Hivatalos Leírás

SAE Institute 1976-ban alakult Dr. Tom Misner Sydney, Ausztrália kínál felsőfokú tanfolyamok hangmérnöki. SAE Institute azóta nőtte ki magát a világ legnagyobb gyakorlati kreatív média oktató 54 campusok 26 országban és a kibővült persze portfolió kreatív média technológiák erős hagyománya gyakorlati alkalmazása és az ipar elismerést.

Az Egyesült Királyságban a SAE Institute-nak 4 campusok Londonban, Liverpoolban, Glasgow és a világ központja Oxfordban.

SAE Institute által akkreditált Middlesex University, London UK. Beiratkozott egy hitelesített program kap egy Middlesex díjat sikeres befejezése tanulmányaikat. SAE Institute brit partner a Middlesex University Skillset Akadémia, tagja tanulmány az Egyesült Királyságban, és a felsorolt ​​szerv a nyilvántartásban a Department for Business Innovation & készségek.

A programok és átjárási

BA vagy BSc (Hons)

A játékok programozási mértékben eredményezi a BSc (Hons), míg az összes többi szakon eredményeképpen vagy a BA (Hons), vagy BSc (Hons). A díjat a természete határozza meg a végleges projekt, amely a modul a programot. Ez biztosítja, hogy a diákok az összes kap ugyanolyan szintű kreatív gyakorlati képzés míg a kereseti 360 kreditpontot (180 European Credit Transfer Points) és azok egyedi megközelítést és útvonal tükrözi a projekt termelnek.

Diploma Felsőoktatási

SAE Institute kínál 2 év szakok, amelyek egy kilépési pont után 16 hónappal. A sikeres befejezése ennek a 16 hónapos program, a hallgatók kapnak a diploma Felsőoktatási amely keresi, 240 kredit. A Diploma Felsőoktatási is jóváhagyott belépési pont, hogy a diákok választhatnak, hogy beiratkozik csak a 16 hónapos program.

Befejezésére a DipHE programot diákok tanulhatnak felé BA / BSc (Hons) az általuk választott területen kitöltésével utolsó 8 hónappal a 2 éves program. A Diploma Felsőoktatási különösen alkalmas a média diplomások, akik keresik, hogy megtanulják a gyakorlati készségeket, amelyekre szükségük bókot a meglévő képesítések.

Certificate of Higher Education

A SAE Glasgow campus is kínál a felsőfokú végzettséggel. Ez egy alternatív út, amely lehetővé teszi a diákok, akik sikeresen befejezik a programot a haladást rá a végső 8 hónappal a diploma Felsőoktatási.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

SAE Institute UK

Van szenvedélyed a zenére? A SAE Audio Production diplomások az Oscars, a Grammys és a BAFTA-k nyerési díjainak rangos pályafutása, valamint az audióipar legjobbjai közül ... [+]

Van szenvedélyed a zenére? A SAE Audio Production diplomások az Oscars, a Grammys és a BAFTA-k nyerési díjainak rangos pályafutása, valamint az audióipar legjobbjai közül választhatnak. Lépj be a lenyűgöző stúdiókba, és képzett hangprofesszorossá válj!

Áttekintés

Az iparághoz szorosan kapcsolódó, ez a nagyra értékelt tanfolyam felkészíti Önt a kereskedelmi technológia folyamatos fejlődésére, és megteremtheti az alkalmazkodóképes és képzett szakemberek iránti keresletet.

Meg fogja tanulni az audiotermelési technikákat az élő és a rögzített hanghoz, és mély hangot kap a hangelméletből. Fejleszteni fogja a keverési és rögzítési készségeket, és hangkimeneteket készít a különböző médiák számára.... [-]

Egyesült Királyság London Liverpool Oxford Glasgow  + 1 Több
Kérj Információt
Angol
Nappali
24 hónap
Campus
Bővebben magyarul
SAE Institute UK

Volt-e valaha egy tűzzel sújtó sárkányt a kedvenc videojátékodból? Vagy ezek a hűvös fegyverek a mai VR-szimulációkból? Kombinálja művészi tehetségét a videojátékok és az ... [+]

Volt-e valaha egy tűzzel sújtó sárkányt a kedvenc videojátékodból? Vagy ezek a hűvös fegyverek a mai VR-szimulációkból? Kombinálja művészi tehetségét a videojátékok és az animáció iránti szeretetével, és kapcsolja be ezt a kreatív kombinációt az álom karrierjébe.

Áttekintés

A hagyományos készségek, például a rajzolás és az életrajz, a 3D-s karaktertervezési munkát segítik elő, lehetővé téve, hogy iparágát szabványos technológiával és gyártási módszerekkel fejlessze.

3D-s művészetet hozhat létre több platformon játszott játékokhoz, és olyan világokat fogsz létrehozni, amelyekre a játékosok elveszíthetik magukat.... [-]

Egyesült Királyság London Oxford Liverpool Glasgow  + 1 Több
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

BA

SAE Institute UK

Fejleszteni kell az iparági ismereteket és a vállalkozói készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy sikeres karriert érjenek el a zenei üzletágban. ... [+]

A vállalkozói szellem, a szakmai gyakorlat és az átruházható készségek alapvető fontosságúak a zeneiparban való karrier fejlesztéséhez és fenntartásához. A zenei üzleti diplomát az iparági szakemberek és az évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek kezelik és oktatják, a zeneipar legfontosabb területein. Az iparághoz szorosan kapcsolódó kapcsolatokon kívül vendégelőadások, szemináriumok, workshopok is részesülhetnek, és lehetőség nyílik arra, hogy az iparági szakértőkkel, például a vezetők és a lemezcímkézők vezetésével részt vegyenek a mesterkurzusokon.

Áttekintés

Ez a kurzus célja nemcsak az üzleti területek iránt érdeklődő pályázók számára kínál lehetőséget és előnyöket, hanem olyan kreatívokat és gyakorló szakembereket is, akik zenét hoznak létre és gyártanak, és érdeklődhetnek az önigazgatás és a terjesztés iránt.... [-]

Egyesült Királyság London Oxford Liverpool Glasgow  + 1 Több
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

SAE Institute UK

Ön csatlakozik a filmgyártók következő generációjához - megkapja az alapvető készségeket és ismereteket, hogy keresni tudjon helyet a világ bármelyik filmén. ... [+]

Ön csatlakozik a filmgyártók következő generációjához - megkapja az alapvető készségeket és ismereteket, hogy keresni tudjon helyet a világ bármelyik filmén.

Áttekintés

A gyakorlati képzésre helyezve a hangsúlyt a nagy felbontású digitális fényképezőgépekhez és filmkészítő berendezésekhez kapja. Több platformon keresztül megtanulhatja azokat a folyamatokat és technikákat, amelyek életre keltik a projekteket erős elméleti alapokkal.

Ezenkívül megtanulhatja, hogyan érzelmileg vegye fel a közönséget, és vonja be őket a munkájába. Ön is tapasztalatokat szerezhet önállóan és együttesen a tényszerű és a kitalált produkciókkal, lehetővé téve Önnek, hogy átálljon egy nagyon átruházható készségekkel.... [-]

Egyesült Királyság London Liverpool Oxford Glasgow  + 1 Több
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
SAE Institute UK

A hagyományos webhelyekről a legfrissebb alkalmazásokra, megtanulják azokat a technológiákat és készségeket, amelyeknek sikeresnek kell lenniük ebben a gyorsan növekvő ág ... [+]

A hagyományos webhelyekről a legfrissebb alkalmazásokra, megtanulják azokat a technológiákat és készségeket, amelyeknek sikeresnek kell lenniük ebben a gyorsan növekvő ágazatban.

A front-end interaktív tervezéstől a hátsó váz- és adatbázis struktúrákig megtanulhatja a webes fejlesztés és programozás legfontosabb aspektusait. Ezzel egyidejűleg a HTML, a CSS, a javascript, a PHP és a felhasználói tapasztalat (UX) gyakorlati alkalmazását a kis osztályokon történő gyakorlati képzéssel alkalmazza és fejleszti.

Áttekintés

Ezzel a kurzussal kaphatsz kritikus iparági tapasztalatokat tanulva, hogyan lehet lenyűgöző maketteket és drótvázakat létrehozni az Adobe Photoshop és az Illustrator segítségével. Az iparági igényekhez hasonló új kihívásokkal is szembe kell nézni, mint például a fejlett javascript a HTML5 játékok fejlesztése érdekében.... [-]

Egyesült Királyság London Oxford Liverpool Glasgow  + 1 Több
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
SAE Institute UK

Az Egyesült Királyságban több mint 2100 játékszövetséggel egyedülálló kereslet van az iparágban olyan tehetséges, technikailag képzett diplomások számára, akik kreatív ví ... [+]

Az Egyesült Királyságban több mint 2100 játékszövetséggel egyedülálló kereslet van az iparágban olyan tehetséges, technikailag képzett diplomások számára, akik kreatív vízióikat a játék valóságaiba fordíthatják. Tegye fel kreatív és technikai tehetségeit, és játsszon játékváltót az iparágban!

Áttekintés

Megtanul 2 programozási nyelvet (C és C #), majd tovább dolgozik a technikai szakértelemmel a programozás, a problémamegoldó készségek terén a játéktervezéselmélet és a mechanika alkalmazásával összefüggésben, valamint a két leggyakrabban használt játékmotor tanulását: Egység és Unreal.

Ezenkívül ez a kurzus magában foglalja a multiplayer játékok és mobilalkalmazások fejlesztését, az OpenGL programmal történő grafikus programozást, a shader programozást és a VR (Virtual Reality) és AR (Augmented Reality) játékokat.... [-]

Egyesült Királyság London Liverpool Oxford Glasgow  + 1 Több
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul