Hivatalos Leírás

Mi vagyunk az egyik legnagyobb szervezet a mi kedves Európában. Jelenleg mintegy 5000 alkalmazott dolgozik az egész több, mint 20 helyszínen, amely tanulás és a készségek, hogy több mint 80.000 a tanulók és a munkaadók 3000 szerte az Egyesült Királyságban.

A minőség az első számú prioritás, és arra törekszünk, hogy a nagyszabású programot minőségjavítás támogatása minden kedves tanulók és a munkaadók, valamint, hogy az alapot a növekedési lehetőségeket lefektetett stratégiai tervben.

Meggyőződésünk, hogy a tanulónak legyen az alapja, amit teszünk. Elkötelezettek vagyunk, hogy javítsa az életét, a foglalkoztathatóság és a gazdasági helyzet minden egyén, azáltal, hogy hozzáférést biztosít a legjobb képzési, oktatási és foglalkoztatási lehetőségek, függetlenül háttér. Ezzel célunk, hogy hozzájáruljon a helyi és országos gazdasági növekedést.

Mi növelve a már jelentős szakmai gyakorlatokat kínál, és fejlődnek a magasabb szintű szakmai gyakorlathoz, amely biztosítja a létfontosságú munka-alapú progresszió útvonal magasabb szintű tanulmány foglalkoztatott tanulók.

Kínálunk programokat a munkanélküliek és a nem az oktatás, a foglalkoztatás és képzés (NEET), és ezen keresztül a pályakezdő fiatalok Díj pénzügyi támogatást nyújt néhány fiatal. A prioritás képzési programok biztosítása érdekében, hogy a tanulók elérjék a szükséges készségekkel, hogy haladást foglalkoztatás.

Dolgozunk a kisvállalkozások és a nagy nemzetközi vállalatok a készségek fejlesztése az alkalmazottaik, hogy javítsa az üzleti teljesítményt és a termelékenységet. Mi is szoros együttműködésben odaítélésére és állami szervek, az egyetemek és a város partnerek Manchester és országosan.

A növekvő felsőoktatási és képzési programok további támogatása véleményünk, hogy a magas szintű képzés és az oktatás számára elérhetővé kell tenni minden tekintet nélkül háttér. Továbbá van egy országos profilt szakmai tanulás és képesítés mellett a MOL márka.

Országosan, mi is a piacvezető elkövető tanulás. Megtanítjuk és a vonat bűnelkövetők a börtönökben és a fiatal elkövető intézmények között számos régiójában az Egyesült Királyságban.

A méret értékes előnyöket kínál a mi tanulók és a munkaadók mind a létesítmények, az erőforrások, a szélessége a tananyag kínálunk és progresszió lehetőségeket. Mi azonban többet nyújt, mint a méretét és kínálunk nekik egyfajta tartozó szervezet, amely törődik szenvedélyesen a küldetését, értékeit és az embereket.

Van szüksége a tanuló a hangsúly A Manchester College. Nyújtunk kiváló tanulás és képzés a lakosok Manchester és azon túl. Kínálunk példátlan különböző tanfolyamok, egyértelmű választási és útmutatás minden diák.

A Manchester College alapja sok helyen egész Manchester. Van campusok az északi, déli és a város központjában. Minden oldalon megvan a maga speciális, élvonalbeli létesítmények és a barátságos, támogató légkör.

A Kollégium ideális helyzetben, hogy felajánl egy rengeteg lehetőséget tanulók minden korosztály számára.

A testület tart Investors in People (IIP) Ezüst akkreditáció. Investors in People egy keretrendszer az üzleti fejlesztések révén az emberek.

Küldetésünk

Életük jobbá tételére és a gazdasági siker a tanulás és a készségek.

A látomások

  • Továbbképzés: "A vezető főiskola a progresszió és a foglalkoztathatóságot." - Felsőoktatás: "A vezető szolgáltató a rugalmas, megfizethető, karrier-vonatkozó, egyetemi oktatás." - Elkövető tanulás: "Az Egyesült Királyság vezető és újító az elkövető tanulás, a készségek és a foglalkoztathatóság." - Szakmai képzést és a Munkáltató képzés: "A vezető szolgáltató a regionális és országos munkáltatói képzés." - MOL: "Az Egyesült Királyság vezető rugalmas rendelkezés a szakmai képesítések.

Értékeink

Mint szervezet, közös az értékrend át mindent, amit csinál. Ezek segítenek meghatározni, hogy kik vagyunk, és hogyan viselkednek.

  • Sértetlenség - Őszinték vagyunk, megbízható és nyitott. - Az egyik csapat - Működünk együtt, tiszteljük egymást, és hozzájárulnak a gólok. - Folyamatosan fejlesztik - Mi előrelátó, mi az innovációra és magukénak érezzék. - Tehetünk - Mi a pozitív, befogadó, rugalmas és proaktív. - Fenntartható - Veszünk egy hosszú távon, környezetbarát, pénzügyileg és társadalmilag.

Az intézmény további kínálata:

BA

The Manchester College

A cél a diploma, hogy felkészítsen a készségek, tudás és tapasztalat szükséges a széles körű pályára belül állami szervezetek. ... [+]

Mi az a közszolgálati és a társadalmi igazságosság természetesen szó?

A cél a diploma, hogy felkészítsen a készségek, tudás és tapasztalat szükséges a széles körű pályára belül állami szervezetek. A kurzus középpontjában a gyakorlati munka alapú készségek és ismeretek, valamint a tudományos és szakmai kompetenciák, amelyek

A kitüntetéssel diplomázott top up évben biztosít tudományos és elméleti megértése a különböző modulok, amelyek alapvető ismeretekre vonatkozó követelmények a jövő közszférában dolgozók. Van egy koncentráció a politikai irányítás és a problémamegoldó készség az egyes modulokat. MTA szoros munkáltató kapcsolatokat és a tananyagot rendszeresen frissítik, hogy lépést tarthasson a jelenlegi trendek és változások a közszféra szervezetei és a szállítás. Az oklevél által delegált oktatók közelmúltbeli megfelelő szakmai tapasztalattal. ... [-]

Egyesült Királyság Manchester
Kérj Információt
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The Manchester College

Ez a program célja, hogy felkészítse a tanulókat a munka színház és a kapcsolódó iparágak közvetített a televízió, a film és a rádió a teljesítmény. ... [+]

Mi jár élő és az írott média természetesen a?

Ez a program célja, hogy felkészítse a tanulókat a munka színház és a kapcsolódó iparágak közvetített a televízió, a film és a rádió a teljesítmény. A tanfolyam lehetővé teszi, hogy a diákok megtapasztalják a számos tudományág vonatkozó mai színész és a szakmai ágazat. A főiskola két színház, két teljesítmény helyszínek és egy szabadtéri, fedett, amfiteátrum, mind a színház használják hallgatói produkciók és támogatja a professzionális technikai csapat.

A színész képzési program gyökerezik a képzési rendszerek Sztanyiszlavszkij. Ezen belül meg fogja vizsgálni a gyakorlati szakemberek, mint Uta Hagen, Sanford Meisner és Max Stafford-Clark, hogy csak néhányat említsünk. Diákok követi a szigorú képzési program, amely fejleszti a színészek mozgás, ének, analitikus és színészi képességeit. Ezek az átruházható teljesítmény készségek kifejlesztése során a képzés igényeinek kielégítésére egy sor szöveg, médiumok és a szakmai ágazat. ... [-]

Egyesült Királyság Manchester
Kérj Információt
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
The Manchester College

Ez a kurzus a magánszemélyek számára a lehetőséget, hogy feltárja és fejlessze a szakmai és kreatív gyakorlat keretében kreatív és digitális tervezés és a média gyártás. ... [+]

Mi az a Kreatív Média és Vizuális Kommunikáció tanfolyam szó?

Egyre inkább a média iparágak igényes szakemberek, akik működhet multidiszciplináris szakértők, akkor is, ha szakosodnak egy adott területen. Ez a kurzus a magánszemélyek számára a lehetőséget, hogy feltárja és fejlessze a szakmai és kreatív gyakorlat keretében kreatív és digitális tervezés és a média gyártás. A hallgatók építeni a korábbi munka és tervezési tapasztalat.

Egy sor élő rövidnadrág hallgatók várhatóan, hogy vegyenek részt a fejlesztés elméleti és gyakorlati projekt munka, és vesz részt a versenyeken, mint a Big Chip és a D & AD Awards. Van egy követelmény, a diákok, hogy készítsen javaslatokat, forgatókönyveket, vázlatfüzet fejlesztés és a koncepció táblák a tervezés szakaszában adott projekt értékelő szövegek egy vagy több egység tanulmány. ... [-]

Egyesült Királyság Manchester
Kérj Információt
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The Manchester College

A program célja, hogy a hallgatók, akik sikeresen elvégezték az alapítvány diploma, vagy egy hasonló tanfolyam make-up, a lehetőséget, hogy megszerezzék a díj egy kitünte ... [+]

Mi az a Make-up Artistry & Effects (Special Effects útvonal és a divat és média út), természetesen a?

A program célja, hogy a hallgatók, akik sikeresen elvégezték az alapítvány diploma, vagy egy hasonló tanfolyam make-up, a lehetőséget, hogy megszerezzék a díj egy kitüntetéssel diplomázott.

A tanfolyam magában foglalja egy sor modulok célja, hogy tovább bővítsék kulcsfontosságú készségek, tulajdonságok és előzetes technikai képessége a művészet smink átalakulás. Ezek a modulok egészíti divat és a média speciális modulokat.

A tanfolyam célja, hogy professzionális make-up művészek, akik fel vannak szerelve minden a képességekkel, amelyekkel alkalmazkodni és reagálni a kihívást igényeit a make-up ipar. ... [-]

Egyesült Királyság Manchester
Augusztus 2020
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The Manchester College

Célja, hogy segítse belépés, valamint a progresszió, belül egy sor pályára, hogy a hallgatók széles körű készségeket és ismereteket a kulcsfontosságú területeken, a sport ... [+]

Mi a Sport Coaching és iskolai sport természetesen szó?

Ha van egy igazi szenvedélye a sport, és szeretnénk nyerni, és javítja a sport coaching készségek, különösen a sportban, coaching és az iskolai sport, akkor ez a felső akár egy teljes kitüntetéssel diplomázott a program az Ön számára. Célja, hogy segítse belépés, valamint a progresszió, belül egy sor pályára, hogy a hallgatók széles körű készségeket és ismereteket a kulcsfontosságú területeken, a sport coaching és az iskolai sport. Ideális azok számára, akik szeretnének dolgozni, a közösségi sport klubok, iskolák, Nemzeti irányító testületek és működik a sport coaching alapú vállalkozások költségeit. ... [-]

Egyesült Királyság Manchester
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The Manchester College

Ez a program célja, hogy felkészítse a tanulókat a munka a kortárs zenés színház és a hozzá kapcsolódó iparágak. ... [+]

Mi az a Musical Színház természetesen szó?

Ez a program célja, hogy felkészítse a tanulókat a munka a kortárs zenés színház és a hozzá kapcsolódó iparágak. A diákok kínálnak sok lehetőséget, hogy vizsgálja meg, alakítani és finomítani a szükséges készségeket a lehetséges karrier a teljesítmény, a televízió, a film, a munkamenet munka és kabaré.

A diákok számára a válogatott lehetőséget egyenként vizsgálja meg a mechanika mind a három kulcsfontosságú zenés színház diszciplínák (éneklés, színjátszás, tánc), és ennek részeként a folyamatos kreatív folyamatot, azok kombinációi.

Az összes alkotás támasztja alá a rendszerek fizikai cselekvés lefektetett Sztanyiszlavszkij és fejlesztette Uta Hagen és ebben az értelemben a tanfolyam célja, hogy készítsen a színészek, akik tudnak énekelni és táncolni. A sokszínűség és a kihívások minden évben lehetővé teszi a diákok, hogy vizsgálja meg a teljes potenciálját képességeik egy kreatív és ösztönző környezetet. ... [-]

Egyesült Királyság Manchester
Kérj Információt
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

The Manchester College

A BSc (Hons) a banki gyakorlatban és kezelése vizsgálták egy sor alapvető, kötelező és kiegészítő modul, hogy az Ön alapvető megértése az ipar egésze és a képesség, hogy ... [+]

Mi az a banki gyakorlat és a menedzsment természetesen szó?

A BSc (Hons) a banki gyakorlatban és kezelése kapcsolódik a sok éves tapasztalat birtokában IFS University College nevelése banki szakemberek és megértését a banki és pénzügyi szolgáltatások ágazatában. A program kiterjed az alapvető megértéséhez szükségesek a sikeres karrier a banki és pénzügyi szolgáltatások kezelése.

Ez azt tükrözi, amit a munkaadók mondani keresnek a potenciális újoncok. Abban az évben egy lesz fejleszteni tudását a működését a banki és pénzügyi szektor, amely a szervezeti és a pénzügyi piaci szempontok. Lesz alapokat alapvető fogalmak a veszélye annak, hogy alátámasztják a pénzügyi döntéshozatal minden szintjén és elismerését a különböző fogyasztói csoportok és azok pénzügyi igényeinek. ... [-]

Egyesült Királyság Manchester
Kérj Információt
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
The Manchester College

Az intézkedések fő célja a tanfolyam, hogy a tudás és a megértés a pénzügyi irányítási és számviteli gyakorlat, hogy képes ezeket a készségeket a különböző üzleti és mene ... [+]

Mi van a Pénzügyi és Számviteli BSc (Hons) Validálta Salford University kurzust?

Ha érdekel a számvitel és pénzügy, és a cél, hogy a karrier ezen a területen, akkor ez lehet a tanfolyam az Ön számára. Az intézkedések fő célja a tanfolyam, hogy a tudás és a megértés a pénzügyi irányítási és számviteli gyakorlat, hogy képes ezeket a készségeket a különböző üzleti és menedzsment környezetben, és ezeket értékelő készségek összhangban kell lennie a munkaadók igényeinek és a szakma. Ez a tanfolyam is ad mentességet az ACCA képesítést papírok F1-F9 sikeres diplomások.

A hallgatók a lehetőséget, hogy képességeik fejlesztésében kapcsolatban egy sor pénzügyi és számviteli területeken. Végére a tanfolyam hallgatói lesz kifejlesztett elemzési és értékelési készségek és a képesség, hogy alkalmazza azokat a különböző üzleti és menedzsment környezetben. A hallgatók is kifejlesztett ismerete és megértése a jelenlegi pénzügyi és számviteli elméletek és a gyakorlat, amelyek fokozzák hatékonyságukat a számviteli és pénzügyi. ... [-]

Egyesült Királyság Manchester
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
The Manchester College

Ez a kurzus egy BSc top-up fokozat célja, hogy megismertesse az egyének az üzleti, a média, a digitális és a kreatív iparágak. ... [+]

Mi a Creative Media Management BSc (Hons) Validálta Salford University kurzust?

Ez a kurzus egy BSc top-up fokozat célja, hogy megismertesse az egyének az üzleti, a média, a digitális és a kreatív iparágak. Fejleszti üzleti és a vállalkozói készségek, és biztosítja a szükséges ismereteket, hogy a lépést a kreatív diák a kreatív szakember. Célja, hogy bárki, aki akarja kezdeni a saját kreatív üzleti vagy alkalmazni vezetői pozíciók szervezetek a kreatív fókusz.

A tartalom a tanfolyam célja, hogy a foglalkoztathatóság javítását és a fejlődő üzleti és menedzsment ismeretek. A diákok tanulhatnak egy adott területen az érdeklődés a média, a digitális, vagy a kreatív iparágak, míg a fejlődő készségek kutatása, a problémamegoldás és a kommunikáció. ... [-]

Egyesült Királyság Manchester
Augusztus 2020
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The Manchester College

Az intézkedések fő célja a tanfolyam, hogy a hangsúly a menedzsment a marketing funkció, és felkészíteni a hallgatókat a legkülönfélébb vezetői karriert belül a gazdasági ... [+]

Mi az a marketing menedzsment BSc kurzus szó?

Ez a tanfolyam alkalmas a hallgatók, akik érdeklődnek a munka a vezetői szerepet a gazdasági környezet. Az intézkedések fő célja a tanfolyam, hogy a hangsúly a menedzsment a marketing funkció, és felkészíteni a hallgatókat a legkülönfélébb vezetői karriert belül a gazdasági környezet.

A hallgatók a lehetőséget, hogy vállalják a piackutatás, a munka egy csoportos projekt, és bemutat egy vállalati üzleti terv. Végére a tanfolyam hallgatói lesz kifejlesztett elemzési és értékelési készségek és a képesség, hogy alkalmazza azokat a különböző üzleti és menedzsment környezetben. A hallgatók is kifejlesztett ismerete és megértése a jelenlegi marketing elméletek és a gyakorlat, hogy fokozzák a hatékonyságot, mint a vezetők. ... [-]

Egyesült Királyság Manchester
Augusztus 2020
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The Manchester College

A fő célja a program, hogy dolgozzon ki egy mélyebb ismerete és megértése az elvek divat marketing, nemzetközi kontextusban, és lehetővé teszi az egyének, hogy alkalmazzá ... [+]

Mi az International Fashion Marketing természetesen szó?

Ez egy üzlet során, amely elsősorban a divatipar. A fő célja a program, hogy dolgozzon ki egy mélyebb ismerete és megértése az elvek divat marketing, nemzetközi kontextusban, és lehetővé teszi az egyének, hogy alkalmazzák az divat termelés egy globális gazdasági környezet. A tanfolyam kiegyensúlyozza mind a gyakorlati üzleti és menedzsment ismeretek a tudományos analitikus szigor.

A kurzus az alábbi modulokból áll:

Vállalati stratégia és a Fashion Industry: Ez az egység vizsgálja stratégia technikák és folyamatok a globális ipari környezetben fontos, hogy a divatipar.

Divat Brand Management & Communications: Ez a modul kritikusan értékeli a szerepét, branding és kommunikáció a divat kontextusban ... [-]

Egyesült Királyság Manchester
Kérj Információt
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The Manchester College

Az intézkedések fő célja a tanfolyam, hogy a tudás és a megértés a pénzügyi irányítási és számviteli gyakorlat, és ahhoz, hogy ezeket a készségeket a különböző üzleti és ... [+]

Mi a Financial Management BSc (Hons) Validálta Salford University kurzust?

Ha érdekli a vezetői szerepet a hangsúlyt a pénzügy, akkor ez lehet a tanfolyam az Ön számára. Az intézkedések fő célja a tanfolyam, hogy a tudás és a megértés a pénzügyi irányítási és számviteli gyakorlat, és ahhoz, hogy ezeket a készségeket a különböző üzleti és menedzsment környezetben.

A hallgatók a lehetőséget, hogy vállalja a munkát egy csoportos projekt, és bemutat egy vállalati üzleti terv. Végére a tanfolyam hallgatói lesz kifejlesztett elemzési és értékelési készségek és a képesség, hogy alkalmazza azokat a különböző üzleti és menedzsment környezetben. A hallgatók is kifejlesztett ismerete és megértése a jelenlegi finanszírozási elméletek és a gyakorlat, hogy fokozzák a hatékonyságot, mint a vezetők. ... [-]

Egyesült Királyság Manchester
Augusztus 2020
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The Manchester College

Ez a tanfolyam ideális út mindenki számára, aki azt akarja, hogy folytassa a pályafutását a számítástechnikai, az információs technológia és a kapcsolódó területeken. ... [+]

Mi a Business Computing IT (top up) Validálta a University of Salford természetesen szó?

Ahhoz, hogy egy kitüntetéssel diplomázott Business Computing IT, a diákok vállalják, 120 kredit. Ez alkotja 60 kredit modulok számítástechnika és a kutatás, 20 kredit a speciális modulok és a 40 hitel szakember projektet.

A szakember a projekt lehetővé teszi, hogy megszilárdítsa a korábbi tanulás és fejleszteni ezeket az ötleteket és anyagokat a kritikus és elemző módon. A szakember projekt bemutatja a képességét, hogy vállalja a jelentős munka. Azt is értékes, mint a kirakat a képességek és a szakmai készségek, és egy szilárd felkészülés posztgraduális tanulmány. ... [-]

Egyesült Királyság Manchester
Kérj Információt
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
The Manchester College

f érdekli a vezetői szerepet a humán erőforrás környezet, akkor ez lehet a tanfolyam az Ön számára. Az intézkedések fő célja a tanfolyam, hogy a hangsúly a menedzsment az ... [+]

Mi az üzleti és Emberi Erőforrás Management Development BSc (Hons) Validálta Salford University kurzust?

Ha érdekli a vezetői szerepet a humán erőforrás környezet, akkor ez lehet a tanfolyam az Ön számára. Az intézkedések fő célja a tanfolyam, hogy a hangsúly a menedzsment az emberi erőforrás funkció, és felkészíteni a hallgatókat a legkülönfélébb vezetői karrier egy humán erőforrás környezetben.

Végére a tanfolyam hallgatói lesz kifejlesztett elemzési és értékelési készségek és a képesség, hogy alkalmazza azokat a különböző üzleti és menedzsment környezetben. A hallgatók is kifejlesztett ismerete és megértése a jelenlegi HR elméletek és a gyakorlat, hogy fokozzák a hatékonyságot, mint a vezetők. A hallgatók a lehetőséget, hogy feltárja a jelenlegi gondolkodás és gyakorlat területén a munkavállaló fejlődés, a munkajog, a munkavállalói kapcsolatok és HRM. ... [-]

Egyesült Királyság Manchester
Augusztus 2020
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul