University of Kent, School of European Culture and Languages

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Európai Kulturális és Nyelviskola (SECL) egy multidiszciplináris iskola a Kent Egyetemen, amely klasszikus programokat kínál.

Az akadémiai kiválóságot erősen ismerjük: a legfrissebb Kutatási Kiválósági Keretrendszerben - az Egyesült Királyságban az összes egyetemre kiterjedő értékelés - a Modern Nyelvek (beleértve a nyelvet is) az Egyesült Királyságban volt 3. helyen. A Kent nyelvtudománya az Egyesült Királyságban is az 5. helyen állt a The Complete University Guide 2019-ben. Tanításaink az Egyesült Királyságban megtalálhatók a legmagasabb minőségben, az Egyesült Királyság Kormányzati Kiválósági Keretrendszerével, amely szerint az egyetem folyamatosan kiváló oktatást és tanulást biztosít diákjaink számára.

Kent a nemzetközi hallgatók körében a világszerte elismert fokozatok, a kozmopolita környezet és az izgalmas munkalehetőségek kedvence. Az egyetem következetesen szavazott a brit felsőoktatási egyetemek egyikének a nemzetközi hallgatói elégedettségi felmérésekben, és a diákok kiemelik a Kent-tapasztalataikat.

Iskolánk székhelye a Kent Egyetem Canterbury-i campusában található, amely barátságos környezetet és egy közeli kötött diákközösséget biztosít. A campus élete hat főiskolát körül forog, valamint a Templeman-könyvtár, a Gulbenkian-i Művészeti Központ és a Mandela-épület (Kent Union otthona) körében - mindegyik zöld és nyugodt nyílt terek közé tartozik.

Canterbury városának meleg és barátságos légköre van. Fedezze fel a középkori épületeket, az élénk éttermet és a boltok széles választékát, mindössze 25 perces sétára az egyetemtől. London egy órányira van a nagysebességű vonattal, és mi is a legközelebbi Egyesült Királyság a kontinentális Európába, így két órán belül lehet Párizsban, Brüsszelben vagy Lille-ben. Canterbury kevesebb, mint egy óra alatt elérhető London központjától, nagysebességű vasúttal.

Számos MA programunk lehetőséget kínál arra, hogy az egyetem posztgraduális központjaiban tanulhasson Párizsban és Rómában, és kínálunk egy örökség menedzsment MA-t a Kent Athén központjában, a görög főváros szélén.

Multidiszciplináris iskolaként a SECL aktív kutatási kultúrával és kiváló lehetőségekkel rendelkezik. Van egy vadonatúj régészeti laboratóriumunk, a legmodernebb 3D-s szkennelési és elemzési berendezésekkel, valamint egy nyelvi laboratóriummal a beszéd és a hang tanulmányozására. A nyelvet tanulók a nyelvi laboratóriumok számára is előnyösek a felvételhez és lejátszáshoz szükséges berendezésekkel és szoftverekkel.

Az iskola egyetemi és posztgraduális képzést, valamint doktori programok kutatási felügyeletét kínálja, és világszerte aktív alumni hálózattal rendelkezik, beleértve a Nobel-díjas szerzőt, Sir Kazuo Ishigurót.

Helyszínek

Canterbury

The University of Kent, School of European Culture and Languages, Cornwallis North West

Address
School of European Culture and Languages
Cornwallis North West
University of Kent

CT2 7NF Canterbury, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 1227 764000

Párizs

University of Kent at Paris

Address
4 rue de Chevreuse
75006 Párizs, Île-de-France, Franciaország
Telefonszám
+44 1227 764000

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket