NCIUL

Bevezetés

Hivatalos Leírás

NCIUL egy izgalmas intézmény, amely kiemelkedő online és személyes felsőoktatási programokat kínál , amelyek célja, hogy elősegítsék a fontos készségek fejlesztését, miközben a globális kutatás és a probléma-alapú megközelítés révén növelik a való NCIUL való foglalkoztathatóságot.

Modern világunkban, ahol az időt mikrogazdálkodással kell kezelni, és a tanulási lehetőségek mindenhol megtalálhatók, az NCIUL felismeri hallgatói igényét a kézbesítés ütemének, helyének és módjának megválasztására, és testre szabott programjaival támogatja Önt abban, hogy önálló és igaz globális NCIUL váljon. polgár.

Nemzetközi hálózatunk kibővíti annak lehetőségét, hogy elmélyítse más kultúrák megértését, miközben hozzáteszi a felbecsülhetetlen értékű ismereteket, amelyeket a velünk töltött idő alatt szerez.

Fedezze fel itt, miért vagyunk mások!

145470_pexels-photo-5676744.jpeg

Miért válassza az NCIUL

Nemzetközi hálózat: hallgatóink és munkatársaink részesülhetnek nemzetközi hálózatunk eléréséből az olaszországi, franciaországi és spanyolországi campusokon belül. Függetlenül attól, hogy hallgatóink érdekeltek-e ismereteik elmélyítésében a nemzetközi munkatársainkkal való kapcsolattartás révén (pl. Disszertációhoz vagy más kutatási projektekhez), vagy részt vesznek-e nem kötelező elhelyezési és szakmai lehetőségekben tanulmányaik során, vagy ha végzettek, számítanak az NCIUL nemzetközi hálózatára céljaik elérésében.

A kontinentális akadémiai hagyományok keverednek az Egyesült Királyság felsőoktatási innovációjával: hallgatóink profitálhatnak a szigorú kontinentális akadémiai hagyományokból, amelyek következetes tantervekből és tanulmányi anyagokból állnak, keveredve az Egyesült Királyság felsőoktatási szektorában általában alkalmazott innovatívabb oktatási és tanulási trendekkel. Például távoktatóink számára előnyös lesz az előre rögzített előadások állandó száma, amelyek átfordított osztálytermi gyakorlatként szolgálnak élő online szemináriumokon és fókuszcsoportokon való részvételükhöz. Ez a módszer biztosítja a hallgató elkötelezettségét a tanulásban, valamint az előrehaladási rátákat, valamint a társértékelés és a csoportmunka előnyeit.

Alacsony hallgatói és oktatói személyzet arány: a személyzet toborzási stratégiánk 15: 1 hallgatói és oktatói arányt garantál az alapképzési programjaink számára, és 10: 1 hallgatói és akadémikus személyzet arányt biztosít posztgraduális programjaink számára. Így hallgatóink részesülhetnek a kis osztálylétszámból és az előadók személyre szabott figyelméből (pl. Időszerű visszajelzés és több lehetőség a fejlesztés és a kiegészítő támogatás megvitatására).

Személyes oktatók: hallgatóink hozzáférhetnek személyes oktatókhoz a londoni campuson, emellett telefonos vagy e-mailes segítségükre a telefonos központunk többnyelvű személyzete áll rendelkezésre.

Nemzetközi gyakornoki lehetőségek: az NCIUL nem kötelező a szakmai és a gyakorlati lehetőség, és az NCIUL csak azokat a hallgatókat segíti elő, akik érdeklődnek a programhoz való csatlakozás iránt, akár a nyár folyamán, miközben üzleti kutatási projektet végeznek, vagy ha egyszer diplomát szereztek. Hallgatóink egyéb lehetőségek mellett felvehetik a kapcsolatot az NCIUL partnerségben együttműködő speciális toborzó ügynökségekkel, vagy részt vehetnek szakmai és szakmai projektekben, amelyeket számos különböző európai ország egyeteme szervez.

Akkreditációk és partnerségek

NCIUL a Nyitott Egyetem, valamint a BPS partnerintézménye

145521_pexels-photo-3769021.jpeg

Küldetés

NCIUL célja, hogy elősegítse a tudás létrehozását és megosztását globálisan tudatos környezetben, amely elősegíti a munkahelyi életen át tartó tanulás élményét.

A tanítási és tanulási módszerek egyedülálló keverékét kínáljuk, amelyek ötvözik a személyes fejlődést, az erős közösségi kapcsolatokat, a világszínvonalú tudományos ismereteket, az élvonalbeli gyakorlatot, a globális vezetést és a csapatmunkát.

A tudásteremtés terén célunk a legújabb kutatásokhoz való hozzájárulás; a hagyományos fogalmak figyelembe vételével elősegíthetjük a kritikus elemzési készségeket, valamint kiértékelhetjük és feltárhatjuk az új ismeretek adaptálásának, létrehozásának, megosztásának és terjesztésének legjobb módjait. Arra törekszünk, hogy szellemi erőforrásainkat megfelelően felhasználjuk, kihasználva az összes karon dolgozó oktatóink tehetségét, miközben élvonalbeli tanszéki kutatásokat hajtunk végre.

A digitális és a hagyományos oktatási és tanulási lehetőségek széles skáláját kínáljuk személyre szabott tanulási tapasztalatok nyújtása érdekében, amelyek figyelembe veszik az egyéni tanulási stílusokat és preferenciákat, és valóban vonzó tanulási élményt kínálnak.

NCIUL egy sikeres vezetőket és globális polgárokat építő közösség, amely diákokból, alkalmazottakból, partnerekből és érdekelt felekből áll. Felismerjük, hogy egyikünk sikere mindannyiunk sikere. Ezért támogatjuk az egyéni kiválóságot, mint az NCIUL fejlődésének alapját .

Valóban globális intézmény vagyunk, ami azt jelenti, hogy a globális tudást a globális környezetben támogatjuk a globális polgárok számára. Globális fókuszunk mindenben rejlik, amit teszünk és kínálunk, a külföldi tanulmányok lehetőségétől a programok és modulok tervezéséig.

NCIUL felismeri a gyakorlati alkalmazás létfontosságú fontosságát, és szoros kapcsolatot ápol a világszínvonalú karjaink, az ipar és más szakmák között. Bármi legyen is a tanulmányi szint, olyan módszereket gyakorolunk, amelyek célja a hallgatók gyakorlati ismeretek, foglalkoztathatóság és átadható készségek biztosítása, amelyek lehetővé teszik számukra az ismeretek közvetlen alkalmazását a munkahelyi környezetben.

Helyszínek

Isle of Dogs

Address
Selsdon Way,4
E14 9GL Isle of Dogs, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: