Hereford College of Arts

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Hereford College of Arts egy nagyszerű hely a nemzetközi diákok, akik tanulni Art & Design tanfolyamok.

FOGADTATÁS Mi szívesen nemzetközi diákok számára a sokszínűség és az energia ők hozzák a közösségünk. Ők segítenek megtartani egy nagyon globális kilátások és a perspektíva, amikor kultúrák egyre inkább azonnal csatlakozik.

Azt is tudjuk, hogy mi is vigyáz rád is, és kapsz egy nagyon jó élmény. A legfontosabb előnyök a nemzetközi diákok:

A megfelelő méret a diákok jól ismert személyzetet a magas szintű támogatás Barátságos, közvetlen légkört, ahol mindenki teljesen fókuszált fejlesztésére és támogatására a kreatív tehetségek diákok Az egyik megmaradt főiskolák szentelt a művészet, az Egyesült Királyságban Sok oktatási és támogatási tanárokkal, sok gyakorló művészek és tervezők Nagy hozzáférést egy sor workshopok nem számít, milyen Természetesen vannak Található egy élénk és diák-barát város körül néhány, a legszebb vidéken az Egyesült Királyságban Nagy értékű tanuló ház Egy nagyon biztonságos hely a diákok élni és dolgozni

Miért minket válasszon? Roshnee Valla, Zimbabwe - BA (Hons) Grafikus & Media Design Top-up

Kerestem, hogy csatlakozzon az utolsó év a végzettség és átalakítani a meglévő képesítési egy teljes BA (Hons); Ezt találtam természetesen a UCAS honlapján, néhány másik. Úgy döntöttem, hogy tanulmányozza a HCA, mert az összes többi unis és főiskolák ez volt a legnagyobb barátságos és támogató. Volt néhány problémánk kapok én vízumot válogatni, de a testület nem tudott volna több segítséget és ők gyorsan kap vissza hozzám. Tudtam, hogy a velem készített interjút, és megvitatja a munkám Skype-on keresztül a pálya vezetője. Egy másik jó dolog, a tanfolyam októberében indult, ami azt jelentette, hogy a légi viteldíjak olcsóbbak voltak! Amikor megérkeztem a testület Úgy éreztem magam benne, és hatással volt rám a stúdió, a tanári kar és létesítmények, amelyek mind kiváló. Az én tanácsom, hogy más nemzetközi diákok: Kérdezd elején, mivel a vízumkérelem folyamata igen hosszadalmas lehet kérni rengeteg kérdést!

Gabe Chaillé, Illinois, USA - BA (Hons) Előadó Blacksmithing

Már lenyűgözte kovácsmesterséget mivel én elég kicsi volt, és hallottam a művész Blacksmithing tanfolyam Hereford eredményeként beszél kaliforniai székhelyű British Blacksmith, Mark Aspery közben kovácsolás demonstrációt SZIE Carbondale. Az ötlet, hogy egyesítené hamis fémművesség gyakorlat legyen egy művészeti iskolai környezet végzettséggel kaptam érdekel állapította meg többet, sajátossága, mint tanultam művészeti és design idején az Illinois. Felvettem a kapcsolatot a testület egy évvel korábban, és ellenőrizte, hogy a képesítéssel és tapasztalattal is elég volt ahhoz, hogy figyelembe kell venni a tanfolyamot. Most én vagyok a 2. évben, és nagyon szerette a tapasztalat. Az én tanácsom, hogy más nemzetközi diákok: Ne gondold, hogy mit csinálsz, ha alkalmazza a Visa! A testület nagyon hasznos, de akkor tényleg kell tennie a kutatás elsősorban.

Mizuki Takahashi, Hitachi, Japán - BA (Hons) ékszer Design

Én eredetileg tanult grafikai tervezés Japánban, és találtam magam akarnak dolgozni másképp. Én már a lehetőséget, hogy jöjjön át az Egyesült Királyságba az angol barátjával, aki egykor a hallgató a HCA. Azon kaptam magam, néztem jó néhány különböző intézmények, elsősorban a londoni és a nagyobb városokban, de jöttek vissza a HCA tájékoztatót. Tetszett a műhely filozófia - akkor menj be minden műhely bármikor ami nagyon fontos. Ez valóban befolyásolja, hogyan dolgozom, mint egy ékszerész. Amikor megérkeztem mindenki annyira barátságos és támogató, a tanárokkal és a többi diák nagyon sokat segített nekem a kommunikációs készség amíg nem lett sokkal magabiztosabb. Az én tanácsom, hogy más nemzetközi diákok: Ne félj, hogy kérdéseket tegyenek fel, mindig van valaki, aki segít. Legyen openminded és nem falat épít maga köré - kapsz sokkal többet ki innen! Szintén választotta egy kis város, mint Hereford azt jelenti, hogy a pénz megy sokkal tovább.

Elhelyezkedés

A helyszín a Hereford egy fantasztikus inspirációs forrást tanulmány; a város, éjszakai élet, a táj, a folyó Wye, sport és az emberek kínálnak a tökéletes hely, ahol tanulni - és ez egy nagyon biztonságos helyen élni. A megyei Herefordshire található, a Midlands régióban, és nagyszerű hozzáférést biztosít a jó vasúti, közúti és buszok közlekednek nagyobb városokban az Egyesült Királyságban, beleértve: (vonattal)

London, Paddington pályaudvar (3 óra 15 perc)

Birmingham (1 óra 30 perc)

Manchester (2 óra 15 perc)

Bristol (1 óra 45 perc)

Heathrow repülőtér, London (3 óra 30 perc)

Gatwick repülőtér, London (3 óra 50 perc)

Manchester Airport (2 óra 40 perc)

Birmingham Airport (1 óra 50 perc)

College Road Campus

A College Road Campus körülbelül 1 km-re a városközponttól, a vasúti és autóbusz-állomások. Ez egy nagy, történelmi épület, amely "hazai" minden kedves végzettséggel diákok. A közelmúltban felújított, hogy lenyűgöző nagy nyitott műterem és szemináriumi terek, nagy társadalmi terek, könyvtár, fotóstúdióinak kiegészítve egy hitelezési áruház tele kamerák és média eszközök, sötét szobák, digitális Mac és PC lakosztályok, és egy nagy formátumú digitális nyomtatás lakosztály. A különálló épületben az egyetem ad otthont a nagyszerű új műhelyek beleértve a 3D, Textil és sokszorosított grafika lehetőség. A diákok is elérheti a további lehetőségeket beleértve a szakorvosi Ékszer és kerámia műhelyek nálunk Folly Lane Campus, csak pár perc sétára található. Van egy sor nagyon jó tanuló ház a közelben, beleértve Kollégium az út túloldalán.

Folly Lane Campus

A Folly Lane Campus az alapja a főiskolai szintű képzések (16-19 év), beleértve a Foundation Diploma Art & Design. Ez egy új kiállítás és társadalmi térben. "A művészetek Space 'egy rendkívül modern és innovatív tér, parkosított kerttel és szabadtéri területeken. Azt már otthont számos kiállítások és rendezvények, valamint, hogy élvezte a napról-napra a hallgatók és oktatók. A design és az építészet eme feltűnő épület generált nagy az érdeklődés, és már túljutott a és elnyerte számos építészeti díjat, és szerepelt egy keresztmetszetét építészeti folyóiratok és magazinok az Egyesült Királyságban és külföldön egyaránt. A két egyetemen gyalogosan is egymástól.

Oktatási és Support Staff Munkatársaink egy rendkívül kreatív közösség. Valamint elkötelezettségüket a tanítás és a hallgatók támogatása, a sok gyakorló kreatív szakemberek: művészek, tervezők, előadóművészek, zenészek, írók, fotósok, döntéshozók - ünnepeljük a sikert és eredményeket munkatársaink szinte napi rendszerességgel!

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

BA (Hons) Fotó

Campus Nappali Részidős 3 év October 2017 Egyesült Királyság Hereford + 1 további

A fotográfia diplomáját természetesen a Hereford egy vibráló és izgalmas természetesen, amely lehetővé teszi a diákok érdeklődnek a kortárs fotográfia hogy dolgozzon ki egy személyre szabott gyakorlat által támogatott tapasztalt oktatók belül kellő forrásokkal rendelkezik. [+]

Egy gyors összefoglaló a tanfolyam A fotográfia diplomáját természetesen a Hereford egy vibráló és izgalmas természetesen, amely lehetővé teszi a diákok érdeklődnek a kortárs fotográfia hogy dolgozzon ki egy személyre szabott gyakorlat által támogatott tapasztalt oktatók belül kellő forrásokkal rendelkezik. Lesz dolgozik egy kreatív, kísérleti és támogató környezet, amelyben akkor úgy kezelik, mint az egyén és a hozzá fog férni létesítmények és oktatók a hét 5 napján. Azáltal, hogy kihívást gyakorlati és elméleti modulok akkor dolgozzon ki egy szakmai gyakorlat, hogy tájékoztassák a jelenlegi gondolkodás és a technológia, és tükrözi a saját fényképes személyi. A fejlesztés az egyéni kapcsolat a médium központi természetesen a filozófia és kifejlődését át a kurzus, akkor törekedjen a megadott helyre a saját és a gyakorlatban. Kiállítás látogatások, tanulmányi kirándulások és nagy érdeklődésre meghívott előadók mind hozzájárulnak a tapasztalatok és a készítmény egy innovatív vizuális nyelv. A kurzus proaktív "néz ki" a tanulási környezet, ösztönözve a diákokat, hogy vegyenek részt a sok külső élő projekteket. Kiállítás gyakorlatban, a projektek megvalósítása által meghatározott ügyfelek és a portfolió véleménye a tapasztalt szakemberek az összes hozzá fejlődő bizalmat a saját karrierjét útvonalat és a potenciális. Mivel található az új campus más kreatív tanfolyamok azt jelenti, hogy könnyű átlépni határokat, működjön együtt a diákok más tudományágak és vállalja az együttműködési projektek. A kurzus által szállított egy csapat tapasztalt és elkötelezett oktatók és szakemberek, akik gyakorolják a különböző területeken, és hogy a külső tudást a tanulási környezet. Neves fotósok és sikeres volt diplomások látogat, és beszélnek a munkájukról. Legutóbbi felszólalók között... [-]

BA (Hons) Grafikai és Média Design

Campus Nappali Részidős 3 év October 2017 Egyesült Királyság Hereford + 1 további

Ezen az inspiráló persze akkor fejleszteni erős kreatív és technikai képességek grafikai és média design a hangsúlyt a fejlődő egyéni képességét. Lesz készségek fejlesztése, amelyek lehetővé teszik, hogy a foglalkoztatást az izgalmas világába a kreatív iparágak. [+]

Egy gyors összefoglaló a tanfolyam A grafikai és média design iparágakat tervezők innovatív és eredeti ötletek, akik képesek dolgozni egy sor folyamatok és formátumok, és aki válaszolni tud az izgalmas igényeket a szakmai ágazat. Ezen az inspiráló persze akkor fejleszteni erős kreatív és technikai képességek grafikai és média design a hangsúlyt a fejlődő egyéni képességét. Lesz készségek fejlesztése, amelyek lehetővé teszik, hogy a foglalkoztatást az izgalmas világába a kreatív iparágak. Ezek a következők: az interaktív design, grafikai illusztráció, mozgó grafika, csomagolás, grafika, arculat, az információs grafika, szerkesztői tervezés, könyv művészet, webdesign, app tervezés, animáció, reklám és tervezés elmélete. Most megtudhatod, ezek a készségek kialakítása révén a projekt alapú megközelítés által támogatott műhelyek tanítani a szükséges műszaki és szoftver képességeit. A diákok folyamatosan támadott, hogy megvizsgálja és kontextusba ötleteiket, kutatási és tervezési gyakorlat ellen, a hagyományos és új formáinak, a vizuális kommunikáció és információs design. Új 2016: Graphic Arts út Az elmúlt években volt egy jelentős növekedés az önálló vállalkozó szakemberek Graphic Arts létre saját indíttatású mű a tervezés területén, a kiskereskedelem, a divat és a globális peer-to-peer kereskedelmi oldalak, mint Etsy, Threadless és Zazzle. A Graphic Arts út lehetővé teszi az igen kreatív diákok elfogadják egyéni megközelítés megteremtése kísérleti és eredeti "művészet" keretében a vizuális kommunikáció. Majd arra ösztönzik, hogy fontolja meg, hogy a hagyományos és az új technológiákra lehet hasznosítani hatékonyan kommunikálni, és adott lehetőséget, hogy felfedezzék és fejlesszék a hangod grafikusként. Célja a fejlődő grafikusok az utat elismeri, ahogyan a jelenlegi vizuális kommunikáció tudományok átfedik egymást, biztató, hogy... [-]

Ba (hons) Illusztráció

Campus Nappali Részidős 3 hetek October 2017 Egyesült Királyság Hereford + 1 további

A kurzus került kifejlesztésre konzultálva számos gyakorló művészek, tervezők, írók, kiadók és a tanárok. Felhalmozott tudás is párosul, hogy hozzon létre egy tanfolyamot, mely készségek és ismeretek, kihívások és serkenti a képzeletet, és ami a legfontosabb, szórakoztató részt venni. [+]

Egy gyors összefoglaló a tanfolyam Az a képesség, hogy kommunikálni egy ötlet vizuálisan nehéz és foglalkoztathatók készség. Ha befolyásolhatja az emberek érzelmeit, és azokat gondolom azáltal, hogy azokat egy történet, ami szórakoztat és izgalom, és te képes megmagyarázni információt pontosan és stílusosan, akkor jutalmazták egy izgalmas karriert, hogy lenne az irigység sok. Vannak lehetőségek illusztrátorok, hogy hozzájáruljon látvány film és a televízió, színház, kiadói, reklám, információk grafikák, nyomtatás, és az interaktív új média platformok és ez a kurzus célja, hogy a diákok munkatapasztalat sok ilyen speciális területeken. A kurzus került kifejlesztésre konzultálva számos gyakorló művészek, tervezők, írók, kiadók és a tanárok. Felhalmozott tudás is párosul, hogy hozzon létre egy tanfolyamot, mely készségek és ismeretek, kihívások és serkenti a képzeletet, és ami a legfontosabb, szórakoztató részt venni. Projektek célja, hogy a valós helyzetekben és kérdések. Azt akarjuk, hogy a diákok kezd el megjelenni, az értékesítés és megosztás munkájukat közösségek helyi, nemzeti és globális szinten, miközben továbbra is a pályán, nem csak távozásuk után. Kínálunk lehetőséget diákjaink teljesíteni az A-listás szakemberek, lásd a munkájukat, és megismerni a világot, amelyben élnek. Utazunk, és részt vesz a legérdekesebb események és kiállítások. Aktívan keresik partnerségek nemzeti profilok és dolgozni velük annak érdekében, hogy értékes tapasztalatot a problémamegoldás és egyre bizalmat a siker. Mindez szállítjuk barátságos és szorgalmas stúdió környezetben, ahol mindenki élvezi saját munkaterületeket. Diákjaink részét képezik egy nagyobb főiskolai szintű közösséget, hogy közösen támogatja és táplálja az egyéni kreatív fejlődését. Jellemzők Mit fogsz tapasztalni A kurzus továbbra is felvállalja együttműködési projektek számos helyi és... [-]

BA (Hons) Illusztráció és Animáció

Campus Nappali Részidős 3 év October 2017 Egyesült Királyság Hereford + 1 további

A kurzus került kifejlesztésre konzultálva számos gyakorló művészek, animátorok, tervezők, írók, kiadók és a tanárok. Felhalmozott tudás is párosul, hogy hozzon létre egy tanfolyamot, mely készségek és ismeretek, kihívások és stimulálja és ami a legfontosabb, szórakoztató részt venni. [+]

Egy gyors összefoglaló a tanfolyam Az a képesség, hogy kommunikálni egy ötlet vizuálisan nehéz és foglalkoztathatók készség. Ha befolyásolhatja az emberek érzelmeit, és azokat gondolom azáltal, hogy azokat egy történetet, vagy animáció, amely szórakoztat és izgalom, és te képes megmagyarázni információt pontosan és stílusosan, akkor jutalmazták egy izgalmas karriert, hogy lenne az irigység sok . Vannak lehetőségek illusztrátorok és animátorok hozzájárulni látvány film és a televízió, színház, kiadói, reklám, információk grafikák, nyomtatás, és az interaktív új média platformok és ez a kurzus célja, hogy a diákok munkatapasztalat sok ilyen speciális területeken. A kurzus került kifejlesztésre konzultálva számos gyakorló művészek, animátorok, tervezők, írók, kiadók és a tanárok. Felhalmozott tudás is párosul, hogy hozzon létre egy tanfolyamot, mely készségek és ismeretek, kihívások és stimulálja és ami a legfontosabb, szórakoztató részt venni. Projektek célja, hogy tükrözik a valós helyzetet, és kérdéseket. Azt akarjuk, hogy a diákok kezd el megjelenni, az értékesítés és megosztás munkájukat közösségek helyi, nemzeti és globális szinten, miközben továbbra is a pályán, nem csak távozásuk után. Kínálunk lehetőséget diákjaink teljesíteni az A-listás szakemberek, lásd a munkájukat, és megismerni a világot, amelyben élnek. Utazunk, és részt vesz a legérdekesebb események, vetítések és kiállítások. Aktívan keresik partnerségek nemzeti profilok és dolgozni velük annak érdekében, hogy értékes tapasztalatot a problémamegoldás és egyre bizalmat a siker. Mindez szállítjuk barátságos és szorgalmas műtermeikbe, környezet, ahol mindenki élvezi saját munkaterületeket. Diákjaink részét képezik egy nagyobb főiskolai szintű közösséget, hogy közösen támogatja és táplálja az egyéni kreatív fejlődését. Jellemzők Mit fogsz tapasztalni A kurzus továbbra is felvállalja... [-]

BA (Hons) Kortárs Design Kézművesség

Campus Nappali Részidős 3 év October 2017 Egyesült Királyság Hereford + 1 további

Keverés innováció új tervezési elvek és eljárások kezét, hogy a BA (Hons) Kortárs Design Craft mértékben feltárja az alkalmazkodás a meglévő folyamatok megérkezni új értelmezéseket anyagokat, tárgyakat és ötleteket. Diákjaink fejleszteni speciális anyagból tudás és vizuális nyelv egymás mellett, és kihívást jelent a hagyományos fogalmát tervezés kézműves. [+]

Egy gyors összefoglaló a tanfolyam Keverés innováció új tervezési elvek és eljárások kezét, hogy a BA (Hons) Kortárs Design Craft mértékben feltárja az alkalmazkodás a meglévő folyamatok megérkezni új értelmezéseket anyagokat, tárgyakat és ötleteket. Diákjaink fejleszteni speciális anyagból tudás és vizuális nyelv egymás mellett, és kihívást jelent a hagyományos fogalmát tervezés kézműves. A térkép nem készült; diákjaink kovácsolni az új utakat, mint a független döntéshozók, tervezők és vállalkozók. A lényegesség a dolgok lényege, hogy sok, amit csinálunk. Kiterjedt műhelykapacitás biztosítja a helyet gondolkodni, kérdés és ötleteket, és minden kedves műhelyek céljára épített és működtet egy nyílt hozzáférés alapján egész évben. Itt a diákok túlra úgynevezett segítségével alapos ismerete származó tanított készségek és azok szakszerűen által vezérelve műhely csapat megtámadni, és nyomja meglévő határokat az új birodalomban. Mesterkurzusok szállítjuk egész évben ellátogat előadók szakosodott különböző anyagi megközelítések és diszciplínák. Diákjaink folyamatosan foglalkozzanak a kritikus beszélgetés Kortárs Design Kézműves és hogy ez mit jelent, és úgy néz ki, mint egy olyan környezetben, amely állandóan változik. Ebben a változó környezetben a hallgatók megtámadta bővíthessék beszélgetések rendszeres kritikák, valamint egy-egy oktató. Lehetőség van ellátva minden szinten, hogy ezeket a beszélgetéseket szélesebb fórumokon, megnyerő másokkal, és így új távlatokat. Mivel a csoport döntéshozók vagyunk fürge és aktívan létrehoznak lehetőséget. Diákként ez azt jelenti, hogy a projektek gyakran járnak belül működő virágzik kézműves és design területén. Élő rövidnadrág állnak rendelkezésre minden szinten, valamint a hangsúly a második évben egyre ideiglenes munkákat. Tapasztalatok, mint ezek készíteni hallgatók a tudás és a megértés, hogy dolgozzon ki teljesen strukturált... [-]

BA (Hons) Képzőművészeti

Campus Nappali Részidős 3 év October 2017 Egyesült Királyság Hereford + 1 további

Ez a tanfolyam segít felfedezni, amit szenvedélyesen, és megtanulják, hogyan kell használni az anyagok és folyamatok találsz izgalmas. Végére a kurzus Neked kellene készségek van szüksége, hogy továbbra is dolgozni, mint egy képzőművész és megélni a területen szeretne dolgozni. [+]

Egy gyors összefoglaló a tanfolyam Képzőművészek eszmét, és hogy azok láthatóak. Az általunk használt fotózás, kerámiák, nyomtatási, videó, kötés, varrás, hang. Az általunk használt festék, szén, fa, fém, agyag, gipsz, fény. A munka lehet három dimenzióban, vagy a kettő. Ez lehet egy film, egy rajz, fénykép, a teljesítmény, a séta, a nyomtatás, a festés, a létesítmény. Mi lehet felfedezni a jelek tesszük, ha mozgunk, a jelek tárgyak teszik, ha eltávolítják, a hangok dolgokat tenni. Mi lehet felfedezni a memória, érzések, redők, rétegek, történetek, térképek, színes, utazások. Ahogy képzőművészek kutatjuk az ötleteket, hogy izgalomba minket, amit ők, és az általunk használt anyagok gondolunk akkor működik a legjobban, amit csak lehet. Hisszük, hogy a szakmai gyakorlat, az egész ügylet, hogy művész, nagyon fontos, és mi gondoskodunk arról, hogy a diákok fejleszteni az alapvető készségek szükségesek a szakmai gyakorlatot, beleértve a megjelenítést a munka, kiállítások szervezése, értékesítése tevékenység, promóció, jutalékok stb Itt lesz a lehetőséget, hogy megszervezi és vegyen részt kiállításokon és rezidenciák és fejlessze a hasznosítható készségeket, hogy szükség lesz a munka, mint egy független orvos vagy, hogy állást a különféle foglalkozások mind a művészet és a dizájn és kívül. Ez a tanfolyam segít felfedezni, amit szenvedélyesen, és megtanulják, hogyan kell használni az anyagok és folyamatok találsz izgalmas. Végére a kurzus Neked kellene készségek van szüksége, hogy továbbra is dolgozni, mint egy képzőművész és megélni a területen szeretne dolgozni. Kritikus Tanulmányok Ezek a vizsgálatok teljesen köré a diákok golfpálya területén, amely szilárd alapokat alá történelem és kritikus gondolkodásmódot kreatív gyakorlatok. A Critical... [-]

BA (Hons) Művész Kovácsolás

Campus Nappali 3 év October 2017 Egyesült Királyság Hereford

A művész Blacksmithing természetesen keresi erősen motivált, kreatív egyének által gerjesztett lehetőségét vizsgálja, ahol a forró kovácsoltvas megfelel fogalmi, technikai és anyagi megértést. A hangsúly ezen a BA program nyomja a gazdag hagyományokkal rendelkező kovácsolás egy kortárs párbeszédet, különös hangsúlyt fektetve az innovatív gondolkodás és szakképzett döntéshozatalban. [+]

Egy gyors összefoglaló a tanfolyam A művész Blacksmithing természetesen keresi erősen motivált, kreatív egyének által gerjesztett lehetőségét vizsgálja, ahol a forró kovácsoltvas megfelel fogalmi, technikai és anyagi megértést. A hangsúly ezen a BA program nyomja a gazdag hagyományokkal rendelkező kovácsolás egy kortárs párbeszédet, különös hangsúlyt fektetve az innovatív gondolkodás és szakképzett döntéshozatalban. Által támogatott kiváló oktatók és a technikai személyzet, a diákok a pályán van, hogy a legnagyobb képzésen alapuló kovácsolni Európában, valamint a hálózat szakértői workshopok, ahol kiterjeszteni az anyagi tudás olyan területeken, mint a fa, kerámia, textil, műanyag és digitális gyártás. Ennek része az integrált tanulmányi programban, Művész Blacksmithing diákok megtanulják a szükséges készségeket, hogy az Excel a független döntéshozók és a tervezők. Ezek aránya munkaterület Kortárs Design Craft és ékszer Design diákok és meríteni egy kultúrát kombinált ötletek és a gyakorlat. Ilyen módon ösztönzik, hogy a kockázatokat, és fejleszteni a saját egyéni nyelvén döntéshozatalban. Lesz fejleszteni a saját személyes szókincs forró kovácsoltvas feltárásával és megkérdőjelezte az anyagi és folyamat. Az új és innovatív ötletek révén jöhet létre kritikusan felülvizsgálja személyes kutatási források és a merülő abban, hogy munkát. A fejlődő technikai virtuozitás meleg kovácsolás és fémfeldolgozó technika lesz központi megoldása a minőségi tervez a professzionálisan előállított és rendkívül egyéni végső kimenetelét. A BA (Hons) Előadó Blacksmith program Hereford College of Arts világszerte elismert és egyedülálló helyzetben van az élvonalban a kortárs kovácsolt fémműves gyakorlatban. Az eredmény: a diplomások meghatározása és újradefiniálja a kulturális elhelyezése kovácsoltvas tervezés Kritikus Tanulmányok Ezek a vizsgálatok teljesen köré a diákok golfpálya területén,... [-]

BA (Hons) Populáris Zene

Campus Nappali Részidős 3 év October 2017 Egyesült Királyság Hereford + 1 további

Ez az új mértékben épít a fantasztikusan sikeres Extended Diploma Music természetesen a testület óta kínál a továbbtanulás szintjén több éve. Ez lesz több meghatározott útvonalakat; az önálló munkavégzésre, mint egy önálló zeneszerző-producer, vagy választhat egy szociális alapú útvonal, beleértve a tanítás és workshop-vezető, valamint a hagyományos élő előadás. [+]

Ez az új mértékben épít a fantasztikusan sikeres Extended Diploma Music természetesen a testület óta kínál a továbbtanulás szintjén több éve. Ez lesz több meghatározott útvonalakat; az önálló munkavégzésre, mint egy önálló zeneszerző-producer, vagy választhat egy szociális alapú útvonal, beleértve a tanítás és workshop-vezető, valamint a hagyományos élő előadás. Herefordshire egy csodálatos hagyomány, zenei fesztiválok és közösségi zenei fejlődését, valamint egy virágzó élő zenei világban. Párosul, hogy néhány Hangstudiók az iparág hírnevét és egyre expat lakossága városi alapú zenészek, zeneszerzők, producerek, zenei menedzserek és ügynökök - röviden ez a virágzó! A HCA zenei diplomát csapok be ebben az iparágban is kiváló a szakképzés-alapú zenei nevelés. A hallgatók is a lehetőséget, hogy a végeredmény a helyi közösség zenei szervezetek, felvételi stúdiókban és fesztiválokon. Mások dönthetnek úgy, hogy hozzanak létre saját kezdeményezéseket. Akárhogy is, a diákok teljes mértékben támogatja a csapat tapasztalt és jól képzett személyzet. Főbb jellemzők: Lehetővé teszi, hogy egy önálló aktiváló zenész, kezdeményezése és fejlesztése a saját foglalkoztatási lehetőségek Csapok egy meglévő bőséges helyi és regionális kezdeményezések zene Termelés-alapú modulok Kitűnő próba és stúdió berendezések és termelési lakosztályok Erős csapat a házon belüli és az idelátogató ipar alapú előadók Kritikus Tanulmányok Ezek a vizsgálatok teljesen köré a diákok golfpálya területén, amely szilárd alapokat alá történelem és kritikus gondolkodásmódot kreatív gyakorlatok. A Critical Studies program lehetővé teszi a hallgatók számára saját munka tágabb összefüggésbe, és segít nekik dolgozzon ki egy jobb megértését, hogyan kreatív munkát lehet értelmezni és értékelni. Kattintson ide a részletekért. Progression és karrierlehetőségek Egy nagyon szilárd alapot... [-]

BA (Hons) Textil Design

Campus Nappali Részidős 3 év October 2017 Egyesült Királyság Hereford + 1 további

Textil formatervezés széles körét öleli fel a design szakterületek címszó alatt "textil". Mi elsősorban fókuszában az alkotó alkalmazását tervezéstől a széles körű felületek Divat és belső tér. [+]

Egy gyors összefoglaló a tanfolyam Textil formatervezés széles körét öleli fel a design szakterületek címszó alatt "textil". Mi elsősorban fókuszában az alkotó alkalmazását tervezéstől a széles körű felületek Divat és belső tér. Látjuk "textil", mert több mint ruhával; ez lehet papír, műanyag, fa, fém és ezek a felszíni minták is részét képezik különböző aspektusait emberek életében, legyen az divat, belső vagy külső alkalmazás. Arra ösztönözzük a feltárás és a kísérletezés, ötvözve technikák és anyagok létrehozása innovatív design fejlődött rajz. A tanfolyam lehetővé teszi, hogy fejlessze saját kreatív út által alátámasztott hagyományos és kortárs textil és divattervezés folyamatok, kontextuális elkötelezettség és a termelés eredmények. Akkor kapnak széles körű készségek, így meg tudja mozgatni, hogy a kreatív iparágak felszerelve a szakértelem, amely lehetővé teszi, hogy munkához jussanak széles skáláját támogatja. Mivel található az új campus más kreatív tanfolyamok azt jelenti, hogy könnyű átlépni határokat, működjön együtt a diákok más tudományágak és vállalja az együttműködési projektek. A diákok képesek dolgozni "igazi" ipari projektek egész folyamán, valamint tekintettel a fejlődő saját személyes gyakorlat. Mi már jól kialakított kapcsolatot textil- és ruhaipar a régióban, nemzeti és nemzetközi szinten, és akkor képes lesz arra, hogy megszerezzék értékes szakmai tapasztalattal és szakmai gyakorlatok. Minden Diplomások lehetősége van arra, hogy vegyenek részt New tervezők Londonban. A tanfolyam lehetővé teszi, hogy fejlessze saját kreatív út által alátámasztott hagyományos és kortárs textil és divat tervezési folyamatok, kontextuális elkötelezettség és a termelés eredmények. Akkor kapnak széles körű készségek, így meg tudja mozgatni, hogy a kreatív iparágak felszerelve a szakértelem, amely lehetővé... [-]

BA (Hons) ékszertervezői

Campus Nappali Részidős 3 év October 2017 Egyesült Királyság Hereford + 1 további

A Ékszer Design tanfolyam elősegíti a kreatív tervezés és gondolkodás tárgy, mely az testet. Ehhez a hangsúlyt az innovatív megközelítések, a diákok csatlakozzanak egy kutatási anyagok és megtámadta kérdésre hagyományos fogalmát díszítésre. A tárgyak teszik a testületen belül hálózatán, valamint speciális műhelyek tükrözik ékszer gazdag örökségét, különös hangsúlyt fektetve átölelő kortársi gondolatok, anyagok és technológiák. [+]

Egy gyors összefoglaló a tanfolyam A Ékszer Design tanfolyam elősegíti a kreatív tervezés és gondolkodás tárgy, mely az testet. Ehhez a hangsúlyt az innovatív megközelítések, a diákok csatlakozzanak egy kutatási anyagok és megtámadta kérdésre hagyományos fogalmát díszítésre. A tárgyak teszik a testületen belül hálózatán, valamint speciális műhelyek tükrözik ékszer gazdag örökségét, különös hangsúlyt fektetve átölelő kortársi gondolatok, anyagok és technológiák. Legyen kézzel, géppel vagy digitális technológiák, a diákokat arra biztatják, hogy megtalálja a saját alkotói nyelv kifejezési keresztül értelmezhetők folyamatosan bővülő szempontjából milyen kortárs ékszer lehet. A diákok a kurzus keresztül támogatott egyéni oktatás és csoportos beszélgetés egy csapat tehetséges előadók, műszaki tüntetők és a látogató szakemberek, mindegyik a saját kreatív gyakorlatok és a szakértelem területén. Élő rövidnadrág egész folyamán, és egy speciális szakmai gyakorlat modul felkészítse a diákokat, hogy indítson a karrier a kreatív ipar, mint független művész ékszerészek és tervezők körében. Jellemzők Mit fogsz tapasztalni Kitűnő diák-alkalmazottak aránya és a kiegyensúlyozott tanterv alapján rengeteg egyéni oktatás, csoportos beszélgetés, oktatási látogatások, műhelyek és bemutatók. A diákok tanítják mellett ezeket a Kortárs Design Crafts természetesen elősegítése elkötelezettség szélesebb beszélgetés anyagok és azok alkalmazását. Dedikált modulok, élő rövidnadrág és erős ipari kapcsolatokat kínál lehetőséget kapjon és ápolják releváns karrier tapasztalat. Az aktív meghívott előadó programot hozza a különböző szakmai ékszerészek és szakemberek, hogy a főiskola alatt minden tanév. Minden diák támogatott pályázó országos és nemzetközi versenyeken, mint a kínált az ötvösök "Társaság, Brit Arts Medal Society, München Talente és a Kézműves Tanács Hothouse programot. Kritikus Tanulmányok Ezek a vizsgálatok teljesen köré... [-]