Hivatalos Leírás

LETÖLTÉS PROSPECTUS

Tanulmányok a Regent College London

A Regent College Higher Education az iparági felsőoktatás vezető szolgáltatója. Sokoldalú közösség vagyunk, amely aktívan részt vesz a tanulás és az oktatás előmozdításában. A tanulás és a kölcsönhatás izgalmas idejét egy olyan környezetben fogja tapasztalni, amely a diákok legjobbjait kívánja felhívni, és amelyet minden szinten támogatott szakemberek támogatnak, akik mindig először helyezik a diákokat!

 • HND kurzusok, főiskolai végzettség és felsőfokú végzettség
 • Öt London egyetem
 • Nap, este és hétvégi osztályok
 • Diákhitelek
 • Gondolkodás karakterre (TiC): Ingyenes személyes és szakmai program

115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Öt London egyetem: Wembley, Kingsbury, Harrow, Southall és London.

A Wembley, Kingsbury, Harrow, Southall és London egyetemeivel a Regent College Higher Education egy barátságos kollégium, amely a hagyományos akadémiai erényeket és kemény munkát szolgálja.

A főiskolának hatalmas tapasztalata van az összes képességű és minden háttérrel rendelkező diákok önálló oktatásának biztosításában. A Főiskola sikere a magasan képzett tapasztalt tanárok és értékelők, a kiváló oktatórendszerek, az egyéni figyelem az interaktív osztályokban, az előrehaladás gondos figyelemmel kísérése és a kiváló hallgatói jólét és a lelkipásztori gondozás.

A Felsőoktatási Főiskolaként azért vagyunk itt, hogy gondoskodjunk arról, hogy minden tanulónk gondoskodjon arról, hogy minden diákunk megkapja a szükséges oktatást és támogatást.

113991_pexels-photo-933964.jpeg

Küldetésünk

Küldetésünk: „Az oktatás vége karakter”

Céljaink és törekvéseink:

Akadémiai
 • Hogy minden hallgató teljesíti az akadémiai lehetőségeit.
 • Hogy a tanárok és a diákok akadémiai kiválóságot érjenek el.
 • Hogy a diákok egyénileg és másokkal együtt szeressék a tanulást, és széles körű tanulási készségeket szerezzenek.
 • Hogy olyan környezetet teremtsünk, amelyben a diákok magabiztosak a képességeikben és egyre inkább készen állnak arra, hogy felelősséget vállaljanak saját tanulásukért.
Pásztori
 • Hogy minden tanuló kiváló lelkipásztori ellátást kapjon a tolerancia és a kölcsönös tisztelet elve szerint.
 • Hogy minden tanuló olyan kapcsolatot alakítson ki a társaikkal, amely felkészíti őket a főiskolai életre.
 • Hogy minden tanuló felelősséget és önfegyelmet szerez.
 • Az, hogy minden diák sokféle lehetőséget kínál a vezetés és a felelősség terén.
Személyes és társadalmi fejlődés
 • Ahhoz, hogy diákjaink egy átfogó személyes és társadalmi nevelésből részesüljenek, ami segít nekik boldog és teljes életet élni.
Tanórán kívüli tevékenység
 • Hogy minden hallgató felismerje és fejleszti saját készségeit és érdekeit a főiskolában a jövőre való felkészülés során.
 • Ezt mindenki számára lehetővé teszi a személyes célok eléréséhez és teljesítéséhez a saját törekvéseiknek megfelelő módon.
Tábornok
 • Hogy a diákjaink erkölcsi, lelki és esztétikai tudatosságot teremtsenek, ami a körülöttük lévő világra fogékonyvá teszi őket, a saját és más kultúráink legfontosabb elképzeléseinek tükröződésével és nyitottságával jár.
Személyzet
 • Az, hogy a főiskola elismeri személyzetének fontosságát a fenti célok elérésében, és mint jó munkáltató vállalja, hogy megfelelő támogatást nyújt nekik, mint például a szakmai továbbképzés, a személyzet felülvizsgálata és fejlesztése.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Miért válasszon minket?

 • Progressziós lehetőségek
 • Tanácsadás és támogatás - Diákhitelek és UCAS alkalmazások
 • 18 éves oktatás sikere
 • Reggel, este
 • Nagyon tapasztalt oktatók - Kis osztályméretek
 • Gyakorlati tréningek - Szabadtéri kirándulások, vendég előadások, ipari előadások
 • Foglalkoztathatósági készségek és szakmai tanácsadás
 • Campusok Wembley-ben, Kingsbury-ben, Harrow-ban, Southall-ban és Londonban.
 • Gondolkodás a karakterre (TiC): Ingyenes Személyes és Szakmai Fejlesztési Program, amelynek célja a nagyobb gondolkodás, a magasabb célok elérése és az álmaid elérése.
 • Ezüst státusz a kormány tanítási kiválósági keretrendszerében (TEF)
 • A hallgatói elégedettség 90% -a az NSS-ben 2018-ban
 • Külső érvényesítés a minőségbiztosítási ügynökségtől
 • Erős kapcsolatok a munkáltatókkal
 • Modern egyetemek kiváló létesítményekkel
 • Erős tudományos partnerségek

111577_pexels-photo-1152500.jpeg

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

Regent College London

A BA (Hons) üzleti menedzsment program célja, hogy fejlessze a tanulókat képzett és képzett vezetőkké, amint azt a mai munkaerőpiac igényli. Ez a diplomamunka a diplomás ... [+]

LETÖLTÉS PROSPECTUS

A BA (Hons) üzleti menedzsment program célja, hogy fejlessze a tanulókat képzett és képzett vezetőkké, amint azt a mai munkaerőpiac igényli. Ez a diplomamunka a diplomás piacon szétválasztja. A kurzus során élő projekteket fogsz dolgozni, amelyek valódi üzleti és iparági élményt nyújtanak. Biztosítottuk továbbá, hogy számos modulunk a modern technológiai kérdéseket fedi le az üzleti életben, a jövőbeni korszerű üzleti környezetben.

A diákok különböző okokból és különböző tudományágakkal foglalkoznak. Ennek eredményeképpen ez a program a tudás és a készségek széles skáláját kínálja, így karrierjét bármilyen szakmai vállalkozással kapcsolatos tevékenységben folytathatja, mint például a műveletek és szolgáltatások menedzsmentje, az ügyfelek kezelése, a projektmenedzsment vagy a kiskereskedelmi menedzsment. Miután befejezte a programot az előírt szinten, javasoljuk, hogy haladjon tovább a mesterképzésben.... [-]

Egyesült Királyság London
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Regent College London

A BA (Hons) üzleti menedzsment fokozatot (Top-up) úgy tervezték meg, hogy a tudás és a gyakorlati megértés a munkaadók számára a mai állandóan változó üzleti környezetben ... [+]

LETÖLTÉS PROSPECTUS

Mit tartalmaz a feltöltési fokozat?

A BA (Hons) üzleti menedzsment fokozatot (Top-up) úgy tervezték meg, hogy a tudás és a gyakorlati megértés a munkaadók számára a mai állandóan változó üzleti környezetben megtalálható legyen. Meg fogja vizsgálni a kulcsfontosságú témákat, beleértve a vezetést, az innovációt, a marketinget és a változásokat - az iparág gyorsan változó üzleti világában.

Akár az a törekvés, hogy vezető szerepet töltsön be egy nagy szervezetben, vagy előmozdítsa saját vállalkozásának sikerét, ez a kurzus a korábbi üzleti tevékenységeire épül, és a következő szintre veszi a betekintést és megértést. A gyakorlati alkalmazás és az üzleti célú felmérések révén fejleszteni fogja a készségek és a tudás, amit azonnal alkalmazni tud a valós világban.... [-]

Egyesült Királyság London
Szeptember 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Regent College London

A BA (Hons) üzleti menedzsment fokozata az Alapítvány Évével lehetővé teszi, hogy fejlessze tanulmányi készségeit, és bizalmat építsen az akadémiai képességei iránt, mikö ... [+]

LETÖLTÉS PROSPECTUS

Mi a BA (Hons) üzleti menedzsment diploma?

A BA (Hons) üzleti menedzsment fokozata az Alapítvány Évével lehetővé teszi, hogy fejlessze tanulmányi készségeit, és bizalmat építsen az akadémiai képességei iránt, miközben azonosítja saját erősségeit és fejlesztési szükségleteit az egyetemi képzésre való előrehaladásra. A modulok közül kettő lehetővé teszi, hogy fejlessze általános tanulmányi készségeit és a foglalkoztathatósági képességeit. A másik két modul arra törekszik, hogy felkészítse Önt a szakképzettségre és a megértésre, ami szükséges a 4. szintű üzleti képesítéshez (első fokozat).

Azok a hallgatók, akik nem rendelkeznek az angol nyelv és a matematika szükséges szintjével az alapfokú képzésre, továbbra is beiratkozhatnak, ha kiegészítjük a második ülésen mind a angol, mind a matematika szintjét.... [-]

Egyesült Királyság London
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Regent College London

A BA (Hons) Üzleti Vállalkozói Top-up-nál meg fogja vizsgálni, hogyan lehet gyakorlati szempontból építeni és kezelni a vállalkozásokat, lehetővé téve a vállalkozói szell ... [+]

LETÖLTÉS PROSPECTUS

Az üzleti életben való részvétel soha nem volt annyira izgalmas és jutalmazó; a vállalkozók képesek különböző üzleti tudományterületeken dolgozni. Az iparágakra, a kis- és középvállalkozásokkal való konzultációra, illetve a vállalkozások létrehozására való képessége, hogy képesek vagyunk dinamikus környezetben meghozni az illetékes döntéseket, ideális pozícióba hozza az üzleti sikereket.

A vállalkozásoknak folyamatosan alkalmazkodniuk kell a jelenlegi üzleti környezethez. Soha több olyan szervezetnek sem volt szüksége a vállalkozói készséggel rendelkező egyénekre, akik kreatívan oldották meg a problémákat és kiküszöbölték a mai üzleti kihívásokat.... [-]

Egyesült Királyság London Harrow
Szeptember 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Regent College London

BSc (Hons) Egészségügyi és Társadalomtudományi Kar kiváló lehetőséget nyújt a tanulási tapasztalatok személyre szabására a személyes, tudományos és karrier célok elérése ... [+]

LETÖLTÉS PROSPECTUS

Mi az a BSc (Hons) Egészségügyi és Társadalomtudományi fokozat?

BSc (Hons) Egészségügyi és Társadalomtudományi Kar kiváló lehetőséget nyújt a tanulási tapasztalatok személyre szabására a személyes, tudományos és karrier célok elérése érdekében. A diplomások értékes gyakorlati tapasztalattal, speciális képzettséggel rendelkeznek a munkahelyi képzéshez és a foglalkoztatási potenciál növeléséhez.

Az interdiszciplináris program sokféle tudományterületre épül, mint például a közrend, a pszichológia, a kriminológia, a kommunikációs tanulmányok, a közegészségügy, a közgazdaságtan, a gyakorlati tudomány, az emberi teljesítmény, a nyelvészet, a politikai tudomány, a pszichológia és a szociológia. Kritikusan megérti az egészségügyi és szociális gondozási politikát, az elméletet és a gyakorlatot, és megértette, hogy a bonyolult csoportok és társadalmak hogyan hatnak egymásra és változásra.... [-]

Egyesült Királyság London
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Regent College London

BSc (Hons) Egészségügyi és Társadalomtudományi fokozat célja az egészség jövőjének irányítására irányuló törekvésed fejlesztése; szabadidős és szociális ellátási szolgált ... [+]

LETÖLTÉS PROSPECTUS

Mi az a BSc (Hons) Egészségügyi és Társadalomtudományi fokozat?

Az egészség tanulmányozása a társadalomtudományok szempontjából nagy hangsúlyt fektetett az emberek életmódjával, az egyéni választásokkal, az ökológiai tényezőkkel és a kormányzati döntésekkel kapcsolatos betegségek növekvő arányával.

BSc (Hons) Egészségügyi és Társadalomtudományi fokozat célja az egészség jövőjének irányítására irányuló törekvésed fejlesztése; szabadidős és szociális ellátási szolgáltatások egy kellemes, akadémiai tapasztalattal egy együttműködő és támogató környezetben.

A hallgatóközpontú tanfolyam négy tanévre terjed ki, ideértve az alapítvány évét, ahol a tudományos ismereteket ápolják, önbizalmat építenek, és felismerik a tanulást, hogy felkészüljenek az alapképzésre.... [-]

Egyesült Királyság London
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
Wembley Campus, Madison House, 24-28 London Road
HA9 7EX Wembley, England, Egyesült Királyság
Address
Kingsbury Campus, Masons House, 1-3 Valley Drive
NW9 9NG London, England, Egyesült Királyság
Address
Southall Campus, 39-47 High Street, Southall
UB1 3HF London, England, Egyesült Királyság
Address
Harrow Campus, Carmine Court, 202 Imperial Drive
HA2 7HG Harrow, England, Egyesült Királyság
Address
London Campus, 153 Great Titchfield Street, Fitzrovia
W1W 5BD London, England, Egyesült Királyság