Hivatalos Leírás

A legmagasabb kaliberű oktatás

A Richmond egy 1972-ben alapított és Nyugat-Londonban székelő amerikai nemzetközi egyetem, két kollégiumban Richmond Hillben és a Kensington High Street közelében. 1981 óta az egyetem a Közép-Államok Felsőoktatási Bizottsága által akkreditált amerikai fokozatot adományoz. Az egyik legfrissebb teljesítmény, amelyet Richmond büszkén jelenti be, a 2018 augusztusától kezdődően azzal a hatáskörrel ruházza fel a hallgatókat, hogy az Egyesült Királyságban saját hallgatói díjakat kapjanak, mivel nemrégiben a Privát Tanács által biztosított TDAP-t adták.

Az egyetem az egyetlen és az egyetlen olyan egyetem az Egyesült Királyságban, amely kapta a hatalom odaítélése kettős tanított fok, ami azt jelenti, hogy a hallgatók kapnak egy brit és amerikai diplomát, amely hatalmas hatást gyakorol a diplomások, miközben keresnek a foglalkoztatási lehetőségeket, és azokat kiemelkedik a tömegből.

Az 1978-as megnyitása óta a St Albans Grove és az Ansdell utcai Kensingtoni egyetem épületei a harmadik és negyedik évfolyam egyetemi hallgatóit, valamint minden posztgraduális hallgatót foglalják magukba. 1988 márciusában a Kensington campus további terjeszkedést mutatott a Young Streeten és a legutóbb a Kensington High Streeten.

Az Egyetem egyedülálló magánintézményi akadémiai szabványaival, az oktatási megközelítéssel, amely egyesíti az amerikai liberális művészet rendszert és az Egyesült Királyság felsőoktatási normáit, amely versenyképes élménnyé teszi a diplomásokat, és több lehetőséget kínál az Egyesült Királyságban vagy Az Egyesült Államok

Az egyetemi fokozatokban széles körű tantárgyak és programok széles skáláját tárjuk fel, amelyek lehetővé teszik a széles körű oktatást, miközben a posztgraduális programok magukban foglalják azt a lehetőséget is, A magán egyetem által kínált legfontosabb előnyök közé tartoznak többek között az elméleti mentorálás és a tanítási idő (átlagosan 15 óra átlagosan), mint bármely más brit egyetem esetében, amely nagy hangsúlyt fektet a nemzetközi lehetőségek széles körű hitel-alapú integrált szakmai gyakorlatokat és külföldi tanulmányokat tanulnak az olaszországi (Róma és Firenze) oktatási központjainkban.

Tanulási kiválóságot nyújtunk és pénzügyi támogatást nyújtunk amerikai és brit ösztöndíjaink alapján érdemei és tudományos eredményei alapján, és nemrégiben bevezetett egy új kancellár plusz ösztöndíjat a 2018 őszére, amely hozzájárul ahhoz, hogy jelentős mértékben csökkentse a hallgatói tandíj adósságát a diploma megszerzése után. Ösztöndíjaink kombinálhatók az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok egyéb finanszírozásával és a rendelkezésre álló lehetőségekkel, amelyeket tanulóinknak be kell jelenteniük a belépési követelmények teljesítése során.

Brooke Cagle / Unsplash

Top 5 ok Richmond választása

  1. Dow-akkreditált Egyesült Királyság
  2. Ösztöndíjak, amelyek csökkenthetik a hallgatói adósságot
  3. Rugalmas amerikai liberális művészeti rendszer, kiterjedt kapcsolattartás és mentorálás (átlagosan 15 óra hetente)
  4. Integrált szakmai gyakorlat (az Egyesült Királyságban és a tengerentúlon)
  5. Két londoni campus tapasztalat (Richmond

Egy nemzetközi perspektíva

Együtt élni és együtt tanulni, több mint 100 országból álló diákjaink készen állnak arra a világra, ahol a nemzeti és kulturális határokon átnyúló hatékony kommunikáció képessége ugyanolyan értékes, mint a hagyományos tudományos eredmények. A Richmond-oktatás globális perspektívát és interaktív tanulmányi környezetet kínál, amely elősegíti a sokszínűséget, a csapatmunka és a vezetés. Liberális, amerikai nemzetközi egyetemeként a diákok tanulmányi tapasztalatainak nemzetközi környezetben történő gazdagodására összpontosít, figyelembe véve a több interkulturális szempontokat. Bátorítja a diákokat, hogy alakítsanak ki saját véleményüket, és mérlegeljék másokkal a döntések meghozatala vagy a kurzusprojektek kidolgozása során, valamint az egyéni erősségeik és szakmai készségeik fejlesztésében, mint jövőbeli nemzetközi csapatvezetők.

Becca Tapert / Unsplash

Két campus tapasztalat Londonban

A világ egyik legélénkebb és kozmopolita városában élő lelkesedés mellett London lenyűgöző erőforrásokat és lehetőségeket kínál az osztályteremben kívüli tanuláshoz. Azonban a Richmond tanfolyamok is elősegítik a város életét - népét, intézményeit, politikáját, problémáit és történelmét előadásokra és tanfolyamokra. Add hozzá mindezt egy támogató nemzetközi kar, rugalmas tananyag, amely lehetővé teszi, hogy fedezze fel témák kívül a fő szakosodás, kis osztályok és egyetemek két London legszebb környékén, és megtalálja Richmond remek hely, hogy keresni egy kettős egyetemi vagy mesterképzés az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban elismert

Richmond Hill Campus

Első és második éves diákok vesznek részt Richmond Hill campusunkon. A campus egy hatalmas hektáros helyszínen található, a londoni legkeresettebb területek egyikének a Richmond Hill tetején. Lenyűgöző neogótikus épület 1843-ban épült, modern ötszintű könyvtár, házi tantermek, számítógépes és tudományos laboratóriumok, művészeti és fotóstúdiók és egy előadóterem.

Az egyetem hallgatói rezidenciákat, étkezőket, hallgatói közös helyiségeket, valamint kari és adminisztratív irodákat is magában foglal. A tenisz, röplabda, kosárlabda és mini-foci (futball) többcélú sportpályája is van. Miután két évet töltöttünk Richmond Hill-i campusunkon, a diákok a Kensington-i londoni kollégiumba költöztenek az elmúlt két év tanulmányi időszakra.

Kensington Campus

A harmadik év, a negyedik év és a posztgraduális hallgatók London Kensington-ban, London egyik legszebb lakóövezetében, London központjában járnak. A St Albans utca fő atlantiai házától 2 percnyi sétára található épületek minden szükséges felszerelést biztosítanak a házi tantermekből, a pc laboratóriumokból, a könyvtárból, az étkezőből és az egyetemi irodákból.

A Kensington-campus számos látogató diákot szervez az Egyesült Államokból és más országokból, akik félévben vagy egy évet töltenek Londonban. A diákok választhatják, hogy az egyetemi épületek, vagy az egyetem kívüli házban élnek. A Royal Albert Hall, amely koncertjeiről híres, a Királyi Tudományos és Művészeti Főiskolák, a Victoria és Albert Múzeum, a Természettudományi Múzeum, a Geológiai Múzeum és számos mozi, az ikonikus Hyde Park és egy buzzling high Street sok kávézóval, étteremmel, klubokkal és áruházakkal.

District és Piccadilly metró összeköttetések Richmond vagy Kensington a város többi részével. A Victoria, a Paddington és a Waterloo állomások gyakori vasúti szolgáltatása összeköti Önt az Egyesült Királyság többi részével és Európával. Mind a Heathrow, mind a Gatwick repülőtér könnyen megközelíthető.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

Richmond The American International University in London

A BA-diploma a Fashion Management és Marketing szabott, hogy a diákok a legújabb információkat a divat és a kiskereskedelmi vállalkozások. Ez a program lehetővé teszi a d ... [+]

A BA-diploma a Fashion Management és Marketing szabott, hogy a diákok a legújabb információkat a divat és a kiskereskedelmi vállalkozások. Ez a program lehetővé teszi a diákok számára, hogy erős tudás és szakértelem szert más területeken, mint a számvitel, a pénzügyek, a marketing és a műveletek alkalmazott divatirányítás.

Az oklevél a diákok tudatosságát és a know-how-t az érintett piaci / fogyasztói kutatások és az előrejelzett tendenciák lefolytatásához nyújtja. Ezenkívül a hallgatók számára biztosítja a szükséges eszközöket ahhoz, hogy betekintést nyerhessen a fogyasztói és a divatvásárló viselkedésébe.

Funkcionális területeken kínálunk tanfolyamokat, mint a divatkommunikáció, a divatboltok... [-]

Egyesült Királyság Richmond
Január 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Richmond The American International University in London

A Film Tanulmányi Fokozat egy élénk, interdiszciplináris program, amely a film, többek között a televízió és az új média történelmi, kritikai és elméleti megközelítéseire ... [+]

A Film Tanulmányi Fokozat egy élénk, interdiszciplináris program, amely a film, többek között a televízió és az új média történelmi, kritikai és elméleti megközelítéseire összpontosít. Bizonyos nemzeti és nemzetközi példák alapos elemzésével, valamint a film, a harmadik világ / posztkoloniális film és a különféle témák (beleértve a nemet, a horror, a fantázia és a sci-fi) történetének különös hangsúlyt fektetve az érettség a történelmi, művészeti és kulturális szempontokat, amelyek a filmgyártásba kerülnek. Az oklevél erős technikai és gyakorlati elemei kiegészítik az elméleti komponenseket, olyan témákkal, mint például a videotermelés, a színjátszás és forgatókönyvírás, valamint a dokumentumfilm-készítés. Így az oklevél interdiszciplináris és multimédiás megközelítést biztosít, elméleti tudást adva a gyakorlati képzés erős elemeivel. Választható tanfolyamai lehetővé teszik a diákok számára, hogy globális tudatosságot hozzanak létre a filmről és a kapcsolódó médiáról a bölcsészettudományi hagyomány keretein belül. Egy kiskorú a médiatermelésben mélységet adhat a választóknak.... [-]

Egyesült Királyság Richmond
Január 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Richmond The American International University in London

A BA a közgazdaságtan célja, hogy fejlessze a hallgatók készségét elemezni a gazdasági kérdések és kezelni azokat a kihívásokat, amelyek nemzeti és nemzetközi jelentőségg ... [+]

A BA a közgazdaságtan célja, hogy fejlessze a hallgatók készségét elemezni a gazdasági kérdések és kezelni azokat a kihívásokat, amelyek nemzeti és nemzetközi jelentőséggel bírnak. A program a hallgatók számára világos, holisztikus megértést a gazdasági elvek, fogalmak és ötletek belül tágabb keretein belül a társadalmi és politikai környezetben.

A program lehetővé teszi a diákok számára, hogy megértsék és alkalmazzák az adat- és bizonyítékgyűjtés folyamatát, beleértve az anyag szervezését, elemzését és bemutatását. Azt is biztosítja a diákok számára, hogy világosan megértsék a gazdasági rendszereket, hogy elvont fogalmak legyenek valódi problémákhoz, amelyek közül néhány a gazdaságpolitikai kérdéseket is magában foglalja.... [-]

Egyesült Királyság Richmond
Január 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Richmond The American International University in London

A Marketing program átfogó ismereteket nyújt a globális vállalatok dinamikus és gyorsan fejlődő marketingjével kapcsolatos problémákról, elméletekről és munkamódszerekről ... [+]

A Marketing program átfogó ismereteket nyújt a globális vállalatok dinamikus és gyorsan fejlődő marketingjével kapcsolatos problémákról, elméletekről és munkamódszerekről.

Ez a program ideális azoknak a hallgatóknak, akik mélyreható ismereteket és kulcskompetenciákat kívánnak elsajátítani, hogy azonosítsák a vállalatokon és a vállalatokon belüli kulcsfontosságú értékteremtési javaslatokat, a vállalat növekedésének vezetőit, a piac hosszú távú élettartamát és jövedelmezőségét marketing szempontból, valamint az ügyfelek igényeit befolyásoló kulcselemeket és a hűség az idő múlásával. A hosszú távú befolyásolókat ezután tanulmányozzák és értelmezik úgy, hogy a kínált cégek (termékei és szolgáltatásai) legmegfelelőbb felhasználását a lehető legnagyobb profitra fordítsák. A marketing fő elemei a reklámozás, a menedzsment, a márkázás, az e-kereskedelem, a fogyasztói magatartás, a piackutatás és a marketingstratégia, valamint a szociális média menedzsment kurzusai, amelyek kiterjedt tudással és speciális marketing szakértelemmel foglalkoznak.... [-]

Egyesült Királyság Richmond
Január 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Richmond The American International University in London

Azok a hallgatók, akik a marketingkommunikáció és a közkiadások szakirányú továbbképzését folytatják a kommunikáció területén, megtanulják, hogyan vonják be a közönséget ... [+]

Azok a hallgatók, akik a marketingkommunikáció és a közkiadások szakirányú továbbképzését folytatják a kommunikáció területén, megtanulják, hogyan vonják be a közönséget a különböző csatornákon, médiumokon és vizsgálják meg a marketingkommunikáció és az üzleti kapcsolatok és az üzleti kapcsolatok közötti kapcsolatot. Ennek a programnak a célja, hogy felkészítse a tanulókat arra, hogy a technológián alapuló és a fogyasztókra összpontosító vállalkozásokon belül dolgozzanak a világon.

Ez az oklevél interdiszciplináris, multimédiás megközelítést biztosít a kommunikáció tanulmányozásához az elmélet és a későbbi gyakorlatok tanulmányozása révén. A kommunikációs fokozat első két évében a diákok ugyanazon alapvető kurzusokat vesznek részt a három rendelkezésre álló tudományágban. A harmadik és negyedik évben a diákok a marketing kommunikációra specializálódtak... [-]

Egyesült Királyság Richmond
Január 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Richmond The American International University in London

A BA művészettörténete ... [+]

A BA művészettörténete A programnak három fő célja van:

Ismertesse a hallgatókat a legfontosabb befolyásoló tényezőkre, elméletekre, módszerekre és kortárs művészeti mozgalmakra, valamint az átfogó művészettörténetreFejlessze el a vizuális művészetek és kultúrák szerepének értékelését ma releváns fogalmi kereteken keresztülFedezzen fel számos nyugati és nem nyugati művészeti és vizuális kultúrát, az ókortól kezdve a jelenig

Ez a három célt kiegészíti a szakmai gyakorlat erős eleme, amely lehetőséget nyújt a vizuális művészeti intézményekben és a kreatív kulturális iparágakban való karriert keresni. A program különös hangsúlyt fektet a kultúrák művészetére és vizuális gyakorlására. Azok a hallgatók, akik ezt a diplomát folytatják, készen vagy arra, hogy tovább folytassák a posztgraduális tanulmányokat, vagy részt vegyenek a szakmai programban, képesek legyenek karrierlehetővé tenni a képzőművészeti intézményekben és a kreatív kulturális iparágakban.... [-]

Egyesült Királyság Richmond
Január 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Richmond The American International University in London

A nemzetközi kapcsolatok BA diplomája felkészíti a diákokat karriert nemzetközi szervezetek, üzleti, pénzügyek, kormányzati intézmények, ügynökségek és a média számára. A ... [+]

A nemzetközi kapcsolatok BA diplomája felkészíti a diákokat karriert nemzetközi szervezetek, üzleti, pénzügyek, kormányzati intézmények, ügynökségek és a média számára. A kozmopolita egyének, akik stratégiai megközelítéssel és a kortárs politikai kérdésekkel kapcsolatos erős tudatossággal rendelkeznek, lehetőséget kapnak kiterjedt készségük bővítésére.

Ez az oklevél specifikus tudást nyújt három fő területről: a nemzetközi kapcsolatok elméletéről és koncepcióiról, a globális intézményekről és a nemzetközi ügyekről szóló kortárs kérdésekről. A diákok választhatnak a választék közül választhatnak, amelyek számos témát lefednek nemzeti, regionális és globális környezetben. A programunk célja, hogy szakértelmét kínálja, ahogy halad a diploma, a fő érdeklődési területének megfelelően.... [-]

Egyesült Királyság Richmond
Január 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Richmond The American International University in London

A Political Science diplomát a hallgatók a tudomány három fő területéről ismerik: politikai gondolkodás, politikai rendszerek és közpolitika. A politikatudományt olyan mó ... [+]

A Political Science diplomát a hallgatók a tudomány három fő területéről ismerik: politikai gondolkodás, politikai rendszerek és közpolitika. A politikatudományt olyan módszerek segítségével tanítják, amelyek tükrözik a nemzetközi hallgatói testületet, miközben a legfejlettebb technológiákat alkalmazzák. A politikai ideológiák, elméletek és ötletek tanulmányozása kiegyensúlyozott a politikai döntéshozatal gyakorlati tanulmányozásán keresztül számos témában és témakörben, valamint politikai folyamatokban számos államban és térségben. A diákok széles körű tanulmányt folytatnak a politikai gondolkodókról és elméletekről, miközben közvetlen gyakorlatias gyakorlati kérdésekkel foglalkoznak számos különböző nemzeti és regionális környezetben. Például a British Politics kurzus részben a parlamentházakban tanít. Az oklevél elismeri a politikai, gazdasági és politikai folyamatok nemzetközi dimenzióját is, és biztosítja a diákok számára a fejlődő világ politikájának ismeretét. A diákok kidolgozzák a társadalomtudományok módszertani és technikai készségeit, felhasználva az új technológiákat és gyakorlatokat. A tanfolyamok azt is biztosítják, hogy más nagy kiadók hallgatói is megismerjék a Politikai Tudományt, hogy segítsenek a kiválasztott területek politikai dimenzióinak megfogalmazásában. A program hátteret biztosít a további posztgraduális tanulmányok és a jövőbeli pályafutások számára, beleértve a kormányban, a nemzetközi szervezetekben, a vállalkozásokban, a pénzügyekben és a médiában végzett munkát. A hallgatók számos választható kurzust választanak a nemzeti, regionális és globalizációs tanulmányokban, vagy foglalkoznak a kortárs érdeklődésre számot tartó tematikus területekkel, lehetővé téve a diákok érdeklődésének megfelelő szakosodást.... [-]

Egyesült Királyság Richmond
Január 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Richmond The American International University in London

A British Psychological Society (BPS) által akkreditált pszichológiai szakirány a pszichológiai tudományok, mint a fejlődés, a nyelv, a fenomenológia, a személyiségelméle ... [+]

A British Psychological Society (BPS) által akkreditált pszichológiai szakirány a pszichológiai tudományok, mint a fejlődés, a nyelv, a fenomenológia, a személyiségelmélet

A pszichológia hallgatók képesek lesznek az elméleti perspektívák bevonására empirikus eredményekkel, különböző kutatási módszerekkel és pszichológiai elvek alkalmazására olyan szakmai környezetben, mint az oktatási, klinikai, tanácsadási és jogi.

Ennek a programnak a legfontosabb öt okaA BPS akkreditáció lehetővé teszi a Richmond Pszichológia hallgatók számára, hogy megszerezzék a Társaság diplomával és / vagy Chartered tagságát, és hozzáférjenek a legszélesebb körű képzési, fejlesztési és foglalkoztatási lehetőségekhez.Felajánlja az elméletek gyakorlati alkalmazását az alábbi szakterületek egyikén: tanácsadás, klinikai, jogi, törvényszéki tudomány.Tudományos betekintést nyújt az olyan emberi és szervezeti viselkedésbe, amely átvihető olyan területekre, mint az idegtudomány, a jog, a menedzsment, a HR és a marketingkutatás.Kísérleti kutatási projektek végrehajtása az új Pszichológiai Laboratóriumban, kvalitatív és kvantitatív kutatások elvégzése mellett.Felkészíteni a hallgatókat a további tanulmányok és / vagy alkalmazott szakmai képzés elvégzéséhez szükséges készségekkel.Miután végzett... [-]
Egyesült Királyság Richmond
Január 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Richmond The American International University in London

A BA Finance and Investments program felveszi a diákokat a készségekkel és ismeretekkel ahhoz, hogy számos izgalmas pályára lépjen a Bank, a Vállalati Pénzügy, az Alapkez ... [+]

A BA Finance and Investments program felveszi a diákokat a készségekkel és ismeretekkel ahhoz, hogy számos izgalmas pályára lépjen a Bank, a Vállalati Pénzügy, az Alapkezelés és a Nemzetközi Pénzügy területén. A diplomamunka a Pénzügyi Számvitel, a Vállalati Pénzügy és a Beruházáskezelés kulcsfontosságú területeire terjed ki. Ez a képzési program lehetővé teszi diákaink számára, hogy válaszoljanak a keresett diplomások tudás és készségek vezetnek vagy pénzügyileg irányítják szervezetek, a családi vállalkozásokat a globális vállalatok, illetve a foglalkoztatás biztosítása a pénzügyi és banki világban.

A hallgatók szilárd alapot nyernek az üzleti, számviteli és közgazdasági alapokhoz az információs technológiával, valamint a pénzügyi koncepciók és megfontolások világos pénzügyi környezetben való megértésében. A program magában foglalja azokat a kulcsfontosságú területeket, amelyek elengedhetetlenek a pénzügyi ágazat számára, mint például: egyesülések, szabályozás és származékok. A mélyreható hangsúlyt a pénzügyi és befektetési eszközök alkalmazására szánják, mint például a kockázatmérés és -kezelés, az eszközárak, a tőke költsége, az árfolyam meghatározása, a pénzügyi modellezés és az ökonometriai tesztelés. A diákok szabják meg a diplomát speciális lehetőségek a Származékok, a nemzetközi pénzügyek és a vagyonkezelés. A szakképzettség megszerzésének lehetősége mellett az oklevél célja, hogy a versenyképes iparágban globális munkaadók által megkövetelt erős készségeket és kulcsfontosságú eszközöket készítsen a diplomások számára.... [-]

Egyesült Királyság Richmond
Január 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Richmond The American International University in London

Az International Business elsősorban az emberi erőforrásokat kezelő gyakorlati üzleti készségek fejlesztésére összpontosít, elemzi és leküzdik az üzleti kihívásokat, és a ... [+]

Az International Business elsősorban az emberi erőforrásokat kezelő gyakorlati üzleti készségek fejlesztésére összpontosít, elemzi és leküzdik az üzleti kihívásokat, és alkalmazkodik az üzleti modellhez egy versenyképes globális piacon. Készen állsz arra, hogy nemzetközi szervezetekben a stratégiai megközelítés és a karriered vezetése kiváló legyen.

Mivel a pénzügyek, a társadalmi-gazdasági tényezők, a politika, a földrajz, a nyelv és a kultúra alakítják és befolyásolják az üzleti tevékenységet, megszerzi a tudást és a készségeket, hogy figyelembe vegye ezeket a szempontokat, és alkalmazza a megfelelő üzleti stratégiát egy nemzetközi piacon.... [-]

Egyesült Királyság Richmond
Január 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Richmond The American International University in London

A BSc Számviteli és Pénzügyi program elsősorban azoknak a hallgatóknak készült, akik érdeklődnek a könyveléshez vagy a szakmai számviteli végzettség megszerzéséhez a karr ... [+]

A BSc Számviteli és Pénzügyi program elsősorban azoknak a hallgatóknak készült, akik érdeklődnek a könyveléshez vagy a szakmai számviteli végzettség megszerzéséhez a karrierjük kezdetén. A hallgatók elnyerik a számviteli és pénzügyi elméleti és gyakorlati tudást, és megtanulják megérteni a menedzsment koncepciókat egy nemzetközi üzleti környezetben.

Ez a program túllép a számviteli és pénzügyi elvi és kvantitatív technikákon. Számos diszciplínából, például statisztikából, közgazdaságtanból, törvényekből és információtechnológiából származik, hogy valóban megértse a területet. Egy általános üzleti és menedzsment maggal, ez a fok nem csak lehetővé teszi, hogy folytassa karrierjét számviteli és pénzügyi, hanem a megfelelő vezetői területeken is.... [-]

Egyesült Királyság Richmond
Január 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Kensington Campus
Richmond Hill Campus