Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A School of Social Sciences Nottingham Trent Egyetem egy nagy és élénk tudományos közösség, amely széles skáláját kínálja a képesítések különböző tudományágak, beleértve a pszichológia, a kriminológia, a szociológia, a fiatalok, az egészségügy és a szociális ellátás, a politika, a nemzetközi kapcsolatok, az oktatás és a szociális munka. Mi egy szoros összetartó közösség, sok módon lehet részt venni a az iskola életében, hogy részt vegyen kutatási szemináriumok, hogy csatlakozik a pszichológia vagy Kriminológiai társadalmakban.

kiemelkedő oktatási

Célunk, hogy a legmagasabb minőségi oktatás és hogy felvértezzük Önt a készségeket, amelyek segítenek, hogy sikeres a karrierje. Diákjaink tanítják lelkes, elkötelezett és szakértő személyzet, sokan, akik részt vesznek az innovatív kutatási vagy publikált szerzők saját speciális területeken. Meg fogod tanulni kombinációja révén a hagyományos előadások és csoportos szemináriumok; és attól függően, hogy persze, akkor is lehetősége van arra, hogy vegyenek részt a vitában, előadások és csoportos megbeszélések. Mi is rendszeresen meghívja neves szakértők és szakemberek a kapcsolódó területeken, hogy jöjjön, és beszélni a diákok.

A kutatás során a csúcsra

Van egy megalapozott hírnevét a kiváló minőségű és a társadalmilag releváns kutatások. Kutatási tájékoztatja a tartalom a mi tanfolyamok, és biztosítja, hogy azok up-to-date, és fontos, hogy a diákok jövőbeli karrierjük.

Szakmailag elismert tanfolyamok

Sok tanfolyamok akkreditált hitelesített által elismert vagy a hozzájuk kapcsolódó szakmai szervezet. A graduális Pszichológia kurzusok A város Campus által akkreditált a Brit Pszichológiai Társaság (BPS), és a szociális munka során jóváhagyta az Egészségügyi és Szociális szakmák Tanács, feltéve, ha egy elismert diploma és a jövőbeni munkáltatók magabiztos, és képes diplomások.

Kiváló lehetőség

A School of Social Sciences található központjában NTU City Campus, széles körű lehetőségek célja, hogy segítsen az Excel. A nyílt hozzáférés számítógép is rendelkezésre áll, hogy a munka között előadások, és attól függően, hogy természetesen akkor is képes kihasználni a média suite és a bíróságok. Elkötelezett Pszichológia laboratóriumok közé egy egyetemi oktató laboratórium, és speciális kutatási laboratóriumok, beleértve a szem követők, motion capture laborok és £ 80,000 EEG rendszer.

Nyelvtanulás külföldön

Mi egy sor lehetőséget kínál a diákok külföldre, és átveheti az értékes nemzetközi tapasztalatokat, fokozzák életvezetési, és igazán látszanak, hogy a potenciális munkaadók. Kínálunk egy sor nemzetközi programokat, amelyek hossza változó, mind Európában, mind azon kívül is.

Sikeresek Társadalomtudományok

A diplomás irigylésre méltó múlttal folyik a megvalósítása sikeres karrier, valamint kínálunk speciális karrier-tanácsadás, hogy a diákok egész idejüket NTU. Támogatjuk a diákok, hogy fejlesszék a munkavállalási készségek és a terv a következő lépéseket annak érdekében, hogy maximalizálják a potenciális és megfelelnek a karrier célok.

Miért válassza Nottingham tanulni Társadalomtudományok?

Nottingham valóban egy diák város; két nagy egyetemek és 60.000 diák választja, hogy ez a haza. Bevásárló- a múzeumok, kávézók, sport-, zenei rendezvények és éjszakai; Nottingham mindenki számára tartogat valamit.

Büszkék vagyunk az erős kapcsolatok élvezzük csoportokkal és szervezetekkel és környékén Nottingham; re HMP Whatton a keret lakásszövetség mellett saját kutatási központok, mint például a Nottingham Centre for Children, fiatalok és családok. Nem csak ezek a linkek gazdagítják a tanulási tapasztalat, akkor is megadja a lehetőséget, hogy vegyenek részt, és a különbség, hogy az életét az egyének és csoportok a helyi közösségben.

Egyetemi szervezeti egységek:

Politika és nemzetközi kapcsolatok A személyzet a mi Tanszék Politika és nemzetközi kapcsolatok elismert nemzeti és nemzetközi szinten a kutatási tevékenység, a média hozzájárulás és tanácsadás, és szenvedélyesen fordítására ezt a szakértelmet az osztályterembe.

Pszichológia Pszichológia már felismerték annak tanítás kiválóság, ugyanakkor egy erős nemzeti és nemzetközi kutatási profilja.

A graduális kurzusokon a város Campus, posztgraduális pszichológia átalakítás tanfolyamok és mi MSc Törvényszéki Pszichológia mind akkreditált a Brit Pszichológiai Társaság.

Szociális Munka és Egészség A Szociális Munka Tanszék és Egészség összehozza a csapatot egy sor tudományos és szakmai háttérrel területén a szociális munka, a közegészségügy és a szociális ellátás.

A csapat törekszik kiváló mind tanításban és a kutatásban, miközben szoros munkakapcsolatban szervezetekkel.

Szociológia A Szociológia Tanszék tanfolyamokat a következő területeken: a szociológia, kriminológia, a fiatalok és a pályaorientáció.

Ezeken a területeken minden érintett gondolkodás kritikusan a szociális világ, amelyben élünk, és támogatására és védelmére emberek és a környezet között és azokon belül összetett és sokszínű környezetben.

Helyszínek

Nottingham

Address
Nottingham Trent University
50 Shakespeare Street

NG1 4FQ Nottingham, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket