SFH StudyFromHome

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

A Home of Study-ot Anthony Weaver alapította.

Anthony több mint tíz éve dolgozott a távoktatási szektorban, és rengeteg tudást és tapasztalatot szerzett, és találkozott azokkal a frusztrációkkal, amelyek az ilyen módon tanulóknak szembesülnek.

A távoktatás számos előnnyel rendelkezik .. az otthonról, a munkahelyen, a mozgásban való tanulás képessége, és fontos, ha azt szeretné, hogy reggel, délután, este vagy akár az éjszaka közepén legyen. Ugyanakkor veszélyei vannak. Honnan tudod, hogy a minősítés valódi? Ez az egyik leggyakoribb kérdés, és sajnos a diákok nem mindig kapnak helyes választ.

Itt jön be az Otthoni Tanulmány. Legnagyobb célunk az, hogy a diákok teljes mértékben megértsék, mit jelentenek a képzettségük és milyen előnyökkel jár. Az őszinteség és az átláthatóság az alapok, amelyeken mûködik.

Javasoljuk, hogy beszéljen tanfolyamtanácsadóinkkal telefonon vagy élő beszélgetésen keresztül, és minden kérdésére válaszolhatunk, és biztosítani tudjuk, hogy a megfelelő információkkal fegyveres lesz a jövőbeli célok eléréséhez.117684_117657_FB_banner_title_final_with_contact_JPG1.jpg

Helyszínek

Wolverhampton

Address
Wolverhampton, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: