Middlesex Uni London - Undergraduate Programmes

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Megtanítjuk 40.000 diák a Middlesex tanfolyamok a campusok Londonban, Dubaiban, Mauritius, Máltával és rangos tudományos partnerekkel világszerte. Van egy híres magas színvonalú oktatás, a kutatás, ami a különbség, hogy az emberek életét és gyakorlati, innovatív megközelítést dolgozó számára hogy a személyzet potenciális és megoldásokat kínál az üzleti problémák. Szakértelmünk széles körű, a művészeti és a design, az üzleti egészségügy és az oktatás; törvény, a média és előadóművészet és a tudomány és a technológia.

Ezért vagyunk itt Célunk, hogy nő a világméretű közösségi sikeres Middlesex diplomások, akik fontos hozzájárulás a társadalmak, amelyekben élnek és dolgoznak, és hogy a preferált egyetemi partner az üzleti. Célunk, hogy nemzetközi szinten kiváló minden, amit csinál, az oktatás, a kutatás és az ismeretek átadása. Mi lesz elismert kutatási kiválóság kiemelkedő oktatási, a kitüntetést diákjaink és elkötelezettségünket, hogy a magas színvonalú hallgatói élményt.

Amit csinálunk Azt hogy a diákok először Diákjaink sikere áll a középpontjában, amit csinálunk. Fektettünk be a szakértő személyzet és a korszerű tanulási és kutatási létesítmények. A kutatók tanítani és tanáraink kutatási, alkalmazása nemzetközi minősítésű kutatás és a valós élet kérdések, hogy az osztályteremben, biztosítva a tanulás gyakorlati és releváns. Már szabott tananyag, hogy biztosítsák a diplomások tökéletesen felszerelt versenyezni versenyképes munkaerőpiac. Mi is van egy dedikált foglalkoztathatóság szolgáltatás, amelynek segítségével a diákok tervezi meg az útvonalat a jövőbeni foglalkoztatási. Csodálatos campus és tanulási lehetőségek A létesítmények közül a legjobb bárhol, több mint 200.000.000 £ fektettek létrehozásában London egyik legnagyobb és legjobb egyetemek - része elkötelezettségünket a kitűnő tanuló tapasztalat. Létrehoztunk kiemelkedő tanulási környezet oktatási és kutatási, köztük state-of-the-art laboratóriumok, műhelyek és modern előadóterem. Már azt is hozzá új tereket, ahol pihenhet, enni és inni a barátokkal. A state-of-the-art campus már továbbjutott az egyetem létesítmények Díjat éves Guardian University Awards. Kutatás a külső fókusz Kutatásunk teszi a valódi különbséget a világon. A munka nem áll meg a campus határokat. A diákok és a személyzet között együttműködve ipari partnerek, szakmai szervezetek és más szervezetek. Van szakértő dolgozó kutatók sokféle területek vakcinák rák vizsgálatok az emberi jogok megsértése, az emberi viselkedés és a mesterséges intelligencia.

Helyszínek

London

Address
Middlesex University The Burroughs
NW4 4BT London, Anglia, Egyesült Királyság

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: