Hivatalos Leírás

London School of Mosaic egy független művészeti iskola, amely diplomát és BA-t tanít a Mosaic Studies-ben, az első ilyen jellegű az Egyesült Királyságban.

Az iskola több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a mozaikművészet oktatásában, és csak mozaikokra specializálódott.

Előadóink és oktatóink másodlagosak és világszínvonalú intézményekből származnak, mint például Cambridge Egyetem, Kings Colleg, London és a világhírű Spilimbergo mozaikiskola, Olaszország.

117775_Daughtersofalbion_S.jpg

A társadalmi közvetítés a program szerves részét képezi, és a kurzus során nem csak a környezetet fogja átalakítani, hanem a sérülékeny emberek életminőségét is javítani fogja.

117778_Keystone3.jpg

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

London School of Mosaic

Hároméves kurzusunk célja a művészi, technikai és elméleti készségekkel rendelkező diákok szakmai mozaikművészekként való működtetése a mozaik alkalmazásával összefüggésb ... [+]

Tanulási célok és eredmények

Hároméves kurzusunk célja a művészi, technikai és elméleti készségekkel rendelkező diákok szakmai mozaikművészekként való működtetése a mozaik alkalmazásával összefüggésben (köz- és magánmunka a jutalékokhoz, társas foglalkozású művészetek, művészterápia, restaurálás és Beszélgetés). A diákok megtanulják a mozaikgyártás főbb technikáit, valamint az alkalmazást a külső belső térben. Alapvető ismeretekkel fognak rendelkezni a mozaik történetében, miközben képesek kritizálni a mozaik koncepcióját és designját. Szakmai gyakorlati képzésünk lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy megszerezzék a készségeket saját üzleti tevékenységük megtervezéséhez és működtetéséhez.... [-]

Egyesült Királyság London
Augusztus 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
NW5 4SF London, England, Egyesült Királyság