Hivatalos Leírás

Az LCCM augusztus 17-én nyílt napokat vezet

Rólunk

Az LCCM egy speciális felsőoktatási főiskola kreatív emberek számára. Mi vagyunk az egyetlen független kollégium az Egyesült Királyságban, ahol zenei fokozatokat, szavakat, valamint a kreatív vállalkozást követő posztgraduális diplomát kínálunk.

A mi történetünk

Az LCCM története először 2002-ben kezdődött, amikor Darius Khwaja úgy döntött, hogy egy új kollégiumot hoz létre a kortárs népzene számára London központjában. A cél az volt, hogy új megközelítést hozzunk létre a zene tanításához, amely a legjobb egyetemeket és konzervatóriumokat összekeverte egy művészeti iskola környezetével. A kurzus, amely a beágyazott termelést eredményezte, az LCCM-et mint első zenei főiskolát hozták létre, ahol minden tanulónak mind a teljesítményt, mind a termelést kellett elsajátítania; a zeneiparban egyre nyilvánvalóbbá vált fejlődés.

118022_118000_OurStory.png

Campusunk

A Music Box - a legmodernebb épület, amelyet kifejezetten az LCCM számára fejlesztettek ki, a Music Box valóban lenyűgöző és inspiráló helyet kínál hat emeleten, hogy tanulmányozza, hozza létre, végezze el, rögzítse és együttműködjön.

Közel 5 millió fontot fektettünk be a létesítményekbe. Ez az új oldal páratlan erőforrásokat kínál a zene, az írás és a vállalkozói szellem számára.

Szolgáltatásaink közé tartozik:

 • A helyszín, a saját koncerthelyünk
 • Bár
 • Kávézó
 • Csendes hely
 • Munkaterület és könyvtár
 • Zuhanyzók és szekrények
 • Tárgyaló
 • 2 szerkesztő szoba
 • 2 digitális zongora szoba
 • 3 felvételi stúdió
 • 4 számítógépes labor
 • 7 tanterem
 • 7 hangszigetelt teljesítményű szoba
 • 10 egyéni gyakorlati stand

Nézze meg a campusunkat a 360 virtuális campus túránkban.

111488_111430_LCCM_093.jpgLCCM közösség

Olyan embereknek tervezték, akik komolyan gondolkodnak a zenei vagy írásbeli karrier fejlesztésében, ahol a tehetség, a képzelet és a kreativitás virágzik.

Mint egy kis hallgatói csoporttal rendelkező kollégium, büszkék vagyunk arra, hogy megismerjük az egyéneket. Szakértő személyzetünket bátorító és megközelíthető, és diákjaink barátságos és támogató.

Az LCCM iparági gyökerei és kapcsolatai azonnali hozzáférést biztosítanak a szakemberek hálózatához, hogy segítsék a kreatív karrierjét az elkövetkező években.

118021_117999_LCCMCommunity.png

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

London College of Creative Media

A zenei teljesítmény és a gyártás BMus Hons fokozata átfogó betekintést nyújt a modern zenei karrier minden aspektusába. Akár szakértőjévé akar válni a műszerében, akár a ... [+]

BMus (Hons) zenei előadás

A zenei teljesítmény és a gyártás BMus Hons fokozata átfogó betekintést nyújt a modern zenei karrier minden aspektusába. Akár szakértőjévé akar válni a műszerében, akár a mester egy sorban, a BMus gyakorlati, magával ragadó és együttműködő. Itt kezdődik a zene élete.

Az LCCM BMus-fokát tapasztalt zenészek tervezik és tanítják. Minden oktatónk szakmailag dolgozik az iparágban. Ez lehetővé teszi számukra, hogy valós tapasztalatokat hozzanak az osztályterembe. Az LCCM-en való tanulás nem korlátozza Önt egy bizonyos zenei stílusra, mivel az az összes 100 műfajra kiterjed. Az alapmodulokon kívül saját érdeklődésre szabhatja azt is, amit szeretne tanulni. Az, amit tanulóként tanulsz, részben megvan.... [-]

Egyesült Királyság London
Október 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

BA

London College of Creative Media

Szeretne íróként élni? Álmodsz-e, hogy egy TV-n, filmben vagy videojátékban írsz? Kreatív és professzionális író tanfolyamunk az írók következő generációjának, a korlátla ... [+]

BA (Hons) kreatív

Szeretne íróként élni? Álmodsz-e, hogy egy TV-n, filmben vagy videojátékban írsz? Kreatív és professzionális író tanfolyamunk az írók következő generációjának, a korlátlan innovációs lehetőségeknek köszönheti, hogyan mesélnek el és élvezik a történeteket.

Az iparági vezetők által tervezett és szállított kiadványok segítenek abban, hogy kreatív ötleteit elkészített készségekbe és szakmai hirdetésekre készen álljon. Hogy a szenvedélyed a fikció, a szkript vagy a játékok és a digitális média története, személyes, támogató megközelítésünk segít abban, hogy az íróvá váljon.

Legalább két teljes 3. szintű képesítés (pl. A szint, BTEC diploma), amelyek közül az egyiknek angol irodalomban vagy nyelven kell lennie.A felsőoktatáshoz való hozzáférés vagy a BTEC kibővített diplomája két teljes szintű 3. képesítéssel egyenértékűnek tekintendő.GCSE C / 4 vagy magasabb fokozatú matematika és angol nyelv, vagy 2. szint megfelelő (pl. Funkcionális készségek).A BBB szintPearson BTEC 3. szintű nemzeti kiterjesztett diploma (első tanítás 2016 szeptemberétől) DDM - DMM... [-]
Egyesült Királyság London
Október 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
London College of Creative Media

Szeretné karriert létrehozni a zenei iparban, mint egy üzleti-gondolkodó művész vagy végrehajtó? A vezető iparági szakemberek által tervezett és szállított zenei üzleti s ... [+]

BA (Hons) zenei ipar menedzsment

Szeretné karriert létrehozni a zenei iparban, mint egy üzleti-gondolkodó művész vagy végrehajtó? A vezető iparági szakemberek által tervezett és szállított zenei üzleti szakunk segít fejleszteni a tudást

A BA (Hons) Zeneipar menedzsment fokozata biztosítja az Ön számára szükséges készségeket, hogy karrierjét készítse el, akár a hozzáértő felvételi művészként, akár a jövő felé néző zenei vezetőként.

Mint minden fokozat az LCCM-ben, testreszabhatja az Pathway , a zenei produkcióra, élő eseményekre vagy digitális marketingre szakosodva. Ön is képes lesz arra, hogy együttműködjenek a diákokkal minden más programunkon, és gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek az események előmozdításáról és kezeléséről, vagy a művészekkel való együttműködésről.... [-]

Egyesült Királyság London
Október 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

London College of Creative Media (LCCM)