Plymouth College of Art

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kik vagyunk

Az 1856-ban alapított Plymouth College of Art egy művészeti iskola, amelyet művészek és tervezők vezetnek a művészek és a tervezők számára.

Olyan dinamikus, multidiszciplináris alkotók és gondolkodók közösségének otthona vagyunk, akiknek a készítés ugyanolyan fontos, mint az olvasás és írás, és ahol a tanulás célja elválaszthatatlan az életed életétől. Hely a dolgok készítéséhez és a dolgok megtörténéséhez. A változásért.

Amit hisszünk: Élő. Tedd. Folytasd a teremtést

Hisszük, hogy a kortárs művészet gyakorlatában az életminőség magas színvonalú oktatása a személyes, szakmai és kulturális átalakulás kreatív katalizátora.

A társadalmi igazságosság, a közösségi hatás és a társadalmi mobilitás révén, és a kreatív tanulás, a pedagógiai innováció révén, részét képezi a DNS-nek, és minden tevékenységünk középpontjában áll.

Biztosítunk egy platformot, egy tégelyt, egy olyan helyet, ahol az emberek összejönnek, új horizontot fedeznek fel, és áthatolják a kreatív gyakorlat határait.

Együtt képzeljük el, kísérletezzük, gondolkodjunk, tanuljunk, készítsünk dolgokat, és tegyük a dolgokat. Bármit is készítsen, bárhová is menjen, az utazás itt kezdődik, és soha nem áll meg.

Tíz javaslat

  • A készítés ugyanolyan fontos, mint az olvasás és írás, mint a tudomány és a matematika.
  • A készítés előtt tudni kell.
  • A művészet nem az életről szól, hanem az élésről.
  • A tanulás célja elválaszthatatlan az életed életétől.
  • A művészeti oktatásban a tanulónak nincs „tárgya”, amelyet elrejteni.
  • A céltudatos tanulás ügynökséget teremt, és nem függőséget teremt a tanulóban.
  • A tanulás területe felkínálja, vagy visszavonja a tanulás lehetőségét.
  • A tér nem tartalmazhat energiát, az energia teremti a teret.
  • Tanulóként, művészként személyazonossága a láthatáron fog megjelenni, nem pedig a határvonalatól.
  • Mi a javaslatod?

Helyeket kell tenni

Munkakörnyezetünket széles körben tekintik az anyagok, technológiák, folyamatok, gyakorlatok, művészeti formák és ötletek egyik leggazdagabb és legváltozatosabb ökoszisztémájának, amelyeket művészeti főiskola formájában talál.

Abban az időben, amikor mások szűkítik a tanulási környezetük hatókörét és ökológiáját, komoly befektetéseket tettünk mind a digitális, mind az analóg dimenziókba - mert úgy gondoljuk, hogy a tanulás tere kínál, vagy visszavonja a tanulás lehetőségét.

Különbséget tenni

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy változtatni tudjunk mindenben, amit csinálunk.

Az Egyesült Királyságban a kreatív művészetek marginalizálására irányuló folyamatos törekvésre reagálva alapítottuk a Plymouth Kreatív Művészetek Iskoláját, és a Vörös Házot építettük egy olyan belvárosban, ahol jelentős társadalmi és gazdasági nélkülözés áll fenn. Együtt építjük a kreatív tanulás és gyakorlat fokozatos folytonosságát, kezdve a korai évektől kezdve a mester szintű posztgraduális tanulmányokon, kutatásokon és a szakmai gyakorlatig.

2016-ban a Plymouth College of Art az ország tizenöt felsőoktatási intézményébe sorolták, mivel a vezető testületekben a nők legmagasabb szintű tagsággal rendelkeznek.

"A valódi nevelés teljes célja az, hogy az embereket ... nem csak megtanulják, hanem a tudást is szeretik - nem csak igazságosak, hanem az éhezés és a szomjúság az igazságosság után."

- John Ruskin, A vadon élő olajbogyó korona: Négy előadás az iparról és a háborúról (1882)

A 2016/17-es években a Plymouth College of Art a Délkelet, Dél-Nyugat és London részéről a legmagasabb 21% -nál fiatalabb teljes munkaidős belépők százaléka, akik először lépnek fel felsőoktatásba alacsony szintű körzetekből részvétel a felsőoktatásban.

2017-ben a szociális vállalkozás aranyjelet kaptuk a szisztematikus elkötelezettségért a közösség részvétele és a pozitív társadalmi változás előmozdítása iránt. És 2018-ban az Egyesült Királyság felsőoktatási intézményei közül az 5. osztályba kerültünk az osztályok egyenlősége és a felsőoktatáshoz való hozzáférés szempontjából.

2018-ban a Millfields Trustmal együttműködésben közösségi érdekű társaságként (CIC) alapítottunk egy divatgyártó vállalkozást, a Makers HQ-t, amelynek célja a közösség megújulásának elősegítése, a magasan képzett diplomások megtartásának fokozása és a déli divatgyártási ágazat újbóli felépítése. Nyugat.

138563_pexels-photo-2559741.jpeg

Plymouth: A kreativitás városa

A Plymouth Devon partján, Anglia délnyugati részén fekszik, Nagy-Britannia óceánvárosa. Egy gyönyörű vízpartdal és kikötőjével, amely magában foglalja a szeretettel felújított 1935-es Art Deco repülőtéret és rengeteg lenyűgöző környező vidéket, virágzó városunk gazdag inspirációt kínál az élénk kultúra és világszínvonalú rendezvények mellett több mint 35 000 hallgató számára.

Van valami különleges abban, ahogyan a zene, a művészet és a film összeolvad Plymouthban. És aktívan részt veszünk egy nemzedékek közötti helymeghatározási projektben, amely átalakítja a várost a képzőművészet regionális fővárosává - ez tükröződik a Művészeti Tanács Anglia beruházásaiban.

A kortárs művészeti helyszínek, mint például a KARST, innovatív kortárs művészeti kiállításokat és rezidenciákat kínálnak, míg a főiskola saját, jól megalapozott Galériánkat és a Plymouth Arts Cinema mozit, egy független arthouse mozit rendez fel.

Olyan élő zenés helyszíneket talál, ahol helyi és turnézó zenekarok találhatók, valamint a város minden tájáról indulhatnak a DIY kreatív közösségek és a közösségi érdekű társaságok. A Devonport 7,2 millió font értékű Market Hall regenerációs projektje, amelyet a Real Ideas Organization vezet, célja a digitális művészeti központ létrehozása a művészetek, a közösségi tevékenységek és a vállalkozások számára, munkahelyeket és lehetőségeket teremtve.

A város nagyobb kiállításoknak ad otthont, beleértve a British Art Show 7-et (a British Art Show 9-et 2021-ben visszatérnek Plymouthba), a We People People The Work, a Lázadó Filmfesztivál és az Atlanti Projekt, és nemzetközileg elismert művészeket hoz be, beleértve Ryoji Ikeda , Postcommodity kollektív, Ciara Phillips és Matt Stokes a városba, speciálisan megrendelve, helyspecifikus installációkkal.

A város nagyon kedvelt kreatív terei mellett a közelmúltban számos új művészeti és vállalkozói központ alakult ki.

A doboz Plymouth múzeumának és városi levéltárának új otthona, 40 millió font értékű újjáépítéssel, amely 2020-ban nyílik meg, hét nagyszabású állandó galériával, ideértve a Délnyugati Film- és Televíziós Archívum gyűjteményeit is.

Időközben a Plymouth történelmi Royal William Yardjában található Ocean Studios együttműködési lehetőségeket, rezidenciákat és szabadtéri műhelyeket kínál, és már rengeteg kreatív, független vállalkozásnak ad otthont - a képernyőnyomtatás műhelyétől a kortárs ékszerészekig.

Plymouth művészi szelleme ragyog a Theatre Royalban is, amely az Egyesült Királyság legnagyobb és leglátogatottabb regionális produkciós színháza. A színházhoz fűződő kapcsolatunk lehetőséget teremt az együttműködésre és az ipar tapasztalataira - ez jelenleg a helyszín a diplomázási ünnepségünknek.

A Plymouth Pavilions a zene és a komédia legnagyobb neveit vonzza le, és az egész város bekapcsolódik az MTV Presents Ocean City Sounds rendezőbe, egy éves zenei fesztiválra, amely a Clean Bandit, a Rudimental és a Charli XCX kedvelőit vonzza.

Plymouthon túl

Csak egy kőhajításnyira van Dél-Nyugat legszebb tengerpartja, a mocsár és az őskori erdők, valamint izgalmas kreatív csomópontok, ahol független üzleteket és kávézókat, kiállítási tereket és még sok minden mást fedezhet fel.

A közeli Totnes piacváros rendkívüli szüreti üzletek és eklektikus lemezboltok ad otthont - ez a tökéletes hely a piacok, galériák és vásárlások böngészéséhez.

Nicholas White díjnyertes fotós átvette Dartmoort a Plymouth College of Art végzett tanulmányai során.

Kevesebb, mint egy óra távolságra az Eden Projekt a világ legnagyobb beltéri esőerdője, és minden nyáron az Eden Sessions házigazdája, ahol a művészek, köztük Björk, Muse, Massive Attack és PJ Harvey intim show-kat játszottak ebben a lélegzetelállító környezetben.

Kicsit távolabb a Cornwallba, és megtalálja a St Ives kisvárost. A domboldalon fekvő és az Atlanti-óceánra néző St Ives otthona Tate St Ives, amely a város művészeti összeköttetéseit ünnepli, amely a viktoriánus idők óta a művészek célpontja. A városhoz társult nevek Mark Rothko-tól Barbara Hepworth-ig terjednek - kötelező látogatás, miközben a Plymouth College of Art tanul.

Mindig szeretjük a városunkat, de az utóbbi időben a szokásosnál még nagyobb zümmögés van a helyszínen. Gyere és derítsd ki magad.

Nemzetközi online nyílt esemény: Élet és tanulás az Egyesült Királyságban

20.09.20., 11.00–12.00

Mielőtt eldöntené, hol szeretne tanulni, és melyik tanfolyam a megfelelő az Ön számára, hasznos, ha részt vesz egy online eseményen, és valódi munkatársakkal és hallgatókkal beszél a lehetőségeiről. Ha nemzetközi hallgató vagy, kíváncsi, milyen az Egyesült Királyságban élni és tanulni, miért nem jöhet el a következő nemzetközi online nyílt rendezvényünkre: Élet és tanulás az Egyesült Királyságban, amelyre 2020. szeptember 16-án, szerdán 11.00-12.00 között kerül sor.

Csatlakozzon Dr. Mark Kerriganhez, a Tanítás, tanulás és fejlesztés igazgatónkhoz, valamint PhD hallgatóhoz, Cynthia Hart nemzetközi hallgatóhoz, aki a nemzetközi tanulmányi tapasztalatokat kutatja, miközben a nagy-óceáni City Plymouth-ban való élethez és tanuláshoz való alkalmazkodásról beszélgetnek. Nemzetközi hallgatóink a hallgatói létszám értékes részei, és gazdag kulturális, kreatív és akadémiai tapasztalatokból származnak, amikor velünk tanulnak.

A vízumkérelmektől az anyagi támogatásig és a nyelvi követelményekig - azért vagyunk itt, hogy támogassuk az utazást a kreatív tanulmányokig az Egyesült Királyságban. Tájékozódjon Plymouth (az Egyesült Királyság egyik legbiztonságosabb városa) életéről, helyi kultúránkról és örökségünkről, szálláslehetőségeinkről és a rendelkezésre álló támogatásról, amely segít beilleszkedni új környezetébe.

Örömmel fogadjuk a bejelentkezéseket, de az esemény lehető legjobb kihasználása és e-mailben történő további információk érdekében javasoljuk, hogy előre foglalja le a helyét . A beszélgetéshez való csatlakozáshoz egyszerűen állítsa be számítógépét, táblagépét vagy mobiltelefonját, és kattintson az e-mailben megadott linkre és az alábbi ütemezésre.

Menetrend

Élő előadás | 11.00-11.40
Csatlakozzon felvételi és hallgatói támogató csapatunkhoz, ahol áttekintheti a Plymouth College of Art tanulmányait, a nemzetközi pályázati folyamatot és a gondolkodás és döntéshozók aktív, interdiszciplináris közösségén belüli tanulás lehetőségeit.

Kérdések és válaszok 11.40-12.00
Az élő bemutatót követően csapatunk készen áll megválaszolni a nemzetközi díjakat, vízumokat, az Egyesült Királyságba költözést és az ott élést érintő konkrét nemzetközi kérdéseket.

Jan kezdi

Ha művészeti, formatervezési, kézműves vagy digitális média diplomát fontolgat, és egy valóban globális, kreatív tanulók közösségének szeretne tagja lenni, csatlakozzon hozzánk 2021 januárjában, és indítsa el jövőjét a kreatív iparágakban.

BA (Hons) fokozatok

Örömmel jelentjük be, hogy a Plymouth College of Art számos BA (Hons) kreatív tanfolyamot kínál távoktatási szolgáltatásaink révén, 2021 januárjától kezdődően. , rugalmasságot biztosít a hallgatók számára tanulmányaik során, miközben közösségünk értékes része.

Ezek a hároméves kurzusok mindegyike közös távoktatással rendelkezik az első évben, miközben egy kiválasztott tantárgyra szakosodik, majd a második és harmadik évben eljut a névre keresztelt BA (Hons) díjainkra az Egyesült Királyság campusán, a Plymouth College of Art .

A januári kezdő fokozatok lehetővé teszik, hogy a tavaszi időszakban megkezdhesse tanulmányait, bárhonnan is települjön - legyen az Ázsia, Amerika, Európa vagy az Egyesült Királyság. A 2021. januári kezdet azoknak a jelentkezőknek felel meg, akik nem tudták megkezdeni a tanulmányokat 2020 szeptemberében, vagy távoli tanulással szeretnék csökkenteni a szállás vagy az átköltözés költségeit. Ezeknek a tanfolyamoknak a távoktatási eleme 2021 augusztusában fejeződik be, lehetővé téve egy rövid nyári szünetet mielőtt folytatódik közvetlenül a választott diploma második évére a belvárosi Plymouth Campuson, 2021. szeptember vége felé.

További információt itt talál.

Helyszínek

Plymouth

Address
Plymouth College of Art,
Tavistock Place

PL4 8AT Plymouth, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket