Hivatalos Leírás

Rólunk

A történetünk 2002-ben kezdődött, amikor egy ideális filmes kurzusra való törekvés arra indított bennünket, hogy létrehozzunk egy saját butik filmiskolát a londoni Fulham Broadway egy átalakított templomában.

A London Film Academy sok éve nemzetközileg elismert innovatív filmiskola, amely a súlya fölé ütődik, és többképes, világszínvonalú filmkészítőt állít elő gyakorlati, iparági és legmagasabb szintű képzésen keresztül.

Multidiszciplináris megközelítésünk emeli a film- és televíziós iparágak kemény munkahelyi realitásait, és lehetővé teszi számodra, hogy egy tájékozott és felelősségteljes filmkészítővé váljunk, apróbb csoportokban, együttműködő és gondos környezetben.

Céljaink középpontjában áll, hogy a filmes képzés elérhetővé váljon. Non-profit bizalomként pénzügyileg támogatott helyeket kínálunk all-inclusive tanfolyamdíjakkal, díjnyertes oktatókkal és hozzáféréssel a legmodernebb berendezésekhez, technológiához és létesítményekhez. A világ minden tájáról érkező pályázókat meghívjuk bármilyen tapasztalattal, de proaktív, kreatív és elkötelezett csapatmunkát keresünk.

Akár egy egyetemi, posztgraduális vagy szakember, aki speciális rövid tanfolyamot keres, minden fikciós filozófust lefedünk a fikcióról a dokumentumkészítésre. A kiválósági központként elismertnek számít a Felsőoktatási Minőségbiztosítási Ügynökség, és partnere van a kreatív iparág egyik leginkább eredeti és előre gondolkodó hangjával.

Büszke eredményünk a diákjaink folyamatos sikere. Örömmel mondhatjuk, hogy diploma diplomások több mint 95% -a három hónapon belül dolgozik az iparágban. És egyedülállóak abban, hogy képesek legyünk ápolni a folyamatos produkcióinkat azzal, hogy felkészítjük a filmgyártók klubtagságát, hálózati eseményekkel, exkluzív munkalehetőségekkel és tanácsokkal a világ egyik legnagyobb filmesének.

Az LFA több, mint egy filmiskola. Ha van egy fejed a filmhez, és szenvedélyes, inspirált, és szeretné megtalálni a saját hangját; Biztos lehet benne, hogy a mai versenyképes iparágban sikeres lesz a képességek, a tudás és a folyamatos támogatás.

Bízunk benne, hogy üdvözölhetjük Önt az LFA-nál.

Daisy Gili és Anna MacDonald
Társalapítói

Minőségbiztosítás

Az LFA-t a QAA, a Felsőoktatási Minőségbiztosítási Ügynökség vizsgálja felül. A QAA felülvizsgálati csoportja a következő ítéleteket hozta fel a London Film Academy felsőoktatásáról:

 • A díjak akadémiai szabványainak meghatározása és fenntartása megfelel az Egyesült Királyság elvárásainak.
 • A hallgatói tanulási lehetőségek minősége megfelel az Egyesült Királyság elvárásainak.
 • A tanulási lehetőségekkel kapcsolatos információk minősége megfelel az Egyesült Királyság elvárásainak.
 • A diákok tanulási lehetőségeinek fejlesztése megfelel az Egyesült Királyság elvárásainak.

A QAA felülvizsgálati csoportja a London Film Academy a bevált gyakorlatok alábbi jellemzőit határozta meg:

 • az inkluzív és részletes felvételi eljárás, amely biztosítja, hogy a diákok jól illeszkedjenek a tanfolyamhoz, és lehetővé teszi számukra, hogy sikeresek legyenek (B2 elvárás)
 • a nevelő, beágyazott és karrier-központú támogatás, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy elérjék teljes személyes, tudományos és szakmai lehetőségeiket (Expectation B4).

Miért válassza az LFA-t?

Legyél filmkészítő a London Film Academy

 • Film- és televíziós iparági szakemberek által végzett multidiszciplináris képzés
 • Professzionális gyártóberendezések, gyártás utáni létesítmények, házon belüli stúdiók és színházi színház.
 • Super 16mm és aktuális digitális formátumok helyhangzással
 • A filmek teljes HD minőségben készültek (1080p)
 • Releváns, praktikus és értékes-pénzes film oktatás
 • Nincsenek rejtett költségek (a filmköltségek a kurzusdíjakban szerepelnek)
 • Vitrinek filmfesztiválokon és digitális platformokon
 • Exkluzív állásajánlatok és elhelyezések
 • Kiválósági központ
 • Értékelést beküldte: Qality Assurance Agency for Higher Education
 • Egyetemi progressziós útvonalak:
  • Az LFA Filmmaking Diplomát az Anglia Ruskin Egyetem elismeri a MA film és televíziós produkció előrehaladásával, 90 M-es kreditek hitelátutalásával és a Hertfordshire-i Egyetemen az MA Filmmaking felé történő előrehaladás érdekében.
  • Az LFA Filmmaking Diplomát a Hertfordshirei Egyetem is elismerte a BA Film és Televízió előrehaladása érdekében.
  • A LFA forgatókönyvi diplomát az Anglia Ruskin Egyetem elismeri a MA kreatív írása és a Hertfordshirei Egyetem előrehaladása érdekében az MA forgatókönyvíráshoz való előrehaladás érdekében.

Készségek az életre

 • Együttműködő, barátságos és inkluzív tanulási környezet
 • A csapatmunka és az emberek képességei az alkalmazkodóképes és kreatív filmkészítők számára
 • Nem profitorientált szervezet
 • Pénzügyi támogatás és pénzügyi tanácsadás
 • Állandó szakmai kapcsolattartó hálózat a Filmben
 • Karrier tanácsadás
 • Azok az értékek, melyeket a minőség, az innováció, a hallgatók és a végzősök támogatása mellett élünk, együttműködnek
 • Az egyéni tehetség és a kreativitás táplálkozik

Felszerelés

London Film Academy egy műemlék jellegű templomban található műemlék épületben található. A LFA a londoni Hammersmith városban található

SZOBÁK

 • Mozi / Screening szoba
  Színházunk digitális vetítést, alapvető hangfelvételi lehetőségeket kínál. Van egy átfogó hangos FX könyvtárunk. Gyakorlati és felvételi stúdiókat használnak az LFA felső és alagsori szintjén minden műhelyben és gyakorlathoz.
 • A stúdiók
  Két próbatétel és forgatás Stúdiók stúdiókkal és számos kellékkel a helyiségek felső és alagsori szintjén helyezkednek el, és minden műhelyben és gyakorlathoz használják.
 • Könyvtárunk
  Az LFA könyvtár DVD filmgyűjteményt és könyvtárat tartalmaz. Ez a szoba fel van szerelve egy Apple számítógépes számítógéppel, amely internet-hozzáféréssel rendelkezik. A szoftver magában foglalja a Neo Office-t, az EP költségvetését
 • Tantermek
  Minden tantermünk videó-, DVD- és számítógépes lejátszással van felszerelve plazma TV-ken és / vagy projektorokon keresztül.

FELSZERELÉS

Az LFA jelenleg Super 16 mm-es Arri SR3 és 416 fényképezőgép-készletekkel rendelkezik, beleértve a Matte box készletet, a szűrőket és a lencséket, az ARRI Alexa készlet CP2 lencsével, egy Sony FS7a Sony EX3 és egy Z1, több Sony HDV és egy Chameleon dolly és track. A fogaskerekek széles választékát kínáljuk, köztük Ronford, Cartoni és O'Connor fejek, egy kaméleoncsatornás kürt és egy ajtószárny a külső produkciók számára. A Fresnel Arri lámpák széles választéka, nyílt vörös hajúak és szőkékkel együtt. Van egy 2.5K-os HMI, Kinoflo, Dedo Light készletek és 1x1 fénytáblák, valamint széles választékú zászlóállványok, hálók és egyéb fogantyúk.

 • Babácska
  Stúdiónkban egy Chameleon-dolly van, és egy 50 lábnyi változatos pályával ellátott helyszínt biztosító dolly.
 • Lámpák
  A világítási készletek közé tartozik az Arri Fresnel fényforrások 300 wattról 2,5kw-ra, normál vörös- és szőke készletek, stúdió lágy fények, jó választék zászlók, állványok és fogantyú kiegészítők, mint a mágikus karok, pelikánszorító és polipartók.
 • Hang
  Van egy Sound Device 664 és SQN keverő a Sennheiser 8050s és az AKG mikrofonokkal, a Sennheiser és a Micron Explorer rádió mikrofonokkal.
 • Utómunka
  Apple szerkesztési lakosztályaink AVID Media Composer és Final Cut Pro készülékekkel vannak ellátva, Sony HDV fedélzetekkel, hordozható merevlemezekkel és CD / DVD-meghajtókkal. Minden bemutató tekercs vagy befejezett munka DVD-re exportálható minőségi szabványok sugárzására.
Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

London Film Academy

Intenzív és gyakorlati 2 éves út a BA (Hons) megszerzéséhez a filmkészítésben. ... [+]

A kétéves kurzus 6 kifejezést kap, és összesen 360 egyetemi kreditet kap. A program alapja a kreatív, tudományos, technikai és szakmai készségek integrálása az iparági szabványok szerint. Ebből a célból az oktatás kezdetben interaktív előadásokon, szemináriumokon, workshopokon és vetítéseken keresztül kerül megrendezésre, majd gyakorlati környezetben folytatódik közös filmes produkciók, cégen belüli munkahelyek és független tanulmányok révén.

Az 1-es és 2-es feltételeket a fő filmes tudományágakról tanulják: forgatókönyvírás, irányítás, gyártás, filmművészet, szerkesztés, hang és gyártás. A kurzus ez a fázisa egy együttműködési projektsorozat csúcspontja, az 1. filmprojektben , ahol az adott filmkészítési tudományágakon belül több, egymás után elkötelezett szerepe van.A 3. ciklus alatt önállóvá válik, és a filmkészítés bizonyos területein kulcsfontosságú készségeket fejleszthet ki egy kicsit hosszabb, több együttműködő filmes projekt készítésével, a Film Project 2A negyedik ciklusban nagyobb ellenőrzést kapsz a modulok választásai felett, amikor egyre több autonómiát és tapasztalatot szerezsz. Ez lehetővé teszi, hogy válasszon egy munkahelyi modul vagy egy együttműködő speciális projekt között , amely egy nem narratív fikciós tudományágat vizsgál, például egy dokumentumfilm, kereskedelmi vagy kísérleti filmAz ötödik ciklus alatt általában egy disszertáció - vagy diszkurzív disszertáció vagy egy tudományos kommentárral rendelkező projekt - írása. Alternatívaként másik munkahelyre is jelentkezhet, előadással együtt. A kurzus utolsó és hatodik ciklusában egy második, hosszabb és bonyolultabb együttműködési filmes projekten dolgozik, a Film Project 3-ban .... [-]
Egyesült Királyság London
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul