Hivatalos Leírás

Ha úgy dönt, Leeds Trinity Egyetem, Akkor válasszon egy egyetemi híres tanítás kiválóság, nagyon foglalkoztatható diplomások és a magas hallgatói elégedettség. Elkötelezettek vagyunk, hogy egy személyre szabott hallgató tapasztalata, barátságos és támogató környezetben, amely lehetővé teszi, hogy boldogulni. A méretet jelenti, hogy tudjuk, minden a mi nemzetközi diákok megnevezés, segít otthon érezze magát a pillanatban, amikor megérkezik.

Hát nem volt szerencsém találkozni még? Mi vagyunk Leeds Trinity Egyetem, Az egyik az Egyesült Királyság legjobb egyetemek hallgatói elégedettség és a foglalkoztathatóság. Már évek óta nyújt kiemelkedő, diákközpontú felsőoktatási közel 50 éve. Megtalálja nálunk egy gyönyörű campus mindössze hat mérföldre a Leeds belvárosában - az Egyesült Királyság egyik legjobb tanítványa városokban.

Mi úttörő szerepet játszott a befogadás szakmai munka elhelyezések fokonként, a diákok egy igazi előnyt, ha versenyben az első diplomás munkát. Az eredmények önmagukért beszélnek - 95% diákjaink alkalmaznak, vagy a további vizsgálat után hat hónappal végzős, amely helyére teszi számunkra a felső 25% -a brit egyetemek a foglalkoztathatóság.

A tanári kar kiterjedt szakmai tapasztalattal a földjeiken, és sok is aktív kutatók, hozzájárulva Leeds Trinity's növekvő hírnevét a kutatás ex cellence. Mi mértékben fektet a fejlesztés a következő generációs kutatók széles körű tőkefedezeti PhD tanulók számára minden évben. Büszkék vagyunk arra, hogy felajánl egy személyre szabott és befogadó universi ty élményt ad minden hallgató a támogatási megvalósítani képességeiket. Ezért a diákok nagyon elégedettek (az Országos Hallgatói felmérés) és mindenki egyetért - te tényleg egy nevet és nem több, a Leeds Trinity Egyetemen.

Mi a különbség 50 éves teszi. Alapítva 1966-ban két katolikus tanárképző főiskolák, Leeds Trinity Egyetem átalakult egy elismert egyetem neves oktatói kiválóság, hallgatói elégedettség és az EMP loyability. Ez az átalakulás vezérelték a jövőkép és értékek, amelyek középpontjában a minden, amit csinál.

Látomás

Célunk, hogy híres fejlődő társadalmi hatásos, nagyon foglalkoztatható személyek révén úttörő, a kutatás-vezette tanulás és tanítás.

Értékek

A Val UE méltóság, tisztelet, a társadalmi igazságosság és az esélyegyenlőség éli meg, és az alábbiak igazolják:

minőségre való törekvés minden, amit teszünk hogy egy együttérző, tiszteletteljes és befogadó közösség, amely a sokféleséget eljáró integritásáról és átláthatóságáról biztató párbeszéd és együttműködés

Küldetés

Küldetésünk által vezérelve katolikus identitás és a hit alapja, adunk egy kivételes oktatási tapasztalat egy sokszínű közösség. Elkötelezettek vagyunk, hogy a promóció a méltóság, tisztelet, a társadalmi igazságosság és egyenlőség megvalósítása érdekében pozitív társadalmi és gazdasági hatásokat.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

Leeds Trinity University

A program célja az, hogy az alapvető tudás, a megértés és készségek szükségesek a diplomások kezdenek működni szakszerűen és hatékonyan a nemzetközi üzleti és menedzsment ... [+]

A program célja az, hogy az alapvető tudás, a megértés és készségek szükségesek a diplomások kezdenek működni szakszerűen és hatékonyan a nemzetközi üzleti és menedzsment környezet belépő szintű vezetői pozíciókban. Ez egy 3 éves nappali tagozatos programot (6 év részidős), hanem attól függően, az Ön érdekeit is tartalmazhat, ha a munka-alapú nemzetközi üzleti kutatási projektek és a külföldi tanulmányi lehetőség. Ennek része a kurzus, akkor is, hogy két, hat hetes szakmai munka kihelyezések (egy, az Egyesült Királyságban és az egyik a nemzetközi környezetben).

A diploma nem csak tantermi, akkor tanulmányi kirándulások, és megfelel a meghívott előadók a különböző gazdasági ágazatok nemzetközi óriások, mint az ASDA / Wal-Mart Yorkshire kézműves sört és az élelmiszergyártók.... [-]

Egyesült Királyság Leeds
Augusztus 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
Campus
Bővebben magyarul
Leeds Trinity University

A számviteli és az üzleti fokozat célja, hogy megadja azt a rugalmasságot, hogy formálja a saját sikeres jövőt. Adunk az alapvető ismeretek és készségek meg kell haladnia ... [+]

Ez a fokozat megadja az alapvető ismeretek és készségek meg kell haladnia belül számviteli és pénzügyi gazdálkodási környezet. A mi Könyvelési és üzleti diplomát úgy tervezték, hogy megadja azt a rugalmasságot, hogy formálja a saját sikeres jövőt. Adunk az alapvető ismeretek és készségek meg kell haladnia belül számviteli és pénzügyi irányítás környezetben. Ezen felül, akkor kap egy erős alapokat kulcsfontosságú üzleti elvek, beleértve áttekintést alapvető gazdálkodási feladatait, működését, a közgazdaságtan, marketing, jogi kérdések, valamint a külső gazdasági környezet.

Ha megvan a látnivalók be a válás szakmai könyvelő, tudjuk, hogy a tanuló nem áll meg a diplomát. Akkor el kell töltenie egy szakmai képesítést szervezetek, mint a ACCA (ACCA)A globális testület szakmai könyvelők. Szeretnénk segíteni Önnek, hogy a karriered gyorsabb, így már tervezték a modulok összhangban az ACCA így megszerezni hitelek felé a ACCA képesítést, miközben tanulsz, így a maximális mentességek ellen a szakmai vizsgák. * Tanulás számviteli és üzleti Leeds Trinity Egyetem bővítik a karrier lehetőségeket. Szakképzett könyvelő? A hagyományos gazdálkodási karrierjét? A választás a tiéd lesz.... [-]

Egyesült Királyság Leeds
Augusztus 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Leeds Trinity University

A sport és a testmozgás tudományok fokozatot nyújt Önnek az egyetemi ismereteket és készségeket kell, hogy legyen egy akkreditált Sport and Exercise Scientist. ... [+]

A Sport and Exercise Sciences diplomát biztosítja az Ön számára az egyetemi ismereteket és készségeket kell, hogy legyen egy akkreditált Sport and Exercise Scientist.

A kurzus ötvözi a három terület a sport és a testmozgás tudományok; pszichológia, fiziológia és biomechanika, továbbá a kutatási és szakmai kihelyezések. Azt is tanulni interdiszciplináris sporttudomány modulok hozzá, hogy a program dolgozzon együtt a három sport szakterületnek.

-On 4. szint, Akkor vállalja a teljes munkaidős szakmai gyakorlat, amely tartalmazni fogja a szerzett készségek egész első tanév. Nál nél Level 5, Akkor választhatunk a hathetes teljes munkaidős elhelyezés vagy önkéntes, amelyek egyaránt 20-hitel modulok kifejlesztésére tapasztalat és a foglalkoztathatóság.... [-]

Egyesült Királyság Leeds
Augusztus 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Leeds Trinity University welcomes international students

Leeds Trinity University: Business, Management and Marketing courses

Leeds Trinity University: Placements

Your guide to Accommodation choices at Leeds Trinity

Leeds Trinity University
Address
Leeds Trinity University Horsforth
LS18 5HD Leeds, Anglia, Egyesült Királyság
Honlap
Telefonszám
+44 113 283 7100