Hivatalos Leírás

Bevezetés a Central a Megbízó.

professzor Gavin


Henderson, CBE

Központi középpontjában áll a képzés és a kutatás színművészeti. Graduate foglalkoztatási statisztikák a legmagasabbak között van a szektorban, és a kutatás a közelmúltban értékelték "a világ vezető" - és egyedülálló a birodalmában dráma konzervatóriumaiban. Az arány a graduális alkalmazások helyeken a legmagasabb bármely brit egyetemen.

Miközben a szereplők nyerni sok a leginkább áhított díjat, világszerte, és gyakori elismerést a médiában, a széles körű ipari szervezetek rangsorolja Közép mint az arany standard a vezetés a műszaki és tervezési munkát. Ugyanígy Central folytatódik úttörő erő alkalmazása drámai készségek számos társadalmi környezetben.

Reméljük, hogy lesz szeretnék felfedezni a különböző tanfolyamok, mind a graduális és posztgraduális, meghatározott ezen a honlapon. Ne látogassa egy nyílt napot, vagy jöjjön el a rendszeres állami produkciók - köré történelmi Embassy Theatre.

A létesítmények széles körben tekintik példaértékűnek további speciális stúdiók és a teljesítmény terek ki részeként új, dinamikus fejlődését.

Egy rövid megjegyzés professzor Simon Shepherd professzor emeritus Színház.

Elsie Fogerty megalapította a Central School of Speech Képzési és Színművészeti a Royal Albert Hall-ban 1906. Fogerty specialista volt a beszéd képzés. Ő is volt egy szilárd hit a társadalmi oktatás fontosságát. A diákok az ő iskolai hamar híresek szállítási versben beszélő versenyek, megjelenésük a mozikban, és munkájukat a gyerekekkel a hátrányos helyzetű területek Londonban. Míg Közép kifejlesztett egy nevet színész képzés, az alapító volt ugyanabban az időben elkövetett, hogy halad a tanulmány színház mint tudományterületen.

Jóval azelőtt, hogy az alapító az első egyetem dráma osztály, az Egyesült Királyságban, Fogerty azt állította, hogy a színház tanulmányozni kell az egyetemen, és a színházban képzést kell odaítélni fok.

1937 Fogerty ajánlottak telken akkoriban különítettek el a Nemzeti Színház épülete, a főiskola mellett a színház. De ez a rendszer, mint sok, a Nemzeti Színház rendszerek esett át. 1957-ben az iskola végre elmozdult a Albert Hall, miután megszerezte a bérleti a Embassy Theatre Swiss Cottage és a hozzá tartozó épületek.

A nagykövetség volt a híre, az 1930-as, a kísérleti és politikailag baloldali színház. 1957 ezt a hírnevet megfakult. Amikor Közép megérkezett ez mind megmentésére egy régi színház és szövés ez a szövet új egyetemi épület. Legalábbis ez volt a terv: elkerülhetetlenül alapokat kellett emelni. Ebből az alkalomból a bajnok volt Sir John Davis. Munkáját folytat adottságok létre a források, hogy egy új épületet. Ez nyitotta 1961-ben ő királyi fensége, a hercegnő Kent, aki akkoriban Central Patron.

1961-ben három különböző osztályok már letelepedett Central. A Stage osztály futott a három éves tanfolyam szereplőkkel öregdiák megkülönböztetve Lord Olivier és Dame Peggy Ashcroft már része a történelem, és egy kétéves tanfolyamot színpadi vezetők. A Tanárképző osztály került a hallgatók felkészítése a saját Diploma, majd elismert tanári képesítést, és a Londoni Egyetem diploma Dramatic Art. Hogy a minősítési volna megindítani 1912 pontosan eredményeként Fogerty kampányát elismerésének dráma és tanítást alanyként méltó megfelelő egyetemi tanulmány. Ekkorra a főiskola volt híres Logopédiai osztály, mint a munkáját képzés szereplői.

Építési munka folytatódott. 1972 júniusában egy új stúdió épült sarkán Buckland Crescent és hivatalosan megnyitotta az iskola új védőszentje, ő királyi fensége hercegnő Alexandra. Közép vált államilag támogatott a Belső-London Oktatási Hivatal 1972-ben. 1989-ben beépítették a felsőoktatási kollégium saját jogán és finanszírozott közvetlenül a kormány. Már kínál fok 1986 óta először érvényesíti a Tanács Nemzeti Akadémiai Díj. 1992-től a fok volt érvényesíti az Open University.

A korai 1990-es évektől, kiterjedt építkezés zajlott: egy új műhely létesítmény 1991-ben nyílt. A 1993 nyarán kiterjesztése adunk a Embassy Theatre - egy stúdió színház, stúdióknak és gardrób található. 1997-ben a főiskola befejezett egy ötemeletes blokk keletre a campus, amely egy új könyvtár, a tanulási források központ és számítástechnikai eszközök, a diák közös helyiség, diák bar és a személyzet irodák. A felújított Embassy Theatre-ben nyitották meg 2002-ben és 2005-ben, majd a West Block, annak több emeleten state-of-the-art teljesítmény terek és próbatermek.

2005-ben a Privy Council nyújtott a főiskola a teljesítmény odaítéléséről saját tanított fok. Ugyanebben az évben a diákok a Webber Douglas Academy of Dramatic Art át Central, hogy magukkal hozzák az Akadémia 100 éves történetében jelentősen hozzájárult az színpadon és a képernyőn. Ebben az évben az iskola volt az egyetlen szakember színházi intézmény elnyeréséért Központ Excellence in Learning and Teaching lett a Felsőoktatási Finanszírozási Tanács Anglia kijelölt Centre for Excellence in képzés Színházban. Ennek célja a Centre for Excellence az, hogy egy nemzeti erőforrás szakmai előadóművészetek képzés és a tanulás, a hangsúly a színházi kutatás és tudományos, valamint a helyszínen a nemzeti és nemzetközi együttműködést igényel.

Szeptemberi hatállyal 2005. évi központi vált College University of London, és ezzel teljesítette Elsie Fogerty eredeti törekvéseit. Aztán 2012-ben jött az új felismerés ... Fogerty szokta mondani, hogy míg a Megbízó a Academy of Dramatic Art volna keresek királyi címet az intézményben, ő volt túl elfoglalt dolgozó gyermekek a nyomornegyedekben csinálni az ilyesmit. De egy évszázaddal később eléréséhez a főiskola ő alapította megfelelően kapta elismerést, amikor 2012 novemberében Őfelsége ruházott Royal Cím Közép.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Central elsőként az első brit diplomát bábszínház, és továbbra is a világ egyik vezető intézmények képzésének bábosok, vonzza a nemzeti és a nemzetközi hallgatók. Ez term ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) bábjáték: Design and Performance

Áttekintés

Central elsőként az első brit diplomát bábszínház, és továbbra is a világ egyik vezető intézmények képzésének bábosok, vonzza a nemzeti és a nemzetközi hallgatók. Ez természetesen magában foglalja a három fogalom a tervezés, a teljesítmény és színházi készítés.

A kurzus

A diákok dolgozzon ki konkrét bábjáték készítés, a manipuláció és a teljesítmény készségek, valamint szorosan együttműködik a tervezők és előadóművészet diákok együttműködési projektek, hogy vizsgálja multidiszciplináris munka, amelyben a bábok és animációs formák végre együtt scenography, új írás, a mozgás és a kísérleti teljesítmény gyakorlatokat.... [-]

Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Ez a kurzus teljesítményt kívül zajlik a hagyományos színházi épületek, ami változást hoz és az átalakulás a résztvevők, akik hozza létre. ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Dráma, Alkalmazott Színház és oktatás

Áttekintés

Ez a kurzus teljesítményt kívül zajlik a hagyományos színházi épületek, ami változást hoz és az átalakulás a résztvevők, akik hozza létre.

A kurzus

A diákok a dráma, Applied Színház és oktatás (BA DATE) során megtanulják, hogy a színház és szerezzen gyakorlati ismereteket és megértése színházi döntéshozatal lehet hasznosítani megváltoztatni életüket és inspirálja új lehetőségeket.

Összpontosít széles körű gyakorlatok zajlanak számos és különböző beállításokat - például iskolák, kórházak, börtönök, tanuló áttétel egységek menekültek táborok, művelődési házak, játszóterek, parkok, és ápolási otthonok, az Egyesült Királyságban és külföldön - a tanfolyam hosszú öröksége innovatív, élvonalbeli kutatás és a gyakorlat. BA DATE diplomások nagyon foglalkoztatható, és vezeti a területen alkalmazott színházi nemzetközi szinten.... [-]

Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Összpontosítva kritikus vizsgálódás és kísérletezés, új módszerek, a diákok új, és kihívást jelent a teljesítmény formák gyökerezik szigorú elkötelezettség a készségek, e ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) előadóművészet

Áttekintés

Fejleszteni kell a személyazonosságát egy performance gyártó és termelő pályán, amely előmozdítja a független és együttműködő kreatív gyakorlatok. Összpontosítva kritikus vizsgálódás és kísérletezés, új módszerek, a diákok új, és kihívást jelent a teljesítmény formák gyökerezik szigorú elkötelezettség a készségek, elméletek és történetek színházi és egyéb előadóművészet.

A kurzus

Ez persze integrációs művészi fejlődés a teljesítmény és a termelési ismeretek felkészíti a diákokat, hogy legyen független szakemberek és / vagy dolgozni kulcsfontosságú szervezeti, igazgatási és művészi pozíciókat szerte a művészetek.... [-]

Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Egy átfogó klasszikus és kortárs színész képzés, ez igényes természetesen táplálja a diákok egy életet megváltoztató utazás, amelyben megtámadta, hogy elérjék teljes pote ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Megbízott

Áttekintés

Egy átfogó klasszikus és kortárs színész képzés, ez igényes természetesen táplálja a diákok egy életet megváltoztató utazás, amelyben megtámadta, hogy elérjék teljes potenciáljukat a színészek, és jártasságot szerezzenek a dolgozó a teljes körű hatású környezetben.

A kurzus

A filozófia a tanfolyam lehet összefoglalni a szavakat, "megvalósítási mód", "képzelet" és a "interakció". A képzés fejleszti a színész testét és hangját, erős és hatékony kommunikátorok gondolat, érzelem és a szándék, és megnyitja a képzelet, hogy a színész létrehozni és fenntartani a háromdimenziós világban a drámaíró szöveget. Ezek a folyamatok változatlanul zajlik egy interaktív kontextusban, hogy a színész állandóan tanulás reagálni a külső ingerekre -, hogy az emberek, tárgyak vagy a légkörbe - nyílt és cenzúrázatlan módon.... [-]

Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Ismerje szakasz irányítási és szakmai ismeretek és készségek minden szempontból színházi termelést. Szoros dolgozó diákok és a szakemberek más tudományágak színház, a diá ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Stage Management

Áttekintés

Ismerje szakasz irányítási és szakmai ismeretek és készségek minden szempontból színházi termelést. Szoros dolgozó diákok és a szakemberek más tudományágak színház, a diákok ezen a pályán dolgozzon ki átfogó megértése, hogy minden járul hozzá az élő előadás, ami miatt nagyon foglalkoztatható érettségi után.

A kurzus

Ez a kurzus célja, hogy színpadi vezetők, akik képesek alkalmazkodni bármilyen termelési környezetben kezdve West End színházi nagyszabású szabadtéri rendezvények. Stage vezetők összekötõként a rendező és a termelési csapat az egész próbafolyamat és a menedzsment a teljesítmény is, beleértve a bútorzat és kellékek.... [-]

Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Ismerje meg, hogy tervezni és építeni készletek, és a készségek, mint például asztalos, szerkezeti kialakítás, fém munka és a gépipar területén. A képzés elsősorban is a ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Scenic gépek

Áttekintés

Ismerje meg, hogy tervezni és építeni készletek, és a készségek, mint például asztalos, szerkezeti kialakítás, fém munka és a gépipar területén. A képzés elsősorban is a színházban, hanem a tanult készségek könnyen átvihetők különböző média környezetben, beleértve a film, a televízió és a reklám.

A kurzus

Scenic constructers kell kreatív probléma-megoldó, akik ötleteket és megoldásokat, amelyek levonni minden szempontból a mérnöki és ipari gyakorlat, hogy segítse a létrehozását szettek vagy megállóhelyeken. A hallgatók megtanulják, hogy önálló és találékony, és dolgozzon ki konkrét készségek a legmagasabb szinten az ipar által igényelt.... [-]

Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

The Royal Central School of Speech and Drama - Trailer video