Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A School of Social Sciences Nottingham Trent Egyetem egy nagy és élénk tudományos közösség, amely széles skáláját kínálja a képesítések különböző tudományágak, beleértve a pszichológia, a kriminológia, a szociológia, a fiatalok, az egészségügy és a szociális ellátás, a politika, a nemzetközi kapcsolatok, az oktatás és a szociális munka. Mi egy szoros összetartó közösség, sok módon lehet részt venni a az iskola életében, hogy részt vegyen kutatási szemináriumok, hogy csatlakozik a pszichológia vagy Kriminológiai társadalmakban.

kiemelkedő oktatási

Célunk, hogy a legmagasabb minőségi oktatás és hogy felvértezzük Önt a készségeket, amelyek segítenek, hogy sikeres a karrierje. Diákjaink tanítják lelkes, elkötelezett és szakértő személyzet, sokan, akik részt vesznek az innovatív kutatási vagy publikált szerzők saját speciális területeken. Meg fogod tanulni kombinációja révén a hagyományos előadások és csoportos szemináriumok; és attól függően, hogy persze, akkor is lehetősége van arra, hogy vegyenek részt a vitában, előadások és csoportos megbeszélések. Mi is rendszeresen meghívja neves szakértők és szakemberek a kapcsolódó területeken, hogy jöjjön, és beszélni a diákok.

A kutatás során a csúcsra

Van egy megalapozott hírnevét a kiváló minőségű és a társadalmilag releváns kutatások. Kutatási tájékoztatja a tartalom a mi tanfolyamok, és biztosítja, hogy azok up-to-date, és fontos, hogy a diákok jövőbeli karrierjük.

Szakmailag elismert tanfolyamok

Sok tanfolyamok akkreditált hitelesített által elismert vagy a hozzájuk kapcsolódó szakmai szervezet. A graduális Pszichológia kurzusok A város Campus által akkreditált a Brit Pszichológiai Társaság (BPS), és a szociális munka során jóváhagyta az Egészségügyi és Szociális szakmák Tanács, feltéve, ha egy elismert diploma és a jövőbeni munkáltatók magabiztos, és képes diplomások.

Kiváló lehetőség

A School of Social Sciences található központjában NTU City Campus, széles körű lehetőségek célja, hogy segítsen az Excel. A nyílt hozzáférés számítógép is rendelkezésre áll, hogy a munka között előadások, és attól függően, hogy természetesen akkor is képes kihasználni a média suite és a bíróságok. Elkötelezett Pszichológia laboratóriumok közé egy egyetemi oktató laboratórium, és speciális kutatási laboratóriumok, beleértve a szem követők, motion capture laborok és £ 80,000 EEG rendszer.

Nyelvtanulás külföldön

Mi egy sor lehetőséget kínál a diákok külföldre, és átveheti az értékes nemzetközi tapasztalatokat, fokozzák életvezetési, és igazán látszanak, hogy a potenciális munkaadók. Kínálunk egy sor nemzetközi programokat, amelyek hossza változó, mind Európában, mind azon kívül is.

Sikeresek Társadalomtudományok

A diplomás irigylésre méltó múlttal folyik a megvalósítása sikeres karrier, valamint kínálunk speciális karrier-tanácsadás, hogy a diákok egész idejüket NTU. Támogatjuk a diákok, hogy fejlesszék a munkavállalási készségek és a terv a következő lépéseket annak érdekében, hogy maximalizálják a potenciális és megfelelnek a karrier célok.

Miért válassza Nottingham tanulni Társadalomtudományok?

Nottingham valóban egy diák város; két nagy egyetemek és 60.000 diák választja, hogy ez a haza. Bevásárló- a múzeumok, kávézók, sport-, zenei rendezvények és éjszakai; Nottingham mindenki számára tartogat valamit.

Büszkék vagyunk az erős kapcsolatok élvezzük csoportokkal és szervezetekkel és környékén Nottingham; re HMP Whatton a keret lakásszövetség mellett saját kutatási központok, mint például a Nottingham Centre for Children, fiatalok és családok. Nem csak ezek a linkek gazdagítják a tanulási tapasztalat, akkor is megadja a lehetőséget, hogy vegyenek részt, és a különbség, hogy az életét az egyének és csoportok a helyi közösségben.

Egyetemi szervezeti egységek:

Politika és nemzetközi kapcsolatok A személyzet a mi Tanszék Politika és nemzetközi kapcsolatok elismert nemzeti és nemzetközi szinten a kutatási tevékenység, a média hozzájárulás és tanácsadás, és szenvedélyesen fordítására ezt a szakértelmet az osztályterembe.

Pszichológia Pszichológia már felismerték annak tanítás kiválóság, ugyanakkor egy erős nemzeti és nemzetközi kutatási profilja.

A graduális kurzusokon a város Campus, posztgraduális pszichológia átalakítás tanfolyamok és mi MSc Törvényszéki Pszichológia mind akkreditált a Brit Pszichológiai Társaság.

Szociális Munka és Egészség A Szociális Munka Tanszék és Egészség összehozza a csapatot egy sor tudományos és szakmai háttérrel területén a szociális munka, a közegészségügy és a szociális ellátás.

A csapat törekszik kiváló mind tanításban és a kutatásban, miközben szoros munkakapcsolatban szervezetekkel.

Szociológia A Szociológia Tanszék tanfolyamokat a következő területeken: a szociológia, kriminológia, a fiatalok és a pályaorientáció.

Ezeken a területeken minden érintett gondolkodás kritikusan a szociális világ, amelyben élünk, és támogatására és védelmére emberek és a környezet között és azokon belül összetett és sokszínű környezetben.

Helyszínek

Nottingham

Address
Nottingham Trent University
50 Shakespeare Street

NG1 4FQ Nottingham, Anglia, Egyesült Királyság