The Manchester College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mi vagyunk az egyik legnagyobb szervezet a mi kedves Európában. Jelenleg mintegy 5000 alkalmazott dolgozik az egész több, mint 20 helyszínen, amely tanulás és a készségek, hogy több mint 80.000 a tanulók és a munkaadók 3000 szerte az Egyesült Királyságban.

A minőség az első számú prioritás, és arra törekszünk, hogy a nagyszabású programot minőségjavítás támogatása minden kedves tanulók és a munkaadók, valamint, hogy az alapot a növekedési lehetőségeket lefektetett stratégiai tervben.

Meggyőződésünk, hogy a tanulónak legyen az alapja, amit teszünk. Elkötelezettek vagyunk, hogy javítsa az életét, a foglalkoztathatóság és a gazdasági helyzet minden egyén, azáltal, hogy hozzáférést biztosít a legjobb képzési, oktatási és foglalkoztatási lehetőségek, függetlenül háttér. Ezzel célunk, hogy hozzájáruljon a helyi és országos gazdasági növekedést.

Mi növelve a már jelentős szakmai gyakorlatokat kínál, és fejlődnek a magasabb szintű szakmai gyakorlathoz, amely biztosítja a létfontosságú munka-alapú progresszió útvonal magasabb szintű tanulmány foglalkoztatott tanulók.

Kínálunk programokat a munkanélküliek és a nem az oktatás, a foglalkoztatás és képzés (NEET), és ezen keresztül a pályakezdő fiatalok Díj pénzügyi támogatást nyújt néhány fiatal. A prioritás képzési programok biztosítása érdekében, hogy a tanulók elérjék a szükséges készségekkel, hogy haladást foglalkoztatás.

Dolgozunk a kisvállalkozások és a nagy nemzetközi vállalatok a készségek fejlesztése az alkalmazottaik, hogy javítsa az üzleti teljesítményt és a termelékenységet. Mi is szoros együttműködésben odaítélésére és állami szervek, az egyetemek és a város partnerek Manchester és országosan.

A növekvő felsőoktatási és képzési programok további támogatása véleményünk, hogy a magas szintű képzés és az oktatás számára elérhetővé kell tenni minden tekintet nélkül háttér. Továbbá van egy országos profilt szakmai tanulás és képesítés mellett a MOL márka.

Országosan, mi is a piacvezető elkövető tanulás. Megtanítjuk és a vonat bűnelkövetők a börtönökben és a fiatal elkövető intézmények között számos régiójában az Egyesült Királyságban.

A méret értékes előnyöket kínál a mi tanulók és a munkaadók mind a létesítmények, az erőforrások, a szélessége a tananyag kínálunk és progresszió lehetőségeket. Mi azonban többet nyújt, mint a méretét és kínálunk nekik egyfajta tartozó szervezet, amely törődik szenvedélyesen a küldetését, értékeit és az embereket.

Van szüksége a tanuló a hangsúly A Manchester College. Nyújtunk kiváló tanulás és képzés a lakosok Manchester és azon túl. Kínálunk példátlan különböző tanfolyamok, egyértelmű választási és útmutatás minden diák.

A Manchester College alapja sok helyen egész Manchester. Van campusok az északi, déli és a város központjában. Minden oldalon megvan a maga speciális, élvonalbeli létesítmények és a barátságos, támogató légkör.

A Kollégium ideális helyzetben, hogy felajánl egy rengeteg lehetőséget tanulók minden korosztály számára.

A testület tart Investors in People (IIP) Ezüst akkreditáció. Investors in People egy keretrendszer az üzleti fejlesztések révén az emberek.

Küldetésünk

Életük jobbá tételére és a gazdasági siker a tanulás és a készségek.

A látomások

  • Továbbképzés: "A vezető főiskola a progresszió és a foglalkoztathatóságot." - Felsőoktatás: "A vezető szolgáltató a rugalmas, megfizethető, karrier-vonatkozó, egyetemi oktatás." - Elkövető tanulás: "Az Egyesült Királyság vezető és újító az elkövető tanulás, a készségek és a foglalkoztathatóság." - Szakmai képzést és a Munkáltató képzés: "A vezető szolgáltató a regionális és országos munkáltatói képzés." - MOL: "Az Egyesült Királyság vezető rugalmas rendelkezés a szakmai képesítések.

Értékeink

Mint szervezet, közös az értékrend át mindent, amit csinál. Ezek segítenek meghatározni, hogy kik vagyunk, és hogyan viselkednek.

  • Sértetlenség - Őszinték vagyunk, megbízható és nyitott. - Az egyik csapat - Működünk együtt, tiszteljük egymást, és hozzájárulnak a gólok. - Folyamatosan fejlesztik - Mi előrelátó, mi az innovációra és magukénak érezzék. - Tehetünk - Mi a pozitív, befogadó, rugalmas és proaktív. - Fenntartható - Veszünk egy hosszú távon, környezetbarát, pénzügyileg és társadalmilag.

Helyszínek

Manchester

Address
The Manchester College
Ashton Old Road
Openshaw

M11 2WH Manchester, Anglia, Egyesült Királyság