Teesside University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért Teesside

  • TOP 200 Az 50 éves vagy annál idősebb globális egyetemek listáján szerepel. *
  • Több mint 1000 hallgató vett részt a nyílt tanulási tanfolyamokon
  • Kiváló minőségű, önálló, nyitott tanulási oktatás több mint 30 éve

Tanuljon meg egy rugalmas online tanfolyamot egy brit egyetemmel, amely a globális fiatal egyetemek 200 legjobb listáján szerepel.

Ön elfoglalt szakember, aki hivatalos képzettséget keres, hogy a következő szintre vigye karrierjét? Szeretné folytatni a tanulás iránti szenvedélyét, de úgy gondolja, hogy nem tudja megtakarítani az időt? Gondolj újra.

A Teesside University rugalmas, online és nyílt tanulási tanfolyamok széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy megfeleljenek Önnek és a többi kötelezettségvállalásnak, amivel Ön irányíthatja a tempót és a helyet.

Több mint 30 éve magas színvonalú, önálló, nyílt tanulási oktatást nyújtunk, így sikerrel járunk ahhoz, hogy bízzunk.

Nem kell részt venni az egyetemen tartott előadásokon, így nincsenek szállás- és szállítási költségek, és nem szükséges diákvíz.

* A Teesside University a 250-es, 50 éves vagy több éves egyetem 151-200 zenekarban szerepel a Times Higher Education Young University rangsorban.

Teesside University online tanulása

Az online tanulás lehetővé teszi az egyetemi szintű képesítés megszerzését anélkül, hogy fizikailag részt kellene vennünk az egyetemen.

Az online tanulás előnyei

Tanulj bárhol és bármikor

Nincs rögzített ütemezés - úgy dönt, hogy mikor és hol tanul. Olvassa el az újságcikkeket, olvassa el az előadásokat, és hozzájáruljon a megfelelő időpontokra és helyszínekre.

Fokozza karrierjét

Egy online program tanulmányozása a Teesside University folytathatja a karrierjét a következő szintre, és segíthet kiemelkedni a tömegből.

Globális hálózat

A Teessideben rendszeresen kapcsolatba kerül a világ minden tájáról érkező diákokkal és egyetemi munkatársainkkal. Az online környezetünk célja az együttműködő tanulás támogatása és ösztönzése.

Minőségi programok

Online programjaink akadémikusan egyenértékűek a mi egyetemi diplomáinkkal, és azonos szintű munkát foglalnak magukban. A nemzetközileg elismert szakképzettség egyenlő értékű.

Jövőbeni tanulás

Ösztönzi és támogatja az oktatói és oktatói szakembereinket, akik szenvedélyesek a témájukban.

Hozzáférés a támogatási szolgáltatásokhoz

Hozzáférhet ugyanazokhoz a támogatási szolgáltatásokhoz, mint az egyetemi hallgatók, és több millió tanulási erőforrást, köztük az ebookokat és a folyóiratcikkeket is elérhetik, amelyek a nap 24 órájában rendelkezésre állnak.

Tanfolyamok

Rugalmas, online és nyílt tanulási tanfolyamok széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy megfeleljenek Önnek és az egyéb kötelezettségvállalásainak, és Ön irányítsa a tempót és a helyet.

A tanfolyamok a következők:

Üzleti, számviteli, marketing

  • Üzlet és vállalkozás (Top-up) (Online), BA (Hons)
  • Master of Business Administration (Online), MBA

Computing

  • Cybersecurity (Online), MSc

Mérnöki

  • Mérnöki nyílt tanfolyamok

angol

  • Kreatív írás (távoktatás), MA
  • Kreatív írás és jólét, MA

Szoptatás, szülésznő

Posztgraduális képzés

Rövid kurzusok

* Ténybeli hivatkozások

Helyszínek

Middlesbrough

Address
Southfield Road
TS1 3BX Middlesbrough, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket