Hivatalos Leírás

A School of Social Sciences Nottingham Trent Egyetem egy nagy és élénk tudományos közösség, amely széles skáláját kínálja a képesítések különböző tudományágak, beleértve a pszichológia, a kriminológia, a szociológia, a fiatalok, az egészségügy és a szociális ellátás, a politika, a nemzetközi kapcsolatok, az oktatás és a szociális munka. Mi egy szoros összetartó közösség, sok módon lehet részt venni a az iskola életében, hogy részt vegyen kutatási szemináriumok, hogy csatlakozik a pszichológia vagy Kriminológiai társadalmakban.

kiemelkedő oktatási

Célunk, hogy a legmagasabb minőségi oktatás és hogy felvértezzük Önt a készségeket, amelyek segítenek, hogy sikeres a karrierje. Diákjaink tanítják lelkes, elkötelezett és szakértő személyzet, sokan, akik részt vesznek az innovatív kutatási vagy publikált szerzők saját speciális területeken. Meg fogod tanulni kombinációja révén a hagyományos előadások és csoportos szemináriumok; és attól függően, hogy persze, akkor is lehetősége van arra, hogy vegyenek részt a vitában, előadások és csoportos megbeszélések. Mi is rendszeresen meghívja neves szakértők és szakemberek a kapcsolódó területeken, hogy jöjjön, és beszélni a diákok.

A kutatás során a csúcsra

Van egy megalapozott hírnevét a kiváló minőségű és a társadalmilag releváns kutatások. Kutatási tájékoztatja a tartalom a mi tanfolyamok, és biztosítja, hogy azok up-to-date, és fontos, hogy a diákok jövőbeli karrierjük.

Szakmailag elismert tanfolyamok

Sok tanfolyamok akkreditált hitelesített által elismert vagy a hozzájuk kapcsolódó szakmai szervezet. A graduális Pszichológia kurzusok A város Campus által akkreditált a Brit Pszichológiai Társaság (BPS), és a szociális munka során jóváhagyta az Egészségügyi és Szociális szakmák Tanács, feltéve, ha egy elismert diploma és a jövőbeni munkáltatók magabiztos, és képes diplomások.

Kiváló lehetőség

A School of Social Sciences található központjában NTU City Campus, széles körű lehetőségek célja, hogy segítsen az Excel. A nyílt hozzáférés számítógép is rendelkezésre áll, hogy a munka között előadások, és attól függően, hogy természetesen akkor is képes kihasználni a média suite és a bíróságok. Elkötelezett Pszichológia laboratóriumok közé egy egyetemi oktató laboratórium, és speciális kutatási laboratóriumok, beleértve a szem követők, motion capture laborok és £ 80,000 EEG rendszer.

Nyelvtanulás külföldön

Mi egy sor lehetőséget kínál a diákok külföldre, és átveheti az értékes nemzetközi tapasztalatokat, fokozzák életvezetési, és igazán látszanak, hogy a potenciális munkaadók. Kínálunk egy sor nemzetközi programokat, amelyek hossza változó, mind Európában, mind azon kívül is.

Sikeresek Társadalomtudományok

A diplomás irigylésre méltó múlttal folyik a megvalósítása sikeres karrier, valamint kínálunk speciális karrier-tanácsadás, hogy a diákok egész idejüket NTU. Támogatjuk a diákok, hogy fejlesszék a munkavállalási készségek és a terv a következő lépéseket annak érdekében, hogy maximalizálják a potenciális és megfelelnek a karrier célok.

Miért válassza Nottingham tanulni Társadalomtudományok?

Nottingham valóban egy diák város; két nagy egyetemek és 60.000 diák választja, hogy ez a haza. Bevásárló- a múzeumok, kávézók, sport-, zenei rendezvények és éjszakai; Nottingham mindenki számára tartogat valamit.

Büszkék vagyunk az erős kapcsolatok élvezzük csoportokkal és szervezetekkel és környékén Nottingham; re HMP Whatton a keret lakásszövetség mellett saját kutatási központok, mint például a Nottingham Centre for Children, fiatalok és családok. Nem csak ezek a linkek gazdagítják a tanulási tapasztalat, akkor is megadja a lehetőséget, hogy vegyenek részt, és a különbség, hogy az életét az egyének és csoportok a helyi közösségben.

Egyetemi szervezeti egységek:

Politika és nemzetközi kapcsolatok A személyzet a mi Tanszék Politika és nemzetközi kapcsolatok elismert nemzeti és nemzetközi szinten a kutatási tevékenység, a média hozzájárulás és tanácsadás, és szenvedélyesen fordítására ezt a szakértelmet az osztályterembe.

Pszichológia Pszichológia már felismerték annak tanítás kiválóság, ugyanakkor egy erős nemzeti és nemzetközi kutatási profilja.

A graduális kurzusokon a város Campus, posztgraduális pszichológia átalakítás tanfolyamok és mi MSc Törvényszéki Pszichológia mind akkreditált a Brit Pszichológiai Társaság.

Szociális Munka és Egészség A Szociális Munka Tanszék és Egészség összehozza a csapatot egy sor tudományos és szakmai háttérrel területén a szociális munka, a közegészségügy és a szociális ellátás.

A csapat törekszik kiváló mind tanításban és a kutatásban, miközben szoros munkakapcsolatban szervezetekkel.

Szociológia A Szociológia Tanszék tanfolyamokat a következő területeken: a szociológia, kriminológia, a fiatalok és a pályaorientáció.

Ezeken a területeken minden érintett gondolkodás kritikusan a szociális világ, amelyben élünk, és támogatására és védelmére emberek és a környezet között és azokon belül összetett és sokszínű környezetben.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Fiatalok Igazságosság szól dolgozó fiatalok, akik sértő vagy veszélyben vannak a jogsértő. Ez természetesen köti tudományos elmélet a mai gyakorlatban az elhelyezések, lá ... [+]

BA (Hons) ifjúsági igazságszolgáltatás

Egy nagyszerű hallgatói elégedettséggel és foglalkoztathatósággal rendelkező tanfolyamhoz csatlakozik! A BA (Hons) ifjúsági tanulmányok és a BA (Hons) ifjúsági igazságszolgáltatási hallgatók 100% -a elégedett a kurzussal, és a hallgatók 100% -a mindkét kurzus 100% -át az NTU elhagyása után hat hónappal folytatja tovább. (Országos Student Survey 2017 és DLHE 2015/16 teljes munkaidőben, Egyesült Királyság, első fokozat, alapképzés)

Fiatalok Igazságosság szól dolgozó fiatalok, akik sértő vagy veszélyben vannak a jogsértő. Ez természetesen köti tudományos elmélet a mai gyakorlatban az elhelyezések, látogatások és meghívott előadók.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Ez a különleges kurzus alapos megértése a természet az ifjúság és a bonyolult viszonyát a fiatalok és a társadalom. ... [+]

BA (Hons) ifjúsági tanulmányok

Egy nagyszerű hallgatói elégedettséggel és foglalkoztathatósággal rendelkező tanfolyamhoz csatlakozik! A BA (Hons) ifjúsági tanulmányok és a BA (Hons) ifjúsági igazságszolgáltatási hallgatók 100% -a elégedett a kurzussal, és a hallgatók 100% -a mindkét kurzus 100% -át az NTU elhagyása után hat hónappal folytatja tovább. (Országos Student Survey 2017 és DLHE 2015/16 Teljes munkaidőben, Nagy-Britannia, egyetemi végzettség) Ez a megkülönböztető ifjúsági tanulmányi fokozat mélyreható megértést ad az ifjúság természetének és a fiatalok és a társadalom közötti összetett kapcsolatnak. Akkor vizsgálja meg a szolgáltatásokat, hogy támogassa a fiatalok tanulási, személyes és szociális fejlődés és a szakmai előmenetellel, valamint megszerezzék a tudást és készségeket várható, akik fiatalokkal dolgoznak.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Izgalmas Kriminológiai fokú volt az egyik első egyetemi diplomák a maga nemében, hogy kell tanítani az Egyesült Királyságban. Majd hallani meghívott előadók, tanulni orvo ... [+]

BA (Hons) Kriminológia

Izgalmas Kriminológiai fokú volt az egyik első egyetemi diplomák a maga nemében, hogy kell tanítani az Egyesült Királyságban. Hallgathatsz meghívott előadókról, tanulhatsz a gyakorlati tapasztalatokból, és kaphatsz esélyt, hogy különleges rendőrgé válj.

A BA (Hons) Criminology kurzus izgalmas kombinációt kínál a kriminológia és a büntető igazságszolgáltatás elmélete, politikája és gyakorlata között. Lehetősége lesz arra, hogy számos olyan modulot vegyen igénybe, melyeket a legkorszerűbb kutatások és az erőszakos kapcsolatok támasztanak alá a rendőrséggel, a próbaidős szolgálattal és más büntető igazságszolgáltatási ügynökségekkel.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Ez az innovatív kurzus megengedi, hogy vizsgálja meg a nemzetközi kérdések és események, beleértve a kapcsolatok az államok között, a népek, a társadalmi mozgalmak és a k ... [+]

BA (Hons) nemzetközi kapcsolatok

Ez az innovatív nemzetközi kapcsolatok fokozata lehetővé teszi a nemzetközi kérdések és események feltérképezését, beleértve az államok, a népek, a társadalmi mozgalmak, valamint a kulturális és vallási közösségek közötti kapcsolatokat. Megtanulhatok azokról a témákról és folyamatokról, amelyek jelenleg a világunkat formálják, és érzik, hogyan lehet tájékozott döntéseket hozni, amelyek hatással vannak a helyi, nemzeti és globális szinten.

Ha van egy nagy érdeklődést a globális ügyek és a változó világ, amelyben élünk, ez a nemzetközi kapcsolatok tanfolyam ideális az Ön számára.

Miért válassza ezt a tanfolyamot? Lehet, hogy a lehetőséget, hogy tapasztalatokat szerezzenek szakmai gyakorlatot, és akkor lehet, hogy a lehetőséget, hogy külföldön tanulni egy ideje a második évben részeként az Erasmus + deviza rendszer. A tanítás tájékoztatta regionálisan összehangolt kutatási erősségeit Ázsiában, a Közel-Keleten, Észak-Afrikában, az indiai szubkontinensen és Európában. Ez a kutatás táplálja közvetlenül a kurzus, ami azt jelenti, akkor a tanulás a legújabb kérdéseket világhírű szakemberek. Ez a tanfolyam segít, hogy nagyobb figyelmet a komplexitás és az összekapcsolódás a folyamatokat, amelyek alakja a világ. A nemzetközi kapcsolatok tanulmányozása a köz- és a magánszektor számos területén tevékenykedik, a diplomások a brit kormányzati szervek, a nemzetközi segélyszervezetek és a nem kormányzati szervezetek széles körének területén dolgoznak. A Nottingham Trent Egyetem politikája (beleértve a nemzetközi kapcsolatokat is) 77. helyen szerepel a végső hallgatók száma közül, akik elégedettek az előadók visszajelzéseivel és értékeléseikkel (The Guardian University 2016). Mit fog tanulni ... [-]
Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Core modulok A következő modulok közül választhat: Szexuális és erőszakos bűnözés A modul lényegében két részre oszlik; az első rész elméleti összefüggésben vizsgálja a s ... [+]

Core modulok

A következő modulok közül választhat:

Szexuális és erőszakos bűnözés

A modul lényegében két részre oszlik; az első rész elméleti összefüggésben vizsgálja a szexuális és erőszakos bűncselekményeket, míg a második rész a szexuális és erőszakos jogsértésekre adott válaszokra összpontosít.

Kábítószerek, bűnözés és társadalom

A strukturált tanítás hagyományos előadások, szemináriumok, workshopok és rendőri képzés keretében valósul meg.

További információkat és tanácsokat kaphat az NTU alkalmazására az alkalmazás oldalán. Sok szerencsét az alkalmazásával!... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Ez a jellegzetes mértékben vizsgálja az elmélet és a gyakorlat a politika, integrálása a nemzeti és nemzetközi perspektívák. Majd megtudjuk, a jelentősége egyre inkább gl ... [+]

BA (Hons) Politika

Diákjaink javasolnának minket! A BA (Hons) politikusok 94% -a javasolja tanulmányokat az NTU-n (National Student Survey 2017).

Ez a megkülönböztető Poltics fokozat megvizsgálja a politika elméletét és gyakorlatát, egyesítve a nemzeti és a nemzetközi perspektívákat. Majd megtudjuk, a jelentősége egyre inkább globalizálódó politikai környezet és megérteni a jelentőségét a politika mint olyan emberi tevékenység.

Ha van egy nagy érdeklődést az aktuális eseményekről és a nemzetközi trendeket, akkor a BA (Hons) Politika fokozatot NTU ideális az Ön számára. Ez persze arra ösztönzi, hogy vegyenek részt közvetlenül, politológus vagy teoretikus az ezzel a saját önálló kutatási, amelynek végén a termelés egy utolsó évben dolgozat egy témát választott.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Ez az innovatív mértékben lehetővé teszi, hogy dolgozzon ki egy nagyobb tudatosság a komplexitás és az összekapcsolódás a politikai és nemzetközi folyamatok és elméletek, ... [+]

BA (Hons) Politika és nemzetközi kapcsolatok

Ez az innovatív Politikai és Nemzetközi Kapcsolatok diplomája lehetővé teszi, hogy nagyobb figyelmet fordítsunk a politikai és nemzetközi folyamatok és elméletek összetettségére és összefüggésére, amelyek életünket formálják. Majd megvizsgálja a mai világ, amelyben élünk, a helyi, nemzeti és globális szinten.

Ha van egy nagy érdeklődést aktuális ügyek, a nemzetközi trendek és a megértés a változó világ, amelyben élünk, a Politika és nemzetközi kapcsolatok tanfolyam NTU ideális az Ön számára.

Mert a politika foglalkozik az alapvető kérdéseket érintő társadalom globálisan, így ideális kombináció nemzetközi kapcsolatok, hogy izgalmas, stimuláló és megfelelő tanfolyam.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Ez az izgalmas mértékben vizsgálja szakterületekre kortárs szociológia, és lehetővé teszi, hogy tárja fel a társadalom, a kultúra és a megélt tapasztalatok. ... [+]

BA (Hons) szociológia

Diákjaink javasolnának minket! A legutóbbi Nemzeti Tanulmányi felmérés A legutóbbi BA (Hons) szociológus hallgatóink 97% -a javasolja az NTU tanulmányozását. (Országos Student Survey 2017).

Ez az izgalmas szociológia szakterület a kortárs szociológia szakterületét vizsgálja, és lehetővé teszi a társadalom, a kultúra és a mindennapok élményeinek feltárását. Az egész természetesen akkor hallani a külső hangszóró, és a lehetőséget, hogy külföldön tanulni, és vállalják egy önálló irányított szakmai gyakorlat.

Ha van egy nagy érdeklődést a társadalom, a kultúra és értelme a társadalmi világ, amelyben élünk, akkor a szociológia persze ideális az Ön számára.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Ez Egészségügyi és Szociális szakmák Tanács (HCPC) jóváhagyott mértékben fog felkészülni a szerepe a szociális munkás. Azt tervezték, hogy lehetővé teszik a haladást a fo ... [+]

Ez Egészségügyi és Szociális szakmák Tanács (HCPC) jóváhagyott mértékben fog felkészülni a szerepe a szociális munkás. Azt tervezték, hogy lehetővé teszik a haladást a foglalkoztatás és integrálja a tudományos és gyakorlati munka-alapú modulokat.

Szeretné, hogy a különbséget az emberek életében? Akkor a Szociális Munka mértékben az Ön számára. Akkor kapnak a tudás és a készségek, amelyek valóban változtatni valaki életét.

Miért válassza ezt a tanfolyamot? Szorosan együttműködünk a munkaadók a kötelező és a független szektorok, hogy biztosítani tudjuk a tananyagot megtartja a hangsúly a nép joga, hogy használja a szolgáltatásokat. Ez is segít abban, hogy készen áll a szakmai gyakorlat, ha Ön jogosult. A tanítás tisztviselői végzik egy sor szakmai háttérrel és kutatásokkal alátámasztott, hogy az Ön számára egy nagyszerű egyensúly a tudományos és az alkalmazott oktatási tapasztalatok. A tanfolyam során nagy hangsúlyt fektetünk a professzionalizmusra, értékekre és a szociális munka elméletére és gyakorlatára. Majd a teljes felmért elhelyezések, ami megadja a lehetőséget, hogy megszerezzék az értékes tapasztalat, hogy egy főállású szociális munkás egy sor különböző munkahelyeken. Tanulni a szakértők ... [-]
Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

A Brit Pszichológiai Társaság (BPS) akkreditált mértékben feltárja a titkot, hogy mi tesz bennünket emberré, hogy mit jelent, hogy él, és miért viselkednek az, ahogyan mi ... [+]

BSc (Hons) pszichológia

Diákjaink javasolnának minket! A legutóbbi Nemzeti Tanulmányi felmérés A legutóbb BSc (Hons) pszichológia hallgatóink 94% -a javasolja tanulmányozni az NTU-n. (Országos Student Survey 2017).

A Brit Pszichológiai Társaság (BPS) akkreditált mértékben feltárja a titkot, hogy mi tesz bennünket emberré, hogy mit jelent, hogy él, és miért viselkednek az, ahogyan mi.

Ez természetesen magában foglalja az összes alapvető területeken Pszichológiai által meghatározott a Brit Pszichológiai Társaság (BPS) tananyag. Akkor vizsgálja meg az emberi lény, az az agy működéséről, a folyamatokat és mechanizmusokat az emberi gondolkodás, érzés és viselkedés, és hogyan pszichológusok, pszichológiai kutatás és terápia lehet, hogy egy konkrét és pozitív változást az emberek életében és a társadalomban.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

A pszichológus hallgatók nagyon elégedettek. 100% -a BSc (Hons) pszichológia Szociológia nappali tagozatos hallgatók elégedettek a tanfolyam teljes. ... [+]

BSc (Hons) pszichológia szociológia

Diákjaink javasolnának minket! A legutóbbi Országos Tanulmányi Felmérés A BSc (Hons) pszichológia és a szociológia hallgatók 95% -a javasolja tanulmányokat az NTU-n. (Országos Student Survey 2017).

A BSc (Hons) pszichológia és szociológia fokozata egy British Psychological Society (BPS) akkreditált kurzus, amely ötvözi a pszichológia átfogó képzését a társadalmi rendszerek szerkezetének és dinamikájának, valamint a társadalom egészének tanulmányozásával. Diákaink heti kutatói szemináriumokon, több mint 80 tudományos szakértőn keresztül részesülnek, és hozzáférést biztosítanak az első osztályú laboratóriumi lakosztályokhoz.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Ez megnyerő brit Pszichológiai Társaság (BPS) akkreditált kurzus ötvözi egy átfogó képzési Pszichológia a tanulmány a bűnözői magatartás, bűnözési formák és a tudás a bün ... [+]

BSc (Hons) pszichológia kriminológia

Diákjaink javasolnának minket! A legutóbbi Nemzeti Tanulmányi felmérés A legutóbb BSc (Hons) pszichológia hallgatóink 94% -a javasolja tanulmányozni az NTU-n. (Országos Student Survey 2017).

A Brit Pszichológiai Társaság (BPS) akkreditált mértékben feltárja a titkot, hogy mi tesz bennünket emberré, hogy mit jelent, hogy él, és miért viselkednek az, ahogyan mi.

Ez természetesen magában foglalja az összes alapvető területeken Pszichológiai által meghatározott a Brit Pszichológiai Társaság (BPS) tananyag. Akkor vizsgálja meg az emberi lény, az az agy működéséről, a folyamatokat és mechanizmusokat az emberi gondolkodás, érzés és viselkedés, és hogyan pszichológusok, pszichológiai kutatás és terápia lehet, hogy egy konkrét és pozitív változást az emberek életében és a társadalomban.... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul