University of Stirling

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

A University of Stirling i University of Stirling , mivel ez a különbség a DNS-ben - oktatási célokat szolgál, és olyan kutatást végez, amely segít a társadalom alakításában.

Nemzetközi egyetem vagyunk, úttörő szellem és globális hírnév a kiváló minőségű tanítás és kutatás területén. Szenvedélyesen vagyunk abban, hogy hatással lehetünk mindenre, amit csinálunk.

Stirling olyan hely, ahol a képesség - nem a háttér - értékelhető.

A hírnevünk

A hatásunk másféle gondolkodással

Az 1967-es alapításunk óta a University of Stirling mindig a transzformatív gondolkodás és az innováció szelleme vezérelte. Küldetésünk, hogy mindent megteszünk, hogy hallgatóinknak tudásukat és szakértelmüket biztosítsák annak érdekében, hogy hatással legyenek a világra.

Minden, ami mi teszünk, pozitív különbséget tesz az emberek életében. Mi a változás ügynöke vagyunk, összekapcsoljuk az embereket, innováljuk és átalakítjuk hallgatóink, munkatársaink és a globális közösségek életét. Egyre törekszünk az innovációra és a javításra annak érdekében, hogy különbséget tegyünk a társadalomban. Így szereztük globális hírnevünket a magas színvonalú oktatás és a nemzetközileg elismert kutatások terén.

Stirling kutatás: élet változik

Célunk egyszerű. A világtól a pszichológia bűnösök elkapására való használattól kezdve kezeljük a korunk globális kérdéseit. Multidiszciplináris kutatóink megkérdőjelezik a feltételezéseket, újítják gondolkodásukat és megoldásokat találnak.

Kutatási témáink:

A látomásunk

Világszerte elismert egyetemként, amely innovatív és interdiszciplináris kutatáson keresztül foglalkozik a társadalom igényeivel; a legjobb minőségű tanulás és tanítás; és megosztva tudásunkat a világgal.

Helymeghatározási nyilatkozat

A University of Stirling gondolkodóink világosak, kíváncsiak és innovatívak.

Minden, amit tennünk, intézményként és magánszemélyként, célzattal és hatással bír. Ez alakítja kultúránk, személyiségünk és gondolkodásmódunkat. Arra ösztönöz bennünket, hogy vitassuk a status quo-t és a normát. Rendszeresen vágyunk az innovációra és a javításra annak érdekében, hogy a társadalom javát szolgálja, és különbséget tegyen a közösségeink között.

A gondolkodásunkat mindent javítunk. Összekapcsolásával, újításával és átalakításával úgy gondoljuk, hogy gondolkodásunk megváltoztathatja a világot.

Küldetésünk

Hozzájárulást és megközelítést a következők határozzák meg:

  • Az emberek fejlesztése és a társadalom segítése a tudás követésével és megértésével. Megteremtjük az innovatív, interdiszciplináris kutatás feltételeit, és világosan és hasznos módon kommunikálunk azzal, amit világszerte megtanultunk.
  • Diákjaink és munkatársaink életének átalakítása azzal, hogy lehetőséget nyújtanak arra, hogy szellemileg és érzelmileg teljes potenciáljukat elérjék; rugalmasságuk és a modern világ számára szükséges készségek megadásával; és azáltal, hogy belevetik nekik a felelősségérzetet a közjó érdekében.
  • A globális állampolgárok létrehozása, együttműködve a kormányokkal, az üzleti szférával és az iparral, a köz- és a harmadik szektorral, valamint más intézmények kollégáival, hogy azonosítsák és kielégítsék a társadalom változó szükségleteit.

Az értékeink

Kiválóság

A világ egyik legfontosabb kutatási szakterületén és kiváló tanulási tapasztalatain keresztül.

Nyitottság

Nyíltan nyitva mindent, amiben közreműködünk az egyetem munkájával és értékeivel a világ minden táján, és bevonjuk az embereket látásunk megvalósításába.

nagyravágyás

Az egyetem innovatív fejlesztése, a fenntarthatóság beágyazása és az ágazat példaképévé tétele.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Online PhD » Megjelenítés Online MSc » Megjelenítés Health BScs » Megjelenítés Health MSc » Megjelenítés Health PhD-k » Megjelenítés Health Mester » Megjelenítés Health Alapképzés » Megjelenítés Posztgraduális Diplomák » Megjelenítés Posztgraduális Oklevelek » Megjelenítés 1-year MBAs » Megjelenítés Doctors of Education » Megjelenítés DBA » Megjelenítés Law LLB (Jogi Alapképzés) » Megjelenítés MSc » Megjelenítés PhD » Megjelenítés Law LLM » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor in Accountancy (Hons)

Campus Nappali Részidős 36 - 48 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Ha karrierjét tervezi a számvitelben vagy a pénzügyi szektorban, akkor University of Stirling tökéletes kiindulási pont. Stirling az Egyesült Királyság egyik legfontosabb 15 helyezettje a Számvitel tanulmányozásának középpontjában, 100% -os foglalkoztathatósági ráta, 5 csillagos tanítás és négyes iparági akkreditáció mellett. [+]

Áttekintés

Ha karrierjét tervezi a számvitelben vagy a pénzügyi szektorban, akkor University of Stirling tökéletes kiindulási pont. Stirling az Egyesült Királyság egyik legfontosabb 15 helyezettje a Számvitel tanulmányozásának középpontjában, 100% -os foglalkoztathatósági ráta, 5 csillagos tanítás és négyes iparági akkreditáció mellett.

A számviteli fokozat felhatalmazza Önt arra, hogy számos szervezet számára előkészítse, bemutassa és értelmezze a pénzügyi információkat, és a felkészült készségek lehetővé teszik a befektetők, hitelezők, menedzsment és mások számára, hogy a pénzügyi tényeken alapuló kulcsfontosságú döntéseket hozhassanak.... [-]


Bachelor in Economics

Campus Nappali Részidős 36 - 48 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Majdnem minden döntésünk gyorsan mozgó társadalmi, kereskedelmi és technológiai világunkban a gazdasági tényezők körül forog. Mi okozza az inflációt? Hogyan csökkenthető a munkanélküliség? Hogyan működnek az energia- és környezetvédelmi piacok? Nagy kérdéseket, például ezek nagy választ igényelnek, és University of Stirling végzett közgazdasági diplomával tökéletesen elintézheti, hogy részt vegyen az ő válaszában. [+]

Áttekintés

Majdnem minden döntésünk gyorsan mozgó társadalmi, kereskedelmi és technológiai világunkban a gazdasági tényezők körül forog. Mi okozza az inflációt? Hogyan csökkenthető a munkanélküliség? Hogyan működnek az energia- és környezetvédelmi piacok? Nagy kérdéseket, például ezek nagy választ igényelnek, és University of Stirling végzett közgazdasági diplomával tökéletesen elintézheti, hogy részt vegyen az ő válaszában.

A közgazdaságtudományi kurzusunk Skóciában 3. helyezéssel és az Egyesült Királyság 15 legjobbjaival (The Times és Sunday Times Good University Guide 2018). Szakembereink betekintést nyerhetnek a szakmai gyakorlatba a legmodernebb kutatások és az iparági kapcsolatok révén. Ön is szabadon ötvözi a tanulmányait egy másik nyolc tanfolyamon, élesítve a hangsúlyt egy olyan területre, amely kiegészíti a növekvő gazdasági ismereteit.... [-]


Számviteli Bachelor (Hons) Számviteli és Pénzügyi

Campus Nappali Részidős 36 - 48 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Ha karrierjét tervezi a számvitelben vagy a pénzügyi szektorban, akkor University of Stirling tökéletes kiindulási pont. Stirling az Egyesült Királyság legfontosabb 15 helyszínén szerepel a Számviteli és Pénzügyek (The Times és a Sunday Times Good University Guide 2018) tanulmányozásában, ötcsillagos oktatási és négyes iparági akkreditációval. [+]

Áttekintés

Ha karrierjét tervezi a számvitelben vagy a pénzügyi szektorban, akkor University of Stirling tökéletes kiindulási pont. Stirling az Egyesült Királyság legfontosabb 15 helyszínén szerepel a Számviteli és Pénzügyek (The Times és a Sunday Times Good University Guide 2018) tanulmányozásában, ötcsillagos oktatási és négyes iparági akkreditációval.

A Számvitel és a pénzügyek felmérése lehetővé teszi számodra, hogy számos szervezet számára előkészítse, bemutassa és értelmezze a pénzügyi információkat, és a megszerzett készségek lehetővé teszik a befektetők, hitelezők, menedzsment és mások számára, hogy a pénzügyi tényeken alapuló döntéseket hozzanak. Kombinált Számviteli és Pénzügyi kurzusaink kifejezetten a banki és befektetési ágazatokba való belépésre irányulnak.... [-]


BA

BA (Hons) / BSc (Hons) az oktatásban (elsődleges)

Campus Nappali 48 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling

Válasszon egy alapképzést (Primary) a University of Stirling , és felkészítjük Önt a szükséges ismeretekre és készségekre, hogy karrierjüket az egyik leghasznosabb szakmában kezdjék el. [+]

Áttekintés

Válasszon egy alapképzést (Primary) a University of Stirling , és felkészítjük Önt a szükséges ismeretekre és készségekre, hogy karrierjüket az egyik leghasznosabb szakmában kezdjék el.

Felkészítjük Önt az egész tananyag és az elsődleges életkortól való tanításra, és lehetővé teszi, hogy szakterületet fejlesszen ki egy adott területen. Hét témakör közül választhat:

Korai évekA környezetModern nyelvekTovábbi támogatási igényekMűveltségA számolásiElsődleges tudomány (a Heriot-Watt Egyetemmel közösen)

A világ vezető tudósai és kiemelkedő tanárai tanítják, akik az iskolákból az egyetemen dolgoznak. Ez biztosítja, hogy az elsődleges oktatási fokozatban elérheti az élvonalbeli gyakorlatot és a kutatást. Úttörő megközelítésünk, ha az oktatást egy tárgyi specializmussal tanulmányozzuk, időt ad arra, hogy kitűnjen a tanításban, kritikusan tükrözze és növekedjen bizalommal.... [-]


BA (Hons) / BSc (Hons) az oktatásban (másodlagos)

Campus Nappali 48 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling

Válassza ki a Bachelor of Education (Secondary) fokozatát, és tanuljon a világ vezető akadémikusai és kiemelkedő tanárai által a helyi iskolákból. Ez hozzáférést biztosít az élvonalbeli gyakorlathoz és a kutatáshoz a középfokú oktatásban. [+]

Áttekintés

Válassza ki a Bachelor of Education (Secondary) fokozatát, és tanuljon a világ vezető akadémikusai és kiemelkedő tanárai által a helyi iskolákból. Ez hozzáférést biztosít az élvonalbeli gyakorlathoz és a kutatáshoz a középfokú oktatásban.

A szakmai képzéssel kapcsolatos úttörő megközelítésünknek időt ad arra, hogy középiskolai tanárként fejlődjön. A négyéves tanári fokozattal Ön képes lesz arra, hogy bizalommal növekedjen és kritikusan átgondolja képességeit. Az egyéves átváltási tanfolyam, hogy tanársá válhasson, nem nyújtja ezt a rugalmasságot.

Lehetővé teszik Önnek, hogy egyidejűleg tanulmányozza a tanítás (pedagógia) gyakorlatát és két szakterületet. Így például angolul és történelemmel tanulmányozhatod a tanítási szintet.... [-]


BA (Hons) a digitális médiában

Campus Nappali 48 hónapok August 2019 Egyesült Királyság Stirling

A University of Stirling Digital Media kurzus megfelel ennek a keresletnek az élen, és ugyanazon a szakértői tanításon és kutatáson alapul, amely médiatanfolyamainkat az Egyesült Királyság legjobbjai közé sorolta. [+]

Áttekintés

Mivel a média változásának sebessége tovább gyorsul, egyre növekszik az új technológiák és az innovatív tartalomtovábbítási módszerek iránti igény. A University of Stirling Digital Media kurzus megfelel ennek a keresletnek a fején, és ugyanazon a szakértői tanítással és kutatással alakul ki, amely médiatanfolyamainkat az Egyesült Királyság legjobbjai közé sorolta. Digitális média tanfolyamunk teljesen integrált, a Forth Valley College-val együtt tanított, és az első két évet a főiskolán tanulja és a University of Stirling egyetemen University of Stirling utolsó két tanulmánya.

A tanfolyam gyakorlati képzést biztosít a digitális környezet eszközeiben, alkalmazásaiban és lehetőségeiben - az újságírói és multimédiás tartalmak létrehozásától egészen a televízióban, a filmekben, az online csatornákon, a rádión és azon túl. A kurzus átfogó célja, hogy megbizonyosodjon arról, hogy készen áll a munka és a tömegtájékoztatási eszközök széles skálájával rendelkezik.... [-]


BA (Hons) a filmben és a médiában

Campus Nappali Részidős 48 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Összefogva az elméletet és a gyakorlatot, filmes és médiatanfolyamunk University of Stirling i University of Stirling örökségén alapul, mint a film és a média kutatásának és oktatásának úttörője. [+]

Áttekintés

Összefogva az elméletet és a gyakorlatot, filmes és médiatanfolyamunk University of Stirling i University of Stirling örökségén alapul, mint a film és a média kutatásának és oktatásának úttörője. Jelenleg Skóciában az első helyet foglaljuk el, és az Egyesült Királyságban a Top 10-et a média- és filmtanulók számára.

Ez a kurzus nemcsak azt biztosítja, hogy jól ismerkedjen a tárgykör elméleti és kritikai szempontjaival, hanem lehetősége is legyen arra, hogy teljes mértékben képzett legyen a gyakorlatok, mint például az audió gyártás, videó szerkesztés, forgatókönyvírás és így tovább. A mindenre kiterjedő képzésre való összpontosításunk azt jelenti, hogy készen áll arra, hogy kövesse nyomon a korábbi Stirling-diákok lépéseit, akik számos médiában szerepeltek a sikeres pályafutásban - a műsorszórástól és a kiadástól a reklámozásig és a PR-hez.... [-]


BA (Hons) a humán erőforrás menedzsmentben

Campus Nappali Részidős 36 - 48 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

A University of Stirling HR-jén elismert képzettséggel rendelkező szenior szakemberek számára széles körű szakértelmet szerez a szervezeti sikerekben, és felszabadítja a professzionális lehetőségek széles skáláját. [+]

Áttekintés

Az Emberi Erőforrás Menedzsment létfontosságú része minden vállalkozásnak, és mindenkit érint a junior tagoktól a vezérigazgatókig. A University of Stirling HR-jén elismert képzettséggel rendelkező szenior szakemberek számára széles körű szakértelmet szerez a szervezeti sikerekben, és felszabadítja a professzionális lehetőségek széles skáláját.

A kurzus felkészíti Önt arra, hogy kihatással legyen a kulcsfontosságú üzleti területekre, például a toborzási módszerekre, a személyzet fejlesztésére, a teljesítménymenedzsmentre és a szakmai előmenetelre. Felkészült a szervezet alkalmazkodóképességének növelésére a munkaerő képességeinek szélesítése és a szélesebb társadalmi és gazdasági környezet megértése révén.... [-]


BA (Hons) a kiskereskedelmi marketingben

Campus Nappali 36 - 48 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Stirling

Kiskereskedelmi marketing tanfolyamunk szilárd alapot nyújt a kiskereskedelmi üzlet elveiben, beleértve az üzletmenedzsment marketinget és a fogyasztói magatartást. Lehetősége lesz arra, hogy megértsük az emberi erőforrás menedzsmentet, a nemzetközi üzleti tevékenységet, a logisztikát és az értékesítést. [+]

Áttekintés

Akár üzletekben, akár online, akár alkalmazáson keresztül vásárolunk, mindennapi életünk szorosan kapcsolódik a kiskereskedelmi szektor eseményeihez. Az elmúlt években az ipar számos jelentős változáson ment keresztül, fokozott verseny, nemzetköziesedés és az e-kereskedelem növekedése miatt.

Kiskereskedelmi marketing tanfolyamunk szilárd alapot nyújt a kiskereskedelmi üzlet elveiben, beleértve az üzletmenedzsment marketinget és a fogyasztói magatartást. Lehetősége lesz arra, hogy megértsük az emberi erőforrás menedzsmentet, a nemzetközi üzleti tevékenységet, a logisztikát és az értékesítést. Munkatársaink kiváló nemzetközi reputációkkal rendelkező profi tudósok, és tanításaink a legújabb kutatási és iparági gondolkodást tükrözik. Ön is élvezheti a kiterjedt kapcsolatainkat a vezető kiskereskedőkkel, amelyek megnyitja az ajtót felbecsülhetetlen terepen és vendégelőadásokon.... [-]


BA (Hons) a modern nyelveken

Campus Nappali 48 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling

A University of Stirling specializálódtak a francia és a spanyol nyelv tanításában egy kortárs, globális környezetben. Mindkét nyelven magas szintű írásbeli és beszélt nyelvi készségeket fejleszt ki, valamint megértheti az őket körülvevő különböző társadalmakat, irodalmat és vizuális kultúrákat. Franciaországban, Spanyolországban, Marokkóban, Svájcban, Kanadában vagy Latin-Amerikában működő egyetemeken keresztül külföldön folytatott külföldi tanulmányainkon keresztül is élvezheti a francia és a spanyol nyelvtudás lehetőségeit. [+]

Áttekintés

Körülbelül 250 millió francia előadóval és 400 millió spanyol beszélővel a bolygón a két nyelv határozott megértése határtalan lehetőségeket nyit meg.

A University of Stirling specializálódtak a francia és a spanyol nyelv tanításában egy kortárs, globális környezetben. Mindkét nyelven magas szintű írásbeli és beszélt nyelvi készségeket fejleszt ki, valamint megértheti az őket körülvevő különböző társadalmakat, irodalmat és vizuális kultúrákat. Franciaországban, Spanyolországban, Marokkóban, Svájcban, Kanadában vagy Latin-Amerikában működő egyetemeken keresztül külföldön folytatott külföldi tanulmányainkon keresztül is élvezheti a francia és a spanyol nyelvtudás lehetőségeit.... [-]


BA (Hons) Angol Tanulmányok

Campus Nappali Részidős 36 - 48 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

University of Stirling i University of Stirling angol nyelvtanulás tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy olvasd el és élvezd a nagyszerű regényeket, játékokat és verseket a világ minden tájáról. Saját kreatív írás is részét képezheti ennek a fokozatnak is - hiszünk abban, hogy segít az irodalmi stílus és technika megértésében, és fejleszteni fogja a képzelőerejét. [+]

Áttekintés

A szövegek körülöttünk vannak - a könyvektől és magazinoktól a tévéig, az e-mailekig és az internetig. Az elemzésre való képességük és gyakran elhanyagolt jelentéseik olyan képességek, amelyek számos szakterületen képesek ajtókat nyitni.

University of Stirling i University of Stirling angol nyelvtanulás tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy olvasd el és élvezd a nagyszerű regényeket, játékokat és verseket a világ minden tájáról. Saját kreatív írás is részét képezheti ennek a fokozatnak is - hiszünk abban, hogy segít az irodalmi stílus és technika megértésében, és fejleszteni fogja a képzelőerejét. Ez csak egy olyan tényező, amely miatt a BA egy kicsit más, mint más angol nyelvtanfolyamok.... [-]


BA (Hons) a Politika, Filozófia és Közgazdaságtanban: PPE

Campus Nappali Részidős 36 - 48 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Politika, filozófia és közgazdaságtan (PPE) diploma volt az első ilyen fajta Skóciában, és öt olyan egymást kiegészítő tantárgyat ötvöz, amelyek egyedi perspektívát nyújtanak a világ működésének szempontjából. [+]

Áttekintés

Politika, filozófia és közgazdaságtan (PPE) diploma volt az első ilyen fajta Skóciában, és öt olyan egymást kiegészítő tantárgyat ötvöz, amelyek egyedi perspektívát nyújtanak a világ működésének szempontjából.

Ha szellemileg kíváncsi és szenvedélyes a modern társadalmak és gazdaságok összetett kihívásainak megértéséért, akkor a PPE-tanfolyamunk az Ön számára készült. Ahogy tanulmányozod, széles körű betekintést nyerhetsz azzal, ami a világot tükrözi, és feltárja azokat a nagy ötleteket is, amelyek segítik a nyugati társadalmat.

A kurzus magába foglalja a magasan képzett tanári személyzetet a mi karainkon. A Multi-akkreditált Stirling Management School - amely az Egyesült Királyság legjobb 25 üzleti és menedzsmentjének (REF 2014) - közé tartozik. A Művészetek és a Bölcsészettudományi Kar Politikai és Filozófiai szakembereit is megtanulják, akik segítenek abban, hogy a szellemi gondolatok, a politika és az üzleti élet komplexitásának átfogó megértésével végződjenek.... [-]


BA (Hons) a politikában

Campus Nappali Részidős 36 - 48 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Amikor University of Stirling folytatja a Politikát, megnöveli tudatosságát a különböző politikai rendszerekről, ideológiákról és politikákról, amelyek hatással vannak az emberek életére regionális, országos és globális szinten. A Skóciában a legjobb egyetemek közé tartoznak, és nagyra értékeljük erős, kutatás-alapú tanítási megközelítésünket. A 2017-es országos hallgatói felmérés során a politikusaink 100% -a szerint elégedettek voltak a pályájukkal. [+]

Áttekintés

A politika áthatja életünk minden aspektusát - megfogalmazza véleményünket, tájékoztatja döntéseinket, és segít nekünk megérteni, mi motiválja az embereket.

Amikor University of Stirling folytatja a Politikát, megnöveli tudatosságát a különböző politikai rendszerekről, ideológiákról és politikákról, amelyek hatással vannak az emberek életére regionális, országos és globális szinten. A Skóciában a legjobb egyetemek közé tartoznak, és nagyra értékeljük erős, kutatás-alapú tanítási megközelítésünket. A 2017-es országos hallgatói felmérés során a politikusaink 100% -a szerint elégedettek voltak a pályájukkal.

... [-]

BA (Hons) a politikában (nemzetközi politika)

Campus Nappali 36 - 48 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Stirling

A University of Stirling segít Önnek abban, hogy magabiztos és jól megismert tudást építsen ki mindezen kérdésekről és egyebekről - a befolyásos szervezetek döntéshozatali folyamatairól a társadalmak alakításának kérdésére. Tanulni fogsz egy olyan kutatás által vezetett környezetben, ahol a legutóbbi politikai eseményeket elismert szakértők boncolgatták. [+]

Áttekintés

Ha a politika világában jövõre gondolsz, akkor globális szinten meg kell értened a hatalmat, a szövetségeket, a konfliktusokat és a békét.

A University of Stirling segít Önnek abban, hogy magabiztos és jól megismert tudást építsen ki mindezen kérdésekről és egyebekről - a befolyásos szervezetek döntéshozatali folyamatairól a társadalmak alakításának kérdésére. Tanulni fogsz egy olyan kutatás által vezetett környezetben, ahol a legutóbbi politikai eseményeket elismert szakértők boncolgatták. Ön is élvezheti a karrier-központú megközelítést, amely lehetővé teszi, hogy vegye fel a gyakorlati és elemzési készségek a munkáltatók keresnek.... [-]


BA (Hons) a skót történelemben

Campus Nappali 36 - 48 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Stirling

A skót nemzet történelme drámai, meglepő és végtelen forrása a népi kultúrában. A University of Stirling i University of Stirling tanulmányok a történelem középpontjába kerülnek, ahol a skóciai múlt legfontosabb helyszínei közvetlenül a küszöbön állnak. [+]

Áttekintés

A skót nemzet történelme drámai, meglepő és végtelen forrása a népi kultúrában. A University of Stirling i University of Stirling tanulmányok a történelem középpontjába kerülnek, ahol a skóciai múlt legfontosabb helyszínei közvetlenül a küszöbön állnak.

Ebben a kurzusban felfedezheti mind a skót történelem mítoszait, mind a valóságát, felszámolva az eseményeket, amelyek egy nemzetet alakítottak ki - William Wallace háborúitól a skócia soha nem látott hatásaitól a világon. A skót történelem minden aspektusáról - a politikai, társadalmi, környezeti és gazdasági - mélyreható betekintést nyerhet, amelyek mindegyike elmélyíti a Skócia jelenlegi ismeretét.... [-]


BA (Hons) a sporttudományokban

Campus Nappali 48 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling

Érdekli a sport menedzselését és szállítását? Csodálkozom, hogy a pszichológia növeli az elit sportteljesítményt? Ha egy sportági karrierre gondolsz, akkor a Skóciai Egyetem Sporting Excellence Sport-tanulmányi fokozata segít a különbségnek. [+]

Áttekintés

Érdekli a sport menedzselését és szállítását? Csodálkozom, hogy a pszichológia növeli az elit sportteljesítményt? Ha egy sportági karrierre gondolsz, akkor a Skóciai Egyetem Sporting Excellence Sport-tanulmányi fokozata segít a különbségnek.

Integráltuk egyetemi tanfolyamainkat az egyetem világszínvonalú sportlétesítményeivel, hogy egyedülálló és kifizetődő tanulási és sportolási környezetet biztosítsanak. Tanfolyamunk rugalmas - a modulok széles választékát kínáljuk, és számos témával kombinálható, beleértve az újságírást és a pszichológiát.

Három fő tantárgy közül választhat: Sportpolitika és Menedzsment; Testmozgás és egészségügy; és a sport, a kultúra és a társadalom. Ezen túlmenően a tanórán kívüli önkéntes programaink lehetővé teszik, hogy képzettségeket szerezzen és értékes eseménygazdálkodási tapasztalatokat szerezzen az egyetemi diplomájával együtt.... [-]


BA (Hons) a Sport Üzleti Menedzsmentben - UG-MAO-SBM

Campus Nappali Részidős 3 - 4 év January 2019 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

A Sports Business Management tanfolyam célja, hogy megfeleljen a sport ágazat követelményeinek a technikailag kompetens, ügyfélorientált, kereskedelmi gondolkodású szakemberek számára, akik rugalmasan és képesek alkalmazzák készségeiket és ismereteiket a különböző ügyfélközpontú környezetben mind a hazai, mind a nemzetközi piactér. Ez magában foglalja a sporttudomány, az irányítás, a szakmai és az átruházható készségek integrálását. A diploma megszerzése után a hallgatók képesek lesznek alkalmazni a megbízható analitikai technikákat - a tudományos alapelveket és vezetési készségeket alátámasztó - sportággal kapcsolatos iparágak előtt álló kihívásokra. [+]

Bevezetés

A Sport Üzleti Menedzsment kurzus célja, hogy megfeleljen a sport ágazat követelményeinek olyan technikailag kompetens, ügyfélorientált, kereskedelmi gondolkodású szakembereknek, akik rugalmasan és képesek arra, hogy készségüket és ismereteiket különböző ügyfélorientált környezetekben alkalmazzák mind a hazai, mind a nemzetközi piactéren. Ez magában foglalja a sporttudomány, az irányítás, a szakmai és az átruházható készségek integrálását. Az érettségi után a hallgatók képesek lesznek alkalmazni a megbízható analitikai technikákat - a tudományos alapelveket és irányítási képességeket alátámasztó - sportággal kapcsolatos iparágak előtt álló kihívásokra.... [-]


BA (Hons) a szociális munkában

Campus Nappali Részidős 48 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Ez a diploma magában foglalja a szakmai képesítést kell gyakorolni a szociális munka, valamint erős alapot az érintett társadalomtudományi tárgyak. Segítünk Önnek olyan szociális munkásként való elismerésnek, aki tudatában van, képzett, elemző és etikus az egyénekkel, családokkal, csoportokkal és közösségekkel folytatott munkájához. [+]

Áttekintés

Szeretne egy olyan karriered, amely pozitívan járul hozzá a társadalomhoz? Ha igen, akkor ösztönző és kihívó szociális munkás szakunk lehet az Ön számára. A Szociális Munka fokozat a gyakorlati tapasztalatot ötvözi az elméletekkel, és megadja azt a szakmai képesítést, amire szüksége van a szociális munka gyakorlására és az emberek életének megváltoztatására. Mi az első helyen állunk az Egyesült Királyságban a szociális munkaért (The National Student Survey 2017).

Képzett szociális munkások és a nemzeti és nemzetközi szociális munkaszervezetek tagjai tanítják. Kurzusaink tartalma a mai napig a szociális munkában dolgozó emberek legújabb ismereteiről és tapasztalatairól tanúskodik. A szociális munkások gyakran összetett és nehéz helyzetekben vesznek részt, valamint értelmes munkát végeznek. Felkészítjük azokat a készségeket, amelyekkel sikeresen el kell tudnunk birkózni a társadalmi munkákkal kapcsolatos társadalmi problémák sokféleségével.... [-]


BA (Hons) a történelemben

Campus Nappali Részidős 36 - 48 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Ha valóban meg akarjuk érteni a modern világot, akkor feltétlenül fel kell oldani a múlt mintáit. A történelemtanfolyamok segítenek abban, hogy pontosan ezt tegyük - és itt a University of Stirling innovatív megközelítést alkalmazzuk, hogy irányítsuk a fontosabb eseményeket és időszakokat, amelyek mindannyiunkat alakítottak. [+]

Áttekintés

Ha valóban meg akarjuk érteni a modern világot, akkor feltétlenül fel kell oldani a múlt mintáit. A történelemtanfolyamok segítenek abban, hogy pontosan ezt tegyük - és itt a University of Stirling innovatív megközelítést alkalmazzuk, hogy irányítsuk a fontosabb eseményeket és időszakokat, amelyek mindannyiunkat alakítottak.

Történeti fokozatunk szellemi és személyes készségek széles skáláját fogja felruházni. Ön tudatában lesz annak, hogy a különböző társadalmak világszerte megváltoztak az idő múlásával, például olyan területeken, mint a skót, brit, európai, amerikai és afrikai történelem. Ön is részt vesz a különböző típusú történelem, beleértve a politikai, társadalmi, kulturális, nemi, számítógépes és környezetvédelmi.... [-]


BA (Hons) a vallásban

Campus Nappali 48 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling

A University of Stirling i University of Stirling vallásának tanulmányozása esélyt ad erre. Fel fogod tárni, hogy a "vallás" jelentése hogyan különbözik a világban, és pozitív megközelítést alkalmaz a gondolatok új értelmezésének megfontolására. [+]

Áttekintés

A vallás kiterjed a történelemre, befolyásolja a kultúrákat és fontos szerepet játszik a mai politikai tájkép kialakításában. Ez a téma folyamatosan a hírekben marad - a házasságról és a nemi identitásról folytatott megbeszéléseken, a bevándorlással és a terrorista támadásokkal kapcsolatos aggályoktól függően. Mindezeket szem előtt tartva soha nem volt fontosabb feltárni a vallás számos aspektusát, és megérteni a kifejezés jelentését számos kulturális környezetben.

A University of Stirling i University of Stirling vallásának tanulmányozása esélyt ad erre. Fel fogod tárni, hogy a "vallás" jelentése hogyan különbözik a világban, és pozitív megközelítést alkalmaz a gondolatok új értelmezésének megfontolására. Oktatói csapatunk elkötelezett a legmodernebb kutatások elvégzésére a vallás terén, és új eredményeket és újságokat, valamint tanfolyamokat adnak vissza. A tanulmányaiddal olyan lelkes elemző elméletet fogsz létrehozni, valamint értékes képességet, hogy megértsd más emberek nézeteit és a világ megértését.... [-]


BA (Hons) az európai film és a média

Campus Nappali Részidős 4 év September 2018 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Hogyan működik a média különböző európai kontextusban? Hogyan lehet mélyreható ismerete európai nyelvi és a média a diákok, hogy teljes mértékben kihasználják a közös teret az Európai Unió? Ez az egyedülálló BA kitüntetéses diplomát természetesen a diákok egy rugalmas tantárgyak és készségek, ötvözi a tanulmány a Film és Média a brit és az európai kontextusban való elsajátítását egy európai nyelv (francia vagy spanyol). [+]

Stirling top Skóciában, kommunikáció és médiatudomány, a Komplett University Guide 2014Is fel Skóciában a Guardian University Guide 2014 Médiatudományi, Hírközlési és Könyvtárügyért.

Hogyan működik a média különböző európai kontextusban? Hogyan lehet mélyreható ismerete európai nyelvi és a média a diákok, hogy teljes mértékben kihasználják a közös teret az Európai Unió? Ez az egyedülálló BA kitüntetéses diplomát természetesen a diákok egy rugalmas tantárgyak és készségek, ötvözi a tanulmány a Film és Média a brit és az európai kontextusban való elsajátítását egy európai nyelv (francia vagy spanyol).

Majd szert kritikus ismeretek a média, az Egyesült Királyságban és az EU, valamint egy alapozó klasszikus és kortárs európai mozi. Ön is szert magas szintű gyakorlati ismeretek szóbeli és írásbeli kommunikáció (angol és a választott európai nyelv), és értékes informatikai készségek, a multimédiás segítségével state-of-the-art létesítmények.... [-]


BA (Hons) az újságírástudományokban

Campus Nappali Részidős 48 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

A University of Stirling Újságírás Tanulmányi fokozata felveszi Önt a gyakorlati készségekkel és elméleti ismeretekkel, amelyekre a gyorsan fejlődő arénában szükség van. [+]

Áttekintés

A digitális korszak átformálta a hírek jelentésének és felhasználásának módját, több médiaplatformnal elérhető, mint valaha. A University of Stirling Újságírás Tanulmányi fokozata felveszi Önt a gyakorlati készségekkel és elméleti ismeretekkel, amelyekre a gyorsan fejlődő arénában szükség van.

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az újságírás kutatása és tanítása terén, a University of Stirling hírnevet szerzett az Egyesült Királyság egyik legmagasabb intézményévé. Ez a kurzus magában foglalja az újságírás elméleti és gyakorlati szempontjait, és mélyreható, kritikai megértést nyújt a gyakorlatban. Egyénileg és csoportosan dolgozik, hogy cikkeket írjon és portfóliókat készítsen; oldalak készítése nyomtatott és online hírekhez; képeket készít és szerkeszt; és hozzájárulnak az osztály blogokhoz. Minden, amit csinálsz, elmélyíti annak a megértését, hogy a professzionális újságírók hogyan működnek az adás, az online és a nyomtatott médiákon keresztül - és az idő múlásával végzett, készen áll arra, hogy helyet foglaljon közülük.... [-]


BA (Hons) francia nyelven

Campus Nappali Részidős 36 - 48 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

A modern nyelv tanulmányozása lehetőséget kínál a lehetőségek világának, és a University of Stirling i University of Stirling francia diplomát a jövője határozottan szem előtt tartja. [+]

Áttekintés

A modern nyelv tanulmányozása lehetőséget kínál a lehetőségek világának, és a University of Stirling i University of Stirling francia diplomát a jövője határozottan szem előtt tartja.

Nem csak a nyelv nyelvének mélyreható ismeretére, hanem a franciaországi és a szélesebb frankofónia világát is meghatározó tényezőkre összpontosítunk. Ez a kortárs, mindenre kiterjedő megközelítés azt jelenti, hogy végigmegy a francia világ helyének valódi megértésével és a nyelv folyamatos fejlődésével és elérésével. Ön képes lesz arra, hogy ezt a tudást számos professzionális arénában alkalmazza - a Stirling korábbi francia végzettségű munkatársai olyan új területeken dolgoztak, mint az újságírás, az oktatás, a jog és a fordítás. Nincs olyan képlet vagy korlát, amivel megteheti a második nyelvet, és a külföldön folytatott hosszabb időtartamra szóló lehetőség tovább bővítheti látókörét és alkalmazkodóképességét.... [-]


BA (Hons) marketingben

Campus Nappali Részidős 36 - 48 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

A University of Stirling Marketing kurzusa a második helyezett Skóciában és a top 10 az Egyesült Királyságban a minőségi Marketing fokozat (Complete University Guide 2019). Ez a kutatás-orientált tanításnak és az iparághoz fűződő szoros kapcsolatoknak köszönhető. Megértjük annak szükségességét, hogy felkészüljünk a gyorsan változó marketinges tájra 24/7-es összeköttetésen, miközben még mindig feltárjuk azokat az időtlen igazságokat, amelyek mindig is alátámasztották a fegyelmet. [+]

ÁttekintésA kreatív gondolkodás stratégiai elemzéssel történő egyesítése, a marketing a létfontosságú kapcsolat a szervezet és a potenciális fogyasztói bázis között. Az eddiginél több marketing platformmal és a kreatív kommunikáció határtalan útjaival a jó marketing készségek soha nem voltak nagyobbak a keresletben, vagy létfontosságúak a szervezet sikeréhez.A University of Stirling Marketing kurzusa a második helyezett Skóciában és a top 10 az Egyesült Királyságban a minőségi Marketing fokozat (Complete University Guide 2019). Ez a kutatás-orientált tanításnak és az iparághoz fűződő szoros kapcsolatoknak köszönhető. Megértjük annak szükségességét, hogy felkészüljünk a gyorsan változó marketinges tájra 24/7-es összeköttetésen, miközben még mindig feltárjuk azokat az időtlen igazságokat, amelyek mindig is alátámasztották a fegyelmet. Meg fogod tapasztalni, hogy a marketing hogyan működik egy "élő" környezetben, elmélyíti a megértését, hogy mi teszi a vállalkozásokat, és élesíti a készségeket a kutatásban és a kommunikációban.Önnek is szabadsága van arra, hogy a Marketingt kombinált kitüntetéses kurzusként kezelje a 11 másik tantárgy valamelyikével - egy olyan szabott fokozatot hozva létre, amely élvezetet nyújt Önnek a szenvedélyes területen. A 90% -os diákelégedettség * és az olyan szervezeteknek, mint az Adidas, a BBC és a Next, a Stirling-i marketing munkatársak mindegyike arról szól, hogy valóban különbözhet a változatos, gyors ütemű és végtelenül fontos színtéren.A legfontosabb okok, hogy velünk tanulhassunk# 1 90% -os elégedettségi arány (Unistats 2017)# 2 Skóciában a második helyen vagyunk és a top 10 az Egyesült Királyságban (Complete University Guide 2019)# 3 Kombinálja a marketinget egy 11 másik kurzussal, versenyelőnyt élvezve azon a területen, ahol leginkább szenvedélyes vagyTanfolyam részletei... [-]

BA (Hons) Nemzetközi Menedzsment Tanulmányok az Európai Nyelveken és Társadalomon

Campus Nappali Részidős 48 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

A többnyelvű diplomások, akik határozottan megértik az üzletet és a marketinget, nagyon keresettek a globális munkaerőpiacon. Ezek az értékes készségek összegyűjtése, az Európai Nyelvek és Társadalom Nemzetközi Menedzsment Tanulmányain végzett kurzusunk tökéletes felkészülés az izgalmas karrierlehetőségekre. [+]

Áttekintés

A többnyelvű diplomások, akik határozottan megértik az üzletet és a marketinget, nagyon keresettek a globális munkaerőpiacon. Ezek az értékes készségek összegyűjtése, az Európai Nyelvek és Társadalom Nemzetközi Menedzsment Tanulmányain végzett kurzusunk tökéletes felkészülés az izgalmas karrierlehetőségekre.

A kurzus az üzleti élet kulcsfontosságú elemeit ötvözi, és lehetőséget biztosít spanyol és / vagy francia nyelvtanulásra. A nyelvtanulmánya mellett megtudhatja, hogy a nemzetközi üzleti tevékenység milyen gazdasági, politikai, társadalmi és kulturális környezetben folyik. Ön is szabadon tanulhat egy további nyelvet, vagy modulokat vesz fel a jog, a politika, a számvitel vagy a gazdaság - testreszabása a sajátosságait a tanfolyam, hogy megfeleljen a saját ambícióit.... [-]


BA (Hons) pénzügyminiszter

Campus Nappali Részidős 36 - 48 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

A University of Stirling i University of Stirling tanulmányi pénzügyeit, és fedezze fel, miért soroljuk be az Egyesült Királyság top 15 Számviteli és Pénzügyi intézményeit a 2018 Times és a Sunday Times Good University Guide-ban. [+]

Áttekintés

A University of Stirling i University of Stirling tanulmányi pénzügyeit, és fedezze fel, miért soroljuk be az Egyesült Királyság top 15 Számviteli és Pénzügyi intézményeit a 2018 Times és a Sunday Times Good University Guide-ban.

A legmodernebb kutatásoktól kezdve a pénzügyi elmélet és gyakorlat legfrissebb fejleményei által megfogalmazott kurzus átfogó képet fog adni arról, hogy a tőzsdék miként működnek, hogyan csökkenti a devizaárfolyam-kockázatot a vállalatok, miért fontos a vállalatirányítás és a pénzügyi válságok miért. Ahogy tanulsz, alapos elmélkedést kapsz az elméleti és elemzési készségek terén, amelyek szükségesek a vállalati pénzügyek, a befektetések kezelése vagy a pénzügyi szolgáltatások terén.... [-]


BA (Hons) spanyol és latin-amerikai tanulmányok

Campus Nappali 36 - 48 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Stirling

Ez a kurzus spanyolul kínál mindenki számára - a teljes kezdőtől a fejlett hangszórókig -, és felkészíti Önt arra, hogy elolvassa, írja és beszélje a nyelvet egy olyan fejlettségi szinten, amely megfelel a mai munkaerőpiac igényeinek. [+]

Áttekintés

A világon több mint 400 millió ember beszél spanyolul - ezért a nyelv elsajátítása önmagáért nagy erőfeszítést jelent a munkaadók számára a globális lehetőségek korában.

Ez a kurzus spanyolul kínál mindenki számára - a teljes kezdőtől a fejlett hangszórókig -, és felkészíti Önt arra, hogy elolvassa, írja és beszélje a nyelvet egy olyan fejlettségi szinten, amely megfelel a mai munkaerőpiac igényeinek. Önnek lehetősége van arra is, hogy kritikai tudatosságot szerezzen a spanyol és latin-amerikai társadalmakról és kultúrákról, valamint átruházható készségekről, amelyek számos szakmai és tudományos területen alkalmazhatók.... [-]


BA (Hons) szakmai könyvelés

Campus Nappali Részidős 36 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Számviteli és pénzügyek a Stirlingben az Egyesült Királyság legmagasabb 15-ben (Times és Sunday Times Good University Guide 2018), és folyamatosan magas pontszámot kapnak az Országos Nevelési Tanulmányok (NSS). [+]

Áttekintés

Számviteli és pénzügyek a Stirlingben az Egyesült Királyság legmagasabb 15-ben (Times és Sunday Times Good University Guide 2018), és folyamatosan magas pontszámot kapnak az Országos Nevelési Tanulmányok (NSS).

A BA (Hons) a Professional Accountancy egy hároméves kitüntetést diplomát tervezett diákok, akik olyan fejlett képesítések, akik szeretnék folytatni a karrier a számviteli. Az oklevél jelentős mentességet biztosít az ACCA, a CIMA és a CIPFA szakmai vizsgairól.

Azáltal, hogy ezt a diplomát tanulmányozod, megtanulod, hogy a könyvelés magában foglalja a pénzügyi információk előkészítését és értelmezését, hogy a befektetők, hitelezők, menedzsment, alkalmazottak, kormány és mások pénzügyi döntéseket hozhassanak.... [-]


BA (Hons) szociológia és szociálpolitika

Campus Nappali 36 - 48 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Stirling

Szociológiai és Szociálpolitikai kurzusunk lehetővé teszi, hogy megértsük a társadalom működését, valamint a szociális jólét folyamatát és eredményeit. Felfedezi a társadalmi különbséget és a kortárs társadalmi kérdéseket, valamint megvizsgálja a jólétről szóló történelmi és elméleti perspektívákat. [+]

Áttekintés

Szociológiai és Szociálpolitikai kurzusunk lehetővé teszi, hogy megértsük a társadalom működését, valamint a szociális jólét folyamatát és eredményeit. Meg fogja vizsgálni a társadalmi megkülönböztetést és a kortárs társadalmi kérdéseket, valamint megvizsgálja a jólétről szóló történelmi és elméleti perspektívákat. Ön is be kell vezetni a társadalmi elmélet fejlődéséhez, és sok gyakorlati tapasztalattal kell rendelkeznie a társadalmi kutatás és elemzés módszereiben.

Nemzetközi és összehasonlító megközelítésünkkel olyan országokat vizsgálunk, amelyek számos országban elemzik a társadalmat és a jóléti kérdéseket. Különös szakértelemmel rendelkezünk Skóciában, az Egyesült Királyságban, az Európai Unióban, Nyugat- és Közép-Európában, Ausztráliaban, Észak-Amerikában és Latin-Amerikában.... [-]


BA (Hons) üzleti tanulmányok

Campus Nappali 36 - 48 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Stirling

A rugalmas Üzleti Tanulmányi tanfolyamon a gazdag üzleti és menedzsment ismeretek széles skáláját kínálja fel. [+]

Áttekintés

A rugalmas Üzleti Tanulmányi tanfolyamon a gazdag üzleti és menedzsment ismeretek széles skáláját kínálja fel.

Ha Stirling üzleti tanulmányait választja, akkor nemcsak egy vezető brit üzleti iskolába léphet, hanem egy olyan lehetőség világába is, amely lehetővé teszi a kurzus és a 17 különböző témakör egyikének összekapcsolását. A spanyoltól a sporttudományokig, a politikától a szakképzésig rugalmasságunk válhat az erősségetekre, mialatt párod a szenvedélyed egy mélyreható földeléssel az üzleti életben.

Ez a kurzus növeli vezetői szaktudását, és alapítványokat hoz létre annak érdekében, hogy Ön folyamatosan fejlődjön a szakmai életén keresztül. Azt is megtudhatja, hogyan szerveződnek a szervezetek, és betekintést nyerhetnek azok működésébe. Az iparági felszólalók rendszeresen látogatják a saját kutatási célú tanításainkat - így Önnek egy jól körülvett, valós üzleti ismeretekre és a sikerhez szükséges eszközökre van szükség.... [-]


BA jogi

Campus Nappali Részidős 36 - 48 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

A University of Stirling i University of Stirling az innovatív jogtudományi kurzusok lehetőséget nyújtanak olyan témák tanulmányozására, amelyek tükrözik a jog fontosságát a társadalom minden területén. Két BA (Hons) tanfolyamot kínálunk - a jog és üzleti jog területén -, amely karriert indíthat a modern jogi piacon, például jogi elemzői szerepeket vagy számos üzleti beállítást. [+]

Áttekintés

A University of Stirling i University of Stirling az innovatív jogtudományi kurzusok lehetőséget nyújtanak olyan témák tanulmányozására, amelyek tükrözik a jog fontosságát a társadalom minden területén. Két BA (Hons) tanfolyamot kínálunk - a jog és üzleti jog területén -, amely karriert indíthat a modern jogi piacon, például jogi elemzői szerepeket vagy számos üzleti beállítást.

Az egész tanfolyamon tanítanak olyan vezető tudósok, akik segítettek írni a tankönyveket, amelyeket tanulmányoz. Stirlingben szakértelme elsőként jön, és egy olyan szoros jogi részleg részese leszel, amely gazdag, élvezetes hallgatói élményt nyújt. A szerződéstől és a büntetőjogtól a nemzetközi emberi jogokig az alapvető kérdésekben szilárd alapot kaphat, és élvezheti a szabadságot, hogy szakosodjon a legjobban érdeklő területeken. A karrierlehetőségeket úgy is bővítheti, ha a jogot egy másik 11 kiegészítő tanfolyam valamelyikével kombinálja, amely tartalmazza a könyvelést, a marketinget és a modern nyelveket.... [-]


BA Kiskereskedelmi Marketing (Szingapúr)

Campus Nappali Részidős 24 hónapok August 2019 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

A Bachelor of Arts (kitüntetések) kurzus a kiskereskedelmi marketing fejlesztése és odaítélése a University of Stirling , Skócia és tanított a Singapore Institute of Management. Ez egy kétéves program azon képzett pályázók számára, akik a kiskereskedelmi iparban dolgoznak, vagy szándékoznak dolgozni. Ez szilárd alapot biztosít a kiskereskedelmi üzlet elveinek - a branding és a kommunikáció megértéséért a stratégiai menedzsmentig, a digitális marketingig stb. [+]

Áttekintés

Ezt a kurzust University of Stirling fejlesztette ki, és a Singapore Institute of Management-ben tanították.

Függetlenül attól, hogy a boltban, az interneten vagy a telefonon lévő alkalmazásokon keresztül vásárolunk, a mindennapi életünket befolyásolja, hogy mi történik a kiskereskedelmi szektorban. Az elmúlt években az ipar számos jelentős változáson ment keresztül, fokozott verseny, nemzetköziesedés és az e-kereskedelem növekedése miatt. Szingapúrban a kiskereskedelmi ágazat létfontosságú piaci szegmens, amely 18% -kal járul hozzá a GDP-hez, és óriási karriert kínál a képzett diplomások számára.

A Bachelor of Arts (kitüntetések) kurzus a kiskereskedelmi marketing fejlesztése és odaítélése a University of Stirling , Skócia és tanított a Singapore Institute of Management. Ez egy kétéves program azon képzett pályázók számára, akik a kiskereskedelmi iparban dolgoznak, vagy szándékoznak dolgozni. Ez szilárd alapot biztosít a kiskereskedelmi üzlet elveinek - a branding és a kommunikáció megértéséért a stratégiai menedzsmentig, a digitális marketingig stb. A Stirling személyzete kiváló nemzetközi reputációval rendelkező, magas színvonalú oktatók, és mindaz, amit megtudunk, tükrözi a legújabb kutatási és iparági gondolkodást.... [-]


BA kriminológia és szociológia

Campus Nappali Részidős 36 - 48 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Válassza ki a kriminológia és a szociológia fokozatot, és részesülhet két egymással szorosan összefüggő tudomány tanulmányozásából; mind a kriminológia, mind az alkalmazott társadalomtudomány elmélete és módszerei mellett. [+]

Áttekintés

Válassza ki a kriminológia és a szociológia fokozatot, és részesülhet két egymással szorosan összefüggő tudomány tanulmányozásából; mind a kriminológia, mind az alkalmazott társadalomtudomány elmélete és módszerei mellett. Tanulja meg, hogyan kell "kriminológusra gondolni", és alkalmazza a kriminológiát a modern élet, a társadalmi sokszínűség és a társadalmi egyenlőtlenségek összefüggésében. A kriminológusok érdeklődnek attól, hogy a tevékenységeket bűncselekménynek, a bűnözésre vonatkozó magyarázatokat és a bűncselekmény társadalmi reakcióit illetően határozzák meg.

Meg fogja vizsgálni a büntető igazságszolgáltatás körüli lenyűgöző kérdéseket, a bűnözés társadalmi kontextusát, valamint a viselkedés és a büntetés közötti kapcsolatot. Miért és hogyan törik meg az emberek a törvényt? Hogyan határozhatja meg ezt a büntető igazságszolgáltatási rendszer, és hogyan rendezzük meg, büntessük és megbüntessük az embereket?... [-]


BA továbbképzési szakképesítés (TQFE) - Pre-service

Campus Nappali 12 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling

Akarsz eljuttatni a továbbképzés előadójává? Ha igen, akkor ez a szükséges képesítés. A továbbképzés előtti oktatói képesítésünk (TQFE) egy egyedülálló tanfolyam, amelyet kifejezetten az FE szektorban dolgozó diákok számára alakítunk ki. [+]

Áttekintés

Akarsz eljuttatni a továbbképzés előadójává? Ha igen, akkor ez a szükséges képesítés. A továbbképzés előtti oktatói képesítésünk (TQFE) egy egyedülálló tanfolyam, amelyet kifejezetten az FE szektorban dolgozó diákok számára alakítunk ki.

Egyike vagy annak a három skót egyetemnek, akiket a skót kormány támogat, hogy felajánlja a továbbtanulási képesítést (TQFE). Ezt a Skócia Általános Tanítási Tanács (GTCS) hitelesíti, és regisztrálhat velük, ha végzett. Továbbra is tájékoztatunk egy programtanácsadó csoportról, amely a továbbképző kollégák munkatársaiból áll.

Ez egy olyan képesítés, amely biztosítja Önnek a legjobb kezdetét a továbbképzéshez. Prémium tanulóként más oktatási tapasztalattal is rendelkezhet, de szeretné megszerezni a TQFE képesítést a továbbképzési szektorban.... [-]


BA továbbképzési szakképesítés (TQFE) - Üzem közben

Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Részidős 12 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling

Ha Ön továbbtanulási előadó, akkor ez a szükséges képesítés. TQFE szakképzettségünk akkor előnyös, ha Ön egy továbbképzésben vagy főiskolai környezetben dolgozik, ötéves tapasztalattal rendelkezik a tantárgyakról, és legalább kétéves képzést, oktatást vagy coachingot biztosít megfelelő szinten. [+]

Áttekintés

Ha Ön továbbtanulási előadó, akkor ez a szükséges képesítés. TQFE szakképzettségünk akkor előnyös, ha Ön egy továbbképzésben vagy főiskolai környezetben dolgozik, ötéves tapasztalattal rendelkezik a tantárgyakról, és legalább kétéves képzést, oktatást vagy coachingot biztosít megfelelő szinten.

Egyike vagy annak a három skót egyetemnek, amelyet a skót kormány támogat, hogy felajánlja a továbbtanulási képesítést (TQFE), és ezt a Skóciai Általános Tanítási Tanács (GTCS) hitelesíti. A GTCS-nél regisztrálhat, ha végzett, és a képesítésed biztosítja, hogy szakmailag elismert előadó legyen.

A TQFE egyedülálló a kritikai reflexió, a peer-tanulás és a szakértői értékelés fontosságának hangsúlyozásában. Értékeljük azokat a tudást és készségeket, amelyeket a tanfolyamra hozhatunk, és arra ösztönözzük Önt, hogy kritikusan tükrözze meglévő tanítási gyakorlatát. A korábbi hallgatók visszajelzései nagyon pozitívak voltak a tanfolyam e jellemzőivel kapcsolatban.... [-]


BA Örökség és Idegenforgalom

Campus Nappali 48 hónapok August 2019 Egyesült Királyság Stirling

A tanfolyamot olyan vezető szervezetek támogatják és alakítják, mint a történelmi Skócia, a VisitScotland és a Skót Canals, és közösen szállítják a University of Stirling és a Forth Valley College. Tanulmányai tükrözik annak fontosságát, hogy az akadémiai tudást ötvözzék az üzleti világ megértésével. Megismerkedhet az örökséggel, a történelemmel, a kiállítási tervezéssel, a marketinggel és a környezeti tanulmányokkal, valamint a skót és környezeti történelmi és természeti környezetek kezelésével és támogatásával szembenézett kihívásokkal. [+]

Áttekintés

Ha az örökség, a természetvédelem vagy az idegenforgalom területén törekszünk dolgozni, a kitüntetett örökség és idegenforgalmi végzettségünk tökéletes kiindulási pont. Ez a kurzus teljesen integrált mértékben a Forth Valley College-val együtt folytatódik, és az első két évet a főiskolán tanulja és a University of Stirling utolsó két tanulmányait.

A tanfolyamot olyan vezető szervezetek támogatják és alakítják, mint a történelmi Skócia, a VisitScotland és a Skót Canals, és közösen szállítják a University of Stirling és a Forth Valley College. Tanulmányai tükrözik annak fontosságát, hogy az akadémiai tudást ötvözzék az üzleti világ megértésével. Megismerkedhet az örökséggel, a történelemmel, a kiállítási tervezéssel, a marketinggel és a környezeti tanulmányokkal, valamint a skót és környezeti történelmi és természeti környezetek kezelésével és támogatásával szembenézett kihívásokkal.... [-]


Filozófia BA (Hons)

Campus Nappali Részidős 36 - 48 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

A filozófiánk BA kihívást jelent számodra, hogy kifejleszthessen egy kritikus, képzeletbeli és tájékozott érvelési készséget. Továbbá elmélyíti az emberi elme, a nyelv, az erkölcs és a politika, a művészet, a tudomány és a logika természetének megértését. [+]

Áttekintés

Hogyan viszonyul a testünk testünkhöz? Tényleg van szabad akaratunk? Mit tudhatunk igazán a körülöttünk lévő világról, más emberekről vagy magunkról?

Ezek a kérdések a filozófia középpontjában állnak - és ha komolyan szeretné megkeresni a válaszokat, ez az út az Ön számára. A filozófiánk BA kihívást jelent számodra, hogy kifejleszthessen egy kritikus, képzeletbeli és tájékozott érvelési készséget. Továbbá elmélyíti az emberi elme, a nyelv, az erkölcs és a politika, a művészet, a tudomány és a logika természetének megértését. Széles körű és sokszínűséget kínálunk - az egyes filozófusokra összpontosított moduloktól a másokig olyan témákig, mint a metafizika, az erkölcsi filozófia és a környezetvédelmi etika.... [-]


BSc

BA (Hons) a fenntartható események kezelésében - UG-MAO-SEM

Campus Nappali Részidős 3 - 4 év January 2019 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

A Fenntartható Esemény menedzsment képzési kurzus áthalad a marketing, az emberi erőforrások, a pénzügyek, a tervezés és más üzleti készségek közötti határokon, hogy olyan multidiszciplináris, kreatív csapatvezetőket fejlesszenek ki, amelyek képesek a legnagyobb eseményt legkisebb részletességgel megszervezni. [+]

Bevezetés

Az események hatóköre, mérete és összetettsége, a mega-eseményektől a vállalati találkozóig terjednek. A sportról és a kultúráról a termékek elindítására és az adománygyűjtésre különféle tevékenységeket fedezhetnének fel. A sikeres eseménymenedzsernek képességei kell, hogy legyenek a tantárgyak széles skáláján. A Fenntartható Esemény menedzsment képzési kurzus áthalad a marketing, az emberi erőforrások, a pénzügyek, a tervezés és más üzleti készségek közötti határokon, hogy olyan multidiszciplináris, kreatív csapatvezetőket fejlesszenek ki, amelyek képesek a legnagyobb eseményt legkisebb részletességgel megszervezni. Az események mint vezetői formában való tapasztalati összpontosítás kreatív és dinamikus megközelítést jelent azon szervezetek számára, amelyek a társadalom szabadidős szükségleteinek kielégítésére törekszenek, miközben a vezetésben jól doktorjelöltet állítanak ki, kifejezett készségekkel és ismeretekkel az üzleti, menedzsment és marketing terén. alkalmazzák a gyakorlatban.... [-]


BSc (Hons) / BA (Hons) a pszichológiában

Campus Nappali Részidős 48 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Díjnyertes Pszichológia kurzusunk az interdiszciplináris tudományos kutatás élvonalában áll. Fontos társadalmi problémákra összpontosítunk, mint például a bűnözők felderítése és az egészségügyi eredmények javítása. A pszichológia biológiai és társadalomtudományi bevezetése után olyan témákat fedünk le, mint az agyműködés, a fejlődés és a társadalmi viselkedés. Fejleszti az elmét és a viselkedést. [+]

Áttekintés

Miért viselkedünk úgy, ahogy tesszük, és mi mozog a viselkedésünkkel? Ha érdekli az elme, az emberi (valamint az állati) viselkedés, akkor a pszichológia az Ön számára.

Díjnyertes Pszichológia kurzusunk az interdiszciplináris tudományos kutatás élvonalában áll. Fontos társadalmi problémákra összpontosítunk, mint például a bűnözők felderítése és az egészségügyi eredmények javítása. A pszichológia biológiai és társadalomtudományi bevezetése után olyan témákat fedünk le, mint az agyműködés, a fejlődés és a társadalmi viselkedés. Fejleszti az elmét és a viselkedést.

Tanfolyamunkat a British Psychological Society elismerte innovatív, tanulói vezetésű oktatási kezdeményezéseink és a foglalkoztathatóság integrálásában. Tanulmányunkat "az Egyesült Királyságban a pszichológia hallgatói által vezetett oktatási tapasztalatának élvonalában" írta le, és elismerte munkatársainkat, akik "egyértelműen törődnek hallgatóik jólétével és fejlődésével, és gondoskodó tanulási környezetet biztosítanak".... [-]


BSc (Hons) a biológiában

Campus Nappali Részidős 48 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Tanfolyamunk megtanítja az élet teljes körét: a baktériumból a kék bálnákig, az enzimektől az ökoszisztémákig. Az első két évben megmutatjuk Önnek a Biológia legszélesebb körű perspektíváját, mielőtt Ön érdekeire szakosodott. Ahogy fejlesztette gyakorlati készségeit, akkor részt vesz a kutatásban, és lehetőséget ad arra, hogy hozzájáruljon a biológiai felfedezésekhez. [+]

Áttekintés

Érdekli az állatok viselkedésének fejlődését, a növények genetikai tervezését vagy a molekuláris és sejtbiológia rejtett világait? Kíváncsi vagy, hogy a növények és az állatok miként reagálnak az éghajlatváltozásra?

Tanfolyamunk megtanítja az élet teljes körét: a baktériumból a kék bálnákig, az enzimektől az ökoszisztémákig. Az első két évben megmutatjuk Önnek a Biológia legszélesebb körű perspektíváját, mielőtt Ön érdekeire szakosodott. Ahogy fejlesztette gyakorlati készségeit, akkor részt vesz a kutatásban, és lehetőséget ad arra, hogy hozzájáruljon a biológiai felfedezésekhez.

A Skócia környékén végzett terepmunka mellett egy inspiráló 10 napos terepi tanfolyamot is folytathat a franciaországi Cévennes Nemzeti Parkban, az UNESCO óriási biológiai sokféleséggel és vad hegyi szépséggel. Külföldön is tanulhat az észak-amerikai, ausztrál és az európai egyetemekkel kialakított jól megalapozott kapcsolataink révén.... [-]


BSc (Hons) a földrajzban - környezeti földrajz

On-line Campus Nappali Részidős 48 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling + 2 további

Környezetföldrajzi tanfolyamunk célja a változó világunk értelmezése. Ez egyedülálló a környezeti és társadalmi tudományok áthidalásában, valamint a 21. század sürgető emberi-környezetvédelmi kérdéseinek feltárásában. [+]

Áttekintés

Kíváncsi vagy az emberek és a környezet kapcsolatáról? Hogyan viszonyulnak az emberek és a helyek a tájhoz és a természethez?

Környezetföldrajzi tanfolyamunk célja a változó világunk értelmezése. Ez egyedülálló a környezeti és társadalmi tudományok áthidalásában, valamint a 21. század sürgető emberi-környezetvédelmi kérdéseinek feltárásában.

Környezetvédelmi földrajzi szakembert alakítunk ki, szakértői ismeretekkel és készségekkel, hogy kutassunk, elemezzük és kommunikáljunk arról, hogy a változó környezet milyen hatással van az életünkre. Az a képesség, hogy földrajzi problémáit különböző térbeli méretekben, a globálistól a helyiig megjeleníti, és megoldást kínál néhány leginkább sürgető környezeti problémára, biztosítja, hogy a munkáltatók széles választékát jobban megkívánja.... [-]


BSc (Hons) a konzervációs biológiában és menedzsmentben

Campus Nappali Részidős 48 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Ez a kurzus mélyreható megértést nyújt a környezet és a lakosság közötti összetett kapcsolatoknak. Megtanulhatok azokról a politikákról és irányítási stratégiákról, amelyek célja a biológiai sokféleség és az ökoszisztéma-szolgáltatások védelme, amelyeken az emberek függenek. [+]

Áttekintés

Világunk változik. Az emberi beavatkozás a természetes környezetben gyorsan növekszik, a növekvő verseny a világűr és a források között. Ha karrierjét a Conservation Biology and Management programban tervezi, akkor a University of Stirling tökéletes hely, ahol megismerheti azt a világot, amelyben élünk és segítünk megvédeni a bolygót.

Ez a kurzus mélyreható megértést nyújt a környezet és a lakosság közötti összetett kapcsolatoknak. Megtanulhatok azokról a politikákról és irányítási stratégiákról, amelyek célja a biológiai sokféleség és az ökoszisztéma-szolgáltatások védelme, amelyeken az emberek függenek.

Stirling kiváló hely ennek tanulmányozására. Közel vagyunk a különböző tájakhoz, és kapcsolódhatunk több környezetvédelmi és természetvédelmi szervezethez, mint bárhol máshol az Egyesült Királyságban.... [-]


BSc (Hons) a Környezeti Földrajzban és a Kültéri Oktatásban

Campus Nappali Részidős 48 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Ha szeretne egy olyan tudományos tudományos fokozatot, amely kültéri tevékenységeket is tanít és irányít, ez az egyedülálló fokozat az Ön számára készült. [+]

Áttekintés

Ha szeretne egy olyan tudományos tudományos fokozatot, amely kültéri tevékenységeket is tanít és irányít, ez az egyedülálló fokozat az Ön számára készült.

Tanfolyamunk összekapcsolja Környezetföldrajz-fokozatunk tudományos alapjait gyakorlati oktatással a vezetõ és vezetõ csoportokkal a szabadban, és oktatási tevékenységeket nyújt földrajzi és környezeti hangsúlyokkal. Terepi kurzusaink és gyakorlati tanításunk gyakorlati tapasztalatot fog nyújtani Önnek, és meg fogja érteni a földrajzi, a tájkép-evolúció, a környezetre gyakorolt ​​emberi hatások, a helyszíni készségek és a környezeti történelem alapvető kérdéseit.... [-]


BSc (Hons) a környezettudományban

Campus Nappali Részidős 48 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Ha karrieredet szeretné szembenézni a világ legsürgetőbb környezetvédelmi kihívásaival, akkor ez az út az Ön számára. [+]

Áttekintés

Ha karrieredet szeretné szembenézni a világ legsürgetőbb környezetvédelmi kihívásaival, akkor ez az út az Ön számára.

A mai környezettudományi kutatók kihívást kapnak arra, hogy megoldásokat találjanak a világ legsúlyosabb problémáira, például az éghajlatváltozásra, a szennyezésre, a biológiai sokféleség csökkenésére és a fenntartható energiaellátásra, az élelmiszerre és a tiszta vízre.

Stirling a természetvédelmi és környezetvédelmi szervezetek központja. Ez egy kiváló hely a környezeti tudományok tanulmányozására. Egyike volt az első olyan egyetemnek, amely környezettudományi diplomát vezetett be, és a tanfolyamot a Környezettudományi Intézet akkreditálja.... [-]


BSc (Hons) a Környezettudományi és Kültéri Oktatásban

Campus Nappali Részidős 48 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Ha szeretne egy olyan tudományos tudományos fokozatot, amely kültéri tevékenységeket is tanít és irányít, ez az egyedülálló fokozat az Ön számára készült. [+]

Áttekintés

Ha szeretne egy olyan tudományos tudományos fokozatot, amely kültéri tevékenységeket is tanít és irányít, ez az egyedülálló fokozat az Ön számára készült.

A University of Stirling kiváló hely a környezeti tudományok tanulmányozására, az innováció történetével a környezeti kutatás és tanulmányozás területén. Ez a kurzus összekapcsolja a környezettudományi fokozatunk tudományos elemeit gyakorlati képzéssel a navigáció és a szabadtéri biztonság területén. Megtanulhatják, hogyan tervezzenek, vezessenek és szállíthassanak kültéri programokat környezeti és ökológiai tanulási eredményekkel.

Fedezheti fel a földrajzi, a tájkép-evolúció, a környezetre és a környezetvédelemre gyakorolt ​​emberi hatásokat. Terepi tanításunk lenyűgözi és inspirálja Önt, hiszen kihasználja a Stirling közelében lévö változatos természeti és emberi tájokat, és magában foglalja a Dél-Spanyolországban vagy Izlandon tett látogatásokat.... [-]


BSc (Hons) a menedzsmentben

Campus Nappali Részidős 36 - 48 év January 2019 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

A University of Stirling i University of Stirling tanítási menedzsmentje átfogó képet nyújt a vállalkozások és más szervezetek belső működéséről. Szakértő tanárunk felhívja kutatási és iparági meglátásait annak biztosítására, hogy a komplex versenykörnyezetek széles körű megértéséről éppúgy felfegyverezze őket - és felkészült arra, hogy rájuk mutasson. Önt előadások, szemináriumok, oktatóanyagok, számítógépes műhelyek, esettanulmányok és alkalmi ipari látogatások kombinációján keresztül taníthatják. Értékelés Önt a tanfolyam és a vizsgák értékelik. Tanulmányok külföldön Ha több nemzetközi egyetemmel megalapozott kapcsolatainkon keresztül bővítjük a látókörünket és külföldön tanulhatunk. Tudjon meg többet a külföldi tanulmányokról. Kapcsolatfelvétel Dr. Gerry Edgar, tanfolyamvezető 44 1786 467371 gerry.edgar@stir.ac.uk [+]

Áttekintés

A University of Stirling Management School ( University of Stirling Management) az Egyesült Királyság első 25- University of Stirling középpontjában helyezkedik el az üzleti és menedzsment kutatásra gyakorolt ​​hatása miatt, így tökéletes hely a vezetői képességek élesítésére és gazdagabb betekintésre a mai üzleti környezetben.

Szakemberünk munkatársai a világ egyik legismertebb vállalatának szerepkörében szereznek szerepet a diplomások készítésében, és mindazt, amit csinálunk, arra tervezték, hogy felkészítse azokat a gyakorlati ismeretekre, amelyeknek hatékony menedzserré kell válnunk. Megtanulja, hogyan oldja meg a komplex problémákat az analitikus döntéshozatal, a szervezeti struktúrák feltárása és a személyes gondolkodás fejlesztése a kritikai gondolkodásban, a csapatmunka és a vezetés területén.... [-]


BSc (Hons) a sejtbiológiában

Campus Nappali Részidős 48 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

A sejtbiológia az élet alapvető egységére fókuszál, amely a modern biológiát alátámasztó sejtes és szubcelluláris világok feltárásával foglalkozik. Kurzusunk egyedülálló és rugalmas interdiszciplináris képzést kínál az olyan munkatársaktól, akiknek ismerete folyamatosan frissül aktuális kutatási munkájukkal. [+]

Áttekintés

A sejtbiológia az élet alapvető egységére fókuszál, amely a modern biológiát alátámasztó sejtes és szubcelluláris világok feltárásával foglalkozik. A sejtbiológia kulcsfontosságú annak megértéséhez, hogyan fejlődnek a szervezetek, hogyan reagálnak a környezetükre, és hogy a beteg állapot eltér az egészséges állapottól.

A sejtbiológia legújabb fejlődése lehetővé teszi a sejtbiológusok számára, hogy:

megérteni az emberek, állatok és növények betegségeinek alapjátúj betegségek kezelésére és terápiájára fejlesztenek kivizsgálja meg az öregedéssel kapcsolatos folyamatokatjavítani kell a fontos élelmiszer-növények minőségét és mennyiségétúj és fenntartható üzemanyagok kifejlesztésefelmérni a környezeti változásoknak a biológiai rendszerekre gyakorolt ​​hatásait... [-]

BSc (Hons) a sport- és gyakorlati tudományokban

Campus Nappali Részidős 48 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Hogyan befolyásolhatja a testmozgás egészségünket és jólétünket? Hogyan reagálnak a testrendszerünk az akut edzésre és alkalmazkodni tud a képzéshez? Lehet, hogy a különbség és a változás az élet a mi fokozatot a sport és a gyakorlat tudomány. [+]

Áttekintés

Hogyan befolyásolhatja a testmozgás egészségünket és jólétünket? Hogyan reagálnak a testrendszerünk az akut edzésre és alkalmazkodni tud a képzéshez? Lehet, hogy a különbség és a változás az élet a mi fokozatot a sport és a gyakorlat tudomány.

Mint a skóciai Sporting Excellence Sport Egyetem, a sportot a mindennapi munkánk középpontjába helyezzük - a nemzet egészségét javító innovatív kutatásainktól a világszínpadon sikeres sportolók készítésére. Ezért vagyunk Scotland első sporttudományi kutatásai (REF2014), és az Egyesült Királyságban a Sports Science (The Times és a Sunday Times Good University Guide 2019) egyik legfontosabb 15 helyén.... [-]


BSc (Hons) a szoftverfejlesztés területén

Campus Nappali Részidős 36 - 48 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Lenyűgözte a technológia és a szoftver kreatív lehetőségeit? Szeretsz komplex problémákat megoldani egy csapat részeként? Ha igen, akkor a szoftverfejlesztés az Ön karrierje lehet. Nagy szüksége lesz arra, hogy fejlesszük a modern világ alapjait és ragasztórendszerét, és átalakítsuk tapasztalataikat a kommunikáció, az üzleti élet, a szórakozás, a játék és az egészségügyi ellátás terén. [+]

Áttekintés

Lenyűgözte a technológia és a szoftver kreatív lehetőségeit? Szeretsz komplex problémákat megoldani egy csapat részeként? Ha igen, akkor a szoftverfejlesztés az Ön karrierje lehet. Nagy szüksége lesz arra, hogy fejlesszük a modern világ alapjait és ragasztórendszerét, és átalakítsuk tapasztalataikat a kommunikáció, az üzleti élet, a szórakozás, a játék és az egészségügyi ellátás terén.

Munkánk kreativitást, logikai elemzést, problémamegoldást és a csapatmunka összetett rendszereket épít. Megtanulják a gyakorlati tapasztalatokat és technikákat a valós szoftvertervezéshez és a hozzá kapcsolódó programozási technológiákhoz, gyakorlati tapasztalatokat szerezve a szoftverfejlesztésben.... [-]


BSc (Hons) a számítástechnikai tudományban

Campus Nappali Részidős 36 - 48 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Modern világunk számítógépes tudósok miatt működik. Ez egy olyan világ, ahol a globális pénz túlnyomó többsége csak a számítógépeken létezik, és a számítógép hamis mosolyt mondhat a valóságból. 2020-ra körülbelül 31 milliárd készülék csatlakozik az internethez. Nem csak ezt a kurzust kapja meg az elmélet, de sok gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a számítógépes rendszerek tervezésével, felépítésével és elemzésével kapcsolatban. Szintén meg fogja szilárdan megérteni, hogyan működnek a számítógépek, valamint a hatékony számítógépes programozás. [+]

Áttekintés

Modern világunk számítógépes tudósok miatt működik. Ez egy olyan világ, ahol a globális pénz túlnyomó többsége csak a számítógépeken létezik, és a számítógép hamis mosolyt mondhat a valóságból. 2020-ra körülbelül 31 milliárd készülék csatlakozik az internethez.

Nem csak ezt a kurzust kapja meg az elmélet, de sok gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a számítógépes rendszerek tervezésével, felépítésével és elemzésével kapcsolatban. Szintén meg fogja szilárdan megérteni, hogyan működnek a számítógépek, valamint a hatékony számítógépes programozás.

A diplomások nagyon keresettek. Segítünk Önnek erős iparági kapcsolatokat létrehozni, és lehetőséget kap arra, hogy részt vegyen egy három hónapos nyári elhelyezésben vagy egyéves elhelyezésben. Különféle nemzetközi tanítási módszerek megszerzésére is lehetőséged lesz, ha külföldön tanulsz.... [-]


BSc (Hons) a tengeri biológiában

Campus Nappali Részidős 48 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

A tengeri biológia a szakosodott növények és állatok tanulmányozása, valamint a tengeri környezetben való alkalmazással kapcsolatos kihívásokhoz való alkalmazkodás. Arra is vonatkozik, hogy az emberi tevékenység hatással van az óceánok egészségére. [+]

Áttekintés

Örülök az óceánok és a gazdag gazdagsága a mélységben élő szervezetekből?

A tengeri biológia a szakosodott növények és állatok tanulmányozása, valamint a tengeri környezetben való alkalmazással kapcsolatos kihívásokhoz való alkalmazkodás. Arra is vonatkozik, hogy az emberi tevékenység hatással van az óceánok egészségére.

Tanfolyamunk valóban több tudományág. Más biológiai tudományokra támaszkodik, beleértve az ökológiát és a fizikai és környezeti tudományokat is, hogy megértsen egy olyan élőhelyet, amely a föld felszínének 71 százaléka.

Tanuljuk meg a vízi rendszerek dinamikáját és a szervezetük biológiáját. Megismerkedhet a búvárkodás és egyéb víz alatti technikák tudományával. A gyakorlati munka, a terepmunka és a kutatási projektek kombinációja biztosítja majd Önnek, hogy készen áll az óceánok munkájára.... [-]


BSc (Hons) az akvakultúrában

Campus Nappali Részidős 48 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Termékeink kiválósága az Akvakultúra Intézetben gyökerezik, amely a világ vezető nemzetközi központja és a legnagyobb ilyen jellegű. Ön részesülhet az oktatásban, kutatásban és tanácsadásban szerzett tapasztalatainkból. Önnek lehetősége nyílik arra is, hogy tengerentúli projekteket folytasson, gyakran kutatási és fejlesztési tevékenységeikkel együtt. [+]

Áttekintés

2050-re a világ népessége 9,7 milliárdra becsülhető, és az élelmiszer-kereslet várhatóan megduplázódik. Az akvakultúra olyan megoldás, amely az emberi fogyasztásra szánt halak több mint 50% -át biztosítja. Világszerte az akvakultúra a leggyorsabban növekvő élelmiszertermelési ágazat és Skócia egyik legnagyobb exportpiaca. Egészséges, védett és fenntartható vízi környezetünk megőrzése létfontosságú bolygónk számára.

Az akvakultúra - vagy a vízi mezőgazdaság - nem csupán "haltenyésztés". Ez magában foglalja számos faj kultúráját, beleértve a krokodilokat és a teknősöket. Kurzusunk tökéletes helyszín ahhoz, hogy elindítsuk karrierjét az akvakultúrában, vagy a kapcsolódó haltenyésztési, gyógyszeripari és biotechnológiai cégekkel.... [-]


BSc (Hons) az Alkalmazott Biológiai Tudományokban

Campus Nappali Részidős 48 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

A Forth Valley College-nál dolgoztunk és dolgoztunk egy teljesen integrált szakfolyóiratot az Alkalmazott Biológiai Tudományokban. Tanfolyamunk különbséget jelent a tudomány hiányának problémáinak megoldásában az élettudományokban. Adunk neked technikai szaktudást és jártasságot a létfontosságú gyakorlati és kutatási készségek által keresett munkáltatók. [+]

Áttekintés

Skócia nemzetközileg elismert a gyógyszerkutatásban és -fejlesztésben, az orvosi technológiákban, az őssejtekben, a bio-gyártásban és a bioinformatikában betöltött fontos szerepéhez.

A Forth Valley College-nál dolgoztunk és dolgoztunk egy teljesen integrált szakfolyóiratot az Alkalmazott Biológiai Tudományokban. Tanfolyamunk különbséget jelent a tudomány hiányának problémáinak megoldásában az élettudományokban. Adunk neked technikai szaktudást és jártasságot a létfontosságú gyakorlati és kutatási készségek által keresett munkáltatók.

Tanulmánya az alapvető tudomány és laboratóriumi képességek megkezdésével kezdődik, mielőtt a biológiai tudományok sejtes és molekuláris aspektusaira koncentrálna.... [-]


BSc (Hons) az Alkalmazott Matematikában

Campus Nappali Részidős 48 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

A matematika a mély szépségről szól, az "ah ha" pillanatok rohanó izgalmáról és elegáns megoldásokról. Ez a kapcsolat a mintákban, rendszerekben, nagy adatokban, technológiákban és tudományokban. [+]

Áttekintés

A matematika a mély szépségről szól, az "ah ha" pillanatok rohanó izgalmáról és elegáns megoldásokról. Ez a kapcsolat a mintákban, rendszerekben, nagy adatokban, technológiákban és tudományokban.

A matematikai képzés speciális készségeket és széles körű analitikai szakértelmet fejleszt ki, amelyeket minden szakmában értékelnek. Különleges igény van a diplomások számára, akik nemcsak mennyiségi készségeik vannak, hanem tudják, hogyan kell használni őket.

Ez a kurzus biztosítja azt a keresett kombinációt - a tanítási stílusunkon keresztül, valamint a matematikai és statisztikai módszerek valós alkalmazásaival. Például a matematikai számítástechnikai laboratóriumokat a tanulás folyamatának szerves részeként használhatja, így a tanulmánya annyira kísérleti, mint elméleti.... [-]


BSc (Hons) az Alkalmazott Számítástechnikában

Campus Nappali 48 hónapok August 2019 Egyesült Királyság Stirling

Alkalmazott számítástechnika tanfolyamunkat az informatikai szektor üzleti partnereivel fejlesztettük ki, hogy segítsenek megoldani képességeik hiányát. Számítástechnikai diplomásaink kiváló eredményeket értek el a jól fizetett munkák megtalálásában, mivel a gyakorlati ismeretekre koncentrálunk. [+]

Áttekintés

Alkalmazott számítástechnika tanfolyamunkat az informatikai szektor üzleti partnereivel fejlesztettük ki, hogy segítsenek megoldani képességeik hiányát. Számítástechnikai diplomásaink kiváló eredményeket értek el a jól fizetett munkák megtalálásában, mivel a gyakorlati ismeretekre koncentrálunk.

Ahogy tanulsz, a számítógépes rendszerek és a szoftverfejlesztés alapjaitól a Mesterséges Intelligencia és a Számítógép-biztonság fejlett ismeretei felé haladsz. Meg fog tanulni mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy egy magasan alkalmazható és keresett IT-szakképzett diplomás legyen.

Ezt a kurzust a Forth Valley College-kel partnerségben látjuk el, hogy mindkét webhelyen összekapcsoljuk a tudást. Munkatársaink aktívak a kutatásban és az iparral együttműködve, hogy segítsék a tanfolyam kialakulását az IKT-ágazat igényeinek megfelelően mind Skóciában, mind világszerte.... [-]


BSc (Hons) az állati biológiában

Campus Nappali Részidős 48 hónapok August 2019 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Mi határozza meg az állatok betegséggel szembeni rezisztenciáját? Miért sok nőstény állat "párjával" van? Hogyan tudjuk segíteni az állatokat az ellenséges környezetben? Ezen a tanfolyamon tanulmányozod a földi állatok életének óriási változatosságát, és fedezd fel a válaszokat ezekre és sok más kereső kérdésre. [+]

Áttekintés

Mi határozza meg az állatok betegséggel szembeni rezisztenciáját? Miért sok nőstény állat "párjával" van? Hogyan tudjuk segíteni az állatokat az ellenséges környezetben? Ezen a tanfolyamon tanulmányozod a földi állatok életének óriási változatosságát, és fedezd fel a válaszokat ezekre és sok más kereső kérdésre.

Az állati biológia kapcsolódó aspektusait vizsgáljuk, beleértve az állatok viselkedését, az ökológiát, az evolúciót, a sejtbiológiát és a fiziológiát, valamint az állatok megőrzésének és kezelésének alkalmazott aspektusait.

A terepmunka a képzés lényeges része lesz. A skóciai terepmunka mellett két opcionális terepjáratot is szervezünk a 4. évben. Az egyik a francia Cévennes-hegységben, az UNESCO világ bioszféra rezervátumában, a másik a Gabon Lopé Nemzeti Parkban, a nyugati Kongó szívében Mosdó.... [-]


BSc (Hons) az ökológiában

Campus Nappali Részidős 48 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Ez a kurzus a legszélesebb értelemben vett ökológia legfontosabb fogalmi kérdéseire terjed ki, de gyakorlati lehetőséget biztosít az átruházható készségek elsajátítására és az ökológiai kapcsolatok elemzésére minden típusú szervezetben. [+]

Áttekintés

Az emberek erőteljes hatást gyakorolnak környezetükre az erőforrás-felhasználás, az élőhelyek degradációja és az éghajlatváltozás miatt. Soha nem volt fontosabb megérteni, hogy cselekvéseink hogyan hatnak az ökológiai egyensúlyra a világon.

Szigorú bevezetést adunk az ökológia tudományának. Meg fogja érteni, hogy az állatok, a növények, a gombák és a mikroorganizmusok hogyan hatnak a környezetükre, valamint az emberek és a bioszféra többi részének kapcsolatára.

Ez a kurzus a legszélesebb értelemben vett ökológia legfontosabb fogalmi kérdéseire terjed ki, de gyakorlati lehetőséget biztosít az átruházható készségek elsajátítására és az ökológiai kapcsolatok elemzésére minden típusú szervezetben. A lényeges területen és a laboratóriumi technikákban, többek között a Cévennesben, Franciaországban eltöltött 10 napos kirándulási programunkon, az UNESCO által elismert kivételes természeti szépség és óriási biológiai sokféleség táján állunk rendelkezésére.... [-]


BSc (Hons) matematika

Campus Nappali Részidős 48 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

A matematikai képzés speciális készségeket és széles körű analitikai szakértelmet fejleszt ki, amelyeket minden szakmában értékelnek. Különleges igény van a diplomások számára, akik nemcsak mennyiségi készségeik vannak, hanem tudják, hogyan kell használni őket. [+]

Áttekintés

Élvezed a számokat, ahogy mások élvezik a zenét, költészetet vagy művészetet? Szereted a matematikát a valós jelenségek magyarázatára és a problémák megoldására?

A matematikai képzés speciális készségeket és széles körű analitikai szakértelmet fejleszt ki, amelyeket minden szakmában értékelnek. Különleges igény van a diplomások számára, akik nemcsak mennyiségi készségeik vannak, hanem tudják, hogyan kell használni őket.

Ez a kurzus biztosítja azt a keresett kombinációt - a tanítási stílusunkon keresztül, valamint a matematikai és statisztikai módszerek valós alkalmazásaival. Például a matematikai számítástechnikai laboratóriumokat a tanulás folyamatának szerves részeként használhatja, így a tanulmánya annyira kísérleti, mint elméleti.... [-]


BSc (Hons) üzleti számítástechnikában

Campus Nappali Részidős 48 hónapok September 2018 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Üzleti számítástechnika tanfolyamunkkal megvizsgálja, hogy a kritikus számítógépek milyenek az üzleti életben, és megtudják, hogyan hozhat létre számítástechnikai megoldásokat az üzleti igények széles körű támogatásához. A tanulmányai részeként alapszintű tudást fejleszt ki a szoftverrendszerek megtervezéséről és kiépítéséről, valamint az elmélet és a gyakorlat kombinációjának széles skálájáról. [+]

Áttekintés

Üzleti számítástechnika tanfolyamunkkal megvizsgálja, hogy a kritikus számítógépek milyenek az üzleti életben, és megtudják, hogyan hozhat létre számítástechnikai megoldásokat az üzleti igények széles körű támogatásához. A tanulmányai részeként alapszintű tudást fejleszt ki a szoftverrendszerek megtervezéséről és kiépítéséről, valamint az elmélet és a gyakorlat kombinációjának széles skálájáról. A készségek, amelyeket megtanulsz, nagyra értékelik majd a munkáltatók - függetlenül attól, hogy a szoftveripar maga vagy egy szélesebb körű és stratégiai kontextusban dolgozzon-e IT-megoldásokat minden vállalkozás számára.... [-]


Kapcsolat
Cím
University of Stirling,
Stirling, Scotland, FK9 4LA GB