HCA

Bevezetés

Hivatalos Leírás

HCA egy speciális művészeti főiskola - teljes mértékben arra koncentrálunk, amire a kreatív hallgatóknak szüksége van.

Itt megtalálja a helyét egy inspiráló művészeti iskola közösségében; míg szakértő személyzetünk, stúdióink és műhelyeink támogatják az Ön egyéni útját.

HCA intim léptéke természetes együttműködéseknek és jellegzetes kreatív csoportoknak köszönhető. Ideális lehetőség arra, hogy felfedezze a dolgok alternatív nézési módjait - meglepve önmagát és egymást. A hallgatók kitűnő időt töltenek be oktatókkal egy olyan fórumban, amely elég kicsi ahhoz, hogy a hangod meghallgatható legyen.

Minden hallgató részesül a megfelelő műhelyek és stúdiók számára indukciókból. Ha gyakorlata új és ötletes úton vezet; szabadon kísérletezhet a HCA számos elősegítő eszközével. Tehát, ha animátor vagy, aki felfedezi, hogy kísérletezni szeretnél a hímzéssel - megteheted! A HCA munkatársai közül sokan önállóan is aktív gyakorlók, vagyis tanácsot tudnak ajánlani mentorként, szakemberként és társaiként.

Akár művészettel, médiával, dizájnnal, népszerű zenével vagy előadóművészettel kíván foglalkozni, a jövőt tartjuk szem előtt.

Együttműködésben

Két fej (vagy több) jobb, mint egy! A HCA rengeteg esélyt talál arra, hogy együttműködjön egy vagy több emberrel és szervezettel. Lehetőséget kínálunk számos külső partnerrel, valamint más tanfolyamok hallgatóival való együttműködésre. Például egyik hallgatónk együttműködött egy innovatív, nyílt forráskódú projekttel, és saját kezűleg készített egy egyedi megrendelésű újrahasznosított műanyag extrudert, a semmiből. Ebben és sok más projektben a további lehetőségek korlátlanok. Diákjaink tudásukat, sokrétű perspektívájukat és a különböző tudományterületek kiegészítő képességeit alkalmazzák, hogy művészeti főiskolánkon keresztül segítsék és inspirálják a HCA társakat.

Kíváncsi

A kíváncsiság sok ajtót nyit meg. Ez lehet egy könyv, amely megváltoztatja az életedet, vagy olyan élmény, amelyet soha nem felejt el. Táplálja kíváncsi természetét a HCA szakosított művészeti könyvtárának felfedezésével, a gondolkodásmód újszerű gondolkodásmódjainak felfedezésével, valamint az inspiráló eseményekre és helyekre tett kirándulásainkkal. Vagy egyszerűen csak meglátogat különböző műhelyeket, és megnézheti, mi készül aznap.

Bátor

Legyen merész: vállaljon kreatív kockázatokat. HCA hallgatóit arra ösztönzik, hogy alakítsák ki saját útjukat, olyan munkát végezve, amely a tabuk megdöntésétől a szatíráig terjed. Segítünk kitalálni, mit akarsz mondani, és táplálod a magabiztosságodat, hogy kimondd.

Találékony

Beállítjuk Önt a felfedezéshez és az újításokhoz szükséges eszközökkel; mint egyik hallgatónk, aki a kötést szokatlan 3D anyagokkal kombinálta, hogy megvalósítsa szórakoztató és ötletes kinetikus kötött projektjét. A HCA számos műhelyünkben kísérletezhet kerámia, textíliák, kisfémek, nyomtatványok készítése, fotózás és 3D-s témákban; Mac és PC informatikai csomagjaink; a teljesen elrendezett black-box stílusú előadóművészeti színházi és zenei stúdióink.

Egyedi

Hiszünk kreatív hangjának erejében. Az egyéniség iránti elkötelezettségünk hallható diákjaink munkaterületétől kezdve egészen a nyári műsorunk, a Szintézis változatosságáig.

A HCA mindent megtalál, amire szükséged van kreativitásod erősítéséhez.

Valahol az egyéniséged virágozhat

Lenyűgöző helyünkről Hereford történelmi városában, a festői Herefordshire megyében a HCA teljes körű művészeti oktatást nyújt. Számos szinten kínálunk speciális kreatív programokat: a rövid tanfolyamoktól a továbbképzésig, az alapképzésig és a posztgraduális tanulmányokig.

A HCA gyorsan megismerheti a többi tanfolyamot veled kezdő hallgatót. Szenvedélyes munkatársak fogják tanítani, akik időt szakítanak rád, hogy megismerjenek, megismerjék tehetségüket, és személyesen fektessenek be a sikerbe.

HCA egyedülálló, együttműködő légkört biztosít, ahol kifejtheti és kifejtheti ötleteit. A személyzet és a hallgatók dinamikus beszélgetést élveznek, ahol az ihlet mindkét irányba áramlik.

Tér a növekedéshez

Méretünk és fókuszunk miatt a HCA hoz való csatlakozás nagyon eltérő tapasztalat a hatalmas, nem szakosodott egyetemekhez való csatlakozásban. A HCA -nál az egész környezetet a kreativitás vezérli. Itt mindig felismerik a tehetséget, és a potenciál soha nem veszik el a tömegben. Diákjainkat egyéniben győztük - megünnepelve az egyes emberek sikereit.

A skálánk azt is jelenti, hogy természetesen kifelé nézünk. Üdvözöljük a magas rangú előadókat mesterkurzusok lebonyolításában és inspiráló előadások tartásában. Hallgatóként élni fog azzal a lehetőséggel, hogy élő rövidnadrágokat vehet fel valódi ügyfelektől, izgalmas projekteken dolgozhat külső partnerekkel, és munkáját szélesebb közönséggel oszthatja meg.

Itt, a nagyon emberi léptékben épített főiskolánkon kivághatja a helyét valami sokkal nagyobb szívében.

Karakteres Közösség

Történelmi városunk, amely egy kivételes táj közepén helyezkedik el, barátságos és nyugodt, nagyszerű közösségi érzéssel, rengeteg nagyszerű eseménygel és tevékenységgel, amelyekbe bekapcsolódhat. Itt inspirációt találhat, tehetségét fejlesztheti, barátságokat köthet és határok nélkül alkothat.

Csatlakozzon

A hallgatók sokféle okból választanak csatlakozást a HCA hoz, de egy elsöprő téma bizonyos értelemben annak az értelme, hogy a HCA hogyan "illik" az ide érkező emberekhez. HCA egy olyan hely, ahol valóban önmagad lehetsz. Ahelyett, hogy megpróbálná a ház stílusához igazítani, az inspiráló személyzet arra ösztönzi Önt, hogy merész és ötletes legyen az egyéni kreatív hang felfedezése során. Nem számítunk rá, hogy beilleszti a formát - hajtsa végre és törje meg!

Közösségi érzéssel, mind az egyetemen, mind a városon kívül, ösztönözni fogja Önt, hogy foglalkozzon szélesebb társadalmi kérdésekkel, és gondolkodjon el az általad készített dolgok lehetséges hatásáról. Felhatalmazzuk Önt arra, hogy készítse el azt a munkát, amelyért szenvedélyes, és mély integritást alakítson ki saját gyakorlatában.

Alkotói szabadság

A HCA -nál az Ön kreatív fejlesztése a prioritás. A skálánk lehetővé teszi a tudományterületek közötti merev határok elutasítását. Büszkék vagyunk a nyílt műhelypolitikánkra, ahol csodálatos és változatos létesítményeink számára ajánlásokat kínálnak minden tudományterületen.

Műhelyeink izgalmas helyek, tele innovációval és kereszt-beporzással a tanfolyamok között. Valószínűleg megtalálja a grafikusokat, akik társaként dolgoznak ékszerhallgatók vagy képzőművészek mellett, akik egészséges vitában vesznek részt a művészi kovácsokkal.

Opció modul

Javasoljuk, hogy támogassuk kreativitásának határain túli felfedezésében. Számos művészeti és tervezési fokozatunk tartalmaz egy lehetőséget arra, hogy kiegészítő modult vegyen igénybe az alapprogramon kívül. Ez nagyszerű lehetőség lehet a látókör bővítésére vagy a speciális érdeklődés kialakítására.

Spon

Filozófiánk

Küldetésünk a kreativitás megerősítése

A Hereford College of Arts egy speciális művészeti iskola, ahol a hallgatók egyedülálló kreatív hangja virágozhat. Javasoljuk merész kreatív kockázatok vállalását, találékony problémamegoldást és a szélesebb társadalmi kérdések kritikus elkötelezettségét.

A HCA támogatjuk a hallgatókat abban, hogy együttműködő, kíváncsi, bátor és ötletes egyéniségekké váljanak.

Hisszük, hogy a kreatív együttműködés megadja a hatalmat a világ megváltoztatására.

HCA helyén gyökerezik - Herefordshire egy nagyon különleges és gyönyörű hely -, de mindig kapcsolódik a világhoz. Diákjaink valódi kreatív polgárok, és az általuk végzett munka, valamint a kreatív iparban és azon túl folytatott karrierjük révén büszkék vagyunk arra, hogy számtalan módon hozzájárulhatunk gazdaságunkhoz és társadalmunkhoz, és pozitív hatással vannak a világra.

Oktatási kiválóság

A rendelkezésre álló bizonyítékok alapján a TEF testülete úgy ítélte meg, hogy a Herefordi Művészeti Főiskola magas színvonalú oktatást, tanulást és eredményeket nyújt hallgatói számára. Folyamatosan meghaladja az Egyesült Királyság felsőoktatására vonatkozó szigorú nemzeti minőségi követelményeket.

* A Teaching Excellence Framework (TEF) egy új rendszer, amelyet az Oktatási Minisztérium vezetett be a kiváló tanítás és tanulás elismerésére.

Kreatív jövő

A kreatív szektor virágzik. A kreatív iparágakban a foglalkoztatás a teljes brit munkaerő arányának négyszeresével növekszik, a művészeti oktatás pedig kaput nyújt e nyüzsgő iparághoz és kifizetődő karrierhez.

Az Egyesült Királyság kulturális szektora világszerte elismert, így a kreativitás, az eredetiség és a vállalkozói hangulat hírneve is. Az Egyesült Királyság jól bevált kreatív oktatási rendszere kulcsfontosságú tényező volt e készségek kiépítésében és fejlesztésében.

Attól a naptól kezdve, amikor a Herefordi Művészeti Főiskolán kezdi, megkezdi a felkészülést a jövőbeli karrierjére. Akár egy rangos nemzetközi cégnél szeretne elhelyezkedni, akár saját kisvállalkozást létrehozni, akár független szabadúszóként szeretne dolgozni az ügyfelek egy részénél, rengeteg lehetőség kínálkozik a kreatív iparágakban. HCA segít a sikert megalapozó személyes tulajdonságok, ismeretek és készségek fejlesztésében, bármilyen választott szakterületre is.

Kreatív karrier

 • 2 millió kreatív foglalkozású munkahely van az Egyesült Királyságban - a zene, az előadóművészet és a képzőművészet, valamint a dizájner és a tervezői divat gyors növekedésével.
 • A robotok nem lopják el a munkádat! A kutatás kimutatta, hogy a kreatív szakmák a legkevésbé automatizálódnak a jövőben.
 • Az előrejelzések azt mutatják, hogy a kreatív foglalkozások kétszer olyan gyorsan növekednek, mint az átlagos foglalkoztatási ráta, és kissé gyorsabban, mint a STEM munkahelyek a következő 6 évben.
 • A kreatív iparágak összes munkahelyének, beleértve a támogató munkahelyeket is, az emberek 34,5% -a önálló vállalkozó.
 • A kreatív iparágak az Egyesült Királyság gazdasági jövőjének középpontjában vannak - a kormány ipari stratégiájában az egyik kiemelt ágazatnak számítanak, és rendkívül fontos szerepet fognak játszani az Egyesült Királyság gazdasági jövőjének középpontjában.
 • A képesítések számítanak - a kreatív foglalkozásokban a munkák többségét legalább diplomával vagy azzal egyenértékű személyek töltik be.
 • Fedezze fel még jobban - a kreatív iparágak dinamikus és izgalmas helyek a karrier építéséhez, de a kreatív diplomával megszerzett készségek nagyon keresettek a vállalkozások széles körében és a tágabb szakmákban.

Linkek a munka világához

A Főiskola elősegíti a vállalkozói szellemet, és minden hallgatót arra ösztönöznek, hogy vegyen részt kereskedelmi vállalkozásokban, kiállításokon és projektekben - mind a helyi közösségen belül, mind sokkal szélesebb körben.

Szorosan együttműködünk számos munkaadóval, és tanfolyamaink szoros kapcsolatban állnak a helyi, regionális és országos vállalkozásokkal, amelyek változatos lehetőségekkel támogatják a hallgatókat, ideértve a munkáltatóval és az iparral kapcsolatos projekteket is.

Támogatást és tanácsot adunk a karrier és a továbbhaladási Pathways , és minden tanfolyamunkon számos előadó és szakember áll rendelkezésre, akik megosztják tudásukat és tapasztalataikat a hallgatókkal. További részletekért keresse fel Partnerség oldalunkat.

HCA Enterprise Program

A HCA minden hallgatója, választott programjától függetlenül, lehetőséget kap a kreatív munka életében elengedhetetlen gyakorlati készségek fejlesztésére:

 • Hogyan lehet kiemelkedő weboldalt létrehozni
 • Közösségi média a marketinghez
 • Hogyan lehet beállítani kreatív szabadúszóként

Sok esetben ezeket a fontos témákat a diplomamodulok részeként tárgyalja, de a HCA Enterprise programmal lehetősége lesz arra, hogy megbeszélésein, műhelyein és egyéb képzési forrásokon keresztül feltöltse és bővítse készségeit.

Értékes átadható készségek

A kreatív diploma átadható készségeket kínál, amelyek annyira fontosak a munka életében, és amelyeket a munkaadók nagyon keresnek.

Képes lesz bemutatni:

 • rugalmasság
 • Megfogalmazottnak lenni, amikor összetett ötleteket fejez ki
 • Együttműködés
 • Kreatív és kritikus gondolkodás
 • Kíváncsiság
 • Problémamegoldás

Úgy gondoljuk, hogy ezek a produktív és céltudatos élet alapvető készségei, és meg fogja találni, hogy beágyazódnak a HCA oktatási és tanulási eredményeibe.

HCA Graduate Launchpad program

A HCA val fenntartott kapcsolata továbbra is támogatni fogja Önt még jóval azután, hogy az érettségi után dobja a maltert a levegőbe. Karrierje első lépéseinek megtétele izgalmas és ijesztő érzés lehet. Tudjuk, hogy diplomáink nagyra értékelik a lehetőségeket, hogy tanácsot kérjenek tapasztalt munkatársaktól, hogy kapcsolatot tarthassanak társaikkal, és vegyenek részt a HCA rendezvényein, amelyek tovább bővítik kreatív hálózatukat.

Tehát 2019-től minden új diplomásunk hozzáférhet egy 18 hónapos HCA Graduate Launchpad programhoz, amely tartalmazza:

 • Szakmai profiloldal a HCA kreatív tehetségének weboldalán.
 • Ingyenes hozzáférés a meghirdetett Enterprise Program rendezvényekhez.
 • Szemtől szembeni „kreatív állapotfelmérés” és szakmai fejlesztési tervének áttekintése (személyesen vagy Skype-on keresztül).
 • Kedvezmények a HCA rövid tanfolyam programjáról.
 • Meghívók HCA kiállításokra, valamint egyéb hálózati és társadalmi lehetőségek. Meghívást kap arra is, hogy jelentkezzen:
 • Éves HCA munkatársak és öregdiákok kirakatkiállítása
 • A HCA Graduate Artist in Residence rendszer.
 • HCA új üzleti inkubációs központja (2019-től).

HCA után

Tehetséges öregdiákjaink messzire mennek kreatív karrierjük során! James W Griffiths a BAFTA-díjas filmkészítővé vált, Sasha Louise hírességek divattervezője, Alice Perrin pedig a Channel 4 Tattoo Fixers című slágerműsorának tetoválóművésze, hogy csak néhányat említsünk.

Helyszínek

Hereford

Address
Hereford College of Arts
College Road Campus
College Road

HR1 1EB Hereford, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket