The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Bevezetés a Central a Megbízó.

professzor Gavin


Henderson, CBE

Központi középpontjában áll a képzés és a kutatás színművészeti. Graduate foglalkoztatási statisztikák a legmagasabbak között van a szektorban, és a kutatás a közelmúltban értékelték "a világ vezetÅ" - és egyedülálló a birodalmában dráma konzervatóriumaiban. Az arány a graduális alkalmazások helyeken a legmagasabb bármely brit egyetemen.

Miközben a szereplÅk nyerni sok a leginkább áhított díjat, világszerte, és gyakori elismerést a médiában, a széles körű ipari szervezetek rangsorolja Közép mint az arany standard a vezetés a műszaki és tervezési munkát. Ugyanígy Central folytatódik úttörÅ erÅ alkalmazása drámai készségek számos társadalmi környezetben.

Reméljük, hogy lesz szeretnék felfedezni a különbözŠtanfolyamok, mind a graduális és posztgraduális, meghatározott ezen a honlapon. Ne látogassa egy nyílt napot, vagy jöjjön el a rendszeres állami produkciók - köré történelmi Embassy Theatre.

A létesítmények széles körben tekintik példaértékűnek további speciális stúdiók és a teljesítmény terek ki részeként új, dinamikus fejlÅdését.

Egy rövid megjegyzés professzor Simon Shepherd professzor emeritus Színház.

Elsie Fogerty megalapította a Central School of Speech Képzési és Színművészeti a Royal Albert Hall-ban 1906. Fogerty specialista volt a beszéd képzés. Å is volt egy szilárd hit a társadalmi oktatás fontosságát. A diákok az Å iskolai hamar híresek szállítási versben beszélÅ versenyek, megjelenésük a mozikban, és munkájukat a gyerekekkel a hátrányos helyzetű területek Londonban. Míg Közép kifejlesztett egy nevet színész képzés, az alapító volt ugyanabban az idÅben elkövetett, hogy halad a tanulmány színház mint tudományterületen.

Jóval azelÅtt, hogy az alapító az elsÅ egyetem dráma osztály, az Egyesült Királyságban, Fogerty azt állította, hogy a színház tanulmányozni kell az egyetemen, és a színházban képzést kell odaítélni fok.

1937 Fogerty ajánlottak telken akkoriban különítettek el a Nemzeti Színház épülete, a fÅiskola mellett a színház. De ez a rendszer, mint sok, a Nemzeti Színház rendszerek esett át. 1957-ben az iskola végre elmozdult a Albert Hall, miután megszerezte a bérleti a Embassy Theatre Swiss Cottage és a hozzá tartozó épületek.

A nagykövetség volt a híre, az 1930-as, a kísérleti és politikailag baloldali színház. 1957 ezt a hírnevet megfakult. Amikor Közép megérkezett ez mind megmentésére egy régi színház és szövés ez a szövet új egyetemi épület. Legalábbis ez volt a terv: elkerülhetetlenül alapokat kellett emelni. EbbÅl az alkalomból a bajnok volt Sir John Davis. Munkáját folytat adottságok létre a források, hogy egy új épületet. Ez nyitotta 1961-ben Å királyi fensége, a hercegnÅ Kent, aki akkoriban Central Patron.

1961-ben három különbözÅ osztályok már letelepedett Central. A Stage osztály futott a három éves tanfolyam szereplÅkkel öregdiák megkülönböztetve Lord Olivier és Dame Peggy Ashcroft már része a történelem, és egy kétéves tanfolyamot színpadi vezetÅk. A TanárképzÅ osztály került a hallgatók felkészítése a saját Diploma, majd elismert tanári képesítést, és a Londoni Egyetem diploma Dramatic Art. Hogy a minÅsítési volna megindítani 1912 pontosan eredményeként Fogerty kampányát elismerésének dráma és tanítást alanyként méltó megfelelÅ egyetemi tanulmány. Ekkorra a fÅiskola volt híres Logopédiai osztály, mint a munkáját képzés szereplÅi.

Ãpítési munka folytatódott. 1972 júniusában egy új stúdió épült sarkán Buckland Crescent és hivatalosan megnyitotta az iskola új védÅszentje, Å királyi fensége hercegnÅ Alexandra. Közép vált államilag támogatott a BelsÅ-London Oktatási Hivatal 1972-ben. 1989-ben beépítették a felsÅoktatási kollégium saját jogán és finanszírozott közvetlenül a kormány. Már kínál fok 1986 óta elÅször érvényesíti a Tanács Nemzeti Akadémiai Díj. 1992-tÅl a fok volt érvényesíti az Open University.

A korai 1990-es évektÅl, kiterjedt építkezés zajlott: egy új műhely létesítmény 1991-ben nyílt. A 1993 nyarán kiterjesztése adunk a Embassy Theatre - egy stúdió színház, stúdióknak és gardrób található. 1997-ben a fÅiskola befejezett egy ötemeletes blokk keletre a campus, amely egy új könyvtár, a tanulási források központ és számítástechnikai eszközök, a diák közös helyiség, diák bar és a személyzet irodák. A felújított Embassy Theatre-ben nyitották meg 2002-ben és 2005-ben, majd a West Block, annak több emeleten state-of-the-art teljesítmény terek és próbatermek.

2005-ben a Privy Council nyújtott a fÅiskola a teljesítmény odaítélésérÅl saját tanított fok. Ugyanebben az évben a diákok a Webber Douglas Academy of Dramatic Art át Central, hogy magukkal hozzák az Akadémia 100 éves történetében jelentÅsen hozzájárult az színpadon és a képernyÅn. Ebben az évben az iskola volt az egyetlen szakember színházi intézmény elnyeréséért Központ Excellence in Learning and Teaching lett a FelsÅoktatási Finanszírozási Tanács Anglia kijelölt Centre for Excellence in képzés Színházban. Ennek célja a Centre for Excellence az, hogy egy nemzeti erÅforrás szakmai elÅadóművészetek képzés és a tanulás, a hangsúly a színházi kutatás és tudományos, valamint a helyszínen a nemzeti és nemzetközi együttműködést igényel.

Szeptemberi hatállyal 2005. évi központi vált College University of London, és ezzel teljesítette Elsie Fogerty eredeti törekvéseit. Aztán 2012-ben jött az új felismerés ... Fogerty szokta mondani, hogy míg a Megbízó a Academy of Dramatic Art volna keresek királyi címet az intézményben, Å volt túl elfoglalt dolgozó gyermekek a nyomornegyedekben csinálni az ilyesmit. De egy évszázaddal késÅbb eléréséhez a fÅiskola Å alapította megfelelÅen kapta elismerést, amikor 2012 novemberében Åfelsége ruházott Royal Cím Közép.

Helyszínek

London

The Royal Central School of Speech and Drama

Address
The Royal Central School of Speech and Drama, Eton Avenue
NW3 3HY London, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 20 7722 8183