Hivatalos Leírás

Miért válassza az ACM-et? A tanulás az Ethos által

Az ACM megérti, hogyan működik ma a zeneipar, és létrehozott egy átfogó és átfogó tanulási környezetet, amely közvetlenül kapcsolódik az iparághoz. Az ethosz segítségével végzett tanulás egyszerűsíti az ipar működését, és világos képet ad a karrierlehetőségekről és lehetőségekről. Ez a világos és gyakorlati megközelítés felgyorsítja a tanulást.

Az iparág minden aspektusának részletes bemutatása (élőben!) Feltárja az opciókat és az úti célokat, ami nagyban segíti diákjainkat abban, hogy világos döntéseket hozhassanak és kiépítsék azokat a térképeket, amelyekre szükségük van. Ha producer vagy, tudni fogod, hogy alapvető szerepet kell játszanod a dalszerkezet és a dalszerzés terén, de alapvetően tudnod kell a bevételi forrásokról és a szellemi tulajdonról is, amelyből bevételt fogsz szerezni.

Meg kell majd értenie, hogy a zenéjét hogyan érheti el az élő előadás, a dalszövegezés és a közzététel, beleértve a szinkronizálást és az engedélyezést. Mindezt átfogóan tanítjuk az ACM-nek, összekötve azokat a csapatokkal, amelyek ezt minden nap a Metropolisban végzik.

Ugyanígy lehet egy dobos is, akinek elsődleges célja a lehető legtöbb élmény és a lehető legtöbb tapasztalatszerzés. Ebben az esetben még mindig meg kell értened, hogyan fizetsz, és hogyan, ha befolyásolsz egy sávot, esetleg együtt írhatod, és segítheted a termék létrehozását. Ebben az esetben a munkamenet valójában írásba kerül. Meg kell tudnod a különbséget, hogyan fizetsz a játékért és az írásért.

Amíg tanulsz, építesz portfóliádat, és segítünk abban, hogy megértsd, hogyan lehetne kihasználni a létrehozott munkaterületet, hogy saját rajongói bázisodat hozzanak létre, és ne csak jobbító zenészként. Ez maximalizálja az Ön foglalkoztathatóságát, mint professzionális zenészt, azáltal, hogy azt teszi, amit kívánatos, egyszerűen marketingessé téve az elsődleges értéket. Ezt tanítani fogjuk, hiszen minden nap a legjobb iparági szakemberek vannak.

A művészi művészek reménye, hogy egy nagy címke aláírásával elavultnak tekintik az elavult fogalmát, és már nem működik az üzlet. Célunk, hogy minden olyan művészbe beilleszkedjünk, amely az ACM-on keresztül jön létre, a hit, a vágy és a megértés, hogyan válhat hiteles, önálló művész. Miután Ön ebben a helyzetben van, fel kell készülnie arra, hogy megbeszéléseket folytasson bizalommal egy zenekarral, egy producerrel, egy menedzserrel, egy címkével és egy kiadóval. Felkészítjük Önt saját karrierjének irányítására, szemben azzal a versenyzéssel, hogy aláírja egy menedzser diplomázását anélkül, hogy teljesen megértené, hogyan kezelheti saját karrierjét és lehetőségeit.

A Metropolissal való mélyen integrált kapcsolatunk révén az ACM az ujjával rendelkezik az impulzuson, ezáltal segítve a hallgatóinkat abban, hogy meghatározzák a helyüket. Tudjuk, hogy hol van az iparág, mert a Metropolisban a csapatok minden szinten dolgoznak, beleértve a nagy kiadókat, a függetleneket és az aláírt és előjel nélküli művészeket, márkákat, forgalmazói partnereket és tartalomkészítőket.

Az ACM végigkíséri az iparágat, ahol a mai és a holnapi zene írása, előállítása, keverése, elsajátítása, terjesztése, forgalmazása és közzététele. A diákok nem tanulnak egy könyvet, hanem a zenei tevékenység gyakorlati tapasztalataiból. Ez a belső, élő, légző kapcsolat az ACM és a Metropolis között, amely a hallgatóknak ezt a különleges perspektívát és lehetőséget kínálja.

Az ACM és a Metropolis közötti belső összefüggés lehetőséget ad a hallgatóknak arra, hogy megtanulják az általuk megkötött ügyleteket. Ian Brenchley, a Metropolis vezérigazgatója hét éven át vezette a stúdiót, miután már több mint tizenöt éve dolgozott a főbb címkéknél, köztük az Universal-nél. Az iparág legmagasabb szintű szakembereivel és az ezekből eredő foglalkozásokkal folytatott találkozása révén Ian a legrelevánsabb betekintést és tanulást közvetlenül az ACM hallgatóknak nyújtja. Íme néhány példa a gyakorlati ipari tartalom beágyazására a diák tapasztalati tanulásában Ian szavaival:

"Találkoztam Andy Ross-nal és Charles Barsamiannal az elmúlt üzleti útra LA-ba. Mindketten a legmodernebb filmeken dolgoztak és felelősek a szinkronizálásért, a zenefelügyeletért és a zenekari pontszámokért. Megkezdték az Exit Strategy Productions nevű új céget, amely a zenefelügyeletre és a kiadványokra szakosodott. Ezután tanácsadóként vettük fel őket, hogy a filmek és a core business-n keresztül adjanak közzé számunkra a kiadási lehetőségeket a stúdió orchasztrális pontjain keresztül, amelyet a Doha, Katar, a Katara Studios a Metropolisban működtetünk. Az új kapcsolatok kiépítéséből és a fejlesztési stratégiánk kidolgozásából az ACM üzleti hallgatók mesterkurzus tartalmaként használták. Továbbra is frissítjük a hallgatókat a Metropolis projekt további fejlődéséről valós időben. Ezenkívül az üzleti iskola diákjai, akik a Metropolis-ban gyakornokokként csatlakoznak hozzánk, segítenek nekünk valódi szinkronizációs katalógusok fejlesztésében, ahonnan az általunk felügyelt filmekhez járunk.

Nemrégiben találkoztunk Shazamdal is, akit arra kértünk, hogy segítsen nekünk előadni a koncerteket a stúdióban. Ez azt eredményezte, hogy a cég felajánlotta számunkra a márkakereskedő csapatunkat, hogy eladják két TV formátumunkat a blue chip márkák számára. Ők is virtuális Vinyl app. Ez hozzáférést biztosít számunkra 600 millió fogyasztóhoz. Ez egy tökéletes példa arra, hogyan működünk együtt más márkákkal és szervezetekkel annak érdekében, hogy kereskedelmi módon kihasználjuk, amit képesek vagyunk felajánlani és növelni hatását. Az együttmûködés kulcsfontosságú a zeneipar hatékony mûködéséhez, mivel ma működik. Ebben az esetben a tanulást az én heti podcastomon keresztül mutatják be az ACM hallgatóknak, amelyeket megtekinthetnek annak érdekében, hogy elemezzék az üzleti tevékenység végzését, majd lehetőséget kapjanak arra, hogy élő Q & A-n keresztül vegyenek részt velem. Ők képesek lesznek javaslatot tenni saját tartalmú ötleteikre, amelyeket figyelembe fogunk venni, amikor jövőbeli termékeinket a mai iparág legnagyobb szereplőivel együttműködve alakítjuk ki. "

Ian Brenchley vezérigazgatója Metropolis Studios

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

The Academy of Contemporary Music

A Producer tanulmányút biztosítja a hallgatóknak a zene készítéséhez, keveréséhez és mesterkedéséhez szükséges készségeket, ismereteket és tapasztalatokat, függetlenül at ... [+]

Tanulmányozza a termelés művészetét

A Producer tanulmányút biztosítja a hallgatóknak a zene készítéséhez, keveréséhez és mesterkedéséhez szükséges készségeket, ismereteket és tapasztalatokat, függetlenül attól, hogy segíteni akar egy másik művész látomásának megteremtésében vagy saját készítésében. A stúdiófelvétel alapjait, az akusztika tudományát, a kompozíció művészeteit és az összes olyan zenei technológiát, amelyre reménykedhet, a termelői tanulmányi útvonal diákjai szakosodhatnak a kortárs zenei produkcióban, elektronikus zenei produkcióban, hangtechnikában és / vagy kreatív az új médiák hangtervezése azáltal, hogy az érdeklődésükhöz és a karrierlehetőségekhez leginkább megfelelő választott modulokat egészíti ki.... [-]

Egyesült Királyság Guildford
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
The Academy of Contemporary Music

A kreatív művész tanulmányútja a hallgatóknak olyan ismeretekkel, készségekkel és tapasztalattal rendelkezik, amelyek a zeneszerzés, a teljesítmény, a gyártás és az üzlet ... [+]

A Kreatív Pathway Real-World gyakorlati iparági kapcsolatokkal.

A kreatív művész tanulmányút biztosítja hallgatóinak a tudásukat, készségüket és tapasztalataikat, amelyek a zeneszerzés, a teljesítmény, a gyártás és az üzleti modulok kombinációját fedezik fel.

Ennek az útnak a hallgatói nemcsak zenei hullámokat énekelnek, hanem azokat is megteszik, és mindent megtudnak a zene és a kreatív iparágakról, amelyekbe be fognak járni.

Ez a program a Middlesex Egyetem által biztosított minőség, és a sikeres befejezés után Middlesex-díjat kap.

ACM Creative Artist Route UCAS kódok

BA (Hons) zenei iparági gyakorlat (MIP) - A Creative Artist Route (Guildford Campus) UCAS intézmény kód: A48... [-]

Egyesült Királyság Guildford
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
The Academy of Contemporary Music

Akár abban a reményben, hogy a zenei, színházi vagy szélesebb szórakoztató ágazatokban élő rendezvény-előmozdítónak, színpadvezetőnek, hang- / fénytechnikusnak vagy által ... [+]

A zenei technikusok gyakorlati tanulmányútja.

Akár abban a reményben, hogy a zenei, színházi vagy szélesebb szórakoztató ágazatokban élő rendezvény-előmozdítónak, színpadvezetőnek, hang- / fénytechnikusnak vagy általános közönségnek szánt pályára állít, akkor a Technikai Szolgáltatási tanulmányút biztosítja Önnek a gyakorlati készségeket és elméleti tudást szükséges kickstart az utazás.

Az útvonal átfogó képet fog adni a színpadi menedzsmentről, a túrázásról és a túrákról, valamint az élő események kezeléséről és promóciójáról. A zenei szakemberek és a túravezető szakemberek által megtanították, hogy a legvalószínűbb tanulási tapasztalatot kínálják a témában. Tanuljon meg valós világi helyzeteken alapuló projekteket, és rendszeres gyakorlati tapasztalatokat szerezzen, valódi zenei, színházi és szórakoztató helyeken dolgozva, a legmodernebb felszereléssel együtt a legelőkelőbb emberek mellett.... [-]

Egyesült Királyság Guildford
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
The Academy of Contemporary Music

A zenész tanulmányút biztosítja a hallgatók számára a szükséges készségeket és tapasztalatokat, hogy világszínvonalú zenész legyen a színpad és a stúdió számára. ... [+]

Csatorna a belső előadó. Legyen világszínvonalú zenész.

A zenész tanulmányút biztosítja a hallgatók számára a szükséges készségeket és tapasztalatokat, hogy világszínvonalú zenész legyen a színpad és a stúdió számára.

Válasszon ki egy elsődleges tanulási eszközt (basszus, dob, gitár, billentyűk vagy hangok), és elsajátítsa.

Legyél sensai ebben a tudományban, egy virtuóz szólistában, egy együttes szakértőnél, egy profi zenészen, ismerkedjen meg a dalszerződéssel és az audiotermeléssel, és megtudja, hogyan működik a zene és a kreatív ipar.

Ez a program a Middlesex Egyetem által biztosított minőség, és a sikeres befejezés után Middlesex-díjat kap.... [-]

Egyesült Királyság Guildford
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
The Academy of Contemporary Music

Ez a zenei üzleti tanulmányok felé vezető út a hallgatók számára olyan készségeket, ismereteket és tapasztalatokat biztosít, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a valóságos z ... [+]

A vállalkozók innovatív tanulmányútja.

Ez a zenei üzleti tanulmányok felé vezető út a hallgatók számára olyan készségeket, ismereteket és tapasztalatokat biztosít, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a valóságos zenei ipar üzleti oldalán a fenntartható karrierbe kezdjenek, mint ma, mint vezetők, címkézési vezetők és vállalkozók.

A tágabb kreatív iparágakkal kapcsolatos tartalom széles körét lefedve a diákok kiegészíthetik a megalapozó tudást az Artist & Repertoire, a Business Management, a Marketing, a Law & Contracts, az Élő Események Menedzsment és a Vállalkozás területén a Consumer Psychology és / vagy a Zene Újságírás érdekeiknek és karrierletletüknek megfelelően.... [-]

Egyesült Királyság Guildford
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
The Academy of Contemporary Music

Zeneipari Tanulmányok Porfolio Értekezés ... [+]

Zeneipari Tanulmányok Porfolio Értekezés [-]
Egyesült Királyság London Birmingham
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
The Academy of Contemporary Music

Zeneipari Tanulmányok Porfolio Értekezés Belépési követelmények ... [+]

Zeneipari Tanulmányok Porfolio Értekezés Belépési követelmények [-]
Egyesült Királyság London Birmingham
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
The Academy of Contemporary Music

Zeneipari Tanulmányok Porfolio Értekezés ... [+]

Zeneipari Tanulmányok Porfolio Értekezés [-]
Egyesült Királyság London Birmingham
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
The Academy of Contemporary Music

Belépési követelmények ... [+]

Belépési követelmények [-]
Egyesült Királyság London Birmingham
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul

This Is ACM, The Academy of Contemporary Music - An Introduction

Why Choose ACM?