DIME ONLINE

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A következőkről

DIME ONLINE együttműködést kötött Falmouth Egyetem, a brit 1. számú Arts University, hogy egyedülálló zenei oktatási tapasztalat. A kurzusokat a elkötelezett zenészek és vállalkozó egyének, akik szeretnék, hogy az Excel a professzionális zenei ipar és szeretné, hogy a szabad megválasztására, hol és mikor kell tanulni. Innovatív tartalom és kiváló online források által támogatott csapat a hivatásos zenészek és iparági szakértők, akik keményen dolgoztak, hogy dolgozzon, és megtartsák az élvonalban a digitális zenei élet. Hétről hétre - fórumok, oktatóanyagok és mesterkurzusok - csapatunk edzője, és elvezeti Önt, hogy elérjék a legmagasabb szintű a minden szempontból a teljesítmény, dalszerző és zenei vállalkozói. Mint te, tantestület érték a szabadság, hogy olyan módon, amely garantálja a rugalmasságot és az önálló irányt, hogy tudják tartani a szakmai feladatokat, és átadja a legfrissebb módszerek és technikák vonatkozó tanulmány.

Az egész fok, akkor egy üdvözlendő tagja Falmouth Egyetemen. Falmouth régóta megalapozott hírnevét nyilvánított előrelátó, a gyakorlat-alapú kurzusok; az intézmény nagyra szakértelmét a kreatív tudományágak tájékoztatta, és továbbra is fokozza, a tervezés és fejlesztés a tanfolyamok itt DIME ONLINE.

DIME ONLINE és Falmouth University hozza meg a fejlett online szolgáltatására tervezett és fejlesztett Ön és életmódot szem előtt tartva.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Videók

Professor Geoff Smith - Senior Deputy Vice Chancellor of Falmouth University

DIME Online - PART 1 - Introduction to Canvas & How your course is awarded

DIME Online Promo Masterclass

Kapcsolat
Közösségi Média