Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A School of Social Sciences Nottingham Trent Egyetem egy nagy és élénk tudományos közösség, amely széles skáláját kínálja a képesítések különböző tudományágak, beleértve a pszichológia, a kriminológia, a szociológia, a fiatalok, az egészségügy és a szociális ellátás, a politika, a nemzetközi kapcsolatok, az oktatás és a szociális munka. Mi egy szoros összetartó közösség, sok módon lehet részt venni a az iskola életében, hogy részt vegyen kutatási szemináriumok, hogy csatlakozik a pszichológia vagy Kriminológiai társadalmakban.

kiemelkedő oktatási

Célunk, hogy a legmagasabb minőségi oktatás és hogy felvértezzük Önt a készségeket, amelyek segítenek, hogy sikeres a karrierje. Diákjaink tanítják lelkes, elkötelezett és szakértő személyzet, sokan, akik részt vesznek az innovatív kutatási vagy publikált szerzők saját speciális területeken. Meg fogod tanulni kombinációja révén a hagyományos előadások és csoportos szemináriumok; és attól függően, hogy persze, akkor is lehetősége van arra, hogy vegyenek részt a vitában, előadások és csoportos megbeszélések. Mi is rendszeresen meghívja neves szakértők és szakemberek a kapcsolódó területeken, hogy jöjjön, és beszélni a diákok.

A kutatás során a csúcsra

Van egy megalapozott hírnevét a kiváló minőségű és a társadalmilag releváns kutatások. Kutatási tájékoztatja a tartalom a mi tanfolyamok, és biztosítja, hogy azok up-to-date, és fontos, hogy a diákok jövőbeli karrierjük.

Szakmailag elismert tanfolyamok

Sok tanfolyamok akkreditált hitelesített által elismert vagy a hozzájuk kapcsolódó szakmai szervezet. A graduális Pszichológia kurzusok A város Campus által akkreditált a Brit Pszichológiai Társaság (BPS), és a szociális munka során jóváhagyta az Egészségügyi és Szociális szakmák Tanács, feltéve, ha egy elismert diploma és a jövőbeni munkáltatók magabiztos, és képes diplomások.

Kiváló lehetőség

A School of Social Sciences található központjában NTU City Campus, széles körű lehetőségek célja, hogy segítsen az Excel. A nyílt hozzáférés számítógép is rendelkezésre áll, hogy a munka között előadások, és attól függően, hogy természetesen akkor is képes kihasználni a média suite és a bíróságok. Elkötelezett Pszichológia laboratóriumok közé egy egyetemi oktató laboratórium, és speciális kutatási laboratóriumok, beleértve a szem követők, motion capture laborok és £ 80,000 EEG rendszer.

Nyelvtanulás külföldön

Mi egy sor lehetőséget kínál a diákok külföldre, és átveheti az értékes nemzetközi tapasztalatokat, fokozzák életvezetési, és igazán látszanak, hogy a potenciális munkaadók. Kínálunk egy sor nemzetközi programokat, amelyek hossza változó, mind Európában, mind azon kívül is.

Sikeresek Társadalomtudományok

A diplomás irigylésre méltó múlttal folyik a megvalósítása sikeres karrier, valamint kínálunk speciális karrier-tanácsadás, hogy a diákok egész idejüket NTU. Támogatjuk a diákok, hogy fejlesszék a munkavállalási készségek és a terv a következő lépéseket annak érdekében, hogy maximalizálják a potenciális és megfelelnek a karrier célok.

Miért válassza Nottingham tanulni Társadalomtudományok?

Nottingham valóban egy diák város; két nagy egyetemek és 60.000 diák választja, hogy ez a haza. Bevásárló- a múzeumok, kávézók, sport-, zenei rendezvények és éjszakai; Nottingham mindenki számára tartogat valamit.

Büszkék vagyunk az erős kapcsolatok élvezzük csoportokkal és szervezetekkel és környékén Nottingham; re HMP Whatton a keret lakásszövetség mellett saját kutatási központok, mint például a Nottingham Centre for Children, fiatalok és családok. Nem csak ezek a linkek gazdagítják a tanulási tapasztalat, akkor is megadja a lehetőséget, hogy vegyenek részt, és a különbség, hogy az életét az egyének és csoportok a helyi közösségben.

Egyetemi szervezeti egységek:

Politika és nemzetközi kapcsolatok A személyzet a mi Tanszék Politika és nemzetközi kapcsolatok elismert nemzeti és nemzetközi szinten a kutatási tevékenység, a média hozzájárulás és tanácsadás, és szenvedélyesen fordítására ezt a szakértelmet az osztályterembe.

Pszichológia Pszichológia már felismerték annak tanítás kiválóság, ugyanakkor egy erős nemzeti és nemzetközi kutatási profilja.

A graduális kurzusokon a város Campus, posztgraduális pszichológia átalakítás tanfolyamok és mi MSc Törvényszéki Pszichológia mind akkreditált a Brit Pszichológiai Társaság.

Szociális Munka és Egészség A Szociális Munka Tanszék és Egészség összehozza a csapatot egy sor tudományos és szakmai háttérrel területén a szociális munka, a közegészségügy és a szociális ellátás.

A csapat törekszik kiváló mind tanításban és a kutatásban, miközben szoros munkakapcsolatban szervezetekkel.

Szociológia A Szociológia Tanszék tanfolyamokat a következő területeken: a szociológia, kriminológia, a fiatalok és a pályaorientáció.

Ezeken a területeken minden érintett gondolkodás kritikusan a szociális világ, amelyben élünk, és támogatására és védelmére emberek és a környezet között és azokon belül összetett és sokszínű környezetben.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BAs » Megjelenítés BScs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BSc

BSc (Hons) Pszichológia

Campus Nappali 3 - 4 év September 2017 Egyesült Királyság Nottingham

A Brit Pszichológiai Társaság (BPS) akkreditált mértékben feltárja a titkot, hogy mi tesz bennünket emberré, hogy mit jelent, hogy él, és miért viselkednek az, ahogyan mi. Ez természetesen magában foglalja az összes alapvető területeken Pszichológiai által meghatározott a Brit Pszichológiai Társaság (BPS) tananyag. [+]

BSc (Hons) pszichológia Diákjaink ajánlana minket! A legutóbbi Országos Hallgatói felmérés 96% -a elmúlt BSc (Hons) Pszichológia és BSc (Hons) pszichológia Kriminológiai diplomások Ajánlanám tanul NTU. A Brit Pszichológiai Társaság (BPS) akkreditált mértékben feltárja a titkot, hogy mi tesz bennünket emberré, hogy mit jelent, hogy él, és miért viselkednek az, ahogyan mi. Ez természetesen magában foglalja az összes alapvető területeken Pszichológiai által meghatározott a Brit Pszichológiai Társaság (BPS) tananyag. Akkor vizsgálja meg az emberi lény, az az agy működéséről, a folyamatokat és mechanizmusokat az emberi gondolkodás, érzés és viselkedés, és hogyan pszichológusok, pszichológiai kutatás és terápia lehet, hogy egy konkrét és pozitív változást az emberek életében és a társadalomban. Miért válassza ezt a tanfolyamot? A BSc (Hons) pszichológia egy BPS akkreditált diplomát, és lehetővé teszi, hogy megkapja a Graduate alapja Chartered tagság (GBC) a BPS amíg végzős legalább 2,2 kitüntetéssel diplomázott. Pszichológiai NTU rangsorban 5. 112-ből a száma a végzősöket, akik elégedettek az általános minőségét természetesen, és 6. 112-ből a száma a végzősöket, akik elégedettek a visszacsatolás és értékelés előadók on hogy természetesen (Guardian University tabellán 2016). Igazíthatja a tanulási tapasztalat - egy sor választható modulok és átjárási akkor folytassa a saját érdekeit, és kezdjük el formálja a tanulás felé további vizsgálat és / vagy egy bizonyos karrier. Ebben az utolsó évben kapsz a lehetőséget, hogy részt vegyen a szakmai gyakorlat Pszichológia konferencián. Kínál Önnek a lehetőséget, hogy megtapasztalják az élet, mint egy tanácsadó pszichológus, amely pszichológiai megoldásokat a valós problémákat. Akkor gyakorlati tapasztalatot szerezni között második és harmadik évében,... [-]

BSc (Hons) Pszichológia Kriminológia

Campus Nappali 3 - 4 év September 2017 Egyesült Királyság Nottingham

Ez megnyerő brit Pszichológiai Társaság (BPS) akkreditált kurzus ötvözi egy átfogó képzési Pszichológia a tanulmány a bűnözői magatartás, bűnözési formák és a tudás a büntető igazságszolgáltatási rendszer. [+]

BSc (Hons) pszichológia Kriminológiai Diákjaink ajánlana minket! A legutóbbi Országos Hallgatói felmérés 96% -a elmúlt BSc (Hons) Pszichológia és BSc (Hons) pszichológia Kriminológiai diplomások Ajánlanám tanul NTU. Ez megnyerő brit Pszichológiai Társaság (BPS) akkreditált kurzus ötvözi egy átfogó képzési Pszichológia a tanulmány a bűnözői magatartás, bűnözési formák és a tudás a büntető igazságszolgáltatási rendszer. A hallgatók részesülhetnek több mint 60 tudományos szakértők, heti kutatási szemináriumok és férhetnek hozzá az első osztályú laboratóriumi lakosztállyal rendelkezik. A képzés magában foglalja az összes a legfontosabb területek a pszichológia által meghatározott BPS tananyag. Ez magyarázza a kétharmada a tanfolyam, és magában foglalja a működését az agy; a folyamatokat és mechanizmusokat az emberi gondolkodás érzés és magatartás; és hogyan pszichológusok, pszichológiai kutatás és terápia lehet, hogy egy konkrét és pozitív változást az emberek életében és a társadalomban. A maradék egyharmad a tananyag tartja a szociális-kulturális vonatkozásai bűnözés és a bűnözés és a környezetet, amelyben bűncselekményeket és értelmezni. Miért válassza ezt a tanfolyamot? Pszichológia Nottingham Trent University rangsorolt ​​5. 112-ből a száma a végzősöket, akik elégedettek az általános minőségét természetesen, és 6. 112-ből a száma a végzősöket, akik elégedettek a visszacsatolás és értékelés előadók a maguk útján (Guardian University tabellán 2016). A BSc (Hons) pszichológia Kriminológiai egy BPS akkreditált diplomát, és lehetővé teszi, hogy megkapja a Graduate alapja Chartered tagság (GBC) a BPS amíg végzős legalább 2,2 kitüntetéssel diplomázott. Igazíthatja a tanulási tapasztalat egy sor választható modulok. Ez megadja a lehetőséget, hogy folytassa a saját érdekeit, és kezdjük el formálja a tanulás felé további vizsgálat és... [-]

BSc (Hons) Pszichológia Szociológia

Campus Nappali 3 - 4 év September 2017 Egyesült Királyság Nottingham

A pszichológus hallgatók nagyon elégedettek. 100% -a BSc (Hons) pszichológia Szociológia nappali tagozatos hallgatók elégedettek a tanfolyam teljes. [+]

BSc (Hons) pszichológia Szociológia A pszichológus hallgatók nagyon elégedettek. 100% -a BSc (Hons) pszichológia Szociológia nappali tagozatos hallgatók elégedettek a tanfolyam teljes. (Országos Hallgatói felmérés 2016) Ez a brit Pszichológiai Társaság (BPS) akkreditált kurzus ötvözi egy átfogó képzési Pszichológia a tanulmány szerkezetét és dinamikáját a szociális ellátórendszerek és a társadalom egészét. A BSc (Hons) pszichológia Szociológia és egy Brit Pszichológiai Társaság (BPS) akkreditált mértékű, amely kombinálja az átfogó képzés pszichológia (tanított egész kétharmadát a tananyag) a tanulmány szerkezetét és dinamikáját a társadalmi rendszerek és a társadalom egésze ( tanítják az egész maradék egyharmad). Miért válassza ezt a tanfolyamot? Pszichológia Nottingham Trent University rangsorolt ​​5. 112-ből a száma a végzősöket, akik elégedettek az általános minőségét természetesen, és 6. 112-ből a száma a végzősöket, akik elégedettek a visszacsatolás és értékelés előadók a maguk útján (Guardian University tabellán 2016). A BSc (Hons) pszichológia szociológia egy BPS akkreditált diplomát, és lehetővé teszi, hogy megkapja a Graduate alapja Chartered tagság (GBC) a BPS amíg végzős legalább 2,2 kitüntetéssel diplomázott. Igazíthatja a tanulási tapasztalat - egy sor választható modulok és átjárási akkor folytassa a saját érdekeit, és kezdjük el formálja a tanulás felé további vizsgálat és / vagy egy bizonyos karrier. Ebben az utolsó évben kap a lehetőséget, hogy részt vegyen a szakmai gyakorlat Pszichológia konferencián. Kínál Önnek a lehetőséget, hogy megtapasztalják az élet, mint egy tanácsadó pszichológus, amely pszichológiai megoldásokat a valós problémákat. Akkor gyakorlati tapasztalatot szerezni között második és harmadik évében, valamint vállalják a szakmai gyakorlatot vagy tanulmányi külföldön az egyik partner intézmények. Arra... [-]

BA

BA (Hons) Fiatalkorúak Igazságszolgáltatása

Campus Nappali 3 év September 2017 Egyesült Királyság Nottingham

Fiatalok Igazságosság szól dolgozó fiatalok, akik sértő vagy veszélyben vannak a jogsértő. Ez természetesen köti tudományos elmélet a mai gyakorlatban az elhelyezések, látogatások és meghívott előadók. [+]

BA (Hons) Fiatalok Igazságosság Fiatalok Igazságosság szól dolgozó fiatalok, akik sértő vagy veszélyben vannak a jogsértő. Ez természetesen köti tudományos elmélet a mai gyakorlatban az elhelyezések, látogatások és meghívott előadók. A Youth Justice tanfolyam multidiszciplináris, beleértve a tanulmány a szociálpolitikai, szociológiai, pszichológiai, kriminológiai szempontból. Akkor vizsgálja meg, hogy miért a fiatalok megsérteni, és a hatása a családjuk és közösségek után a személyes fejlődés és a bűncselekmény. Az egész természetesen akkor fontolóra összehasonlító nemzetközi gyakorlatot irányító jogsértő magatartások és kezdeményezések csökkentésére jogsértő. Miért válassza ezt a tanfolyamot? Bár ez természetesen nem vizsgálja számos kriminológiai perspektívákat térképezni ellen Skills for Justice Országos Szakmai Sztenderdek Ifjúsági Justice. Ez teszi a tanfolyam ideális azok számára akik a tanulmány Kriminológiai de akik szívesen dolgozni a fiatalok igazságügyi ágazat. Majd kell tanítani a tanári csapat, akik kiválóan felkészült és tapasztalt a Youth Justice szektorban. A szakértelem a téma tájékoztatja a tanfolyam, és biztosítja, hogy van egy up-to-date, és fontos tanulási tapasztalat. 100% BA (Hons) Fiatalok Igazságosság diákok egyetértenek abban, hogy a személyzet lelkesednek, amit tanítanak, és tették a téma érdekes. (Országos Hallgatói felmérés 2016) Tapasztalt Youth Justice gyakorlók részt vesznek különböző tanítási órák, hogy megosszák szakmai ismeretek és tapasztalatok a fiatalokkal. Ez természetesen is nyit egy sor jutalmazása pályára a biztonságos házak, börtönök, fiatal bűnelkövetési csoportok és a pártfogó felügyelői szolgálat. Mit fogsz tanulni A kurzus célja, hogy összpontosítson az alapvető készségek, hogy a gyakorló dolgozó fiatalok igazságosság szükségességét annak érdekében, hogy hatékonyan működik együtt a fiatalok, a családok, és más szakemberek. Célunk, hogy felvértezzük Önt... [-]

BA (Hons) Ifjúsági Tanulmányok

Campus Nappali 3 év September 2017 Egyesült Királyság Nottingham

Ez a különleges kurzus alapos megértése a természet az ifjúság és a bonyolult viszonyát a fiatalok és a társadalom. [+]

BA (Hons) Ifjúsági Tanulmányok Csatlakozz a tanfolyam nagy hallgatói elégedettség. 100% BA (Hons) Ifjúsági Tanulmányok a nappali tagozatos hallgatók elégedettek a tanfolyam teljes. (Országos Hallgatói felmérés 2016) Ez a különleges kurzus alapos megértése a természet az ifjúság és a bonyolult viszonyát a fiatalok és a társadalom. Akkor vizsgálja meg a szolgáltatásokat, hogy támogassa a fiatalok tanulási, személyes és szociális fejlődés és a szakmai előmenetellel, valamint megszerezzék a tudást és készségeket várható, akik fiatalokkal dolgoznak. Az ilyen mértékű fakad kortárs viták a társadalmi befogadás és a közelmúlt és a javasolt változtatások az is, hogy szolgáltatásokat nyújt fiatalok szerveznek. A kurzus középpontjában a kulcsfontosságú témák többek között az ifjúsági kultúra, az ifjúság igazságosság, átmenet, karrier, a szociálpolitika és a társadalmi befogadást. Az egész tanfolyam akkor kell ösztönözni, hogy nézd meg a szélesebb kulturális kontextusban a fiatalok, és fedezze fel a nemzetközi összehasonlító vizsgálatok. Miért válassza ezt a tanfolyamot? Ennek részeként természetesen megteheti értékes munkatapasztalatot, amely lehetővé teszi, hogy elméletet a gyakorlatba, növeli a megértést az érintett szervezetek és fejlesztéséhez. A mértéke is tervezték, hogy néhány, a nemzeti foglalkozási szabványok Tanulás fejlesztési és támogatási szolgáltatásokat a gyermekek és a fiatalok, valamint az érettségi akkor kifejlesztettek egy portfoliót, amely tükrözi a tudás, a megértés és készségek vonatkozásában egy sor nemzeti Foglalkozási szabványoknak. Majd kell tanítani a tanári csapat, akik kiválóan felkészült és tapasztalt az ifjúsági szektorban. A szakértelem a téma tájékoztatja a kurzus, és biztosítják, hogy van egy up-to-date, és fontos tanulási tapasztalat. 100% BA (Hons) Ifjúsági Tanulmányok a nappali tagozatos hallgatók egyetértenek abban,... [-]

Ba (hons) Kriminológia

Campus Nappali 3 év September 2017 Egyesült Királyság Nottingham

Izgalmas Kriminológiai fokú volt az egyik első egyetemi diplomák a maga nemében, hogy kell tanítani az Egyesült Királyságban. Majd hallani meghívott előadók, tanulni orvos tapasztalata, és akkor kap a lehetőséget, hogy lesz egy speciális rendőr. [+]

BA (Hons) Kriminológiai Izgalmas Kriminológiai fokú volt az egyik első egyetemi diplomák a maga nemében, hogy kell tanítani az Egyesült Királyságban. Majd hallani meghívott előadók, tanulni orvos tapasztalata, és akkor kap a lehetőséget, hogy lesz egy speciális rendőr. A tanfolyam biztosítja az Ön számára a lehetőséget, hogy tanulmányozza az általános Kriminológiai útvonal, vagy egy személyre szabott rendőri útvonal fut együttműködve Nottinghamshire rendőrség. A BA (Hons) Kriminológiai izgalmas kombinációja az elmélet, a politika és a gyakorlat a kriminológia és a büntető igazságszolgáltatás tanulmányokat. Itt van a lehetőség, hogy a modulok száma támasztja alá élvonalbeli kutatás és szoros kapcsolatot a rendőrség, a pártfogó és egyéb büntető igazságszolgáltatási szervek. Miért válassza ezt a tanfolyamot? Itt van a lehetőség, hogy szakosodni keresztül választja megkülönböztető választható modulok szállított szakértők alattvalóik. Minden modul felhívni a külső szakemberek tapasztalatait és tudását a további valós kilátások. A modulok a rendőri pálya által szállított NTU szakértők mellett aktív kiszolgáló rendőrség munkatársai. Nyerhetsz egyedülálló betekintést a gyakorlati dimenziói kriminológia keresztül akkreditált szakmai tapasztalat lehetőségeket számos szervezet. Ott van még a lehetőséget, hogy tanulmányozza a külföldi keresztül Erasmus + programot, valamint a lehetőséget, hogy vállalja a kutatási projekt, amely különbséget tenni a helyi szervezet munkájában a közösségen belül. Mit fogsz tanulni Az ilyen mértékű kínál lehetőséget, hogy szakosodnak a választott megkülönböztető választható modulok szállított szakértők alattvalóik. Minden modul felhívni a külső szakemberek tapasztalatait és tudását a további valós kilátások. A második évben a tanfolyam akkor szert egyedülálló betekintést a gyakorlati dimenziói kriminológia keresztül akkreditált szakmai tapasztalat lehetőségeket számos szervezet. Ott is... [-]

BA (Hons) Nemzetközi Kapcsolatok

Campus Nappali 3 év September 2017 Egyesült Királyság Nottingham

Ez az innovatív kurzus megengedi, hogy vizsgálja meg a nemzetközi kérdések és események, beleértve a kapcsolatok az államok között, a népek, a társadalmi mozgalmak és a kulturális és vallási közösségek. [+]

BA (Hons) Nemzetközi kapcsolatok Ez az innovatív kurzus megengedi, hogy vizsgálja meg a nemzetközi kérdések és események, beleértve a kapcsolatok az államok között, a népek, a társadalmi mozgalmak és a kulturális és vallási közösségek. Majd megtudjuk, a téma és a folyamatok jelenleg is formálódó világunkban, és átveheti az értelemben, hogy hogyan, hogy megalapozott döntéseket, amelyek hatással a helyi, nemzeti és globális szinten. Ha van egy nagy érdeklődést a globális ügyek és a változó világ, amelyben élünk, ez a nemzetközi kapcsolatok tanfolyam ideális az Ön számára. Miért válassza ezt a tanfolyamot? Lehet, hogy a lehetőséget, hogy tapasztalatokat szerezzenek szakmai gyakorlatot, és akkor lehet, hogy a lehetőséget, hogy külföldön tanulni egy ideje a második évben részeként az Erasmus + deviza rendszer. A tanítás tájékoztatta regionálisan összehangolt kutatási erősségeit Ázsiában, a Közel-Keleten, Észak-Afrikában, az indiai szubkontinensen és Európában. Ez a kutatás táplálja közvetlenül a kurzus, ami azt jelenti, akkor a tanulás a legújabb kérdéseket világhírű szakemberek. Ez a tanfolyam segít, hogy nagyobb figyelmet a komplexitás és az összekapcsolódás a folyamatokat, amelyek alakja a világ. Tanulás nemzetközi kapcsolatok nyit pályára egy széles területen az állami és a magánszférában, a diplomások fog dolgozni a brit kormányzati szervek, a nemzetközi segélyszervezetek és széles körű civil szervezetek. Politika (beleértve a nemzetközi kapcsolatok) Nottingham Trent University 4. helyet ki 77 a száma a végzősöket, akik elégedettek a visszacsatolás és értékelés előadók saját tanfolyam (Guardian University tabellán 2016). Mit fogsz tanulni Ez alatt a kurzus akkor nézd meg az összetett helyzeteket, amelyek izgalmas és kihívást elemezni. Majd hogy szerepet... [-]

BA (Hons) Politika

Campus Nappali 3 év September 2017 Egyesült Királyság Nottingham

Ez a jellegzetes mértékben vizsgálja az elmélet és a gyakorlat a politika, integrálása a nemzeti és nemzetközi perspektívák. Majd megtudjuk, a jelentősége egyre inkább globalizálódó politikai környezet és megérteni a jelentőségét a politika mint olyan emberi tevékenység. [+]

BA (Hons) Politika Csatlakozz a tanfolyam nagy hallgatói elégedettség. 100% BA (Hons) Politika a nappali tagozatos hallgatók elégedettek a tanfolyam teljes. (Országos Hallgatói felmérés 2016) Ez a jellegzetes mértékben vizsgálja az elmélet és a gyakorlat a politika, integrálása a nemzeti és nemzetközi perspektívák. Majd megtudjuk, a jelentősége egyre inkább globalizálódó politikai környezet és megérteni a jelentőségét a politika mint olyan emberi tevékenység. Ha van egy nagy érdeklődést az aktuális eseményekről és a nemzetközi trendeket, akkor a BA (Hons) Politika fokozatot NTU ideális az Ön számára. Ez persze arra ösztönzi, hogy vegyenek részt közvetlenül, politológus vagy teoretikus az ezzel a saját önálló kutatási, amelynek végén a termelés egy utolsó évben dolgozat egy témát választott. Egész fok akkor dolgozzon ki egy nagyobb tudatosság a komplexitás és az összekapcsolódás a folyamatokat, amelyek alakja a világ. Ez megnyitja pályára egy széles területen az állami és a magánszektorban, elősegíti a készségek, a képzelet, a megértés és a rugalmasság, amely a munkáltatók a kereslet. Miért válassza ezt a tanfolyamot? Politikatudomány NTU ötödik helyen végzet a 83 intézmények hallgatói elégedettség (Complete University Guide 2016). A kutatás a mi egyetemi személyzet táplálja közvetlenül a kurzus, ami azt jelenti, akkor a tanulás a legújabb kérdéseket világhírű szakemberek. A csapat is rendszeresen hozzájárulnak a gondolatok világméretű események és incidensek a helyi, nemzeti és nemzetközi média. Lehet, hogy a lehetőséget, hogy szert szakmai tapasztalat a helyi és nemzeti szervezetek és a külföldi tanulmányokat részeként az Erasmus deviza rendszer. Kiválaszthatja, hogy vegyenek részt a diák-futni politika társadalom, akik rendezett vendég előadások a... [-]

BA (Hons) Politika és Nemzetközi Kapcsolatok

Campus Nappali 3 év September 2017 Egyesült Királyság Nottingham

Ez az innovatív mértékben lehetővé teszi, hogy dolgozzon ki egy nagyobb tudatosság a komplexitás és az összekapcsolódás a politikai és nemzetközi folyamatok és elméletek, amelyek alakítják az életünket. Majd megvizsgálja a mai világ, amelyben élünk, a helyi, nemzeti és globális szinten. [+]

BA (Hons) Politika és Nemzetközi Kapcsolatok Ez az innovatív mértékben lehetővé teszi, hogy dolgozzon ki egy nagyobb tudatosság a komplexitás és az összekapcsolódás a politikai és nemzetközi folyamatok és elméletek, amelyek alakítják az életünket. Majd megvizsgálja a mai világ, amelyben élünk, a helyi, nemzeti és globális szinten. Ha van egy nagy érdeklődést aktuális ügyek, a nemzetközi trendek és a megértés a változó világ, amelyben élünk, a Politika és nemzetközi kapcsolatok tanfolyam NTU ideális az Ön számára. Mert a politika foglalkozik az alapvető kérdéseket érintő társadalom globálisan, így ideális kombináció nemzetközi kapcsolatok, hogy izgalmas, stimuláló és megfelelő tanfolyam. Miért válassza ezt a tanfolyamot? Politika Nottingham Trent University 4. helyet ki 77 a száma a végzősöket, akik elégedettek a visszacsatolás és értékelés előadók azok természetesen. (Guardian University Helyezések 2016) Tanuljon oktatók, akik szenvedélyesen saját szakterületükön. 100% BA (Hons) Politika és nemzetközi kapcsolatok a nappali tagozatos hallgatók egyetértenek abban, hogy a személyzet lelkesednek, amit tanítanak. (Országos Hallgatói felmérés 2016) Lehet, hogy a lehetőséget, hogy külföldön tanulni egy ideje a második évben részeként az Erasmus deviza hálózat, és vállalják, értékes munka-alapú tanulás. A kutatás a mi egyetemi személyzet táplálja közvetlenül a kurzus, ami azt jelenti, akkor lehet tanulni a legújabb kérdések világhírű szakemberek. A csapat is rendszeresen hozzájárulnak a gondolatok világméretű események és incidensek a helyi, nemzeti és nemzetközi média. A tanfolyam beveszünk egy nagy helyzet, hogy csatlakozzanak pályára a helyi politika és a kormányzat, a civil szervezetek vagy más szervezetek érintettek a nemzeti és nemzetközi politikai környezetben, beleértve a rendőrséget, a pénzügyi szolgáltatások,... [-]

BA (Hons) Szociológia

Campus Nappali 3 év September 2017 Egyesült Királyság Nottingham

Ez az izgalmas mértékben vizsgálja szakterületekre kortárs szociológia, és lehetővé teszi, hogy tárja fel a társadalom, a kultúra és a megélt tapasztalatok. [+]

BA (Hons) szociológia Diákjaink ajánlana minket! A legutóbbi Országos Hallgatói felmérés 100% -a elmúlt BA (Hons) Szociológia főállású diplomások Ajánlanám tanul NTU. Ez az izgalmas mértékben vizsgálja szakterületekre kortárs szociológia, és lehetővé teszi, hogy tárja fel a társadalom, a kultúra és a megélt tapasztalatok. Az egész természetesen akkor hallani a külső hangszóró, és a lehetőséget, hogy külföldön tanulni, és vállalják egy önálló irányított szakmai gyakorlat. Ha van egy nagy érdeklődést a társadalom, a kultúra és értelme a társadalmi világ, amelyben élünk, akkor a szociológia persze ideális az Ön számára. Miért válassza ezt a tanfolyamot? Majd csatlakozik a tanfolyam nagy hallgatói elégedettség. 100% -a BA (Hons) Szociológia nappali tagozatos hallgatók elégedettek a kurzus az általános, és Szociológiai NTU van rangsorolva az első öt ország az elégedettségre (Országos Hallgatói felmérés 2016). Mi is a vezető egyetemi Szociológia hallgatói elégedettség a régióban (NSS Eredmények 2016 JACS Kódszint 3 FT Tanulmány, First Degree). Tól az első évben ez a tanfolyam segít fejleszteni készségeket a munkavállaláshoz. Kapsz a lehetőséget, hogy teljes projekt munka a helyi, nemzeti vagy nemzetközi szervezet, és átveheti az értékes tapasztalatot vállalkozás szakmai gyakorlatot. Lehet, hogy a lehetőséget, hogy tanulmányozza a külföldi részeként az Erasmus + Foreign Exchange rendszert. Majd részesülni a készségek és szakértelem a mi oktatók, akik a vezető kutatást identitás, a társadalmi integráció és a kulturális sokszínűség, hogy tájékoztassa a tanítás. 96% -a BA (Hons) Szociológia nappali tagozaton egyetértenek abban, hogy a személyzet lelkesednek, amit tanítanak. (Országos Hallgatói felmérés 2016) A szociológia diplomások kap munkát - 100% BA (Hons)... [-]

Ba (hons) Szociális Munka

Campus Nappali 3 év September 2017 Egyesült Királyság Nottingham

Ez Egészségügyi és Szociális szakmák Tanács (HCPC) jóváhagyott mértékben fog felkészülni a szerepe a szociális munkás. Azt tervezték, hogy lehetővé teszik a haladást a foglalkoztatás és integrálja a tudományos és gyakorlati munka-alapú modulokat. [+]

BA (Hons) Szociális munka Ez Egészségügyi és Szociális szakmák Tanács (HCPC) jóváhagyott mértékben fog felkészülni a szerepe a szociális munkás. Azt tervezték, hogy lehetővé teszik a haladást a foglalkoztatás és integrálja a tudományos és gyakorlati munka-alapú modulokat. Szeretné, hogy a különbséget az emberek életében? Akkor a Szociális Munka mértékben az Ön számára. Akkor kapnak a tudás és a készségek, amelyek valóban változtatni valaki életét. Miért válassza ezt a tanfolyamot? Szorosan együttműködünk a munkaadók a kötelező és a független szektorok, hogy biztosítani tudjuk a tananyagot megtartja a hangsúly a nép joga, hogy használja a szolgáltatásokat. Ez is segít abban, hogy készen áll a szakmai gyakorlat, ha Ön jogosult. A tanítás tisztviselői végzik egy sor szakmai háttérrel és kutatásokkal alátámasztott, hogy az Ön számára egy nagyszerű egyensúly a tudományos és az alkalmazott oktatási tapasztalatok. Mi egy nagy hangsúlyt fektet a szakmai értékek és a kapcsolatok között a szociális munka elmélete és gyakorlata egész folyamán. Majd a teljes felmért elhelyezések, ami megadja a lehetőséget, hogy megszerezzék az értékes tapasztalat, hogy egy főállású szociális munkás egy sor különböző munkahelyeken. Tanulni a szakértők Majd kell tanítani egy szakértői csoport által a lelkes személyzet jól képzett szakember, és jönnek a számos szakmai környezetben a szociális munka és az egészségügyi és a szociális ellátás területén. Ezek a széles körben közzé a saját területén, és a tananyagot tájékoztatta sajátos kutatási érdekeit, amely biztosítja, hogy van egy up-to-date, és fontos tanulási tapasztalat. Mit fogsz tanulni Ez Egészségügyi és Szociális szakmák Tanács (HCPC) jóváhagyott mértékben fog felkészülni a szerepe a... [-]

Kapcsolat
Cím
Nottingham Trent University
50 Shakespeare Street

Nottingham, Anglia, NG1 4FQ GB