céllal, hogy egy olyan vonzó, speciális tanulási tapasztalatot alakítsunk ki, amely felkészíti Önt a karrierre az üzleti világban. Minden Business School oktatónk valós üzleti tapasztalattal rendelkezik.

Ingyenes Masters Ajánlat (csak egyetemi hallgatók számára)

The University of Law Business School elkötelezett amellett, hogy támogassa Önt minden egyes lépésben a pálya végéig. Arra törekszünk, hogy teljes mértékben felkészüljenek a képesítések, a készségek és az iparági kapcsolatok tekintetében, hogy egyenesen belépjen a választott karrierjébe. Ezért örömmel ajánljuk minden diáknak, aki alapképzési fokozatot indít a Business School-ban, 2019 szeptemberében vagy 2020-ban a lehetőséget arra, hogy az alapfokú diplomájuk sikeres befejezését követő üzleti mesterkurzusra haladjon felár nélkül. A rendelkezésre álló kurzusokról és a jogosultsági kritériumokról további információ a www.law.ac.uk/business/freemasters oldalon található

Karrier és foglalkoztathatóság:

A foglalkoztathatóság az üzleti iskolában végzendő dolgok középpontjában áll. Foglalkoztathatósági csapatunk egy-egy tanácsot ad Önnek arról, hogyan lehet sikeresen kapcsolatba lépni a legnagyobb brit toborzókkal, mint például az IBM, a Lloyds of London és az Price Waterhouse Coopers (PwC), akiket rendezvényeken, workshopokon és látogatásokon fognak találkozni szervezeteknek, amely lehetővé teszi, hogy az első kézből láthassa, hogyan működik az üzlet a valós világban. Vállalkozói rendezvényeket is szervezünk vendégelőadókkal és innovációs szakértőkkel, hogy támogassák diákjainkat saját vállalkozásuk megindításában és vállalkozói gondolkodásmód kialakításában. A munkáltatói gyakorlat által megkapott, vezetett és tájékoztatott támogatások maximálisan képesek lesznek sikeres munkalehetőségek benyújtására, szakmai gyakorlatok biztosítására és az interjú készségeinek megpróbálására a próbavizsgálati központunkban.

Nemzetközi Vezetői Nyári Iskola (egyetemi hallgatók számára):

Folyamatos elkötelezettségünk részeként a 2019-es egyetemi hallgatóinknak lehetőségünk nyílik arra, hogy részt vegyenek a berlini Nemzetközi Vezetői Nyári Iskolában, ahol kulcsfontosságú puha készségeket fejleszthet ki és felfedezheti ezt az izgalmas várost az ULaw diákokkal. További információ a Jogi Egyetem honlapjáról: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/

Chartered Management Institute (CMI):

Mivel az üzleti iskolában néhány tanfolyamot a Chartered Management Institute (CMI) akkreditált, az adott kurzusok hallgatói automatikusan ingyenes tagságot szerezhetnek a tanfolyamuk teljes időtartama alatt és egy évig a befejezés után.

Az előnyök közé tartozik a ManagementDirect hozzáférése; az Egyesült Királyság legnagyobb menedzsmentkönyvtára, valamint az online erőforrás-portálhoz való hozzáférés, beleértve az e-folyóiratokat, a vállalati és az iparági jelentéseket, valamint a 300 karriervezető tanácsát a Karrierfejlesztési Központ segítségével.

A jelenlegi állásajánlatokhoz hozzáférést kaphat a JobSearch adatbázis, valamint rengeteg videó, oktatóanyag és cikk segítségével karrierje és üzleti készségei fejlesztésére. Az online CMI mentori közösség több mint 120 000 tagot foglal magában, ahol megismerkedhetnek a készségek, a tapasztalatok és az érdeklődésre számot tartó iparág szerint, valamint megismerkedhetnek a CMI hálózati eseményeivel, amelyekben részt vehetnek.

Az egyik CMI akkreditált tanfolyamunk sikeres befejezése után diplomád mellett képesítést kap a CMI-től is.

Támogató környezet:

Arra törekszünk, hogy több háttérrel rendelkező diákokat támogassunk, mint valaha, hogy elérjék karrierjüket, ezért kínálunk számos ösztöndíjat és ösztöndíjat.

Minden diáknak lehetősége van arra, hogy teljes mértékben kihasználja a létesítményeinket és szolgáltatásainkat. A Fogyatékossági Támogatási Szolgálat célja, hogy kezelje a tanulmányai során esetlegesen felmerülő követelményeket, beleértve a sérülések vagy betegségek miatt nyújtott ideiglenes segítséget.

Sportlehetőségek:

Rengeteg lehetőség van arra, hogy az összes kempingünkben felkeljenek és illeszkedjenek, ha testét és elméjét is szeretné gyakorolni. A népszerű tevékenységek közé tartozik a Zumba, a futball, a netball, a rögbi és a tenisz.

Klubok és társaságok:

Számos társadalom, sportcsapat és társadalmi rendezvény áll rendelkezésére minden egyes campusunkon, és minden bizonnyal rengeteget talál, hogy elfoglalt és szórakoztató legyen az előadások között. A kurzus elején csatlakozhat egy választott társadalomhoz, klubhoz vagy rendezvényhez, vagy létrehozhatja a saját tagjait a Diákszövetségen keresztül.

Tanfolyamok:

The University of Law Business School számos egyetemi és posztgraduális programot kínál az Egyesült Királyságban. Néhány posztgraduális kurzusunk 100% -ban online is elérhető.

Mivel a Business School akkreditált a Chartered Management Institute (CMI) által, a diákok automatikusan ingyenes tagságot szereznek a kurzus időtartamára és egy évre a befejezés után.

Számos kurzusunkat a Chartered Management Institute (CMI) akkreditálta, az Egyesült Királyság egyetlen olyan bérelt szakmai testülete, amely a megszerzett Chartered Manager (CMgr) státuszát kínálja. Az egyik kurzusunk sikeres lezárása után a diploma mellett a CMI-től is megkapja a képesítést.

Online üzleti tanfolyamok:

Világszínvonalú online tanulást biztosítunk posztgraduális kurzusaink számára:

• Tanulási módszerek az összes tanulási típusra: az Ön stílusának megfelelő tanulmányi módszer, e-könyvek, i-oktatóanyagok, webináriumok, esettanulmányok, flashcards, hangfájlok, mozgóképek, valós idejű diákcsevegők, online értékelések, és több.

• Dedikált oktatói támogatás: folyamatos támogatást és visszajelzést fog kapni a munkájáról egy dedikált programvezetőtől a tanfolyam időtartama alatt.

Belépési követelmények és díjak:

A belépési követelmények és díjak tantárgyakonként változnak - a belépési követelményekről, díjakról, finanszírozási lehetőségekről, valamint az ösztöndíjakról és tandíjakról a The University of Law webhelyén olvashat.

Nemzetközi diákok:

Ön több mint 120 különböző nemzetiségű diákot szeretne csatlakozni, akik minden ULaw egyetemben hozzájárulnak egy virágzó nemzetközi közösséghez.

Van egy Student Support Services csapata, amely itt nyújt segítséget a jóléti tanácsadáshoz és útmutatáshoz.

A vízumkérelmekre vonatkozó információk megtalálhatók a Jogi Egyetem honlapján.

Szállás:

Az egyetemi hallgatók számára az Egyesült Királyságban tanuló diákszállókkal szállítottunk szállást, hogy kényelmes tartózkodási helyet biztosítsunk, miközben velünk tanul. A szálláshely általában közös lakásokban, vagy egyes esetekben önálló stúdiókban van.

Az egyetemi hallgatók számára biztosítjuk Önnek a szállásadást az Ön diplomájának első évében, ha elfogadta minket, mint céges választást, és március 30-ig jelentkezett a szállásra * (* T

A posztgraduális hallgatók számára, ha otthont választanak egyetemen, a mi szállásadatbázisunk segít megtalálni a lakóhelyet, azzal a lehetőséggel, hogy magántulajdonban lévő ingatlant találjon, vagy megosztott szállást kínál más ULaw diákokkal.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Nyílt napok és események:

Nyílt napjaink nagyszerű módja annak, hogy megtudjuk üzleti kurzusunkat, nézzük meg a létesítményeinket, és találkozzunk oktatóinkkal és jelenlegi diákjainkkal. Lesz tárgyalások, kóstoló ülések és túrák, és lehetőséged lesz feltenni a kérdéseidet. A lehető legérdekesebb és interaktívabbá tesszük a napodat.

Ha nem tudsz egyet az Open Days-on, akkor időről időre online Open Days-ot is kínálunk a kurzusokhoz - így még mindig lehetősége van arra, hogy megtudja, mit szeretne tanulni a The University of Law Business School , és kérdéseit online.

Nemzetközi diákok számára érdemes többet megtudni velünk való tanulásról, ha egy külföldi eseményen látogat meg minket.

The University of Law Business School helyszínei:

A rendelkezésre álló tanfolyamok helyenként változnak. További információk a helyszínekről a Jogtudományi Egyetem honlapján találhatók.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

The University of Law Business School

A BA (Hons) üzleti menedzsment program nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra, és felszerelni fogja Önt az ismeretek és készségek, amelyek ahhoz szükségesek, hogy ... [+]

BA (Hons) üzleti menedzsment

A BA (Hons) üzleti menedzsment program nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra, és felruházza Önt a szükséges ismeretekkel és készségekkel, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a választott iparág csúcspontjába kerüljenek. Ezt a fokozatot a Chartered Management Institute (CMI) akkreditálta, ami azt jelenti, hogy diplomásként diplomát, valamint 5. szintű diplomát kap a CMI menedzsment és vezetés területén. Dönthet úgy, hogy a kurzust online vagy campuson tanulja London Bloomsbury, Birmingham vagy Leeds egyetemein.

Ez a kurzus olyan diákok számára készült, akik üzleti vagy vezetési pályafutást kívánnak folytatni. Olyan készségeket fejlesztesz, amelyek hatékony vezetői magatartást hoznak létre a különböző szervezeteknél a mai változó üzleti környezetben. Megszerzi mind a tudást, mind a készségeket, amelyeket a munkáltatók keresnek, beleértve a kutatást, a prezentációt, a kritikai elemzést, a problémamegoldást, a csapatmunkát és a vállalkozói szellemet.... [-]

Egyesült Királyság London Manchester Leeds Birmingham Nottingham  + 2 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Business School

A BA (Hons) üzletmenedzsment (marketing) program nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra, és felruházza Önt az ismeretekkel és készségekkel, amelyek szükségesek az ... [+]

BA (Hons) üzleti menedzsment (marketing)

A BA (Hons) üzletmenedzsment (marketing) program nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra, és felruházza Önt az ismeretekkel és készségekkel, amelyek szükségesek az üzleti és marketing kiemelkedéshez. A marketing Pathway célja a hallgatók érdeklődése a marketing vagy üzleti menedzsment karrierje iránt, és mindkét területen alapot kínál. Megtudhatja a marketing relációs természetét, valamint azt, hogy a stratégiai marketing tervezése és kommunikáció hogyan járul hozzá a szervezetek nemzetközi sikeréhez. Ez a tanfolyam fejleszti készségeit a tervezés, bemutatás, kommunikáció és a csapatmunka terén.... [-]

Egyesült Királyság London Manchester Leeds Birmingham Nottingham  + 2 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Business School

A BA (Hons) üzleti menedzsment (marketing) az alapítvány éve célja azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a tudás és a megértés fejlesztésében az üzleti és marketing me ... [+]

BA (Hons) üzleti menedzsment (marketing) az alapítvány évével

A BA (Hons) üzleti menedzsment (marketing) az alapítvány éve célja azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a tudás és a megértés fejlesztésében az üzleti és marketing menedzsment kulcsfontosságú aspektusaiban, és különösen, akik ebben a mező.

Az alapítvány éve szerves része az egyetemi üzleti programnak. Ez biztosítja Önnek a szükséges tanulási készségeket és ismereteket, hogy felkészítse az egyetemi tanulmányokra, és segítsen jobban megérteni az üzleti és marketing menedzsment kulcsfontosságú szempontjait. Az alapítás sikeres befejezése után az 1. év az üzleti menedzsment fő területeit fedezi. A 2. és a 3. év részletesebben feltérképezi ezeket a témákat, valamint választási lehetőségeket kínál a marketingben.... [-]

Egyesült Királyság London Manchester Leeds Birmingham Nottingham  + 2 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Business School

A BA (Hons) üzleti menedzsment alapítvány éve célja azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a tudás és a megértés fejlesztésében az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú ... [+]

BA (Hons) üzleti menedzsment alapítványi évvel

A BA (Hons) üzleti menedzsment alapítvány éve célja azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a tudás és a megértés fejlesztésében az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú szempontjait illetően, és különösen azoknak, akik karrierjüket szeretnék elérni ezen a területen.

Az alapítvány éve szerves része az egyetemi üzleti programnak. Ez biztosítja Önnek a szükséges tanulási készségeket és ismereteket, hogy felkészüljenek az egyetemi tanulmányokra, és segítsen jobban megérteni a fő üzleti területeket. Az alapítás sikeres befejezése után az 1. év az üzleti menedzsment kulcsfontosságú elemeit foglalja magában. A 2. és a 3. év részletesebben feltérképezi ezeket a témákat, valamint olyan választási lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik, hogy az egyes érdeklődési területekre összpontosítson.... [-]

Egyesült Királyság London Manchester Leeds Birmingham Nottingham  + 2 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Business School

A BA (Hons) Business Management with Law program célja a hallgatók számára, akik fejleszteni akarják üzleti menedzsment ismereteiket, valamint a jogi keret megértését, am ... [+]

BA (Hons) Üzleti Menedzsment joggal

A BA (Hons) Business Management with Law program célja a hallgatók számára, akik fejleszteni akarják üzleti menedzsment ismereteiket, valamint a jogi keret megértését, amelyben a szervezetek működnek.

Miután az első év során lefedte az üzleti menedzsment lényeges területeit, a 2. és 3. években tovább fogod fejleszteni ezeket a területeket a jogi témakörökkel együtt.

Befejezése után számos karrierlehetőség áll rendelkezésére, beleértve a vezetői tanácsadót, az üzleti elemzőt, a műveleti vezetőt vagy egy vállalkozót.

Ön is fontolja meg a tanulmányok továbbfejlesztését az alábbi posztgraduális lehetőségek egyikével: Master of Business Administration (MBA), MSc in Strategic Business Management vagy Chartered Management Institute posztgraduális képesítése.... [-]

Egyesült Királyság London Birmingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Business School

A BA (Hons) Üzleti Menedzsment (Jog) az Alapítvány Évével olyan diákok számára készült, akik érdeklődnek az üzleti menedzsment és a jog kulcsfontosságú aspektusainak isme ... [+]

BA (Hons) Üzleti Menedzsment és Alapítvány Alapítvány

A BA (Hons) Üzleti Menedzsment (Jog) az Alapítvány Évével olyan diákok számára készült, akik érdeklődnek az üzleti menedzsment és a jog kulcsfontosságú aspektusainak ismerete és megértése, és különösen azok számára, akik ebben a karrierben kívánnak folytatni mező.

Az alapítvány éve szerves része az egyetemi üzleti programnak. Ez biztosítja Önnek a szükséges tanulási készségeket és ismereteket, hogy felkészítse az egyetemi tanulmányokra, és segítsen jobban megérteni az üzleti és marketing menedzsment kulcsfontosságú szempontjait. Az alapítás sikeres befejezése után az 1. év az üzleti menedzsment fő területeit fedezi. A 2. és a 3. év részletesebben feltérképezi ezeket a témákat, valamint választási lehetőségeket kínál a marketingben.... [-]

Egyesült Királyság London Manchester Birmingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Business School

Ezt a kurzust úgy tervezték, mint egy felsőfokú diplomát a nemzetközi hallgatók számára, akik érdeklődnek az üzleti menedzsment ismereteik fejlesztésében. Erősen a foglal ... [+]

Nemzetközi üzleti menedzsment (felül)

Ez a kurzus a felsőfokú diplomát jelenti a nemzetközi hallgatók számára, akik érdeklődnek az üzleti menedzsment ismereteinek fejlesztésében. A foglalkoztathatóságra összpontosítva ez a program biztosítja a gyorsan változó munkahelyi környezetben szükséges karrierhez szükséges szellemi alapokat, valamint az önismeret és a személyes fejlődés szigorú megközelítését. A szakmai szervezetekkel és a munkáltatókkal való munkatapasztalati lehetőségekkel, valamint vállalkozói tevékenységekkel foglalkozó munkatapasztalatokkal is foglalkozhat a munka világával és jelenlegi igényeivel.

A tanfolyam tanulmányozása során lehetőséged lesz arra, hogy olyan jól képzett, hozzáértő és hatékony üzleti vezetők és vezetők legyenek, akik képesek sikeres karriert fenntartani az üzleti menedzsmentben. A diploma megszerzése után számos üzleti vezetői karrier áll rendelkezésére, beleértve olyan szerepeket is, mint például a menedzsment tanácsadó, az üzleti elemző vagy a műveleti menedzser. Ha szeretné folytatni tanulmányait a diploma megszerzése után, akkor a következő posztgraduális lehetőségeket veheti figyelembe: Masters of Business Administration - MBA, MSc in Business Management vagy Chartered Management Intézet posztgraduális képesítés.... [-]

Egyesült Királyság London
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

The University of Law Business School

A BSc International Business olyan diákok számára készült, akik érdeklődnek az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú aspektusainak megismerésében és megértésében, és külö ... [+]

BSc (Hons) Nemzetközi üzleti menedzsment

A BSc International Business olyan diákok számára készült, akik érdeklődnek az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú aspektusainak megismerésében és megértésében, és különösen, akik nemzetközi szinten kívánnak pályafutást folytatni az üzleti menedzsmentben.

Az első év az üzleti menedzsment alapjait fedi le. A 2. évet nemzetközi szinten dolgozzák fel az egyik GUS-i szervezetben Dublin Szingapúrban, Torontóban, Vancouverben vagy Berlinben. A 3. év egy olyan irányítási fegyelemre terjed ki, amelyet a munkatapasztalat során részletesebben érdekesnek talált, és különösen tovább fejleszti foglalkoztathatósági képességeit. A program biztosítja a gyorsan változó munkahelyi környezetben szükséges karrierhez szükséges szellemi alapokat, az önismeret és a személyes fejlődés szigorú megközelítését, valamint a munka világával és a munkatapasztalatokkal kapcsolatos jelenlegi igényeit.... [-]

Egyesült Királyság London Leeds
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Business School

A BSc International Business Alapítvány Évének célja azoknak a diákoknak szól, akik érdeklődnek az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú aspektusainak ismeretének és megé ... [+]

BSc (Hons) Nemzetközi üzleti menedzsment az Alapítvány Évével

A BSc International Business Alapítvány Évének célja azoknak a diákoknak szól, akik érdeklődnek az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú aspektusainak ismeretének és megértésének, és különösen azoknak, akik nemzetközi szinten szeretnének pályafutást folytatni az üzleti menedzsmentben.

A program célja, hogy az Alapítvány Év alapja legyen az évnek, amely magában foglalja mind a tudományos, mind a szakmai / szakmai kapcsolatos tanulást, a pályázóknak, akiknek javítaniuk kell tudásukat és az üzleti ismeretek és a hozzá kapcsolódó készségek megértését. Az év biztosítja a hallgatók számára az üzleti menedzsment kulcsfontosságú szempontjainak megértését és megértését, valamint a szükséges ismereteket a 4., 5. és 6. szintű alapképzési programokban való részvételhez.... [-]

Egyesült Királyság London Leeds
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Business School

A BSc (Hons) Számviteli és Pénzügyi alapítvány év célja azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a számviteli és pénzügyi kulcsfontosságú szempontok ismeretének és megért ... [+]

BSc (Hons) Számviteli és Pénzügyi Alapítvány éve

A BSc (Hons) Számviteli és Pénzügyi alapítvány év célja azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a számviteli és pénzügyi kulcsfontosságú szempontok ismeretének és megértésének fejlesztésében, és különösen azoktól, akik szakmai könyvelést kívánnak elszámolni és finanszírozni. Célja, hogy a hallgatók számára olyan tanulási tapasztalatot biztosítson, amely lehetővé teszi számukra olyan képességek kifejlesztését, amelyek hatékony számviteli szakembereket hoznak létre a mai változó üzleti környezetben. A tanterv, valamint a tanulás és tanítás stratégiáját vendégelőadások és "élő" workshopok egészítik ki, amelyek elősegítik a független tanulás előmozdítását és foglalkoztathatósági készségeik növelését a jövő számára. Ezt a tudást és készségeket tovább fejlesztik és bővítik az Alapítvány évének sikeres befejezése utáni években.... [-]

Egyesült Királyság London Leeds Manchester Birmingham Nottingham  + 2 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Business School

A BSc (Hons) számviteli és pénzügyi célja a diákok, akik érdekeltek a tudás és a megértés a kulcsfontosságú szempontok a számvitel és a pénzügyek, és különösen, akik szer ... [+]

BSc (Hons) számvitel és pénzügy

A BSc (Hons) számviteli és pénzügyi célja a diákok, akik érdekeltek a tudás és a megértés a kulcsfontosságú szempontok a számvitel és a pénzügyek, és különösen, akik szeretnének folytatni szakmai karrierjét a számviteli és pénzügyi. Célja, hogy a hallgatók számára olyan tanulási tapasztalatot biztosítson, amely lehetővé teszi számukra olyan képességek kifejlesztését, amelyek hatékony számviteli szakembereket hoznak létre a mai változó üzleti környezetben. A tanterv, valamint a tanulás és a tanítás stratégiáját vendégelőadások és "élő" workshopok egészítik ki, amelyek elősegítik a független tanulást és növelik foglalkoztathatósági készségeiket a jövőre nézve... [-]

Egyesült Királyság London Leeds Manchester Birmingham Nottingham  + 2 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Business School

A BSc Digital Marketing alapítványi év célja azoknak, akik érdeklődnek a digitális marketing területén, valamint az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú szempontjainak m ... [+]

BSc digitális marketing

A BSc Digital Marketing alapítványi év célja azoknak, akik érdeklődnek a digitális marketing területén, valamint az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú szempontjainak megértését is. A diákok értékelni fogják az üzleti világban a technológiai fejlesztéseket és a digitalizálást. Ismerje meg a digitális marketing technikákat és koncepciókat, amelyek lehetővé teszik, hogy hatékony digitális marketing stratégiákat dolgozzon ki digitális és szociális média platformok használatával.

A megszerzett ismereteken túlmenően fejleszteni fogja azokat a készségeket is, amelyeket a munkáltatók keresnek, beleértve a kutatást, a prezentációt, a kritikus elemzést, a problémamegoldást, a csapatépítést és a vállalkozói szellemet.... [-]

Egyesült Királyság London Leeds Manchester Birmingham Nottingham  + 2 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Business School

A BSc Digital Marketing alapítványi év célja azoknak, akik érdeklődnek a digitális marketing területén, valamint az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú szempontjainak m ... [+]

BSc digitális marketing alapítványi évvel

A BSc Digital Marketing alapítványi év célja azoknak, akik érdeklődnek a digitális marketing területén, valamint az üzleti és menedzsment kulcsfontosságú szempontjainak megértését is. A diákok értékelni fogják az üzleti világban a technológiai fejlesztéseket és a digitalizálást. Ismerje meg a digitális marketing technikákat és koncepciókat, amelyek lehetővé teszik, hogy hatékony digitális marketing stratégiákat dolgozzon ki digitális és szociális média platformok használatával.

A megszerzett ismereteken túlmenően fejleszteni fogja azokat a készségeket is, amelyeket a munkáltatók keresnek, beleértve a kutatást, a prezentációt, a kritikus elemzést, a problémamegoldást, a csapatépítést és a vállalkozói szellemet.... [-]

Egyesült Királyság London Leeds Manchester Birmingham Nottingham  + 2 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Business School

A BSc digitális üzleti menedzsment célja a digitális üzleti menedzsment folyamatosan változó területén érdekeltek. A hallgatók fejlesztik a szükséges készségeket, hogy el ... [+]

BSc digitális üzleti menedzsment

A BSc digitális üzleti menedzsment célja a digitális üzleti menedzsment folyamatosan változó területén érdekeltek. A hallgatók fejlesztik a szükséges készségeket, hogy elemezzék a digitális üzleti modellek szerepét a zavaró technológiákon, a digitális és a szociális média marketingen, a digitális átalakításon, a projektmenedzsmenten és az információs rendszereken.

Tanfolyam követelményekA BBC A, Grade C vagy Grade 4 vagy magasabb, GCSE matematika és angol nyelv, vagy azzal egyenértékű képesítés.A nemzetközi hallgatóknak továbbá olyan angol nyelvű szintre van szükségük, amely megfelel az IELTS 6.0-nak vagy annál magasabbnak, mindegyik komponens esetében legalább 5,5.... [-]
Egyesült Királyság London Leeds Manchester Birmingham Nottingham  + 2 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Law Business School

A BSc digitális üzleti menedzsment célja a digitális üzleti menedzsment folyamatosan változó területén érdekeltek. A hallgatók fejlesztik a szükséges készségeket, hogy el ... [+]

BSc digitális üzleti menedzsment alapítványi évvel

A BSc digitális üzleti menedzsment célja a digitális üzleti menedzsment folyamatosan változó területén érdekeltek. A hallgatók fejlesztik a szükséges készségeket, hogy elemezzék a digitális üzleti modellek szerepét a zavaró technológiákon, a digitális és a szociális média marketingen, a digitális átalakításon, a projektmenedzsmenten és az információs rendszereken.

Tanfolyam követelmények32 Az UCAS pontot egy A-szint vagy 40 UCAS-pont egyenértékéből két A-szint egyenértékéből5 GCSE-k AC-n (9-4), beleértve az angol nyelvet és a D (4) fokozatot vagy a fentieket a matematikában vagy ezzel egyenértékű képesítésbenAz IELTS 5.5 vagy annál magasabb angol nyelvű szint, minden egyes komponens esetében legalább 5,5... [-]
Egyesült Királyság London Leeds Manchester Birmingham Nottingham  + 2 Több
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

ULaw Bloomsbury Open Day Centre Visit

The University of Law Business School: We’re in Business

James Walters, student at The University of Law Business School

Connecting you to the real world of Business: Events at The University of Law Business School

Jo Lozinska, Employability Manager at The University of Law Business School

Location address
The University of Law
14 Store Street

London, Anglia, WC1E 7DE GB
Location address
The University of Law
15-16 Park Row

Leeds, Anglia, LS1 5HD GB
Location address
The University of Law
2 New York Street

Manchester, Anglia, M1 4HJ GB
Location address
The University of Law
133 Great Hampton Street

Birmingham, Anglia, GB